Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en hvid skænk. For det første giver det dit hjem en lille ekstra finesse, og ofte er det lige præcis et møbel som en skænk, der sætter prikken over i’et i din stue, dit soveværelse eller din spisestue.

Du kan placere din skænk i hele huset, for der kan altid findes en, som passer ind. For det andet giver en skænk dig mere plads til opbevaring, hvilket er endnu en grund til, at du kan have en skænk i alle rum, da man altid kan bruge lidt ekstra plads.

Det er altid meget forskelligt fra person til person, hvad det er for en type skænk, man leder efter, og hvor mange penge man vil lægge i det. Et par begreber, du har brug for at kende til, når du leder efter en skænk, er melamin og laminat. En skænk, der er lavet af laminat, er næsten altid dyrere end en, som er lavet af melamin. Grunden hertil er, at laminat er mere holdbart end melamin, eftersom det er lavet af mange lag pap og papir, som er bundet sammen af harpiks. Hvor melamin i stedet er lavet af et syntetisk materiale, som er klistret på en spånplade. Det skal dermed fortælles, at melamin ikke er en dårlig løsning af den grund, og det er op til hver enkel at vælge, hvad man vil.

SAVE – minimalistisk og praktisk

SAVE – minimalistisk og praktiskDen her model er populær hos montanafurniture.com, og det kan vi godt forstå. Den er holdt i en smuk og enkel form, og den vil passe ind i de fleste hjem med sit lette udtryk. Det er en praktisk skænk, der passer ind i Montana Selection serien, og alle møblerne passer ind i den samme kvadratiske stil, så der kan udvides med tilsvarende møbler.

Elementerne er lavet i MDF plader, der er lakeret. Der er 40 forskellige farver, og så er det bare med at vælge om du er til det helt hvide udtryk, en mere rå stil med mørkere farve eller noget med farve til at give et mere glad udtryk. Du kan også selv vælge ben, sokkel, hjul eller ophængsbeslag. Det giver en stor variation i udtrykket og funktion. Med hjul kan du få den rundt i rummet, mens den med ben måske kan fungere som rumdeler.

Selve møblet består af to kvadratiske elementer, hvor der er skabslåger samt en sektion med bare en hylde. Dermed kan der både stå ting til pynt, og ting det er pænest at gemme lidt væk. Det kunne være en smuk vase, der er god at have fremme – og måske et udvalg af stearinlys, der er rare at have ved hånden uden at være tvunget til at se på det. Skænken er lav i højden, og den vil være god under et fjernsyn eller i en gang, hvor der skal være et mere åbent udtryk.

COUPLE – enkel og anvendelig

COUPLE – enkel og anvendeligDen her model er populær hos  montanafurniture.com, hvilket er fuldt forståeligt. Den enkle form er rolig for øjet at kigge på, og den passer til den skandinaviske og strømlinede stil. Skænken passer ind i Montana Selection serien, og derfor kan du tilkøbe elementer, der passer til. Det vil give et gennemgående udtryk i din bolig. Montana er et mærke, der har været kendt i lang tid, og som er designet af Peter J. Lassen. Det enkle udtryk med kvadrater holdt han fast igennem tiderne, og det har et universelt og harmonisk udtryk ligesom A4 papir.

De enkelte møbler er lavet med MDF plader, der er lakeret i op til 40 forskellige farver, og du kan dermed vælge imellem den klassiske hvide, der vil stå godt til hvide vægge eller noget med mere knald på farverne. Det kan også være dit hjem skal have lidt kant med en sort farve – eller udtrykket skal blødes op med en grå farve. Det her design kommer med ben, men du kan vælge sokkel, hjul eller ophængsbeslag i stedet for en anden funktion.

I det her design er der valgt to kvadrater, hvor der er to rektangulære skabslåger samt to mindre kvadratiske låger. Derudover er der et kvadratisk rum og en kvadrat med to skuffer. Den er derfor rigtig praktisk, hvor det ene kvadratiske rum tilbyder mulighed for at sætte dit eget præg med en flot pyntegenstand, og lukkede sektioner gør det muligt at gemme væk efter behov.

