Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701

Sidst opdateret den

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig et skind som stolebetræk. For det første ser det pænt ud og giver rum og stol en ekstra fed detalje. For det andet gør det altså bare den siddende oplevelse en lille smule bedre.

Der findes mange former for skind, både af den naturlige slags – som selvsagt også er den dyreste mulighed – og af den uægte slags. Det er meget forskelligt, hvad man som person foretrækker, og hvor meget man har lyst til at betale. I det følgende vil du blive præsenteret for 9 forskellige skind som stolebetræk, som har hver deres udtryk, så du kan få en ide om, hvad der er, som du går og leder efter.

New Zealandsk lammeskind

New Zealandsk lammeskind
0 kr.

Skindet her er er fra New Zealand.

Den New Zealandske uld er også kendetegnet for sin tæthed, så du er sikker på at have det behageligt og få varmen, når du sætter dig med denne.

Det måler 90x60cm og er her i hvid, men du kan finde det i flere forskellige farver, så du kan passe det ind i lige præcis din stil og i de farver, som du foretrækker.

Du kan sagtens bruge skindet andre steder end på din foretrukne siddeplads.

Det er nemlig også en mulighed at hænge det op på væggen eller lægge det på gulvet – du kan tilmeld lægge det i dit barns tremmeseng.

Der er masser af muligheder for, hvordan skindet kan bruges.

Det gælder bare om at prøve sig frem og så se, hvad der fungerer.

SE OGSÅ: Spisebordssæt

Skind til stol – The Organic Sheep

Skind til stol – The Organic Sheep
0 kr.

Dette sorte skind er omhyggeligt udvalgt, og der er blevet taget god hånd om det, så du som kunde vil finde det mere end tilfredsstillende.

Skindet har en hårlængde på 15cm og måler 40x40cm, og det fylder derfor ikke så meget, men fungerer bare som en hynde til stolen.

Det giver rummet et nordisk og hyggeligt look, og du får lidt en fornemmelse af luksus, når du vælger at dekorere dit hjem med skind.

Du er desuden garanteret hygge, når først du får dig sat på dette lækre skind.

Det er især lækkert om vinteren, at man kan sidde og læse en god bog eller noget lignende i dette langhårede skind.

Har du et lyst hjem, er det nogen gange en god ide at tilføje lidt kontrast, hvilket dette sorte skind helt sikkert vil sørge for. 

Islandsk lammeskind

Islandsk lammeskind - Sort/hvid
449 kr.

Et naturligt islandsk lammeskind som dette er næsten ikke til at modstå, da det med sin hvide farve ser indbydende ud, og det passer ind i alle former for indretning.

Det ser altid pænt ud, at der ligger et lækkert hvidt lammeskind hen over ryglænet på lænestolen eller sofaen, og man er mere end sikker på, at det er den plads der bliver beslaglagt først.

Det gælder altid om at være lidt forsigtig, når man er i nærhed af lyse elementer, men især et skind som dette skal man være opmærksom på, eftersom det kan være svært at få det renset.

Skindet måler 90-100x60cm og har derfor en perfekt størrelse til eksempelvis spisestolen.

Natures Collection – Langhåret naturligt gråt skind

Langhåret naturligt gråt skind
0 kr.

Her finder du et økologisk skind fra Island, som måler cirka 100 til 110 cm i længden.

Skindet er langhåret, og farven skifter mellem hvid, grå og sort.

Det er derfor også vigtigt at huske på, at ikke to skind er ens.

Derfor er der også nogen, som for eksempel er mere hvide eller sorte end andre.

Det skal dog tages som en god ting, for så kan man vælge lige netop det skind, som man synes er pænest, og så er det jo altid sjovt at have noget, som ingen andre har helt magen til.

Det er vigtigt, at man er forsigtig med skindet, hvis man skulle være så uheldig at spilde et eller andet på det.

Den bedste løsning er helt klart at få det renset, så er man mere sikker på, at skindet ikke bliver ødelagt.

Man skal helst ikke begynde at begiver sig ud i alle mulige rensningseksperimenter, som kan ende med at gøre mere skade end gavn.

Skindet her kan bruges ind i alle indretning – både som dekoration og som tilbehør til stol eller andet lignede.

SE OGSÅ: Rundt spisebord

Økologisk islandsk fåreskind

Økologisk islandsk fåreskind
0 kr.

Dette skind er fra den serie, der hedder Unika. Det betyder at farven på hvert enkelt islandsk fåreskind i serien, er specielt udvalgt og nummereret.

Det Islandske fåreskind er til forbrugeren der vægter komfort og økologi højt. Det er nemlig et varmt, økologisk fåreskind, som man ikke kan andet, end at blive glad for når man sætter sig i det.

Det økologiske fåreskind kommer i helt naturlige farver. Det er muligt at vælge blandt flere farver og nuancer hos forhandleren.

Derfor har hvert enkelt fåreskind et helt unikt serienummer, som betyder at det på en eller anden måde skiller sig ud fra de andre i serien, med unikke farver og detaljer.

