Innovation sovesofa – Moderne design der skiller sig ud

Rate this post

Innovation sovesofa er en sovesofa, der har en høj kvalitet, komfort uden lige og et innovativt, stilrent og udsøgt dansk design.

Innovation er et dansk mærke og Innovations produkter besidder da også alle de fordele, som danske mærker så oftest er kendt for.

Du får stilrent dansk design, en kvalitet der ikke er gået på kompromis med og den bedste komfort du kan ønske dig, hvis du vælger en sovesofa fra Innovation.

En sovesofa er normalt det oplagt valg, såfremt du ikke har så meget plads og gerne vil udnytte den plads du har, så optimalt som muligt. Det er her, at en sovesofa er så uendelig smart. Den fylder det halve af både en sofa og en seng og den klarer begge praktiske funktioner upåklageligt.

Hvis du så vælger et af de produkter som vi anbefaler, så er du sikret noget i højeste kvalitet. Det betyder at den vil være polstret, så den er så komfortabel som muligt. Så vil den faktisk være næsten lige så god at sove i, som i en seng af højeste kvalitet og samtidigt besidder den de praktiske fordele, som du netop kun finder i en sovesofa.

Derudover så forelsker de fleste sig i designet på en sovesofa, da den står og pryder som en sofa, når den ikke er slået ud som seng. En seng er lidt klodset at have stående foran fjernsynet. Det er en sofa ikke. Det er en af de mange gode grunde, til at sovesofaer efterhånden er blevet så populære.

Læs med nedenunder, hvor vi har fundet de 10 bedste bud, på en unik og eksklusiv sovesofa til dig og dine behov.

Clubber sovesofa fra Innovation

CLUBBER
6.110 kr.

Clubber en en ekstremt elegant og udsøgt sovesofa. Den er produceret af det danske firma Innovation, der da også lever op til deres navn.

Designet er ikke til at forveksle. Den er designet af Per Weiss og han har gjort det godt. Han har sammensat uimodståeligt flot råt chrom med valnøddetræ og resultat er fortryllende.

Clubber er perfekt til din stue, dit gæsteværelse eller dit soveværelse.

Det er ikke kun rent udseendemæssigt, at den gør et godt stykke arbejde og passer perfekt ind.

Clubber er produceret med posefjedre og ikke bare en skummadras. Det her er et klart tegn på høj kvalitet og gør uden tvivl, at du vil få en nattesøvn lidt bedre end det sædvanlige.

Du får både armlæn og Chaiselong med denne sovesofa, to funktioner der kan gøre stor gavn og du vil nyde godt af, hver evigt eneste dag. Benene er selvfølgelig inkluderet.

Størrelsen på denne sovesofa er 115 x 210 cm.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 233 cm.
 • Dybden er 92 cm.
 • Højden er 77 cm.

Ghia sovesofa fra Innovation

Ghia - Leather Look brown faunal
6.110 kr.

Ghia sovesofa fra Innovation er stilfuld og enormt lækker at se på. Den har en 50’er og 60’er stil gemt i sig og det fungerer enormt godt.

Det er en klassisk daybed, hvilket betyder at den fungerer super godt til en middagslur, afslapning eller til gæster. Den har et meget klassisk design, og med sit brune læderlook, er det en sovesofa, som passer perfekt ind på gæsteværelset, stuen eller entreen.

Denne sovesofa har ben af metal, som der selvfølgelig er inkluderet. Så er den enormt enkel at slå ud, hvilket er dejligt, når du skal transformere den til seng, når du trænger til din nattesøvn, efter en lang dag på arbejdet.

Når du ikke skal bruge den til at sove, så kan du trygt bruge den som en sofa og ikke nok med det er en sofa, så er det en yderst behagelig og stilren en af slagsen. Den fås i mange lækre farver, så der findes helt sikkert en variant, der er som bygget til din stue eller dit soveværelse.

Den har tilmed flesksibel regulering af armlæn, som gør den rigtig komfortabel at sidde i, men også at sove i. Det er muligt at vælge blandt flere forskellige farver og tekstiler gennem linket til forhandleren.

Størrelsen på Ghia sovesofaen er 90 x 210 cm.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 200 cm.
 • Dybden er 93 cm.
 • Højden er 84 cm.

Supremax Deluxe E.L. eksklusiv sovesofa

Supremax Deluxe
10.025 kr.

