Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal stille op med alle de ting, der hurtigt ophober sig op i hverdagen. Bøger, vaser, figurer, billeder, stearinlys og ferieminder – det hele tager plads, men en vægreol kan måske være svaret.

Måske vil du have dine yndlingsting til at stå fremme og give din indretning personlighed og liv? Måske skal de hellere gemmes væk bag låger og i skuffer, så de er lige til at hive frem, men stadigvæk gemt for øjet?

Uanset hvad er der en masse spændende løsninger til dig, der ønsker at få dine bøger såvel som småting organiseret eller gemt af vejen.

Her guider vi dig til de bedste og mest interessante vægreoler på markedet, og der er noget til enhver smag.

Montana Compile – lille reol med smart inddeling

Montana Compile – lille reol med smart inddelingDen danske møbelvirksomhed Montana Furniture har gennem flere årtier været kendt vidt og bredt for deres unikke modulsystemer, der dels kan kombineres på utallige måder og dels kan vælges i en lang række spændende lakfarver, hvilket giver store variationsmuligheder i boligindretningen. Ét af de særligt populære produkter hos Montana Furniture er den smarte reol Compile, der med sine mange rum i forskellige størrelser giver masser af nyttig plads til alt fra brugskunst til kontorartikler. Reolen passer således naturligt ind i alle hjemmets rum og er en populær model hos Montana Furniture.

Reolen er designet af Montana Furnitures grundlægger Peter J. Lassen, og den er fremstillet af et 12 mm lakeret MDF og har målene B69,6 x H69,6 x D30 cm. Der er derfor tale om en relativt lille, men smart reol, der både kan få et klassisk look, men også et mere iøjnefaldende udtryk, alt efter hvilken lakfarve man vælger. Desuden er der flere tilgængelige tilvalg, og du vælger helt selv, om reolen skal være væghængt via det medfølgende ophængsbeslag, eller om den skal være fritstående via ben, sokkel eller hjul. Der er 10 års garanti på produktet, der desuden er EU Ecolabel-certificeret.

Der findes en lang række Montana-reoler på dagens marked, og de fås i forholdsvis mange prisklasser. Generelt kan man dog sige, at den høje kvalitet og de flotte designløsninger på de enkelte møbler er med til at trække prisen op, men så får man også et møbel, der nemt kan gå i arv takket være den store slidstyrke.

Montana 1112 SHOW – ikonisk og klassisk

Montana 1112 SHOW – ikonisk og klassiskDen lille reol 1112 SHOW er en anden populær vare hos Montana Furniture, og det skyldes i høj grad det klassiske design med 4 åbne rum. Det klassiske look kan udfordres ved at vælge en af de mere dristige nuancer i det ekstremt store udvalg af lakfarver i Montanas sortiment. I det hele taget er Montana Furniture kendt for at lancere møbler med et stort antal kombinationsmuligheder, og du kan f.eks. nemt kombinere flere reoler af typen 1112 SHOW, så du får et større reolsystem – og du kan eventuelt vælge at få modulerne leveret i forskellige farver, så du får et dybt personligt udtryk. Samtidig kan reolen både monteres med vægbeslag, hjul, ben eller sokkel, så den passer ind alle steder i hjemmet. Den kan med fordel placeres i entréen, kontoret eller på børneværelset.   

1112 SHOW har målene B69,6 x H69,6 x D30, er designet af Peter J. Lassen og er fremstillet af 12 mm MDF. Den er ligeledes EU Ecolabel-certificeret og fås med 10 års garanti.

Montana Furniture er et dansk high-end møbelbrand, og sammenligner man med andre lignende reoler, ligger prisen gerne en smule højere. Til gengæld får man her også dansk møbeldesign i en topklasse. Reolerne 1112 SHOW og Compile er på mange måder sammenlignelige, da de har de samme mål, og begge hører under kategorien små reoler. Forskellen ligger i ruminddelingen, hvor Montana 1112 SHOW har 4 åbne rum, mens Compile har 9. Reolerne kan eventuelt kombineres, alt efter hvilken type opbevaring man har behov for.

Romantisk reol i hvidt look

Romantisk reol i hvidt look”Paris Reol” er en anden vægreol, som dyrker det hvide look i et fint, romantisk design. Reolen er hvid og har en bordplade af lys træ, som giver den et smukt egetræs-look, mens reolens form og kanter tilfører en romantisk følelse. ”Paris reolen” måler 119,90 cm i højden og 125,40 cm i bredden og har ni store rum i samme størrelse.

