Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701

Sidst opdateret den

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en hvid skænk. For det første giver det dit hjem en lille ekstra finesse, og ofte er det lige præcis et møbel som en skænk, der sætter prikken over i’et i din stue, dit soveværelse eller din spisestue.

Du kan placere din skænk i hele huset, for der kan altid findes en, som passer ind. For det andet giver en skænk dig mere plads til opbevaring, hvilket er endnu en grund til, at du kan have en skænk i alle rum, da man altid kan bruge lidt ekstra plads.

Det er altid meget forskelligt fra person til person, hvad det er for en type skænk, man leder efter, og hvor mange penge man vil lægge i det. Et par begreber, du har brug for at kende til, når du leder efter en skænk, er melamin og laminat. En skænk, der er lavet af laminat, er næsten altid dyrere end en, som er lavet af melamin. Grunden hertil er, at laminat er mere holdbart end melamin, eftersom det er lavet af mange lag pap og papir, som er bundet sammen af harpiks. Hvor melamin i stedet er lavet af et syntetisk materiale, som er klistret på en spånplade. Det skal dermed fortælles, at melamin ikke er en dårlig løsning af den grund, og det er op til hver enkel at vælge, hvad man vil.

Paris skænk

Paris skænk
2.699 kr.

Her får du en klassisk hvid skænk med et gammeldags look, som giver dit hjem lidt ekstra charme. Skænken her har masser af opbevaringsplads, da den har både store og små skuffer samt to skabe med en hylde i hver. Derfor er det et perfekt møbel til dig, som har en masse småting, som mangler et sted at være.

Med sit antikke udseende og sin hvide farve skaber den hygge og giver rummet lidt ekstra detalje. Skænken er perfekt til spisestuen, da der netop er masser af plads til borddæknings ting; såsom servietter, service og lys, med sine 7 skuffer og 3 låger.

Modellen her er lavet i hvidt melamin, og skufferne kører på solide metaludtræk, så du er sikker på, at de bliver ved med at glide let og fint hver gang. Målene på skænken er 46,1cm i dybden, 91,7cm i højden og 188,6cm i bredden, og er derfor et stort møbel, der også byder på en stor overflade, hvor du kan placere vaser, tv og andre lignende ting.

Du får en skænk, der vil holde de næste mange år, og hvis du er til den lidt mere gammeldags stil, så er møblet her lige noget for dig.

Delta hvid skænk

Delta skænk
1.679 kr.

Delta skænken giver dig et moderne møbel, som er nordisk inspireret og derfor også meget stilrent. Med sin blanding af hvid og lyst træ giver møblet et flot udtryk, som skaber lidt nuance i rummet.

Der er masser af plads til diverse ting og sager med sine seks rum, men dog er der ikke så meget plads på overfladen, da skænken ikke er så dyb igen. Målene er 39,05cm i dybden, 81,7cm i højden og 195,6cm i bredden. Rummene er i forskellige størrelser, så der er mulighed for at opbevare både store og små ting, hvilket ofte er en dejlig egenskab.

Hvis du har et lyst rum, passer skænken her med meget stor sandsynlighed godt ind. Den er lavet i organisk materiale, som giver rummet et hyggeligt udtryk og hjælper til at lyse rummet op. Derimod kan den også sagtens stå i et mørkt rum.

Ønsker du en skænk med et stilrent design, som er skandinavisk inspireret? Så er delta skænken i hvid en oplagt mulighed. Du får masser af plads for en fair pris og i et lækkert design.

SE OGSÅ: Barskab

Paris skænk – hvid

Paris skænk - hvid
2.099 kr.

Med Paris skænken her får du en skænk, som ikke er alt for stor, men stadig har masser af opbevaringsplads og potentiale. En af fordelene er, at den har dybe skuffer, så der kan være meget i hver skuffe, selvom den kun har 3 af slagsen.

Skænken her ser godt ud i de fleste hjem, eftersom den har et stilrent udseende og er pæn med sin kontrast mellem det hvidmalede og det naturfarvede træ. På grund af dens blanke overflade er den også let at rengøre. Skufferne kører på skinner af metal, så de kører gnidningsfrit.

