Sidst opdateret den

Alle ændrer stil med årene, og pludselig ser dit spisebord bare ikke lige så imødekommende og pænt ud som før. Det kan også være, at stolene er begyndt at rokke lidt, eller at bordet har fået lidt for mange tuschstreger fra børn samt små mærker her og der.

Uanset hvad grunden er, til at du eller i skal til at finde et nyt sæt bord og stole, så er der hjælp og inspiration at hente.

Her i artiklen vil der blive præsenteret ni forskellige borde og stole, som alle er i forskellige størrelser, former og materiale. Så der skal nok være noget for dig, eller i hvert fald noget som kan give dig lidt inspiration, uanset om du bor i en lille lejlighed eller i en stor villa.

Når du skal vælge dit nye spisebordssæt, er der mange ting at tage med i overvejelserne. Hvis du for eksempel er en person, der ofte har gæster, eller altid er den der melder dig til at lægge lokaler til diverse arrangementer, så er det en god ide at finde et af de større borde eller at vælge et af dem, der har tillægsplader. Ved at vælge tillægsplader har du altid muligheden for selv at styre dit bords størrelse.

Honest Spisebordssæt

Honest SpisebordssætVi lægger ud med et utrolig solidt og moderne bud på et spisebordssæt, som man bør overveje, hvis man er på udkig efter et spisebordssæt der kan samle familie og venner.

Bordet er lavet i naturlige materialer i en meget moderne stil, som fremhæves på den helt rigtige måde i dette bord, hvor man virkelig kan se hvad det er lavet af. Materialet i bordet er i massiv olieret eg, som udmærker sig ved at være praktisk og i høj kvalitet.

Bordet kan nemt efterbehandles, hvis der skulle komme skader i bordet, og det kan også nemt holdes rent, ved at tørre snavs og skidt af med en våd klud.

Benene på bordet er lavet i sort pulverlakeret metal, som står godt til det naturlige look som bordpladen har. Vægten på bordet er på 53 kg.

Til bordet hører der 6 Darby spisebordstole med, som er lavet i sort kunstlæder og ben i sort metal. Den sorte farve på stolene passer perfekt til bordbenene og derfor er det et gennemført sæt, som vil kunne passe ind i de fleste hjem.

Mål på bordet: H: 75 x L: 200 x B: 95

SE OGSÅ: Spisebordsstol med armlæn

Tojo spisegruppe

Tojo spisegruppeHer er der tale om et spisebordssæt til familien der ønsker at skille sig ud i sin indretning af spisestuen. Dette spisebordssæt er helt sikkert et spisebord som vil vække opsigt når man får gæster på besøg, da det med sit design skiller sig ud fra de fleste andre spisebordssæt.

Hvis man derimod har indrettet sit hjem i rene linjer, eller godt kan lide rene linjer, så kunne dette spisebord med tilhørende bænk og stole sagtens være et bud på en ny spisegruppe.

Det er designet helt i hvidt med brune, naturlige kanter, som skaber en kontrast til den hvide farve.

Til bordet hører der to stole og en bænk. Både stole og bænk er lavet uden ryg, hvilket giver et unikt udseende. Bordet er beregnet til at man kan stille det op af en væg, sådan at man kan have en stol i hver ende af bordet og en bænk på den lange side.

Konstruktionen af stole og bænk uden ryg tvinger kroppen til at holde en naturlig ret position når man sidder på dem, hvilket er godt for kroppen og coren.

Denne spisegruppe er et perfekt valg til den modige og stilbevidste forbruger, som ønsker at skille sig ud fra mængden.

SE OGSÅ: Rundt spisebord

VidaXL spisebordssæt med fire stole – til dig, der trænger til nye møbler i spisestuen

VidaXL spisebordssæt med fire stoleSpisebordssættet fra VidaXL er et klassisk sæt i mørkt træ, der passer ind i de fleste køkkener eller spisestuer. Spisebordet danner typisk samlingspunkt i et køkken, og det er et af de eneste steder, hvor hele familien sidder samlet. Det danner rammen om en samtale til aftensbordet, hvor dagens oplevelser kan snakkes igennem.

Både bord og stole er fremstillet i massivt fyrretræ, der er meget solidt og giver udtryk af at være stabilt og robust. Bordet kommer adskilt, men er simpelt at samle, og der medfølger en udførlig samlevejledning. Bordet er enkelt at rengøre, da det har en blank overflade, der kan tørres af med en klud. Desuden gør den behandlede overflade, at bordet har en lang holdbarhed. Det samme gælder de fire medfølgende stole i klassisk design.