Der er derfor god og rummelig opbevaringsplads i denne reol, som både kan monteres på væggen, men også fungerer fint ved at stå på gulvet.

Vægreolen er perfekt, hvis du ønsker et simpelt design med kvadratiske rum i et romantisk og rustikt hvidt look og lys træ.

SE OGSÅ: Hvid skænk

Moderne statement møbel

Moderne statement møbelI en anden boldgade finder vi ”Wind vægreol”, som er et spændende møbel fra TemaHome. Denne reols unikke design, som kombinerer naturligt træ med hvide, diagonale plader, vil med garanti tilføre liv til dit hjem. ”Wind vægreol” er et statement møbel i et yderst spændende og moderne design, der har god opbevaringsplads.

Reolens højde er 160 cm, mens bredden er 156 cm. Så her er der altså tale om en reol, som virkelig bliver en del af indretningen og kan booste et hvert hjem og tilføre en masse plads til opbevaring af diverse ting.

Reolen kan monteres på væggen, men skaber også et fedt look, hvis den står på gulvet.

SE OGSÅ: Innovation sovesofa

Nordal Vægreol i metal med spejl – stilfuld reol med plads til bøger og pynt

Nordal Vægreol i metal med spejlMed en stilfuld reol fra Nordal følger du moden, og du har muligheden for at hænge et møbel med mange funktioner på væggen. 

Vægreolen er i guldfarvet metal, og på grund af de mange små huller i reolen, kommer den ikke til at fremstå tung. Desuden er der et spejl i den, så den kan fungere som en 2-i-1-løsning. På den måde behøver du ikke kæmpe med, at både en reol og et spejl optager vægplads. Her får du begge dele på en gang.

Samtidig kan du bruge reolen på teenageværelset til diverse nipsting, eller det kan være reolen, dine yndlingsbøger står i. Du kan personliggøre den helt som du vil med en lille plante eller en vase, du stiller i et af de sjovt udformede rum i reolen. Den måler 71 cm * 95 cm * 20 cm.

Vesper Vægreol

Vesper VægreolDenne vægreol har et meget minimalistisk og moderne udtryk, som er rigtig meget oppe i tiden i øjeblikket. Den ligner netop vægreoler, som man sagtens kunne falde over i boligmagasiner, og derfor er den også rigtig populær i dagens Danmark.

Den er tilmed ikke særlig dyr, og med en pris på 449 kr., er det en reol som rigtig mange mennesker vil kunne finde budget til, når man skal ud og finde sin nye vægreol.

Vesper Vægreol egner sig mest til placering og opbevaring af mindre ting, som er der for at pynte, og f.eks. kan mindre planter også gøre sig rigtig godt på denne reol.

Den har vanger i sortlakeret metal og en hylde i sort melanin. Der er i alt to vanger og tre hylder, og maksimal belastning pr. hylde ligger på 5 kg.

Dimensioner: H: 89 cm. B: 58 cm. D: 20 cm.

We Do Wood – Vægreol

We Do Wood - VægreolStår man og er på udkig efter en ny og dekorativ bogreol, så kunne denne vægreol sagtens være et godt bud på den næste vægreol til dig.

Man bestemmer selvfølgelig selv hvad man vil udnytte denne vægreol til, og hvis man vil have pynteting og planter, så kunne den også sagtens være oplagt til dette.

Designet er noget helt særligt i denne vægreol og de forskelligfarvede baggrunde i hver kasse vil give væggen nyt liv og lidt farve i hverdagen.

Designet er lavet af Sebastian Jacobsen, og reolen er produceret i Danmark uden brug af nogle former for kemikalier, hvilket gør den CO2-neutral.

Kasserne er aftagelige og har forskellig former, så de kan benyttes til hvert deres formål. Kasserne hænger på en ophængsliste og alle materialer er i bambus.

Hübsch Vægreol med 4 hylder

Hübsch Vægreol med 4 hylderEn sort vægreol i et minimalistisk design med 4 hylder, egner sig til mange indretninger, og passer perfekt til pynt og bøger.

Den kan hænges op på væggen og indeholde pynt, bøger, blomster og hvad man ellers kunne forestille sig at have stående i et åbent reolsystem.

Reolen er fremstillet i sortlakeret metal hele vejen igennem, hvilket holder sig pænt og er nemt at gøre rent.

