Der er mange gode grunde til at anskaffe sig et skind som stolebetræk. For det første ser det pænt ud og giver rum og stol en ekstra fed detalje. For det andet gør det altså bare den siddende oplevelse en lille smule bedre.

Der findes mange former for skind, både af den naturlige slags – som selvsagt også er den dyreste mulighed – og af den uægte slags. Det er meget forskelligt, hvad man som person foretrækker, og hvor meget man har lyst til at betale. I det følgende vil du blive præsenteret for 12 forskellige skind som stolebetræk, som har hver deres udtryk, så du kan få en ide om, hvad der er, som du går og leder efter.

Premium kort krøllet Lammeskind – blødt og lækkert lammeskind

Premium kort krøllet Lammeskind - blødt og lækkert lammeskindDette lammeskindstæppe er perfekt som underlag i en stol eller som dekoration på sofaen. Med dette lammeskind, i en smuk grå farve, er det kun fantasien, der sætter grænser. Dette tæppe er blandt andet meget populært på Unoliving.com, hvor dette tæppe også er at finde, hvis du ligesom mange andre også er meget interesseret i at få fat på det. 

Om Premium kort krøllet lammeskind

Lammeskindet er et blødt og rart lammeskind i topkvalitet. Da dette lammeskind er lavet af den fineste pels fra lammene i New Zealand, kan du være sikker på at modtage et lammeskinds tæppe i den blødeste og fineste tilstand – du kan næsten mærke de New Zealandske vinde igennem den dejlige pels på tæppet. 

Dette lammeskinds tæppe kan som sagt bruges til enormt mange ting, og kan på mange måder være en rigtigt fin detalje i dit hjem. Du kan også vælge at lave en rød tråd og investere i flere forskellige lammeskind i samme eller forskellige farver, som også kan pynte og glæde rundt omkring i dit hjem. Lammeskindet findes desuden også i brun og hvid. 

Der er kun 1-2 dages levering på dette lammeskinds tæppe, så der er altså meget kort ventetid, fra du bestiller varen, til du modtager den og kan mærke den i dine hænder. Derudover har du 30 dages returret fra du modtager varen, og du har derfor rigelig tid til at finde ud af, om dette lammeskind vil passe ind i dit hjem eller ej. 

Dette lammeskind vil dog med sikkerhed passe perfekt ind i dit hjem og pynte og varme alt efter behov. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Varenummer: NA00142
 • Produkttype: Skind
 • Materiale: Skind 
 • Produktfarve: Grå
 • Bredde: 60 cm
 • Længde: 90 cm

Mongolian Skind – smukt og blødt skind

Mongolian Skind - smukt og blødt skindDette skønne mongolian skind kan bruges til mange forskellige ting i dit hjem. Det kan fås i mange farver, og kan derfor også passe ind rigtig mange steder og kan også sagtens passe sammen med andre slags skind i andre former og farver. Du kan finde skindet hos unoliving.com, hvis du ligesom mange andre er interesseret i det populære skind. 

Om Mongonlian skind

Ved at købe dette skind får du et smukt og lækkert mongolian skind i topkvalitet til en fornuftig og overkommelig pris. Da prisen er så fornuftig, og ligger inden for en god prisklasse, kan dette skind altså også være en rigtigt god gave til eksempelvis nye indflyttere i nyt hus eller måske en god værtindegave til en, du holder af.

Elsker du også den skandinaviske stil, er dette skind helt oplagt. Da dette skind har en meget neutral og naturlig farve, kan det blende ind i de fleste omgivelser og passe ind rigtigt mange steder. Det kunne for eksempel placeres på en lidt kedelig stol, der mangler noget detalje og blødhed. Det kunne også placeres på en lys og lækker sofa, der mangler lidt modspil. Alt efter hvordan du vælger at style det, kan det få helt nye udtryk. Her er det med at prøve sig frem og se, hvad der passer bedst ind i ens indretning, interiør og hjem. 

Skindet er enormt lækkert og blødt og kan derfor også sagtens være en del af en hyggelig aften på sofaen med en god film, hvor du mangler lidt varme og hygge. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Varenummer: HN00191
 • Produkttype: skind
 • Materiale: skind
 • Produktfarve: grå
 • Højde: 5 cm
 • Bredde: 50 cm
 • Længde: 90 cm

HOUSE OF SANDER Rabbit – nydeligt kaninskind i lysegrå

HOUSE OF SANDER Rabbit - nydeligt kaninskind i lysegråDette skønne kaninskind fra HOUSE OF SANDER er perfekt som et hyggeligt tæppe under sofaen, på en stol, eller hvor end du ellers kunne forestille dig det i dit hjem. Skindet har mange skønne detaljer, som kan være med til at fuldende dit hjem og gøre det enormt hyggeligt. Du kan finde kaninskindet hos booboonline.dk, hvor det også er enormt populært blandt kunderne. 

Om HOUSE OF SANDER Rabbit kaninskind: 

Dette smukke skind er lavet af 100 % ægte kaninskind, og det er derfor også rigtig holdbart. Du kan altså sagtens få glæde af det lækre skind i mange år, uden der nødvendigvis kommer tydelige tegn på slid eller andet ødelæggelse. 

