Innovation sovesofa er en sovesofa, der har en høj kvalitet, komfort uden lige og et innovativt, stilrent og udsøgt dansk design.

Innovation er et dansk mærke og Innovations produkter besidder da også alle de fordele, som danske mærker så oftest er kendt for.

Du får stilrent dansk design, en kvalitet der ikke er gået på kompromis med og den bedste komfort du kan ønske dig, hvis du vælger en sovesofa fra Innovation.

En sovesofa er normalt det oplagt valg, såfremt du ikke har så meget plads og gerne vil udnytte den plads du har, så optimalt som muligt. Det er her, at en sovesofa er så uendelig smart. Den fylder det halve af både en sofa og en seng og den klarer begge praktiske funktioner upåklageligt.

Hvis du så vælger et af de produkter som vi anbefaler, så er du sikret noget i højeste kvalitet. Det betyder at den vil være polstret, så den er så komfortabel som muligt. Så vil den faktisk være næsten lige så god at sove i, som i en seng af højeste kvalitet og samtidigt besidder den de praktiske fordele, som du netop kun finder i en sovesofa.

Derudover så forelsker de fleste sig i designet på en sovesofa, da den står og pryder som en sofa, når den ikke er slået ud som seng. En seng er lidt klodset at have stående foran fjernsynet. Det er en sofa ikke. Det er en af de mange gode grunde, til at sovesofaer efterhånden er blevet så populære.

Læs med nedenunder, hvor vi har fundet de 10 bedste bud, på en unik og eksklusiv sovesofa til dig og dine behov.

Innovation Living, Ghia Laser Sovesofa, Sort – Luksuriøs gæsteseng med 3-trins elevation

Innovation Living Ghia Laser Sovesofa SortHvis du ofte har overnattende gæster, er en sovesofa så godt som uundværlig. Og hvis du som regel gør dig i kvalitetsbevidste indkøb, er der rigtig god grund til at vælge denne model fra Innovation Living. Det er ikke for ingenting, at sofaen hos unoliving.com er blandt forbrugernes absolutte favoritter. Sofaen har nemlig et væld af fordele, og bedst af alt kan den snildt kombineres med langt de fleste former for boligindretninger.  

Innovation Living koncern har længe markeret sig ved kvalitetsdesigns, der kombinerer æstetik, form og funktion. Siden 1989 har Innovation Living særligt dedikeret deres virksomhed til multifunktionelle sofasenge, og i dag betragtes de af mange som en udpræget sofasengespecialist. Investerer du i Ghia Laser Sovesofa, vil du uden tvivl forstå hvorfor. 

Ghia Laser Sovesofa er udstyret med ben og stof i matsort, og modellen måler 210 x 93 x 37 cm. Ghia Laser Sovesofa er fremstillet i et sort design. Modellen er tegnet af den danske designer Per Weiss, og den 8cm pocket-springmadras er håndlavet. Sofaen er udstyret med 3-trins elevation i begge ender, hvilket giver dig eller dine gæster rig mulighed for at tilpasse sofaen efter behov. 

Er du i tvivl om, hvorvidt sofaen er den rigtige for dig, kan du med fordel bestille en stofprøve gennem unolivings kundeservice. Dog er én af sofaens kvaliteter, at den stort set kan placeres hvor som helst – så længe du altså har plads til den. Sofaen er ikke den billigste i denne guide, men med Innovation Living kan du heldigvis altid vide dig sikker på at få rigeligt for pengene.  

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 210 cm. 
 • Dybden er 93 cm. 
 • Højden er 37 cm. 

Innovation Living – Wilfred Sovesofa – Pocket-springmadrasser og mulighed for dobbeltseng

Innovation Living - Wilfred SovesofaDenne sofa er som tidligere nævnte model også produceret af det danske designhus Innovation Living. Og som Ghia Laser Sovesofa er Wilfred Sovesofa mere end populær blandt de indkøbere, som specifikt søger sovesofaer. Produktet er ét af de mest populære på ilva.dk

Sovesofaen har en vægt på 46,1 kilo, og den måler 200 x 80 x 44 cm. Hvor Ghia Laser Sovesofa har et lettere avanceret design, der blandt andet omfatter 3-trins elevation, er Wilfred Sovesofa mere simpelt skruet sammen. Dette gør først og fremmest, at den er nem at betjene. Dertil giver den dig (i modsætning til Ghia Laser Sovesofa) mulighed for at redde op til to personer. Lægger du de i alt to madrasser ved siden af, har du nemlig en dobbeltseng. Du kan naturligvis også vælge at bruge Wilfred Sovesofa som to separate enkeltsenge enten samlet i ét rum eller fordelt i to forskellige. Har du for eksempel en datter eller en søn, som ofte får kammerater på besøg, er Wilfred Sovesofa gæstesengsløsningen for dig. 