FLUTTER – rummelig og åben

FLUTTER - rummelig og abenModellen her er populær hos montanafurniture.com, og det giver god mening. Rektanglerne kan ramme dine pyntegenstande ind, og de har desuden et smukt og harmonisk udtryk. Den lidt høje skænk er en del af Montana Selection serien, og du kan dermed skabe et sammenhængende udtryk ved at vælge tilsvarende design i flere rum. Montana har som mærke overlevet tidens tand, og designeren Peter J. Lassen havde fat i noget tidløst. Det er et udtryk, som øjet finder hvile i, og det er præcis det et møbel også skal kunne. Det skal ikke nødvendigvis støje. 

Her er det MDF plader med lakeret overflade, hvilket gør det muligt at vælge en farve til din smag.  En klassisk hvid er det, de fleste vælger – men det er op til dig, om der skal være lidt mere af farvepaletten i dit hjem. Med 40 forskellige farver er det helt sikkert muligt at vælge lige netop din yndlingsfarve. Så du kan indrette dig med farvetoner, der gør dig glad. Flutter er designet med ben, hvilket gør den oplagt som rumdeler og detaljerne i træ giver et mere naturligt look. Men der vælges sokkel, hjul eller ophængsbeslag, hvis det er bedre til dit behov.

Designet her har fire kvadratiske rum i bunden, der afløses af en overdel og midterdel, hvor der er fire rektangulære rum både med og uden låger. Der er desuden fire mindre rektangulære rum. Det giver et vekslende udtryk, hvor du kan lave en udstilling af genstande.

Pair – klassisk skænk til fleksibel opbevaring

Pair - klassisk skænk til fleksibel opbevaringDenne funktionelle og klassiske skænk er en af bestsellerne på Montanafurniture.com

Du får et hav af indretningsmuligheder med denne model, som kan tilpasses præcist til din bolig, og dit behov for opbevaring.

Den todelte skænk har både skjult opbevaring og åbne hylder. De to moduler kan nemt anvendes hver for sig eller sammen som en skænk.

Udover at skænken kan deles op i to moduler så kan den også monteres på ben, hjul eller sokkel, og alternativt kan den også hænges op med et vægbeslag. 

Farven kan også tilpasses din helt personlige stil. Pair fra Montana kan nemlig leveres i helt op til 40 vandbaserede lakfarver. Så er du til at indrette dit hjem med andet en bare lige hvid, og kan du lide at lege med forskellige farver, så finder du helt sikkert skænken fra Montana interessant.  

Skænken er produceret i 12 mm. lakeret MDF plader, og måler 139,2 cm i bredden, 69,6 cm i højden og 38 cm i dybden. 

Skænken er designet af Peter J. Lassen der grundlagde virksomheden tilbage i 1982. Skænken er, som med alle andre møbler fra Montana skabt med det for øje, at aller har brug for friheden til at skabe og ændre sit eget personligt rum.

Derfor er skænken en del af et funktionelt system, som også lever op til standarder vedr. kvalitet, æstetik, etik og miljø.

Flutter – Rummelig hvid skænk 

Flutter - Rummelig hvid skænk Et populært valg på Montanafurniture.com er denne store og rummelige hvide skænk, med masser af mulighed for opbevaring.

Her får kreativiteten virkelig frit spil, hvis du udstiller dine smukke genstande i boligen, eller der kan blive god plads til opbevaring på kontoret med skænken.

Den flotte hvide farve gør skænken enkelt og den flyder fint ind i rummet således at den ikke tager for meget opmærksomhed og fokus.

Er du dog mere til en skænk der i sig selv er en del af udsmykningen, kan du vælge frit blandt alle 40 lakfarver fra Montana.

Om du vælger at montere skænken direkte på væggen, med et ophængsbeslag eller lader den stå direkte på gulvet eller en sokkel, det er helt op til dig. Flutter skænken fra Montana har mange anvendelsesmuligheder, og er også ideel til at opdele et større rum med, eller skabe en lille hyggekrog

Skænken er produceret i 12 mm. lakeret MDF plader, og måler 139,2 cm i bredden, 106,2 cm i højden og 38 cm i dybden. 

