Er du på udkig efter en gulv biopejs, men har svært ved at vælge hvilken det skal være, så er der ingen grund til bekymring. For at gøre det lettere for dig at vælge, har vi samlet et udpluk af de bedste biopejse til gulv. Således får du et bedre overblik over valgmulighederne. Der er nemlig utroligt mange valgmuligheder, hvilket ikke altid gør det lettere at tage en beslutning, tværtimod. Derfor kan du nu sammenligne eksemplerne på tværs for at finde ud af, hvilken gulv biopejs der passer bedst til dine behov og ønsker. Ønsker du en stor pejs, en lille pejs, rundt eller firkantet, sort eller hvid – netop dette er op til dig. Vi garanterer dig, at der findes en pejs til alle, hvad end din boligstil er minimalistisk, nordisk inspireret, retro eller mere romantisk. 

En fleksibel gulv biopejs

Der findes et utal af muligheder, når det kommer til biopejse. Det der er særligt smart ved en biopejs til gulv er uden tvivl dens fleksibilitet. Du kan flytte rundt på en gulv biopejs og du behøver derfor ikke at tage stilling til ét fast monteringssted, når du først har besluttet dig for at købe en biopejs til gulv. Dermed slipper du for installation og kan problemfrit flytte rundt på din nye gulv biopejs og tage varmen med dig rundt i huset. En gulv biopejs er særligt smart og praktisk i et stort hjem, hvor du f.eks. både har en udestue og en stue. Du kan tage varmen med dig i huset året rundt, hvor end du vælger at nyde den. Er du f.eks. glad for at benytte udestuen, men det er lidt for koldt til dette om vinteren, så er det særligt oplagt med en fleksibel gulv biopejs. Dermed får du det meste ud af både pejs og hjem.

De 8 bedste gulv biopejse

I følgende vil du blive præsenteret for de 8 bedste gulv biopejse med særligt fokus på kvalitet og design. Det æstetiske har stor betydning, derfor fås en biopejs til gulv i mange forskellige former, farver og designs. Vi er derfor sikre på, at du finder en gulv biopejs i blandt de omtalte, der kan imødekomme dine ønsker og forventninger. 

Prisvenlig gulv biopejs med minimalistiske detaljer

Går du og drømmer om en hvid gulv biopejs i et enkelt, minimalistisk design, men samtidig ønsker en biopejs til en overkommelig pris, så læs med her. Denne stående biopejs er nemlig lige hvad du leder efter. 

Du får en flot biopejs til gulv i hvid med sikkerhedsglas på begge sider af pejsen til en tiltalende pris uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Endvidere er der frit udsyn til flammerne fra begge sider af pejsen, hvorfor du har lidt ekstra muligheder, når det kommer til placeringen af netop denne gulv biopejs. 

Denne prisvenlige biopejse til gulv har en kapacitet på 3,5 liter samt en brændetid på 3-4 timer pr. opfyldning. Pejsen måler H: 70 x B: 100 x D: 30 cm. og er derfor en lidt større af slagsen. Den vil grundet størrelsen være oplagt i de lidt større rum, f.eks. i stuen, hvor det er muligt at lade pejsen komme til sin ret. 

Alt i alt er denne pejs helt suveræn, hvis du går med tankerne om at investere i en flot stor pejs med enkle detaljer til en fornuftig pris.

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 70 x B: 100 x D: 30 cm.
 • Kapacitet: 3,5 liter
 • Vægt: 36,5 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 3-4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 3,28 kW

Se også denne lignende artikel på vores side: Biopejs bedst i test

Santos gulv biopejs – Eksklusiv biopejs af sten fra Ruby Fires

Der findes mange enkle og minimalistiske biopejse ude på markedet i henholdsvis sort og hvid, og så findes der Santos biopejsen til gulv fra Ruby Fires. Denne gulv biopejs er i en særlig klasse for sig selv med sit smukke ydre og sin ekstravagante størrelse. 

Er man på udkig efter en iøjefaldende biopejs til gulv som gæsterne bemærker som noget af det første, når de træder ind i rummet, så er det uden tvivl Santos biopejse, du leder efter. Det er svært at holde øjnene fra denne pejs med de smukt indrammede flammer der står flot i kontrast til den råhvide ramme. Er man ekstra glad for pynt og udsmykning, så anbefaler vi at tilkøbe og pynte pejsen med keramisk dekorationstræ. Tilkøb er muligt i forbindelse med bestilling, hvis dette frister. Hvis man alligevel ønsker en overdådig biopejs til gulv, hvorfor så ikke gå hele vejen og sætte prikken over i’et. Du er garanteret positive kommentarer fra gæster både når det kommer til din nye biopejs’ utroligt eksklusive design og ikke mindst den dejlige varme, som den skaber.

