Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701

Sidst opdateret den

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal stille op med alle de ting, der hurtigt ophober sig op i hverdagen. Bøger, vaser, figurer, billeder, stearinlys og ferieminder – det hele tager plads, men en vægreol kan måske være svaret.

Måske vil du have dine yndlingsting til at stå fremme og give din indretning personlighed og liv? Måske skal de hellere gemmes væk bag låger og i skuffer, så de er lige til at hive frem, men stadigvæk gemt for øjet?

Uanset hvad er der en masse spændende løsninger til dig, der ønsker at få dine bøger såvel som småting organiseret eller gemt af vejen.

Her guider vi dig til de bedste og mest interessante vægreoler på markedet, og der er noget til enhver smag.

Minimalistisk vægreol i sættekasse-stil

Temahome - Panorama Vægreol
0 kr.

Først og fremmest skal vi kigge på de vægreoler, som lader dine ting og sager stå fremme i bedste sættekasse-stil. Hvis du ønsker at lade eksempelvis minder fra ferier og billeder af familiemedlemmer blive en del af din indretning, så er det denne type vægreol, du skal have fingrene i.

”Panorama vægreol” fra TemaHome er et godt eksempel på en vægreol, som lader dig udstille dine yndlingsting. Reolen har rum i forskellige størrelser og vil fungere som et dekorativt element til din yderligere indretning. Den er fremstillet i hvid MDF og har således et minimalistisk og tidløst design.

Med en bredde på 120 cm og en højde på 75 cm har denne vægreol en perfekt størrelse til at få organiseret de fleste ting. Hvis der er behov for yderligere opbevaringsrum, kan man vælge at sammensætte flere vægreoler i samme serie og skabe en unik og personlig reol med endnu mere plads.

Vigtigst af alt er, at du her får en reol, som tilfører dit hjem personlighed, når du sætter dine nips og yndlingsbøger i den. Vægreolen er simpel og minimalistisk og lader dermed dine personlige ting stå frem som en del af din indretning

”Forvokset” sættekasse i smukt egetræ

”Forvokset” sættekasse i smukt egetræ
0 kr.

I samme sættekasse-stil finder vi ”Vægreol i egetræ” fra Hübsch. Denne reol har ligeledes flere rum, men kommer også med tre skuffer, så der er mulighed for at gemme diverse ting væk og komme rod til livs. Reolen er lavet i massivt egetræ og har derfor en høj kvalitet.

Det naturlige træ gør desuden reolen til en unik og smuk tilføjelse til dit hjem. Vægreolen er kvadratisk og har med sine 105 x 105 cm god plads til diverse bøger, vaser, billeder osv.

På littlethings.dk, hvor reolen forhandles, beskrives den som en ”forvokset” amagerhylde, og netop den kvadratiske form og det smukke egetræ leder tankerne hen på sættekassen fra barndomsværelset. Vægreolen er derfor ideel til dig, som ønsker at udstille dine ting på en flot baggrund af naturligt træ.

SE OGSÅ: Barskab

Romantisk reol i hvidt look

Paris Reol - Hvid/Lys træ
1.739 kr.

”Paris Reol” er en anden vægreol, som dyrker det hvide look i et fint, romantisk design. Reolen er hvid og har en bordplade af lys træ, som giver den et smukt egetræs-look, mens reolens form og kanter tilfører en romantisk følelse. ”Paris reolen” måler 119,90 cm i højden og 125,40 cm i bredden og har ni store rum i samme størrelse.

Der er derfor god og rummelig opbevaringsplads i denne reol, som både kan monteres på væggen, men også fungerer fint ved at stå på gulvet.

Vægreolen er perfekt, hvis du ønsker et simpelt design med kvadratiske rum i et romantisk og rustikt hvidt look og lys træ.

SE OGSÅ: Hvid skænk

Simpel vægreol i stilrent design

Simpel vægreol i stilrent design
989 kr.

I en lidt anden stil og uden de klassiske firkantede rum finder man ”Bern vægreol” fra TemaHome. Denne reol er lavet i komposittræ og består af en sortmalet baggrundsplade samt syv mindre plader, som opdeler reolen i 3 rum. Pladernes sider er malet sorte, mens kanterne er beholdt i et naturligt træ-look, hvilket skaber en fed og moderne kontrast.

Reolen måler 90 cm i bredden og 45 cm i højden og er derfor ideel at have hængende over eksempelvis arbejdsbordet med bøger.

Denne vægreol er et dekorativt, stilrent og spændende produkt i sig selv og passer til dig, som ønsker en lidt mindre reol, der stadig har plads til dine yndlingsting.

Moderne statement møbel

Wind Vægreol
3.839 kr.

I en anden boldgade finder vi ”Wind vægreol”, som er et spændende møbel fra TemaHome. Denne reols unikke design, som kombinerer naturligt træ med hvide, diagonale plader, vil med garanti tilføre liv til dit hjem. ”Wind vægreol” er et statement møbel i et yderst spændende og moderne design, der har god opbevaringsplads.

Reolens højde er 160 cm, mens bredden er 156 cm. Så her er der altså tale om en reol, som virkelig bliver en del af indretningen og kan booste et hvert hjem og tilføre en masse plads til opbevaring af diverse ting.