Begge madrasser indbefatter posefjedre med et kraftigt lag af koldskum. Dette sikrer en optimal liggekomfort, for den eller dem der benytter sig af madrasserne. Dertil er Wilfred Sovesofa et godt valg for dig, der værner om boligindretningen. Sofaens enkle og stilfulde design vil nemlig tilføje dit hjem et strejf af underspillet elegance, uanset hvor du vælger at placere den. 

Wilfred Sovesofa kan som regel fås en smule billigere end Ghia Laser Sovesofa. Desuden kan du glæde dig ved, at du med jævne mellemrum kan finde modellen på tilbud. 

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 200 cm. 
 • Dybden er 80 cm. 
 • Højden er 44 cm. 

LaForma Miski Gæsteseng – Mustard – Gæsteseng i lækker solgul farve

LaForma Miski Gaesteseng - MustardGæstesengen LaForma Miski er ikke blandt markedets billigste gæstesenge – men den befinder sig bestemt i den overkommelige ende af denne guides prisspektrum. Modellen hitter desuden hos forbrugerne på unoliving.com – og det er ikke svært at forstå hvorfor. 

Sengen indgår i serien LaForma, og den er fremstillet af det spanske designhus Julià Grup, som blev grundlagt i 1982. I løbet af de seneste par år har koncernen gennemgået en international udvidelse, men som i begyndelsen lyder mantraet fortsat: Design, kvalitet og bæredygtighed. Og det er lige netop, hvad du får med LaForma Miski. 

Gæstesengen er fremstillet i et smukt og solgult farvetema. Den har en maksimal belastning på 240 kilo, og det karakteristiske click-clack system gør, at du nemt og hurtigt kan folde sengen sammen og stille den til side, hvis du nu skulle få akut brug for lidt mere plads. Køber du LaForma Miski får du et ryglæn med hele tre forskellige positioner. Du kan nemlig både vælge at slå møblet op som lænestol, som chaise og som seng. Med LaForma Miski følger der desuden to sæt ben. Du kan veksle imellem de to par efter behov – og samtlige ben er fremstillet af lakeret stål. LaForma Miski måler 191 x 87 x 41 cm., og den vil se knaldgodt ud, hvad end du bruger den som stol på kontoret, chaise i stuen eller ekstra sengeplads i ét af soveværelserne. Er du stilbevidst boligindretter? Og kunne dit hjem efterhånden godt trænge til et farvet strejf af varme? Så er der her fra ingen tvivl om, at LaForma Miski er gæstesengen for dig. 

 Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 191 cm. 
 • Dybden er 87 cm. 
 • Højden er 41 cm.

Clubber sovesofa fra Innovation

Clubber sovesofa fra InnovationClubber en en ekstremt elegant og udsøgt sovesofa. Den er produceret af det danske firma Innovation, der da også lever op til deres navn.

Designet er ikke til at forveksle. Den er designet af Per Weiss og han har gjort det godt. Han har sammensat uimodståeligt flot råt chrom med valnøddetræ og resultat er fortryllende.

Clubber er perfekt til din stue, dit gæsteværelse eller dit soveværelse.

Det er ikke kun rent udseendemæssigt, at den gør et godt stykke arbejde og passer perfekt ind.

Clubber er produceret med posefjedre og ikke bare en skummadras. Det her er et klart tegn på høj kvalitet og gør uden tvivl, at du vil få en nattesøvn lidt bedre end det sædvanlige.

Du får både armlæn og Chaiselong med denne sovesofa, to funktioner der kan gøre stor gavn og du vil nyde godt af, hver evigt eneste dag. Benene er selvfølgelig inkluderet.

Størrelsen på denne sovesofa er 115 x 210 cm.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 233 cm.
 • Dybden er 92 cm.
 • Højden er 77 cm.

Recast sovesofa fra Innovation

Recast sovesofa fra InnovationEn super fed sovesofa ved navn Recast. Den er lavet af danske Innovation og den er da også fremstillet i et smukt og stilrent design, samt en høj kvalitet, som de danske designprodukter nu engang er kendt for.

Denne sovesofa er et perfekt valg, hvis du leder efter at kombinere en sofa med en seng, i dit soveværelse, din stue eller måske på dit gæsteværelse. Mulighederne er mange og med en sovesofa af høj kvalitet, behøver du slet ikke gå på kompromis med nattesøvnen.

Det kan godt være den også fungerer som en lækker sofa, det betyder dog ikke at du sover dårlige i den. Den er nemlig udstyret med fjedre pocket og du får derfor en udsøgt komfort, du kan nyde godt af både når du sidder foran fjernsynet, men også når du lukker øjnene og drømmer dig væk.