Den smukke farve, som her er lysegrå, og de mange flotte teksturer i kaninskindet gør, at skindet fremstår stilrent og elegant. Skindet er sat sammen af mange forskellige stykker skind, og det er netop dette, der gør, at der opstår de mange forskellige teksturer. 

Én af fordelene ved dette skind er også, at det er tidsløst og derfor aldrig går af mode. Skindet kan være med til at give et rum et nyt pust og et ekstra lækkert finish. 

Kaninskindet kan bruges på mange forskellige måder. Det kan blandt andet bruges som et slags gulvtæppe under et bord eller en sofa, men kan også bruges som en behagelig og elegant støttepude i en ellers lidt kedelig stol. Dette kan også være med til at øge komforten i stolen, når du sidder på den. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og det er altså bare med at prøve sig frem. 

Udvalgte specifikationer:

 • Farve: grå
 • Form: asymmetrisk
 • Vægt: 1 kg. 
 • Materiale: kaninskind
 • Serie: rabbit
 • Længde: 115 cm
 • Bredde: 65 cm

New Zealandsk lammeskind

Skindet her er er fra New Zealand.

Den New Zealandske uld er også kendetegnet for sin tæthed, så du er sikker på at have det behageligt og få varmen, når du sætter dig med denne.

Det måler 90x60cm og er her i hvid, men du kan finde det i flere forskellige farver, så du kan passe det ind i lige præcis din stil og i de farver, som du foretrækker.

Du kan sagtens bruge skindet andre steder end på din foretrukne siddeplads.

Det er nemlig også en mulighed at hænge det op på væggen eller lægge det på gulvet – du kan tilmeld lægge det i dit barns tremmeseng.

Der er masser af muligheder for, hvordan skindet kan bruges.

Det gælder bare om at prøve sig frem og så se, hvad der fungerer.

SE OGSÅ: Spisebordssæt

Islandsk lammeskind

Et naturligt islandsk lammeskind som dette er næsten ikke til at modstå, da det med sin hvide farve ser indbydende ud, og det passer ind i alle former for indretning.

Det ser altid pænt ud, at der ligger et lækkert hvidt lammeskind hen over ryglænet på lænestolen eller sofaen, og man er mere end sikker på, at det er den plads der bliver beslaglagt først.

Det gælder altid om at være lidt forsigtig, når man er i nærhed af lyse elementer, men især et skind som dette skal man være opmærksom på, eftersom det kan være svært at få det renset.

Skindet måler 90-100x60cm og har derfor en perfekt størrelse til eksempelvis spisestolen.

Natures Collection – Langhåret naturligt gråt skind

Her finder du et økologisk skind fra Island, som måler cirka 100 til 110 cm i længden.

Skindet er langhåret, og farven skifter mellem hvid, grå og sort.

Det er derfor også vigtigt at huske på, at ikke to skind er ens.

Derfor er der også nogen, som for eksempel er mere hvide eller sorte end andre.

Det skal dog tages som en god ting, for så kan man vælge lige netop det skind, som man synes er pænest, og så er det jo altid sjovt at have noget, som ingen andre har helt magen til.

Det er vigtigt, at man er forsigtig med skindet, hvis man skulle være så uheldig at spilde et eller andet på det.

Den bedste løsning er helt klart at få det renset, så er man mere sikker på, at skindet ikke bliver ødelagt.

Man skal helst ikke begynde at begiver sig ud i alle mulige rensningseksperimenter, som kan ende med at gøre mere skade end gavn.

Skindet her kan bruges ind i alle indretning – både som dekoration og som tilbehør til stol eller andet lignede.

SE OGSÅ: Rundt spisebord

Premium Barstol med lammeskind – Tibet er en barstol til dig, der vil have maksimal komfort

Har du en lille bar eller bare en halvmur, du har lyst til at stille et par barstole ved? Så er en Tibet Premium barstol lige noget for dig. Stolen er beklædt med lammeskind, så den er blød og behagelig at sidde på. Stolen har en højde på 75 centimeter, og sædet en diameter på 34 centimeter. Den kræver ikke meget plads og er derfor en optimal løsning på steder, der er smalle.

Stolebenene er udformet i genanvendeligt teaktræ, der er meget lyst. Ønskes en barstol i en mørkere farve kan benene derfor olieres, så de får den ønskede, mørke farve. 

Lammeskindet er fra tibetanske lam, der er kendt for en krøllet pels, som også kan ses på skindet på barstolen. Lammeskindet er bæredygtigt produceret, og du kan få stolen med ni forskellige farver skind.

Økologisk islandsk fåreskind

Dette skind er fra den serie, der hedder Unika. Det betyder at farven på hvert enkelt islandsk fåreskind i serien, er specielt udvalgt og nummereret.

Det Islandske fåreskind er til forbrugeren der vægter komfort og økologi højt. Det er nemlig et varmt, økologisk fåreskind, som man ikke kan andet, end at blive glad for når man sætter sig i det.