Supremax Deluxe E.L. lever op til sit navn, fordi den er uden tvivl DELUXE.

Denne sovesofa er absolut topmodellen, det kan ikke diskuteret og det er der mange gode grunde til.

Den er også designet af Per Weiss og er fra 2008. Det er ægte dansk kvalitet og dansk design. Den her sovesofa er af allerhøjeste kvalitet og da også klassens bedste.

Den besidder et stilrent og smukt design og så er den komfortabel ud over det sædvanlige. Den er dyb, så du er sikret en stor siddekomfort og senge størrelsen er også stor ud over det sædvanlige. Det er altså en dejlig dobbeltseng, samt en komfortabel og stilren sofa.

Den besidder Excess posefjedre, der giver dig en fortryllende liggekomfort. Den har chrom ben og hele sovesofaen er fremstillet i materialer, du trygt kan regne med vil holde år efter år efter år…

Det her er vores bedste bud på en sovesofa, til dig der gerne vil have noget i det lækreste design og under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med kvalitet og komfort. Den har også Puff funktionen i sig, der giver den et lille ekstra, du kan nyde godt af, hver gang du bruger dette vidunder af en sovesofa.

Den er selvfølgelig nem at slå ind og ud og størrelsen på denne sovesofa måler hele imponerende 155 x 200 cm.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 200 cm.
 • Dybden er 115 cm.
 • Sengens højde er 70 cm.
 • Sofaens højde er 41 cm.

Recast sovesofa fra Innovation

Recast sovesofa
5.295 kr.

En super fed sovesofa ved navn Recast. Den er lavet af danske Innovation og den er da også fremstillet i et smukt og stilrent design, samt en høj kvalitet, som de danske designprodukter nu engang er kendt for.

Denne sovesofa er et perfekt valg, hvis du leder efter at kombinere en sofa med en seng, i dit soveværelse, din stue eller måske på dit gæsteværelse. Mulighederne er mange og med en sovesofa af høj kvalitet, behøver du slet ikke gå på kompromis med nattesøvnen.

Det kan godt være den også fungerer som en lækker sofa, det betyder dog ikke at du sover dårlige i den. Den er nemlig udstyret med fjedre pocket og du får derfor en udsøgt komfort, du kan nyde godt af både når du sidder foran fjernsynet, men også når du lukker øjnene og drømmer dig væk.

Den bærer præg af den klassiske og stilrene 60’er stil, hvilket giver den et lille ekstra plus. Den har nogle udsøgte og lækre træben inklusiv, som der sætter prikken over i’et på dette førsteklasses produkt.

Så gemmer den endda på et smart opbevaringsrum, så du kan putte tøj, fjernbetjeningen eller hvad end du ønsker ind i sengen. Smart med et ekstra lille rum.

Størrelsen på denne sovesofa er 140 x 200 cm, hvilket betyder at der snildt kan sove to personer i den.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 200 cm.
 • Dybden er 96 cm.
 • Sovesofaens højde er 63 cm.
 • Sengens højde er 38 cm.

Cubed 140 Deluxe sovesofa fra Innovation.

Cubed 140 Deluxe
7.825 kr.

Her har vi en luksuriøs sovesofa fra danske Innovation. Den bærer præg af det velkendte lækre og kvalitetsfulde danske design og har enormt mange fordele i sig.

Det er en sovesofa der er enormt funktionel og da også pladsbesparende, som sovesofaer så oftest er. Så er den endda overraskende komfortabel, som danske Innovations produkter faktisk oftest er. Bare fordi det er en sofa, betyder det ikke at den ikke også kan være umådelig god at sove i.

Den besidder enormt mange lækre fjedre og et flot stof. Derfor fungerer den både som et smuk sofa og en seng. Det tager ikke mange sekunder og så er den forvandlet til en seng, hvor i komforten, kommer tæt på den komfort som du finder i madrasser af højeste kvalitet.

Det er et utroligt godt bud, på en sovesofa der både er flot at se på, komfortabel og pladsbesparende på en gang. Den vil næsten helt sikkert passe som skabt til dit gæsteværelse, soveværelse eller stue.

Benene er selvfølgelig inkluderet og størrelsen på sofaen er 140 x 200 cm. Den er altså på størrelse med en dobbeltseng.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 140 cm.
 • Dybden er 104 cm.
 • Sovesofaens højde er 66 cm.
 • Sengens højde er 66 cm.

Puzzle Luxe sovesofa fra Innovation.

Puzzle Luxe sovesofa
6.175 kr.

En innovativ sovesofa, der har fået navnet Puzzle Luxe. Den er fra det velkendte danske brand Innovation og har da også et helt unikt design, der helt sikkert vil pynte godt på dit soveværelse, gæsteværelse eller i din stue. Designet er faktisk så unikt at Innovation har valgt at patentere det, så du finder det bogstaveligt talt ikke andre steder.

Enormt lækre praktiske funktioner, der giver den det lille ekstra, der måske gør at den er den perfekte sovesofa netop for dig. Det er i hvert fald et godt bud.

Dens innovative design er inspireret af den klassiske 50’er stil. Den besidder så også moderne elementer, der sikrer sig at den vil passe perfekte ind i det moderne hus eller i den moderne lejlighed.

Den kan det hele og er da også utroligt nem at lave til seng og tilbage til sofa igen. Den er betrukket med lækkert læder og besidder også posefjedre, som efterhånden er brugt i mange sovesofaer, dog kun dem af højeste kvalitet. Det betyder at du er sikret en komfortabel madras, der gør alt hvad en madras skal, for at give dig den bedste mulige nattesøvn.

Størrelsen er 110 x 200 cm, det svarer til en mindre dobbeltseng.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 200 cm.
 • Dybden er 96 cm.
 • Sovesofaens højde er 81 cm.
 • Sengens højde er 76 cm.

Upend sovesofa fra Innovation

Upend sovesofa
9.045 kr.

Simpel og uimodståelig elegant sovesofa fra danske Innovation. Den har en hel del ekstra i sig, der gør den til et enormt godt bud, på en sovesofa til din stue, dit soveværelse eller dit gæsteværelse.

Både benene og armlæn er produceret i chrome og det formår at give sovesofaen et elegant udtryk, der hurtigt kan imponere. Det virker da også godt og sikre denne sovesofas lækre design, samtidigt med at den er udstyret med komfortable og praktiske funktioner.

Den har Pocket posefjedre i sig, hvilket er tæt på en nødvendighed, hvis du vil have en sovesofa, der også giver dig en god nattesøvn. Det kan den her og den er da også enormt komfortabel at ligge i.

Det er ikke en helt normal sovesofa. Du bør blandt andet kigge en ekstra gang på de fastmonterede armlæn i krom, der gør den ekstra stilren og lækker at se på. Den fremstår enkel og sofistikeret, samtidigt med at den er funktionel og hurtig at lave fra sofa til seng.

Tekstilerne er også i højeste klasse, som de jo så oftest er fra Innovation. Dette er med til at gøre den sovesofa til måske det bedste bud, på en sovesofa i den her prisklasse.

Størrelsen er 137 x 190 cm. Det er altså en lille dobbeltseng, dog kun en smule lille. Det er ikke mange centimeter ekstra der skal til, før det er en fuldendt dobbeltseng.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 199 cm.
 • Dybden er 97 cm.
 • Sovesofaens højde er 65 cm.
 • Sengens højde er 65 cm.

Fifty Nine sovesofa fra Innovation

Fifty Nine sovesofa
6.970 kr.

Flot sovesofa fra Innovation, designet både unikt og elegant. Det er en smart sovesofa løsning, som du helt sikkert kan nyde godt af, hver evigt eneste dag og op til mange gange om dagen, da den jo både fungerer som en seng og en sovesofa.

Fifty Nine er en lækker sovesofa af mange gode grunde. Innovation har endnu engang med det her produkt formået at kombinere både høj kvalitet, praktiske funktionelle løsninger, stilrent og dansk design med uimodståelig komfort.

Denne sovesofa er udstyret med de kendte posefjedre, der sikrer dig en nattesøvn, nøjagtigt som du kunne forvente i en rigtig seng. Benene er selvfølgelig inkluderet og denne stilrene sovesofa besidder også Chaiselong funktionen.

Det er tydeligt at se på Fifty Nine sovesofaen, at de har satset enormt på det skandinaviske design. Det er da også lykkedes og du får derfor en sovesofa i lækkert Dansk design, der ser fuldendt ud fra top til tå.