Fossil stone

Denne eksklusive biopejs fra Ruby Fires er udsmykket med ‘Fossil Stone’, som er sammenpressede sten, der giver et helt unikt æstetisk udtryk. Da de fleste biopejse er fremstillet i metal og glas, er denne mere klassisk og anderledes. Det er ikke hver dag man støder på en biopejs i samme klasse som denne. Vi gør dog opmærksom på, at denne biopejs er meget tung grundet materialerne. Du bør derfor forvente, ikke selv at kunne bære den. Dermed er denne biopejs altså ikke blandt de mest fleksible af slagsen, når det kommer til omrokering, tværtimod. Når dette er sagt, så er det alligevel svært ikke at blive forelsket i denne smukke biopejs. De fleste falder i hvert fald pladask for denne skønhed udsmykket med sammenpressede sten.

Santos gulv biopejs har en brændetid på op til 4 timer pr. opfyldning og har en kapacitet på 2 liter. Som nævnt forinden er pejsen stor og måler henholdsvis H: 100 x B: 130 x D: 35 cm.

Alt i alt er Santos gulv biopejsen det oplagte valg, hvis du går og drømmer om en eksklusiv biopejs til gulv med flotte detaljer.

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 100 x B: 130 x D: 35 cm.
 • Kapacitet: 2 liter
 • Vægt: 80 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: op til 4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 3 kW

Cocoon Fires – Pedestal biopejsen set på Go’ Morgen TV

Du har garanteret stødt på den før – den flotte, stilfulde og fremragende Cocoon Fires gulv biopejse.

Denne biopejs vil for de fleste danskere virke bekendt, hvilket der er god grund til. Denne biopejs er kendt fra TV, nemlig Go’ Morgen Danmark på TV2, som er en del af mange danskeres dagligdag. Det eneste der er anderledes ved denne biopejs er, at det er en gulv biopejs. Den fås dog også som lofthængt biopejse, som set i Go’ Morgen Danmark. Man må sige, at der er god grund til at det netop er denne biopejs, som vises på landsdækkende TV. Cocoon Fires biopejse er utrolig stilfuld og passer ind i mange kontekster, hvad end det er til et TV-studie eller i en stue, hvor den skal afgive varme. Den kan inkorporeres i alle typer rum. Du har altså også muligheden for at købe en lige så lækker biopejs, som den du ser i dit TV, og du behøver ikke at vente længe.

Svært at vælge?

Har du svært ved at beslutte dig om din nye biopejse skal være på stativ eller hænge ned fra loftet, så er dette ikke en problematik som skal forhindre dig. Det er ganske simpelt at skifte, hvis du senere hen beslutter dig for at prøve noget nyt. På den måde får du også muligheden for at få lidt variation ind. Tilkøber du en teleskopstang, kan du ganske nemt og enkelt omdanne din gulv biopejs til en lofthængt biopejs.

Cocoon Fires fås i både sort og poleret stål. Endvidere er det muligt at få Cocoon Fires med trebenet stativ. Du kan sætte dit eget præg på pejsen, ved at sammensætte farve og tilkøb alt efter ønske og ikke mindst behov.

Kendt fra TV – Ikke uden grund

Som sagt er denne biopejse kendt fra landsdækkende TV og dette er ikke uden grund. Udover det stilfulde design, hvor der er blevet kredset om de små detaljer såsom den ovale form, så er denne biopejs også blandt de bedste, når det kommer til brændetiden. Cocoon Fires har nemlig en brændetid på op til 6 timer pr. opfyldning, hvorimod de fleste ligger mellem 3-4 timer. Det må man sige at være en suveræn god brændetid. Endvidere har Cocoon Fires en kapacitet på 1,5 liter og måler Ø: 60 x H: 38 cm. Det er en rigtig god størrelse, da den hverken er for stor eller lille. 

Alt i alt, kan denne biopejs til gulv anbefales til dig som er på udkig efter en stilfuld biopejs til gulv i god kvalitet og flot design. Denne biopejs egner sig til alle typer rum, da den er så enkel i designet. Samtidig er den ikke kedelig at se på, da den har en anderledes facon end man typisk ser. 

Praktiske oplysninger:

 • Mål: Ø: 60 x H: 38 cm.
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Vægt: 27 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 6 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 3,6 kW

Se også artiklerne: Find din nye gaspejs i dag

Lille og prisvenlig pejs – Fordi alle skal kunne være med

Går du og drømmer om en lille biopejs, men det kniber med pladsen og den må samtidig heller ikke være alt for dyr – Så se med her!