Det økologiske fåreskind kommer i helt naturlige farver. Det er muligt at vælge blandt flere farver og nuancer hos forhandleren.

Derfor har hvert enkelt fåreskind et helt unikt serienummer, som betyder at det på en eller anden måde skiller sig ud fra de andre i serien, med unikke farver og detaljer.

Det har en længde på 116 cm., mens det er 68 cm. i bredden.

Engelsk Fåreskind

Dette engelske fåreskind er, ligesom det forrige fåreskind, fra Unika-serien, hvilket betyder at det også er særligt udvalgt og har et unikt serienummer for den enkelte farvenuance.

Det er økologisk og passer super godt ind i de fleste indretninger. Med sit neutrale brune udseende vil det kunne passe ind til både lyse og mørke møbler, hvad enten man ønsker at det passer ind eller stikker lidt ud og kommer mere i centrum.

Det er helt op til ens personlige temperament og stil, og hvis man ønsker andre farvenuancer, så findes der flere andre hos forhandleren.

Det giver både hygge og varme at have et engelsk fåreskind i sine møbler – noget som rigtig mange mennesker sætter pris på hvad enten der skal nydes en kop kaffe om eftermiddagen eller ses en film i de sene aftentimer.

Skindet her er meget populært, hvilket nok hænger samme med dets lækre farve og vamsede struktur, og det er der ikke mange, der kan modstå.

Tibetansk lammeskind

Tibetansk lammeskind er noget helt specielt.

Det kan for det første kendes på dets mange krøller og silkebløde hår, som giver skindet et helt unikt udseende.

Kvaliteten på tibetansk lammeskind måles ved hjælp af krøllerne, og topscoreren her er 9, hvilket dette lammeskind netop har.

Skindet måler 85x60cm, hvorfor det er et af de mindre skind.

Det kompenserer den lækre kvalitet dog for, og i nogle tilfælde ønsker man jo netop et skind af lidt mindre størrelse, og så er denne jo perfekt.

På grund af den mørkebrune farve, som skindet har, giver den en hyggelig stemning til rummet.

Det føles også som om, at noget af den tibetanske natur bliver taget med ind i huset, når skindet her ligger og pynter.

Eftersom skindet har denne silkebløde kvalitet, ændrer farverne sig også – alt efter hvordan lys falder på det.

Skindet giver derfor også et pænt spil i indretningen, når skindene aldrig rigtig ser ens ud.

Hvis den brune farve her ikke lige helt er dig, er det også muligt at finde tibetanske lammeskind i mere utraditionelle farver lige fra grå til pink.

Så det er bare at vælge lige det, der passer dig. 

SE OGSÅ: Spisebord med udtræk

Islandsk Lammeskind – Langhåret Natur grå

Dette natur grå lammeskind er fra islandske lam, og er mere sjældent end mange andre slags skind.

Hårlængde er 10-15 cm., og skindets størrelse varierer mellem 90 og 130 cm. i længden, mens bredden er i intervallet 60-70 cm.

Skindet er af høj kvalitet og naturligt i farven. Det betyder også at farven på skindet kan variere en smule og dermed kan det også afvige en smule fra skindet, vist på billedet.

For at holde dit skind pænest muligt er det en god ide at ryste og frisere skindet engang imellem, så det bibeholder sin bløde struktur, og så der ikke kommer for mange krusninger og knuder.

Skindet her er super populært, eftersom det passer ind i alle indretninger.

Det kan bruges som både dekoration, på gulvet, i sengen eller i stolen, men der er ingen grænser herfor.

Det er bare at gøre lige præcis det, som du vil. 

The Organic Sheep Lammeskind Langhåret Mørkegrå

Skindet her er, ligesom det ovenover, fra islandske lam, og det er også ret sjældne.

Skindet varierer en smule i størrelse og farve, da der som sagt ikke er nogen dyr, som er ens.

Målene er dog alle sammen lige omkring 70 x 110 cm., så du får et godt og stort skind. Hårlængden ligger på ca. 10 cm. på dette skind.

Skindet er økologisk, og du er derfor også sikker på at få kvalitet.

Med dette langhårede skind er du sikret en komfortabel oplevelse, og har man først fået fat i skindet, så giver man ikke slip igen, da det simpelthen er alt for lækkert at røre ved.

SE OGSÅ: Spisebordsstol med armlæn

Det er vigtigt med detaljer

Når du indretter et rum, er det jo ikke kun de store møbler, det kommer an på. Det er jo netop alle de små detaljer, der skaber sammenhæng og stil i rummet. Skind er en af disse detaljer, og du kan ikke gå helt galt i byen, uanset hvilket skind du vælger, eftersom de fleste skind passer ind i de fleste indretninger. Så det gælder bare om at vælge lige præcis det skind, som, du synes, ser mest indbydende og lækkert ud.

Du har forhåbentlig fået lidt en ide om, hvordan skind kan bruges, og hvordan de skal plejes ved at have læst med her. Det er det selvfølgelig også et håb, at du har valgt et af de præsenterede skind. Hvis du har, er du i hvert fald sikker på, at du får et lækkert stykke skind til dit hjem.

Author

Write A Comment