HAY har opnået en status som ét af de mest populære brands i hele Danmark, når det kommer til diverse former for interiørprodukter, men i særdeleshed moderne møbler med skandinavisk design.

Du kommer ikke udenom, at der er rigtig mange danskere, der enten allerede har købt møbler eller interiørprodukter fra HAY, men på den anden side, så er der også rigtig, rigtig mange danskere hele landet over, der går og drømmer om, at købe møbler fra HAY.

Hvis du eksempelvis er på jagt efter en sofa fra HAY, så er du kommet til det rette sted, da vi har fundet de tre mest populære sofaer fra HAY, hvilket du kan læse mere om nedenfor.

Alle kan finde en sofa fra HAY, som lever op til dine forskellige krav og kriterier – også selvom du er på jagt efter en 2½-personers sofa, som der bestemt ikke findes mange af på markedet.

Hay – Mags sofa – 3 personer (grey wool)

Hay - Mags sofa - 3 personer (grey wool)Er du på jagt efter en smuk og elegant sofa til 3 personer, som passer ind i din moderne indretning?

Så bør du bestemt tage et nærmere kig på denne smukke Hay sofa, som er blevet betrukket med Grey Wool / Hallingdal.

Det er en rigtig flot sofa fra Hay, der er blevet udstyret med høje armlæn og dybe sæder, hvilket er med til at gøre sofaen perfekt til dig, der mangler et rigtig godt sted at slappe af, for du opnår nemlig en stor komfort ved at sidde i denne sofa.

Sofaen er bestående af koldskum, som er rigtig god til at holde den organiske form, så den ikke over tid begynder at miste sin form el.lign.

Sofaen måler 228 cm. i længde, 40/67 cm. i højden såvel som 73/95,50 cm. i dybden, hvorfor den har en rigtig god størrelse til tre personer.

Hvad er Hay? Og hvorfor er det pludselig så populært?

Hay blev startet af Rolf og Mette Hay tilbage i 2003, hvorfor det ikke just er det brand på markedet, der har haft længst tid på markedet.

Der skulle dog hellere ikke gå mere end et par år, inden ejeren af den store og internationale tøjkoncern, Bestseller, som er ejet af Anders Holch Povlsen blev tilknyttet.

Det var selvfølgelig omkring det tidspunkt, hvor Anders Holch Povlsen blev tilknyttet, at det for alvor begyndte at gå rigtig, rigtig stærkt.

I dag er Hay faktisk gået hen og blevet én af de største producenter af møbler og interiørprodukter i hele Danmark, men det er dog ikke ensbetydende med, at alle deres produkter bliver fremstillet her i landet, selvom det dog er langt hovedparten af deres produkter, der bliver fremstillet her i Danmark.

Hay har altid forsøgt at udnytte de nyeste produktionsprocesser og har et særligt ønske om at bringe yderligere innovation til branchen, hvilket de bestemt også har formået at gøre.

I dag er Hay et brand, der er kendt blandt klart de fleste danskere og de er godt på vej til at udvide til resten af verden.

På det seneste har Hay relanceret FDB møbler, som primært består af både stole og borde.

Bredt spektrum af eksklusive designpartnere

Hay er desuden også kendt for at samarbejde med et bredt spektrum af særdeles spændende og professionelle designpartnere, hvilket blandt andet inkluderer store designere som Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Hee Welling, Louise Campbell, Rolf Hay og senest Scholten & Baijings.

Disse designere har været med til at designe en lang række af de anerkendte møbler og interiørprodukter, som Hay har sendt på markedet i løbet af de seneste mange år.

Det inkluderer selvfølgelig også de lækre Hay sofaer, som du kan læse mere om ovenfor.

Det er i særdeleshed deres forskellige møbler, som har gjort dem populære, men de laver også en lang række andre produkter til hjemmet, og i forbindelse med den type af projekter og produkter, så har de selvfølgelig også haft en række dygtige designere tilknyttet.

Det betyder også, at når du går ud og køber et produkt eller et møbel fra Hay, så kan du være helt sikker på, at det er skabt som følge af en fantastisk kombination mellem Hay og én eller flere af nogle af de dygtigste designere her i Skandinavien – og du får vidst ikke noget mere tydeligt kvalitetsstempel end dét.

Lækre møbler med et funktionelt design

Der er ikke nogen tvivl om, at Hay laver en lang række smukke møbler til hele huset, og der skal heller ikke være nogen tvivl om, at møblerne passer ind i ethvert dansk hjem.

Det gør sig gældende for både sofaer, spiseborde, reolsystemer, natborde, sofaborde, skriveborde og meget mere.

Det er faktisk muligt at indrette et helt hjem ved udelukkende at gøre brug af lækre møbler fra Hay, og at de så samtidig kan erhverve møblerne til en overkommelig pris sammenlignet med, hvad du reelt får ud af det er blot en bonus.

Det er dog vigtigt, at understrege, at det ikke blot er designet, der er i fokus hos Hay, men det er lige så meget det funktionelle aspekt af deres møbler, og det betyder også, at Hay serverer møbler med både et moderne design og et funktionelt aspekt, der er helt i top.

Du kan desuden også være helt sikker på, at kvaliteten altid er i højsædet og designet vil blive ved med at holde sæson efter sæson.

Ydermere, så er Hay også ved at være et brand, som langt de fleste kender og det er lige netop grundet deres evne til at skabe elegante og smukke møbler, der samtidig har et funktionelt aspekt, der er helt i top.

Hvorfor skal jeg vælge en Hay sofa?

Der er op til flere gode grunde til, at du skal vælge en sofa fra Hay i stedet for de mange andre brands, der er at finde på det danske marked.

Den første gode grund til, at du skal ud og købe en ny sofa fra Hay er, at du får en sofa, der har et fantastisk design, der er både smukt, moderne og elegant.

Det betyder også, at du kan få en sofa, der passer ind i dit moderne hjem og passer sammen med din øvrige indretning, der er bestående af andre moderne møbler og interiørprodukter.

Det er dog ikke kun designet, der er særdeles tiltalende ved sofaer fra Hay, men det er derimod i lige så høj grad det funktionelle aspekt, for Hay sender nemlig ikke en sofa på markedet, som kun lever op til at være flot at se på.

Det er mindst lige så vigtigt, at der er tale om en funktionel sofa, som man sidder godt i og som giver en god komfort.

Ydermere, så er de fleste sofaer fra Hay også modulopbygget, og det betyder selvfølgelig, at du har mulighed for at sammensætte din sofa, så den passer præcis til dine behov og dine krav.

Et godt eksempel er den populære Mags-sofa, som du kan sammensætte på må og få, så den passer perfekt til dine forskellige behov.

Hvis du eksempelvis er på jagt efter en 2-personers sofa i en lysegrå farve, så kan du blot lave en sådan sofa ved hjælp af de rigtige moduler fra Mags-serien, men hvis du derimod hellere vil have en større 3-personers sofa med en chaiselong i en mørkegrå farve, så vælger du blot de moduler, som kan sammensættes til lige netop din drømmesofa.

Det bliver ikke meget nemmere end dét, hvis du gerne vil have en sofa, der lever op til dine krav og kriterier og på samme tid også er unik, da det er en sofa, som du helt selv har sammensat.

Du skal desuden ikke være bange for, at sofaen kun ser godt ud, for du sidder nemlig også rigtig godt i den, hvilket de høje armlæn og det lækre koldskum er med til at sørge for.

Author

Write A Comment