Denne biopejs er til dig der er på udkig efter en lille, prisvenlig biopejs uden at gå ned på kvalitet og design. Samtidig er denne biopejs utrolig mobil, hvilket gør den ekstra funktionel. Den er let at flytte rundt på, således har du muligheden for at tage varmen med dig rundt i huset. Det er da smart. Du kan f.eks. vælge at placere din lille nye biopejs på gulvet, men du kan også stille den på bordet, hvis dette ønskes. Udfold din kreativitet og prøv dig frem. 

Lille biopejs af høj kvalitet 

Denne fine, mobile biopejs er fremstillet af yderst høj kvalitet og der er intet sparet på. Det anvendte stål er dækket af varmestandigt maling, hvilket betyder, at du kan forvente en holdbar biopejs, som holder på sin flotte farve i mange år. Pejsen fås nemlig i mange forskellige farver, så hvis du ønsker en lille pejs i en anden farve en sort, så er dette muligt. Udover sort kan du vælge imellem grå, rød og hvid.

Beskyttende glas

Måske tænker du: “Åh nej, kan den stå på bordet?” og ja, det kan den absolut. Denne pejs er nemlig udstyret med beskyttende glas, der samtidig indrammer flammerne på smukkeste vis. Der er glasplader på hver side af biopejsen, både for det visuelle og det sikkerhedsmæssige. De to glasplader er med til at styrke sikkerheden og sørger for at beskytte dig og dine gæster mod flammerne.

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 22 x B: 36 x D: 18 cm.
 • Kapacitet: 0,7 liter

Autentisk biopejs med brændeovnslook

Mangler du et godt alternativ til den klassiske brændeovn, så er denne biopejs uden tvivl det rette for netop dig. Faktisk kan det være svært at se forskel på, om denne biopejs er en brændeovn, eller om det er en biopejs, hvilket jo er positivt, hvis man f.eks. mangler en erstatning eller et alternativ til den klassiske brændeovn.

CO2-neutral “brændeovn”

Denne biopejs ligner utrolig meget den klassiske brændeovn, hvilket er en super godt valg til dig, som finder den klassiske brændeovn hyggelig. Sandheden er bare, at vi skal passe på vores jord, hvilket betyder, at vi skal være mere CO2-neutrale. Er man med i kampen om at beskytte vores jord med forurening, så er det oplagt at investere i en biopejs. En biopejs er nemlig et godt valg, hvis man skal have en hyggelig varmekilde uden at bruge brænde fra skoven. I stedet for at bruge brænde, bruger man bioethanol, hvilket skåner miljøet. 

Lækkert design af høj kvalitet

Denne pejs bærer præg af at være fremstillet i et utrolig lækkert design, idet den ligner en klassisk brændeovn. Dog har denne pejs en trekantet åbning ind til flammen hvilket normalt ikke ses ved en brændeovn. Så hvis du er vild med denne lille detalje, så er det uden tvivl denne pejs du skal gå efter. Endvidere medfølger et sikkerhedsgitter som kan monteres på pejsen.

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 80 x Ø: 44 cm.
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Vægt: 11 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 3,5 kW

Monaco Round – Dobbel op på funktionalitet

Den danske sommer kan være kort og det er derfor ikke alle, der får det meste ud af terrassen eller haven, fordi det alt for hurtigt bliver koldt. Det er ærgerligt, men der er heldigvis en holdbar løsning på dette, og en særlig god en af slagsen! 

Monaco Round biopejsen fra Decoflame er en smuk biopejs til både inde- og udebrug. Du får dermed muligheden for at købe en mobil biopejs, som du kan tage med udenfor, hvis du ønsker at forlænge den danske sommeraften yderligere. Sammen med en kop the og et varmt tæppe, er dette den perfekte kombination, og Decoflames svar på en hyggelig sommeraften.

Lune flammer i timevis

Man oplever sjældent en biopejs som kan levere en brændetid på op til 6 timer pr. opfyldning – med Monaco Round er dette intet problem. Er du på udkig efter en flot, stilfuld biopejs, der er nem at have med rundt, så er Monaco Round det ideelle valg. Du får en biopejs i et utroligt lækkert design og høj kvalitet. 

Velegnet til inde og ude

Som nævnt forinden kan du både benytte Monaco Round inde og ude. Denne pejs kan nemlig levere lune varmer uanset hvor du opholder dig. Tag den med på terrassen, altanen eller hvor du ellers foretrækker at sidde. Nyd en sensommeraften med din splinternye pejs fra Decoflame. 

Endvidere kan du tilkøbe diskrete hjul som monteres i bunden af pejsen. Dermed kan du ganske nemt flytte rundt på din pejs og tage de lune flammer med dig rundt. Lyder det ikke bare dejligt? Det synes vi helt bestemt og vi er sikre på at dette også vil falde i god jord hos dig.