Den bærer præg af den klassiske og stilrene 60’er stil, hvilket giver den et lille ekstra plus. Den har nogle udsøgte og lækre træben inklusiv, som der sætter prikken over i’et på dette førsteklasses produkt.

Så gemmer den endda på et smart opbevaringsrum, så du kan putte tøj, fjernbetjeningen eller hvad end du ønsker ind i sengen. Smart med et ekstra lille rum.

Størrelsen på denne sovesofa er 140 x 200 cm, hvilket betyder at der snildt kan sove to personer i den.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 200 cm.
 • Dybden er 96 cm.
 • Sovesofaens højde er 63 cm.
 • Sengens højde er 38 cm.

Zeal sovesofa fra Innovation.

Zeal sovesofa fra Innovation.Her har vi endnu en fantastisk lækker sovesofa fra danske Innovation. De har formået at skabe en enorm stilren sovesofa, til en rigtig god pris.

Den besidder et minimalistisk og enkelt design, der næsten helt sikkert vil passe som skabt ind til din stue, dit soveværelse eller dit gæsteværelse.

Denne her sovesofa kan hjælpe dig til at udnytte pladsen i dit hjem optimalt. Den fylder næsten ikke noget og så fungerer den som en smuk sofa og en uimodståelig og ekstrem komfortabel seng.

Denne her model bærer tydeligt præg af 50’er looket og det virker godt. Så har den også lige fået en moderne overhaling, så den er fuldendt i sit look og sine komfortable og praktiske funktioner.

Den er bygget op med posefjedrene, som du efterhånden nok har hørt en del om. Det betyder at både din oplevelse af at sidde i sofaen og selvfølgelig når den er slået ud som seng, er helt ud over det sædvanlige. Den er enormt komfortabel og de her posefjedre sikrer dig næsten helt sikkert en fantastisk nattesøvn hver gang.

Denne model er desuden den mindste model du finder her, så den er som skabt til et mindre hjem. Pladsen er da udnyttet enormt godt og derfor får du både et stilrent design, en flot sofa og en god og komfortabel seng, der næsten ikke fylder noget.

Den her sovesofa er et enormt godt bud, til dig der ønsker en minimalistisk og mindre sovesofa, der forstår at udnytte pladsen i dit hjem. Så fås den tilmed til en yderst konkurrencedygtig pris.

Størrelsen er 70 x 200 cm, så den er mindre i det. Den er på størrelse med en enkeltmandsseng, dog er der god plads i den, når den er slået ud som sofa.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 200 cm.
 • Dybden er 70 cm.
 • Sovesofaens højde er 81 cm.
 • Sengens højde er 81 cm.

Fifty Nine sovesofa fra Innovation

Fifty Nine sovesofa fra InnovationFlot sovesofa fra Innovation, designet både unikt og elegant. Det er en smart sovesofa løsning, som du helt sikkert kan nyde godt af, hver evigt eneste dag og op til mange gange om dagen, da den jo både fungerer som en seng og en sovesofa.

Fifty Nine er en lækker sovesofa af mange gode grunde. Innovation har endnu engang med det her produkt formået at kombinere både høj kvalitet, praktiske funktionelle løsninger, stilrent og dansk design med uimodståelig komfort.

Denne sovesofa er udstyret med de kendte posefjedre, der sikrer dig en nattesøvn, nøjagtigt som du kunne forvente i en rigtig seng. Benene er selvfølgelig inkluderet og denne stilrene sovesofa besidder også Chaiselong funktionen.

Det er tydeligt at se på Fifty Nine sovesofaen, at de har satset enormt på det skandinaviske design. Det er da også lykkedes og du får derfor en sovesofa i lækkert Dansk design, der ser fuldendt ud fra top til tå.

Størrelsen på sovesofaen er 115 x 210 cm, hvilket betyder at den er på størrelse med en lille dobbeltseng.

Dimensionerne måler som følger:

 • Bredden er 210 cm.
 • Dybden er 90 cm.
 • Sovesofaens højde er 79 cm.
 • Sengens højde er 66 cm.

Det her var de bedste bud, som vi kunne finde på sovesofaer, der både har et lækkert design, høj kvalitet, samt en komfort uden lige.

De har alle sammen deres egne fordele og små unikke tendenser, så du kan næsten helt sikkert finde en der passer til dig og dine behov.

De varierer i størrelse, design og da også i pris. Dog kan du være sikker på, at alle de omtalte produkter, besidder en høj komfort og god kvalitet, som der vil holde i år efter år efter år.

Vi håber og tror på, at vi fik hjulpet dig på rette vej i din søgen efter en sovesofa!

 

Author

Write A Comment