Den fås endda i to størrelser. Den store model, som du bliver præsenteret for her, er med 3 skuffer og 3 skabe, men hvis du synes, det er for stort, så kan du få en mindre model, som kun har 2 skabe. Så hvis det var lige den her model, du faldt over, men var ærgerlig over at den var for stor, så er dit problem løst nu.

Denne model måler 46,1cm i dybde, 91,66cm i højde og 143,7cm i bredde, og den har derfor en fin størrelse, som passer ind i mange hjem.

Med Paris skænken her får du et flot møbel, der har masser af plads, og et møbel, som passer ind de fleste steder. Derfor er det også en skænk, som er velegnet til dig, der bor i lejlighed. 

Roomers skænk – hvid

Roomers skænk – hvid
1.559 kr.

Roomers skænk passer særligt godt ind i en nordisk indretning, eftersom den er så enkel i sit udseende. Den har dog også nogle små finurligheder, som for eksempel at de tre skabe ikke er lige store, og at den har en ret stor indbygget åben hylde. Derfor byder den også på opbevaring i forskellige størrelser, hvilket giver skænken et kækt udtryk.

Den har en bred overflade, og den er derfor også velegnet til at placere sådan noget som fx et TV ovenpå. Udover de 3 låger har den også 3 skuffer, hvori der er masser af plads. Bag lågerne er der også hylder, så pladsen bliver udnyttet mest muligt. Alt i alt er der rigelig med opbevaringsmuligheder i denne skænk.

Skænken er 48,25cm dyb, 89,80cm høj og 175,7cm bred, og benene måler 15cm i højden, hvilket i modsætning til resten af skænken er af metal. Den kan også findes i sort, så den er ikke kun for dem med et lyst hjem i nordisk stil. 

Gabrielle skænk – hvid

Gabrielle skænk – hvid
5.756 kr.

Her har du endnu en skænk i enkelt og nordisk design, som passer ind i de fleste hjem. Gabrielle skænken har en fin kontrast mellem det lyse træ og det hvidmalede, så den får et klassisk udseende, og dens skarpe hjørner giver den et meget moderne præg.

Skænken har den dejlige funktion, som hedder soft close. Dette er en funktion, der sørger for, at lågerne aldrig smækker. Det er et perfekt møbel til dig, der står med børn, og som jo ikke altid lige tænker over, hvor hårdt de får lukket tingene.

Du får et pænt møbel med rigelig plads, den måler 40cm i dybden, 85cm i højden og 122cm i bredden. Der er tre dybe skuffer og to skabe, så der er både plads til eksempelvis bestik og vinglas heri.

Det er sikkert, at du ville blive glad for et møbel som denne. Især soft close funktionen vil være guld værd, da det også skåner møblet, og du har derfor en pæn skænk i de næste mange år. 

SE OGSÅ: Muuto Sofa

Paris skænk – hvid

Paris skænk - hvid
2.099 kr.

Her har vi den helt store model indenfor paris skænkene. Hvis du køber denne hvide skænk, er du sikret masser af plads – både i og ovenpå møblet. Igen har den et lækkert og lidt gammeldags udtryk, men stadigvæk med et enkelt udseende. Skænken har ligesom de andre en overflade af træ, imens resten af den er malet hvid. Som sagt er der masser af plads. Den har nemlig 7 skuffer og 3 skabe, så du er sikker på at have et sted til alle dine ting, som du gerne vil have tæt på dig i det pågældende rum.

I dybden er skænken 46,10cm, i højden 91,66cm og i bredden 188,6cm, så den kræver ikke så megen plads. Selvom om den er stor, er den heldigvis let at rengøre på grund af sine blanke overflader. Så det skal ikke være dig en betænkelighed, når du overvejer denne model.

Hvis du har brug for masser af plads i et hjem, hvor du samtidig ønsker en skænk med en lidt gammeldags stil, så er skænken her klart en overvejelse, du burde gøre dig. 

Farsta skænk – hvid

Farsta skænk – hvid
3.789 kr.

Er du en af de personer, som bare ikke kan få nok af retro og 60’ernes møbler, så finder du her en skænk, der netop kombinerer det gammeldags udtryk og den moderne stil.

Skænken har ingen skuffer, men i stedet har den 3 skabe og en hylde. Det er også en af de mindre modeller, men det gør den bestemt ikke mindre gavnlig. Den kan blandt andet bruges som TV bord, og så egner den sig jo godt til mindre rum – nu den kun har målene 42cm i dybden, 81cm i højde og 115cm i bredden.