Skænken er nem at holde ren, og med den rette vedligeholdelse kan skænken nemt være en del af boligen mange år frem. Det meste snavs og støv kan fjernes med en tør, eller en godt opvredet klud mens lidt mere genstridige pletter fjernes med lidt opvaskemiddel.

Lakfarverne er miljøvenlige og vandbaserede, og derfor tåler skænken heller ikke stærke rengøringsmidler, sprit eller andre opløsningsmidler. 

Paris skænk

Her får du en klassisk hvid skænk med et gammeldags look, som giver dit hjem lidt ekstra charme. Skænken her har masser af opbevaringsplads, da den har både store og små skuffer samt to skabe med en hylde i hver. Derfor er det et perfekt møbel til dig, som har en masse småting, som mangler et sted at være.

Med sit antikke udseende og sin hvide farve skaber den hygge og giver rummet lidt ekstra detalje. Skænken er perfekt til spisestuen, da der netop er masser af plads til borddæknings ting; såsom servietter, service og lys, med sine 7 skuffer og 3 låger.

Modellen her er lavet i hvidt melamin, og skufferne kører på solide metaludtræk, så du er sikker på, at de bliver ved med at glide let og fint hver gang. Målene på skænken er 46,1cm i dybden, 91,7cm i højden og 188,6cm i bredden, og er derfor et stort møbel, der også byder på en stor overflade, hvor du kan placere vaser, tv og andre lignende ting.

Du får en skænk, der vil holde de næste mange år, og hvis du er til den lidt mere gammeldags stil, så er møblet her lige noget for dig.

Delta hvid skænk

Delta skænk
2.599 kr.

Delta skænken giver dig et moderne møbel, som er nordisk inspireret og derfor også meget stilrent. Med sin blanding af hvid og lyst træ giver møblet et flot udtryk, som skaber lidt nuance i rummet.

Der er masser af plads til diverse ting og sager med sine seks rum, men dog er der ikke så meget plads på overfladen, da skænken ikke er så dyb igen. Målene er 39,05cm i dybden, 81,7cm i højden og 195,6cm i bredden. Rummene er i forskellige størrelser, så der er mulighed for at opbevare både store og små ting, hvilket ofte er en dejlig egenskab.

Hvis du har et lyst rum, passer skænken her med meget stor sandsynlighed godt ind. Den er lavet i organisk materiale, som giver rummet et hyggeligt udtryk og hjælper til at lyse rummet op. Derimod kan den også sagtens stå i et mørkt rum.

Ønsker du en skænk med et stilrent design, som er skandinavisk inspireret? Så er delta skænken i hvid en oplagt mulighed. Du får masser af plads for en fair pris og i et lækkert design.

SE OGSÅ: Barskab

Paris skænk – hvid

Paris skænk - hvid
0 kr.

Med Paris skænken her får du en skænk, som ikke er alt for stor, men stadig har masser af opbevaringsplads og potentiale. En af fordelene er, at den har dybe skuffer, så der kan være meget i hver skuffe, selvom den kun har 3 af slagsen.

Skænken her ser godt ud i de fleste hjem, eftersom den har et stilrent udseende og er pæn med sin kontrast mellem det hvidmalede og det naturfarvede træ. På grund af dens blanke overflade er den også let at rengøre. Skufferne kører på skinner af metal, så de kører gnidningsfrit.

Den fås endda i to størrelser. Den store model, som du bliver præsenteret for her, er med 3 skuffer og 3 skabe, men hvis du synes, det er for stort, så kan du få en mindre model, som kun har 2 skabe. Så hvis det var lige den her model, du faldt over, men var ærgerlig over at den var for stor, så er dit problem løst nu.

Denne model måler 46,1cm i dybde, 91,66cm i højde og 143,7cm i bredde, og den har derfor en fin størrelse, som passer ind i mange hjem.