Hübsch Vægreol kan bruges til opbevaring i et køkken, en stue eller på værelset til lige præcis det formål man måtte have.

Dimensioner: H: 100 cm. B: 86 cm. D: 27 cm.

Du kan altså få reoler i alle afskygninger – store, små, brede, lange, med åbne rum eller med låger, der gemmer på rodet.

Det er op til dig, om du ønsker at bruge dine personlige yndlingsting som en del af din indretning med en åben vægreol i sættekasse-stilen, eller om du hellere vil gemme diverse ting væk bag låger og derved skabe et minimalistisk look. Mulighederne er mange, men uanset hvad du vælger, er der altså mulighed for at give din indretning nyt liv med en smart og funktionel vægreol.

Reolvæg – Natur/hvid struktur

Her har vi at gøre med en lidt større reol til personen der ønsker at indrette en større væg med en reol, som er god til en masse opbevaring, men samtidig plads til tingene der kan udstilles til pynt.

Den kommer nemlig i to sektioner, som er beregnet til at den store sektion hænger nede under, mens den mindre sektion hænger over.

Reolvæggen kommer i et hvidt design med låger i et lyst trælook. Den har et meget moderne udseende, som kan passe ind i de fleste hjem og indretninger.

Den øverste sektion har låger i glas, som dermed gør den super beregnet til at kunne vise ting frem eller have pynteting stående. Derudover egner den nederste sektion sig perfekt til opbevaring af ting, som man ikke ønsker at have stående fremme.

Dimensioner, overskab: 43x31x195 cm.
Dimensioner, underskab: 63x42x195 cm.

SE OGSÅ: Hay sofa

Bloomingville Mini Reol – Blå

Bloomingville Mini Reol – BlåTiltænkt børneværelset har Bloomingville designet en fin ”mini vægreol med skuffer”. Reolen består af tre rækker med rum, som er velegnede til børnebøger eller diverse pynteting, samt tre skuffer med et dyredesign, som kan bruges til at holde styr på diverse småting.

Vægreolen er simpel, og kombinationen af hylder og skuffer gør den yderst praktisk til børneværelset såvel som til andre steder i hjemmet, hvor der er behov for et møbel til organisering. Reolen er holdt i en lys, pæn træfarve, mens skufferne er i en grå nuance.

Vægreolen måler 94 cm i højden og 107 cm i bredden og er derfor ideel til dig, som ønsker en reol, der ikke fylder for meget, og som er holdt i et rent og simpelt design.

Minimalistisk vægreol i sættekasse-stil

Først og fremmest skal vi kigge på de vægreoler, som lader dine ting og sager stå fremme i bedste sættekasse-stil. Hvis du ønsker at lade eksempelvis minder fra ferier og billeder af familiemedlemmer blive en del af din indretning, så er det denne type vægreol, du skal have fingrene i.

”Panorama vægreol” fra TemaHome er et godt eksempel på en vægreol, som lader dig udstille dine yndlingsting. Reolen har rum i forskellige størrelser og vil fungere som et dekorativt element til din yderligere indretning. Den er fremstillet i hvid MDF og har således et minimalistisk og tidløst design.

Med en bredde på 120 cm og en højde på 75 cm har denne vægreol en perfekt størrelse til at få organiseret de fleste ting. Hvis der er behov for yderligere opbevaringsrum, kan man vælge at sammensætte flere vægreoler i samme serie og skabe en unik og personlig reol med endnu mere plads.

Vigtigst af alt er, at du her får en reol, som tilfører dit hjem personlighed, når du sætter dine nips og yndlingsbøger i den. Vægreolen er simpel og minimalistisk og lader dermed dine personlige ting stå frem som en del af din indretning

SE OGSÅ: Barskab

Simpel vægreol i stilrent design

I en lidt anden stil og uden de klassiske firkantede rum finder man ”Bern vægreol” fra TemaHome. Denne reol er lavet i komposittræ og består af en sortmalet baggrundsplade samt syv mindre plader, som opdeler reolen i 3 rum. Pladernes sider er malet sorte, mens kanterne er beholdt i et naturligt træ-look, hvilket skaber en fed og moderne kontrast.

Reolen måler 90 cm i bredden og 45 cm i højden og er derfor ideel at have hængende over eksempelvis arbejdsbordet med bøger.

Denne vægreol er et dekorativt, stilrent og spændende produkt i sig selv og passer til dig, som ønsker en lidt mindre reol, der stadig har plads til dine yndlingsting.

Author

Write A Comment