Ben og greb er lavet i massivt eg, hylden er lavet af grå laminat og rammerne er i egefiner. Så generelt er det et godt sammensat produkt. Hylden måler 17cm i højden og 76,6cm i bredden, hvorfor der også er rigelig plads at udnytte.

Skænken passer super godt ind, hvis du er fan af retro, eller hvis du bare har et stilbevidst hjem. Den er selvfølgelig også til dig, som bare forelskede dig i dens blanding af noget gammelt og noget nyt.

Chaser hvid skænk

Chaser skænk – hvid
6.369 kr.

Her har du en skænk med et frækt udseende, da den blander naturfarvet træ og hvidmalet træ på en lidt anderledes måde. Rammen og benene er i lys træ, og det samme er en enkelt skuffe, som springer i øjnene, fordi den er omgivet af 3 andre skuffer og 2 låger, som er malet hvide. Skænken er udført i en meget enkelt stil, så den kan næsten passe ind i ethvert hjem. Med et lille og et stort skab samt 4 skuffer giver den desuden masser af muligheder for opbevaring.

Skænkens rammer er lavet i egefiner, benene i massiv eg, lågerne i malet MDF og skufferne i laminat. Så du får et møbel, der gerne skulle kunne klare både fugt og slag i det lange løb. Den har en god størrelse, der hedder 47cm i dybden, 71sm i højden og 135cm i bredden.

Til dig, der ønsker design, er Chaser skænken et oplagt valg. Du får både rigtig meget plads og et lækkert udseende. 

Clio hvid skænk med 4 skuffer

Clio skænk – hvid – 4 skuffer
0 kr.

Clio skænken er en moderne en af slagsen, der med sin blanding af højglans og MDF plader giver den et lækkert udseende, som passer perfekt ind i det stilbevidste og moderne hjem.

Den er ikke så bred eller høj for den sags skyld, så du får et lille kompakt møbel. Men det er en skænk, der forstår at udnytte pladsen. Med sine mål på 35,30cm i dybden, 79,70cm i højden og 106,20cm i bredde formår den alligevel at have 4 store skuffer og 2 store og rummelige skabe, som begge har en hylde.

Den er til dig, der vil have en skænk, som er moderne, og er let at rengøre, og til dig, som ikke ønsker en alt for stor skænk, men stadig mangler lidt ekstra opbevaring. Clio skænken er perfekt i mange henseender på grund af dens rene linjer og sin fine størrelse. 

SE OGSÅ: Corona stol

Jazz skænk – hvid

Jazz skænk – hvid
0 kr.

Jazz skænken er en moderne og stilren hvid skænk, som på grund af en voks overfladebehandling er vedligeholdelsesfri, og som generelt bare er let at rengøre.

Med sine lidt rundede kanter får den et lidt fremtidsagtigt look, som samtidig giver den et meget klassisk og pænt udtryk. Overfladen er på grund af en mat lakering en smule mat i det, som også gør den anderledes end så mange andre skænke. Ben og greb er i ask, som giver en lækker kontrast, der bryder det hvide.

Skænken måler 42cm i dybden, 87cm i højden og 145cm i bredden, og rammen er lavet i MDF plader. Den har 2 dybe skuffer og 2 store skabe, så der er rigelig plads til opbevaring i de fleste afskygninger.

Du er sikker på at få en skænk, der holder de næste mange år, selvom den ikke kræver vedligeholdelse, og som giver dit hjem et anderledes og specielt, men pænt præg.

Lige det der passer dig

En skænk er et herligt møbel. Den giver meget mere opbevaringsplads, og den giver samtidig hjemmet en form for hygge og detalje. Man skal heller ikke være bange for at købe den for stor. For vi ved alle, at man altid kan finde noget at putte i skuffer og skabe – uanset hvor lidt vi har i vores hjem.

Når du kigger på skænke, skal du finde lige den, der passer dig. Du kan være sikker på at finde noget, eftersom de kan findes i alverdens former for størrelser, udformninger, farver og ikke mindst i forskellige priser. Så det er bare at gå på opdagelse.

 

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Skriv en kommentar

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524