Alt i alt, har Decoflame produceret en helt igennem fantastisk biopejs, der passer godt i alle hjem, både inde og ude.   Hvis æstetik og kvalitet er højt rangeret på din ønskeseddel, så er det uden tvivl Monaco Round du skal satse på.

Praktiske oplysninger: 

OBS!: Der findes to størrelser af Monaco Round

 • Mål: 40 cm i diameter og enten 70 eller 95 cm i højden
 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Vægt: 25 eller 27 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 6 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 1,8 kW
 • Farver: Sort, hvid og børstet rustfrit stål.

Hydro biopejs – Prisvenlig multifunktionel biopejs 

Selvom kvalitet og pris ofte hænger sammen, så behøver det ikke altid koste det hvide ud af øjnene. Du kan nemlig få en lækker biopejs til en yderst tiltalende og overkommelig pris, nemlig Hydro Biopejsen. Denne pejs er yderst funktionel og kan placeres på gulv eller bord, alt efter ønske og behov. 

Lækkert design

Hydro pejsen er udstyret med 4 glassider, hvilket gør den yderst flot. Du kan nyde udsynet af pejsen fra alle sider og vinkler, hvilket er et kæmpe plus ved f.eks. middagsbordet. Alle for muligheden for at nyde pejsen, ikke blot den lune varme, men også synet af den.

Hydro pejsen har et simpelt design og er meget enkel. Den er ikke udsmykket, hvilket gør den nem at tilføje i indretningen. Den passer til alle hjem og med sin afdæmpethed et godt supplement til indretningen. Nyd synet af din nye pejs og det behagelige lys fra ilden der samtidig dannerne rammerne for en hyggelig tilværelse.

Multifunktionalitet – Hvem elsker ikke det?

De fleste elsker når en ting har flere funktioner og hvis du er en af dem, så vil du helt sikkert komme til at holde meget af din nye Hydro biopejs. Du kan nemlig medbringe denne pejs udenfor, f.eks. på terrassen og nyde en dansk sensommeraften med familien eller vennerne. Stemningen vil være ligesom at have tændt op for et bål, bare en mere lugtfri udgave af slagsen. Positivt ikke sandt? 

Pejsens lille størrelse og vægt gør den enormt fleksibel og mobil. Tag den med hvor end du ønsker og lad dig varme igennem af de små lune flammer

Denne biopejs er let at rengøre. 

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 50 x B: 30 x D: 30 cm.
 • Kapacitet: 1 liter
 • Vægt: 8,5 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 3 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 1,4 kW

Rund biopejs – Simpel og unik

Endelig kan vi præsentere dig for denne utrolig smukke biopejs som adskiller sig fra øvrige pejse på markedet, da denne biopejs har en rund form. Den er simpel, men samtidig unik. I øvrigt er du garanteret en masse kommentarer fra gæsterne, da denne pejs er bemærkelsesværdig.

Unikt design

Det er sjælden, at man ser en rund biopejs til gulv, derfor er vi særligt begejstrede for denne pejs. Den er lavet i et simpelt design, men samtidig er den unik, og bemærkelsesværdig. Du er garateret en flot pejs, varme og flotte flammer. Med andre ord: Du er garanteret et væld af hyggelige stunder med denne biopejs som varmekilde.

Det er muligt at nyde ilden fra flere vinkler, da der er hul på begge sider af pejsen. Desuden er begge sider udstyret med sikkerhedsglas, således er dine omgivelser sikre, og der er ingen grund til bekymring. Sikkerheden og designet er i top, det eneste du skal tage dig af, er at nyde din nye flotte pejs. 

Denne pejs kan købes i hhv. sort, sølv og hvid, og har en brændetid på 4 timer.

En flot pejs uden nogen former for besvær

Denne runde pejs fylder ikke alverden og den er samtidig nem at flytte rundt på. Du kan derfor ommøblere eller blot rykke rundt på pejsen, alt efter ønske og behov. Du behøver ikke at beslutte dig på et fast sted, hvor den skal stå. Den vejer ikke særlig meget, helt præcsdt 12 kg., så du kan sagtens selv klare omflytningen med håndkraft. 

Alt i alt en utrolig lækker pejs, som er nem at flytte rundt på.

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 52 x B: 64 x D: 23 cm.
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Vægt: 12 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 2,17 kW

Læs også vores artikel om: Test af brændeovne

Se også artiklerne: Luft til luft varmepumpe test

Læs også vores artikel om: Luft til vand varmepumpe test

Se også denne artikel på Den ultimative vejledning til købere af ethanolpejse

Author

Write A Comment