Med forskellige dækkeservietter eller et flot stel kan bordet både bruges til hverdag og fest. Bordet måler 108 cm * 65 cm * 73 cm, og der er dermed plads til, at hele familien kan sidde samlet. Med et sæt som VidaXL’s spisebordssæt er du sikret komfort i mange år frem, og du får et næsten vedligeholdelsesfrit bord.

Spisebordssæt – Nora spisebord m. Elva stole

Spisebordssæt - Nora spisebord m. Elva stoleDet runde bord er ved at blive rigtigt trendy og moderne igen, og det er ikke kun på grund af formen, men fordi at mange føler det lidt mere festagtigt, at sidde om et rundt bord.

Hold fest hver dag omkring dette smukke runde bord, med de utrolig lækre og flot designede grå stole.

Der er noget eksklusivt over dette smukke bord i hvidt, og det vil helt sikkert passe perfekt ind i din spisestue, eller til dit store køkken.

Du vil aldrig fortryde at du har valgt et rundt bord som spisebord. Det giver lidt mere luft i forhold til sidemanden eller kvinden, og det kan godt give en lidt bedre stemning, end hvis man sidder lige lovligt tæt om bordet til en hyggelig middag.

Bordet er 120 centimeter i diameter, og leveres med fire grå Elva stole.

Et flot valg til den modebevidste unge familie, hvor det også handler om nærhed.

Honest Spisebordssæt gråolieret eg

Her kommer et bud på et spisebordssæt, der ligger i den dyre ende for spisebordssæt, men hvis man er til det mere eksklusive, kunne det godt være et bud på dit nye spisebordssæt. Det er lidt dyrere end de andre spisebordssæt på listen, men kvaliteten er også herefter.

Bordpladen er lavet i massiv mørk gråolieret eg, som står rigtig godt til Noak spisebordsstolene, som gølger med til bordet. Bordbenene er sorte, og lavet af pulverlakeret metal, som står rigtig godt til både bordplade og stole.

Stolene er lavet i olieret eg og kommer med et sæde i sort kunstlæder.

Det firkantede bord med 6 stole er i virkelig god kvalitet, og et super godt spisebordssæt til den typiske danske familie. Det kan også sagtens bruges til et par eller den lille familie, da der så er plads til at invitere gæster.

Bordet vejer i alt 57,5 kg. og har en længde på 200 cm. mens bredden er 95 cm. Bordbenene har en højde på 71 cm. mens bordpladens tykkelse er 2,5 cm.

SE OGSÅ: Spisebord med udtræk

Nordic Hvid/Sort Spisebordssæt

Bjørk Hvid/Sort SpisebordssætEr du til det helt vilde og moderne look, når du skal indrette dit smukke hjem, så skal du ikke gå udenom dette lækre spisebordssæt, som har et utroligt flot udtryk.

Det er i moderne stil med masser af god kontrast mellem den sorte og hvide farve. Uanset om du har mange farver i din bolig, så vil dette sæt helt sikkert passe ind både i køkken og spisestue.

Du er måske lidt kræsen med design og stil, men her får du virkelig valuta for alle pengene.

Bjørk spisebordssæt er fremstillet med en flot og meget solid hvid bordplade, og så udgør bordben og stolesæder en flot sort kontrast.

Det tager sig vildt godt ud, og så er det behageligt at sidde ved. Der er altid lidt mere luft imellem gæsterne ved et rundt bord, end hvis de sidder ved et langt bord.

Det runde look er også ved at få indpas igen, og det tager også lidt mindre plads i boligen. Selv om det ser mindre ud, så er der alligevel god plads om bordet.

Du kan roligt invitere til hyggemiddag for fire. Det er 120 centimeter i diameter og leveres med fire Comfort stole.

Køb efter dit behov

Inden du vælger at købe dit spisebordssæt, er der nogle ting, som du bør gøre som forarbejde. Først og fremmest er det en god ide at måle op, hvor meget plads man egentlig har at gøre med, så man ikke lige pludselig står i en ærgerlig situation med et spisebordssæt, der fylder alt for meget. For det andet er det nogen gange en hjælp, hvis man tager billeder af de omgivelser, som spisebordssættet skal stå i. Så har man altid mulighed for at se rummet, når man står og skal vurdere, hvor godt et bord og dertilhørende stole passer ind.

Desuden skal du altid tænke grundigt over, hvad du egentlig har brug for. Nogle gange er det ikke det største og det dyreste, der er lige det, som du står og mangler. Vurdér i stedet, hvor mange der som regel vil komme til at sidde omkring bordet, hvilken kvalitet det er i, og selvfølgelig hvilken komfort du ønsker. Tag herefter den endelige beslutningen.

Denne side er anmeldt af: Ella B. Andersen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar