Hvorfor ikke placere dine flasker og glas i et vaskeægte barskab? Ikke nok med at du får ryddet op og organiseret, så er der altså også noget ret sejt og autentisk over at have et skab, som har til formål at opbevare din ynglings spiritus og dine pænere glas.

Der er findes faktisk en masse spændende varianter, og det er op til dig, om det skal være en klassisk og elegant version, en anderledes statementudgave eller en rustik og autentisk variant, der skal pryde dit hjem.

Ikke nok med at det er et fedt og spændende indslag til din bolig, så får du samtidig styr på dine flasker og glas.

Vi guider dig til de forskellige udgaver af det møbel, der er ret sejt at have stående, når du holder fest eller får vennerne på besøg til et glas. Find den udgave, der passer perfekt ind i dit hjem, og som kommer med den opbevaringsplads, du behøver.

 

KARE DESIGN Lodge barskab

Et andet barskab, som også dyrker det autentiske look, er dette ‘Lodge barskab’. Her er det lækre materiale og de flotte detaljer i højsædet, og dette barskab fremstår derfor eksklusivt og smagfuldt.

Skabet er lavet i massivt træ, så de smukke detaljer i træet og dets årer kommer i den grad frem på skabets låger, hvor træets naturlige skønhed får lov til at stå frem. Barskabet er særdeles rummeligt, da lågerne kan foldes ud og også fungerer som opbevaringsplads.

Der er både høje hylder med plads til flasker og glas, smallere hylder til f.eks. tallerkner, en enkelt skuffe og ophæng til vinglas. Her får du altså et barskab med plads til det hele, som kan foldes ud, når festen står på, og lukkes igen, når hverdagen melder sig.

Skabet er enorm smagfuldt, og hvis du ønsker et smukt møbel, som lader træets naturlige detaljer skinne igennem, så er ”Lodge barskab” den ideelle løsning til dig. Er man vild med designet, men ønsker et lidt billigere alternativ, så kan man også finde det hos forhandleren.

Butik
Billede
Pris
Link
14.799,00

Smuk mahognifarve og kuffertlook i ét

Et skab i samme design og princip er ”Colonial Trunk – Barskab”, som også forhandles på boboonline.dk. Dette elegante skab er i kolonistil og kommer i den smukkeste mahognifarve. Skabet er desuden beklædt med imiteret slangeskind på ydersiden og udformet som en kuffert på hjul, så den let kan flyttes rundt på.

Udvendigt har den kuffertlooket og er holdt sammen af en metalramme, mens den på indersiden har et super klassisk og smukt design med den mørke træfarve. Skabet har desuden god plads, da den også har opbevaringsplads i lågerne. Der er lange rum med plads til spiritusflasker, små, kvadratiske rum til vinflasker, to skuffer og to rum med plads til glas.

Barskabets kombination af det eventyrlige kuffertlook udvendigt og det klassiske, elegante design indvendigt er yderst interessant og gør, at barskabet både er spændende at have åbent og lukket.

SE OGSÅWegner lænestol

Det ultimative barskab i søfarerstil

Hvis du vil gå all-in med et højt, elegant og super autentisk barskab, er det ”Wardrobe Trunk Colonial – Barskab”, du skal have fingrene i. Det bliver ikke meget vildere end dette barskab, som ligesom ovenstående er udformet som en rejsekuffert. Her er der dog tale om en gammeldags garderobekuffert i bedste søfarerstil.

Barskabet er 153 cm højt, og med sådan et møbel vil der med garanti blive tilført en helt særlig stemning til dit hjem. Skabet har et væld af flotte detaljer og er opbygget i smuk mahognifarvet træ og beklædt med imiteret slangeskind på ydersiden. Derudover har barskabet hjul, så du altid kan flytte det lige derhen, hvor du skal bruge det.

Her får du altså et skab med al den plads, du skal bruge – og mere til. Barskabet har nemlig mange dybe rum med plads til stående flasker og glas samt skuffer og rum til liggende flasker.

Skabet skriger gammeldags, autentisk, koloni- og søfarerstil, og hvis du ønsker at skabe den helt rigtige stemning og give dine flasker og glas en god portion opmærksomhed, så er dette barskab altså slet ikke til at komme udenom.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

LaForma Mahon Barskab

Det sidste barskab på listen er et lidt mere moderne et af slagsen. Med sine rene linjer og minimalistiske design, er det designet til at kunne passe perfekt ind i den moderne skandinaviske indretningsstil.

Hvor de andre bud på et barskab er lavet til at stikke ud eller passe ind i det naturlige, rustikke hjem, er LaForma Mahon Barskab lavet til at kunne passe ind i den nuværende skandinaviske indretningsstil. Hvis man i forvejen har sorte møbler, vil det være et perfekt bud på opbevaring af glas og sprutflasker.

Barskabet er lavet i matlakeret MDF træ i en grå graphite farve og selve lågerne er lavet med horisontale stykker valnøddefiner. Derudover er der under skabet en praktisk hylde til ekstra opbevaring eller placering af pynteting,

De tynde ben som holder hylde og skab, er lavet af sortmalet metal.

Barskabet er 161 cm. højt, 90 cm. bredt og 40 cm. dybt.

Når det kommer til barskabe, kan du altså vælge at slippe dit indre barn fri og gå all-in på de kuffertlignede design og skabe en helt særlig og autentisk søfarerstemning i din stue. Du kan altså vælge at tilføre dit hjem et naturligt præg, som samtidig er et lille kunstnerisk statement med en helt særlig DNA, men du kan også vælge det stilistisk moderne bud på et barskab.

Her er der tale om det langt mere stilrene look, hvor du kan gemme dine flasker væk bag smukke låger i lækre materialer, som i højere grad dyrker det eksklusive look.

Der er altså rig mulighed for at få styr på dine flasker og glas med et smart og unikt barskab. Der er et hav af løsninger derude, og du bestemmer helt selv, om dit barskab skal være diskret i et design, der i højere grad minder om en skænk, eller om du ønsker at skabe en masse opmærksomhed med et statementmøbel.

KARE DESIGN Lady Rock Walnut barskab

Vi lægger ud med et barskab der, hele vejen igennem, udstråler rustikhed og naturlighed. Det er et barskab i en størrelse så det faktisk også kan bruges som en mindre bar. Det er nemlig lavet med en hylde ovenpå, så man kan have glas og flasker stående.

Det har derudover også en praktisk fodstøtte så man rigtig kan nyde et glas fra baren, mens man slapper af på den tilhørende barstol, som ville stå perfekt ved siden af.

Barskabet er lavet i MDF træ og sort stål, som giver et naturligt, råt look til sit barskab.

På bagsiden af barskabet er der hylder og vinholder, så man praktisk kan samle glas og flasker i skabet, så de er klar til når barskabet skal i brug.

Barskabet er 104 cm. højt og 120 cm. bredt. Det har altså en forholdsvis stor størrelse, og kan derfor også indeholde mange glas og drikkervarer. Vægten på barskabet ligger på 35,8 kg.

SE OGSÅ: Arne Jacobsen sofa

 

Author

Write A Comment