Det har en længde på 116 cm., mens det er 68 cm. i bredden.

Engelsk Fåreskind

Engelsk Fåreskind
0 kr.

Dette engelske fåreskind er, ligesom det forrige fåreskind, fra Unika-serien, hvilket betyder at det også er særligt udvalgt og har et unikt serienummer for den enkelte farvenuance.

Det er økologisk og passer super godt ind i de fleste indretninger. Med sit neutrale brune udseende vil det kunne passe ind til både lyse og mørke møbler, hvad enten man ønsker at det passer ind eller stikker lidt ud og kommer mere i centrum.

Det er helt op til ens personlige temperament og stil, og hvis man ønsker andre farvenuancer, så findes der flere andre hos forhandleren.

Det giver både hygge og varme at have et engelsk fåreskind i sine møbler – noget som rigtig mange mennesker sætter pris på hvad enten der skal nydes en kop kaffe om eftermiddagen eller ses en film i de sene aftentimer.

Skindet her er meget populært, hvilket nok hænger samme med dets lækre farve og vamsede struktur, og det er der ikke mange, der kan modstå.

Tibetansk lammeskind

Tibetansk lammeskind
0 kr.

Tibetansk lammeskind er noget helt specielt.

Det kan for det første kendes på dets mange krøller og silkebløde hår, som giver skindet et helt unikt udseende.

Kvaliteten på tibetansk lammeskind måles ved hjælp af krøllerne, og topscoreren her er 9, hvilket dette lammeskind netop har.

Skindet måler 85x60cm, hvorfor det er et af de mindre skind.

Det kompenserer den lækre kvalitet dog for, og i nogle tilfælde ønsker man jo netop et skind af lidt mindre størrelse, og så er denne jo perfekt.

På grund af den mørkebrune farve, som skindet har, giver den en hyggelig stemning til rummet.

Det føles også som om, at noget af den tibetanske natur bliver taget med ind i huset, når skindet her ligger og pynter.

Eftersom skindet har denne silkebløde kvalitet, ændrer farverne sig også – alt efter hvordan lys falder på det.

Skindet giver derfor også et pænt spil i indretningen, når skindene aldrig rigtig ser ens ud.

Hvis den brune farve her ikke lige helt er dig, er det også muligt at finde tibetanske lammeskind i mere utraditionelle farver lige fra grå til pink.

Så det er bare at vælge lige det, der passer dig. 

SE OGSÅ: Spisebord med udtræk

Islandsk Lammeskind – Langhåret Natur grå

Islandsk Lammeskind - Langhåret Natur grå
0 kr.

Dette natur grå lammeskind er fra islandske lam, og er mere sjældent end mange andre slags skind.

Hårlængde er 10-15 cm., og skindets størrelse varierer mellem 90 og 130 cm. i længden, mens bredden er i intervallet 60-70 cm.

Skindet er af høj kvalitet og naturligt i farven. Det betyder også at farven på skindet kan variere en smule og dermed kan det også afvige en smule fra skindet, vist på billedet.

For at holde dit skind pænest muligt er det en god ide at ryste og frisere skindet engang imellem, så det bibeholder sin bløde struktur, og så der ikke kommer for mange krusninger og knuder.

Skindet her er super populært, eftersom det passer ind i alle indretninger.

Det kan bruges som både dekoration, på gulvet, i sengen eller i stolen, men der er ingen grænser herfor.

Det er bare at gøre lige præcis det, som du vil. 

The Organic Sheep Lammeskind Langhåret Mørkegrå

The Organic Sheep Lammeskind - Langhåret
629,40 kr.

Skindet her er, ligesom det ovenover, fra islandske lam, og det er også ret sjældne.

Skindet varierer en smule i størrelse og farve, da der som sagt ikke er nogen dyr, som er ens.

Målene er dog alle sammen lige omkring 70 x 110 cm., så du får et godt og stort skind. Hårlængden ligger på ca. 10 cm. på dette skind.

Skindet er økologisk, og du er derfor også sikker på at få kvalitet.

Med dette langhårede skind er du sikret en komfortabel oplevelse, og har man først fået fat i skindet, så giver man ikke slip igen, da det simpelthen er alt for lækkert at røre ved.

SE OGSÅ: Spisebordsstol med armlæn

Det er vigtigt med detaljer

Når du indretter et rum, er det jo ikke kun de store møbler, det kommer an på. Det er jo netop alle de små detaljer, der skaber sammenhæng og stil i rummet. Skind er en af disse detaljer, og du kan ikke gå helt galt i byen, uanset hvilket skind du vælger, eftersom de fleste skind passer ind i de fleste indretninger. Så det gælder bare om at vælge lige præcis det skind, som, du synes, ser mest indbydende og lækkert ud.

Du har forhåbentlig fået lidt en ide om, hvordan skind kan bruges, og hvordan de skal plejes ved at have læst med her. Det er det selvfølgelig også et håb, at du har valgt et af de præsenterede skind. Hvis du har, er du i hvert fald sikker på, at du får et lækkert stykke skind til dit hjem.

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Skriv en kommentar

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524