Størrelsen på sovesofaen er 115 x 210 cm, hvilket betyder at den er på størrelse med en lille dobbeltseng.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 210 cm.
 • Dybden er 90 cm.
 • Sovesofaens højde er 79 cm.
 • Sengens højde er 66 cm.

Zeal sovesofa fra Innovation.

Zeal sovesofa
4.145 kr.

Her har vi endnu en fantastisk lækker sovesofa fra danske Innovation. De har formået at skabe en enorm stilren sovesofa, til en rigtig god pris.

Den besidder et minimalistisk og enkelt design, der næsten helt sikkert vil passe som skabt ind til din stue, dit soveværelse eller dit gæsteværelse.

Denne her sovesofa kan hjælpe dig til at udnytte pladsen i dit hjem optimalt. Den fylder næsten ikke noget og så fungerer den som en smuk sofa og en uimodståelig og ekstrem komfortabel seng.

Denne her model bærer tydeligt præg af 50’er looket og det virker godt. Så har den også lige fået en moderne overhaling, så den er fuldendt i sit look og sine komfortable og praktiske funktioner.

Den er bygget op med posefjedrene, som du efterhånden nok har hørt en del om. Det betyder at både din oplevelse af at sidde i sofaen og selvfølgelig når den er slået ud som seng, er helt ud over det sædvanlige. Den er enormt komfortabel og de her posefjedre sikrer dig næsten helt sikkert en fantastisk nattesøvn hver gang.

Denne model er desuden den mindste model du finder her, så den er som skabt til et mindre hjem. Pladsen er da udnyttet enormt godt og derfor får du både et stilrent design, en flot sofa og en god og komfortabel seng, der næsten ikke fylder noget.

Den her sovesofa er et enormt godt bud, til dig der ønsker en minimalistisk og mindre sovesofa, der forstår at udnytte pladsen i dit hjem. Så fås den tilmed til en yderst konkurrencedygtig pris.

Størrelsen er 70 x 200 cm, så den er mindre i det. Den er på størrelse med en enkeltmandsseng, dog er der god plads i den, når den er slået ud som sofa.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 200 cm.
 • Dybden er 70 cm.
 • Sovesofaens højde er 81 cm.
 • Sengens højde er 81 cm.

Idun sovesofa fra danske Innovation.

Idun sovesofa
0 kr.

Her har vi vores sidste bud og måske også det bedste bud, på en sovesofa i enormt lækkert design. Den kan noget helt specielt og er da også unik, på sin helt egen fortryllende måde.

Den her sovesofa er for dig der leder efter noget af højeste kvalitet og komfort. Designet er også det bedste af det bedste. Det her produkt er altså et produkt for dig, der under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med hverken design, kvalitet eller komfort.

Det der gør den her sovesofa speciel ud over det sædvanlige, det er at danske Innovation har formået at skabe en sovesofa, der ligner en normal sofa. Ligheden er enorm og hvis ikke man er klar over det, så kunne den lige så godt være en normal sofa.

Komforten i den her sovesofa er selvfølgelig på sit højeste og her får du en sovesofa, der formår at give dig de bedste muligheder, for den bedste nattesøvn overhoved mulig.

Idun sovesofaen her fås i hele tre forskellige tekstiler, så er du sikker på at få en der passer perfekt til dig. Den er som skabt til ethvert soveværelse, gæsteværelse eller en enhver stue.

Et udsøgt produkt og et rigtig godt bud, til dig der ønsker en stilren sofa, samt en seng der er komfortabel uden lige.

Størrelsen er 140 x 200 cm, når den er udslået og 90 x 220 cm som sofa. Det er altså en dobbeltseng.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 238 cm.
 • Dybden er 100 cm.
 • Sovesofaens højde er 65 cm.
 • Sengens højde er 38 cm.

Det her var de 10 bedste bud, som vi kunne finde på sovesofaer, der både har et lækkert design, høj kvalitet, samt en komfort uden lige.

De har alle sammen deres egne fordele og små unikke tendenser, så du kan næsten helt sikkert finde en der passer til dig og dine behov.

De varierer i størrelse, design og da også i pris. Dog kan du være sikker på, at alle de omtalte produkter, besidder en høj komfort og god kvalitet, som der vil holde i år efter år efter år.

Vi håber og tror på, at vi fik hjulpet dig på rette vej i din søgen efter en sovesofa!

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