Med Paris skænken her får du et flot møbel, der har masser af plads, og et møbel, som passer ind de fleste steder. Derfor er det også en skænk, som er velegnet til dig, der bor i lejlighed. 

Roomers skænk – hvid

Roomers skænk – hvid
2.449 kr.

Roomers skænk passer særligt godt ind i en nordisk indretning, eftersom den er så enkel i sit udseende. Den har dog også nogle små finurligheder, som for eksempel at de tre skabe ikke er lige store, og at den har en ret stor indbygget åben hylde. Derfor byder den også på opbevaring i forskellige størrelser, hvilket giver skænken et kækt udtryk.

Den har en bred overflade, og den er derfor også velegnet til at placere sådan noget som fx et TV ovenpå. Udover de 3 låger har den også 3 skuffer, hvori der er masser af plads. Bag lågerne er der også hylder, så pladsen bliver udnyttet mest muligt. Alt i alt er der rigelig med opbevaringsmuligheder i denne skænk.

Skænken er 48,25cm dyb, 89,80cm høj og 175,7cm bred, og benene måler 15cm i højden, hvilket i modsætning til resten af skænken er af metal. Den kan også findes i sort, så den er ikke kun for dem med et lyst hjem i nordisk stil. 

Gabrielle skænk – hvid

Gabrielle skænk – hvid
0 kr.

Her har du endnu en skænk i enkelt og nordisk design, som passer ind i de fleste hjem. Gabrielle skænken har en fin kontrast mellem det lyse træ og det hvidmalede, så den får et klassisk udseende, og dens skarpe hjørner giver den et meget moderne præg.

Skænken har den dejlige funktion, som hedder soft close. Dette er en funktion, der sørger for, at lågerne aldrig smækker. Det er et perfekt møbel til dig, der står med børn, og som jo ikke altid lige tænker over, hvor hårdt de får lukket tingene.

Du får et pænt møbel med rigelig plads, den måler 40cm i dybden, 85cm i højden og 122cm i bredden. Der er tre dybe skuffer og to skabe, så der er både plads til eksempelvis bestik og vinglas heri.

Det er sikkert, at du ville blive glad for et møbel som denne. Især soft close funktionen vil være guld værd, da det også skåner møblet, og du har derfor en pæn skænk i de næste mange år. 

SE OGSÅ: Muuto Sofa

Paris skænk – hvid

Paris skænk - hvid
2.099 kr.

Her har vi den helt store model indenfor paris skænkene. Hvis du køber denne hvide skænk, er du sikret masser af plads – både i og ovenpå møblet. Igen har den et lækkert og lidt gammeldags udtryk, men stadigvæk med et enkelt udseende. Skænken har ligesom de andre en overflade af træ, imens resten af den er malet hvid. Som sagt er der masser af plads. Den har nemlig 7 skuffer og 3 skabe, så du er sikker på at have et sted til alle dine ting, som du gerne vil have tæt på dig i det pågældende rum.

I dybden er skænken 46,10cm, i højden 91,66cm og i bredden 188,6cm, så den kræver ikke så megen plads. Selvom om den er stor, er den heldigvis let at rengøre på grund af sine blanke overflader. Så det skal ikke være dig en betænkelighed, når du overvejer denne model.

Hvis du har brug for masser af plads i et hjem, hvor du samtidig ønsker en skænk med en lidt gammeldags stil, så er skænken her klart en overvejelse, du burde gøre dig. 

Farsta skænk – hvid

Farsta skænk – hvid
3.999 kr.

Er du en af de personer, som bare ikke kan få nok af retro og 60’ernes møbler, så finder du her en skænk, der netop kombinerer det gammeldags udtryk og den moderne stil.

Skænken har ingen skuffer, men i stedet har den 3 skabe og en hylde. Det er også en af de mindre modeller, men det gør den bestemt ikke mindre gavnlig. Den kan blandt andet bruges som TV bord, og så egner den sig jo godt til mindre rum – nu den kun har målene 42cm i dybden, 81cm i højde og 115cm i bredden.