Reolen kan monteres på væggen, men skaber også et fedt look, hvis den står på gulvet.

SE OGSÅ: Innovation sovesofa

Bloomingville Mini Reol – Blå

Bloomingville Mini Reol
0 kr.

Tiltænkt børneværelset har Bloomingville designet en fin ”mini vægreol med skuffer”. Reolen består af tre rækker med rum, som er velegnede til børnebøger eller diverse pynteting, samt tre skuffer med et dyredesign, som kan bruges til at holde styr på diverse småting.

Vægreolen er simpel, og kombinationen af hylder og skuffer gør den yderst praktisk til børneværelset såvel som til andre steder i hjemmet, hvor der er behov for et møbel til organisering. Reolen er holdt i en lys, pæn træfarve, mens skufferne er i en grå nuance.

Vægreolen måler 94 cm i højden og 107 cm i bredden og er derfor ideel til dig, som ønsker en reol, der ikke fylder for meget, og som er holdt i et rent og simpelt design.

Vesper Vægreol

Vesper Vægreol
449 kr.

Denne vægreol har et meget minimalistisk og moderne udtryk, som er rigtig meget oppe i tiden i øjeblikket. Den ligner netop vægreoler, som man sagtens kunne falde over i boligmagasiner, og derfor er den også rigtig populær i dagens Danmark.

Den er tilmed ikke særlig dyr, og med en pris på 449 kr., er det en reol som rigtig mange mennesker vil kunne finde budget til, når man skal ud og finde sin nye vægreol.

Vesper Vægreol egner sig mest til placering og opbevaring af mindre ting, som er der for at pynte, og f.eks. kan mindre planter også gøre sig rigtig godt på denne reol.

Den har vanger i sortlakeret metal og en hylde i sort melanin. Der er i alt to vanger og tre hylder, og maksimal belastning pr. hylde ligger på 5 kg.

Dimensioner: H: 89 cm. B: 58 cm. D: 20 cm.

We Do Wood – Vægreol

We Do Wood - Vægreol
4.130 kr.

Står man og er på udkig efter en ny og dekorativ bogreol, så kunne denne vægreol sagtens være et godt bud på den næste vægreol til dig.

Man bestemmer selvfølgelig selv hvad man vil udnytte denne vægreol til, og hvis man vil have pynteting og planter, så kunne den også sagtens være oplagt til dette.

Designet er noget helt særligt i denne vægreol og de forskelligfarvede baggrunde i hver kasse vil give væggen nyt liv og lidt farve i hverdagen.

Designet er lavet af Sebastian Jacobsen, og reolen er produceret i Danmark uden brug af nogle former for kemikalier, hvilket gør den CO2-neutral.

Kasserne er aftagelige og har forskellig former, så de kan benyttes til hvert deres formål. Kasserne hænger på en ophængsliste og alle materialer er i bambus.

Reolvæg – Natur/hvid struktur

Reolvæg – Natur/hvid struktur
0 kr.

Her har vi at gøre med en lidt større reol til personen der ønsker at indrette en større væg med en reol, som er god til en masse opbevaring, men samtidig plads til tingene der kan udstilles til pynt.

Den kommer nemlig i to sektioner, som er beregnet til at den store sektion hænger nede under, mens den mindre sektion hænger over.

Reolvæggen kommer i et hvidt design med låger i et lyst trælook. Den har et meget moderne udseende, som kan passe ind i de fleste hjem og indretninger.

Den øverste sektion har låger i glas, som dermed gør den super beregnet til at kunne vise ting frem eller have pynteting stående. Derudover egner den nederste sektion sig perfekt til opbevaring af ting, som man ikke ønsker at have stående fremme.

Dimensioner, overskab: 43x31x195 cm.
Dimensioner, underskab: 63x42x195 cm.

SE OGSÅ: Hay sofa

Hübsch Vægreol med 4 hylder

Hübsch Vægreol med 4 hylder
1.799 kr.

En sort vægreol i et minimalistisk design med 4 hylder, egner sig til mange indretninger, og passer perfekt til pynt og bøger.

Den kan hænges op på væggen og indeholde pynt, bøger, blomster og hvad man ellers kunne forestille sig at have stående i et åbent reolsystem.

Reolen er fremstillet i sortlakeret metal hele vejen igennem, hvilket holder sig pænt og er nemt at gøre rent.

Hübsch Vægreol kan bruges til opbevaring i et køkken, en stue eller på værelset til lige præcis det formål man måtte have.

Dimensioner: H: 100 cm. B: 86 cm. D: 27 cm.

Du kan altså få reoler i alle afskygninger – store, små, brede, lange, med åbne rum eller med låger, der gemmer på rodet.

Det er op til dig, om du ønsker at bruge dine personlige yndlingsting som en del af din indretning med en åben vægreol i sættekasse-stilen, eller om du hellere vil gemme diverse ting væk bag låger og derved skabe et minimalistisk look. Mulighederne er mange, men uanset hvad du vælger, er der altså mulighed for at give din indretning nyt liv med en smart og funktionel vægreol.

 

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Skriv en kommentar

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524