Ben og greb er lavet i massivt eg, hylden er lavet af grå laminat og rammerne er i egefiner. Så generelt er det et godt sammensat produkt. Hylden måler 17cm i højden og 76,6cm i bredden, hvorfor der også er rigelig plads at udnytte.

Skænken passer super godt ind, hvis du er fan af retro, eller hvis du bare har et stilbevidst hjem. Den er selvfølgelig også til dig, som bare forelskede dig i dens blanding af noget gammelt og noget nyt.

Chaser hvid skænk

Chaser skænk – hvid
6.499 kr.

Her har du en skænk med et frækt udseende, da den blander naturfarvet træ og hvidmalet træ på en lidt anderledes måde. Rammen og benene er i lys træ, og det samme er en enkelt skuffe, som springer i øjnene, fordi den er omgivet af 3 andre skuffer og 2 låger, som er malet hvide. Skænken er udført i en meget enkelt stil, så den kan næsten passe ind i ethvert hjem. Med et lille og et stort skab samt 4 skuffer giver den desuden masser af muligheder for opbevaring.

Skænkens rammer er lavet i egefiner, benene i massiv eg, lågerne i malet MDF og skufferne i laminat. Så du får et møbel, der gerne skulle kunne klare både fugt og slag i det lange løb. Den har en god størrelse, der hedder 47cm i dybden, 71sm i højden og 135cm i bredden.

Til dig, der ønsker design, er Chaser skænken et oplagt valg. Du får både rigtig meget plads og et lækkert udseende. 

Clio hvid skænk med 4 skuffer

Clio skænk – hvid – 4 skuffer
0 kr.

Clio skænken er en moderne en af slagsen, der med sin blanding af højglans og MDF plader giver den et lækkert udseende, som passer perfekt ind i det stilbevidste og moderne hjem.

Den er ikke så bred eller høj for den sags skyld, så du får et lille kompakt møbel. Men det er en skænk, der forstår at udnytte pladsen. Med sine mål på 35,30cm i dybden, 79,70cm i højden og 106,20cm i bredde formår den alligevel at have 4 store skuffer og 2 store og rummelige skabe, som begge har en hylde.

Den er til dig, der vil have en skænk, som er moderne, og er let at rengøre, og til dig, som ikke ønsker en alt for stor skænk, men stadig mangler lidt ekstra opbevaring. Clio skænken er perfekt i mange henseender på grund af dens rene linjer og sin fine størrelse. 

SE OGSÅ: Corona stol

Jazz skænk – hvid

Jazz skænk – hvid
0 kr.

Jazz skænken er en moderne og stilren hvid skænk, som på grund af en voks overfladebehandling er vedligeholdelsesfri, og som generelt bare er let at rengøre.

Med sine lidt rundede kanter får den et lidt fremtidsagtigt look, som samtidig giver den et meget klassisk og pænt udtryk. Overfladen er på grund af en mat lakering en smule mat i det, som også gør den anderledes end så mange andre skænke. Ben og greb er i ask, som giver en lækker kontrast, der bryder det hvide.

Skænken måler 42cm i dybden, 87cm i højden og 145cm i bredden, og rammen er lavet i MDF plader. Den har 2 dybe skuffer og 2 store skabe, så der er rigelig plads til opbevaring i de fleste afskygninger.

Du er sikker på at få en skænk, der holder de næste mange år, selvom den ikke kræver vedligeholdelse, og som giver dit hjem et anderledes og specielt, men pænt præg.

Lige det der passer dig

En skænk er et herligt møbel. Den giver meget mere opbevaringsplads, og den giver samtidig hjemmet en form for hygge og detalje. Man skal heller ikke være bange for at købe den for stor. For vi ved alle, at man altid kan finde noget at putte i skuffer og skabe – uanset hvor lidt vi har i vores hjem.

Når du kigger på skænke, skal du finde lige den, der passer dig. Du kan være sikker på at finde noget, eftersom de kan findes i alverdens former for størrelser, udformninger, farver og ikke mindst i forskellige priser. Så det er bare at gå på opdagelse.

Author

Write A Comment