Alle ændrer stil med årene, og pludselig ser dit spisebord bare ikke lige så imødekommende og pænt ud som før. Det kan også være, at stolene er begyndt at rokke lidt, eller at bordet har fået lidt for mange tuschstreger fra børn samt små mærker her og der.

Uanset hvad grunden er, til at du eller i skal til at finde et nyt sæt bord og stole, så er der hjælp og inspiration at hente.

Her i artiklen vil der blive præsenteret ni forskellige borde og stole, som alle er i forskellige størrelser, former og materiale. Så der skal nok være noget for dig, eller i hvert fald noget som kan give dig lidt inspiration, uanset om du bor i en lille lejlighed eller i en stor villa.

Når du skal vælge dit nye spisebordssæt, er der mange ting at tage med i overvejelserne. Hvis du for eksempel er en person, der ofte har gæster, eller altid er den der melder dig til at lægge lokaler til diverse arrangementer, så er det en god ide at finde et af de større borde eller at vælge et af dem, der har tillægsplader. Ved at vælge tillægsplader har du altid muligheden for selv at styre dit bords størrelse.

Mallorca Spisebordssæt – lækkert og stilrent design til det moderne hjem

Mallorca SpisebordssætFor nogle er det nemt, for andre er det en kæmpe opgave at finde det nye spisebordssæt. Det skal jo være helt perfekt og passe ind med resten af indretningen, og det kan være svært, især hvis det kun er bordet og stolene, der mangler eller skal udskiftes. I møbelhusene kan du finde gode bud på, hvad der passer godt ind i mange hjem. Dette sæt er det mest populære hos Ilva, som er ét af Danmarks mest kendte møbelhuse med møbler af høj kvalitet.

Enkelt design med superflotte kontraster

Mallorca Spisebordssæt er et meget solidt, men elegant spisebordssæt, der passer ind i det moderne hjem. Bordet er enkelt og meget stilrent i sit udtryk. Bordpladen er fremstillet i holdbart, hvidt højtrykslaminat, der sikrer, at bordet forbliver pænt længe. De elegante ben i hvidolieret eg skaber en let og smagfuld kontrast. Den fine, hvide bordplade kan sagtens holde til at blive taget i brug af hele familien, da højtrykslaminatet er lavet til at modstå slitage.

Til at matche spisebordet har vi fire elegante stole i samme stil. Stolene har et virkelig flot og elegant design med bløde linjer, som står i smuk kontrast til bordets lige linjer og skarpe udtryk. Samtidig er stolene lavet i lækkert, sort kunstlæder, som giver et flot og stilrent udtryk. Stolebenene i hvidolieret eg har samme skrå vinkel som bordbenene og samler designet på tværs af kontrasterne.

Et virkelig flot og moderne bord, som passer ind i flere indretninger, lige fra den superskarpe, moderne indretningsstil til den mere bløde, elegante nordiske indretningsstil. Et godt valg til en ganske fornuftig pris, som du helt sikkert ikke vil fortryde.

Detaljer

 • Lækkert og stilrent spisebordssæt
 • 160 x 90 x 75 cm (L x B x H)
 • Bordplade i hvidt højtrykslaminat
 • Stole i sort kunstlæder
 • Ben i hvidolieret eg

NocNoi Spisebordssæt – Det helt store spisebord fremstillet i bæredygtigt træ

NocNoi SpisebordssætTil dig, der leder efter et flot og elegant spisebord, der giver plads og mulighed for at få hele familien på besøg. NocNoi spisebordet fra serien Aakjær med de tilhørende Broholm stole ligger nummer to over mest købte spisebordssæt på Boboonline, og det er der en helt særlig grund til. Det er nemlig ikke kun stort, smukt og praktisk, det er også skabt med bæredygtighed og kærlighed for naturen i tankerne.

Fremstillet i nøje udvalgte materialer

NocNoi spisebordet er et flot og stort spisebord fremstillet i massivt hvidolieret vildeg, der er nøje udvalgt for at sikre dig den bedste kvalitet. Stolene har ligeledes ben i samme materialer og samme farve, og er samtidig også betrukket med blødt, sort stof.

Som noget ganske særligt er hele serien produceret i træ fra kontrolleret skovbrug, hvilket vil sige fra skove, hvor der ikke fældes flere træer, end skoven kan holde til og nå at reproducere. Du hjælper altså med til at sikre, at naturen stadig får plads, og at de produkter, vi fremstiller, fremstilles med prioriteterne i orden og hjertet på rette sted.

Dette store spisebord er 260 cm langt og giver rigeligt plads til otte til ti mennesker. Kommer der ekstra gæster på besøg, kan to tillægsplader tilkøbes og bordet kan forlænges til 310 centimeter eller helt op til 360 centimeter. Hver tillægsplade giver plads til to mennesker mere. Husk derfor også at få et par ekstra stole med til bordet. Stolene er i samme skønne, nordiske design og kan sagtens passe ind i huset andre steder, hvor en ekstra stol kan gøre gavn til dagligt.

Detaljer

 • Stort og elegant spisebordssæt i flot dansk design
 • Plads til hele familien
 • 260 x 95 x 75 cm (L x B x H)
 • Kan forlænges med 2 x 50 centimeter
 • Fremstillet i hvidolieret massiv eg og stolene i stof
 • Træ fra kontrolleret skovbrug
 • Håndsorterede materialer

NocNoi spisebordssæt med drejestole – kæmpe bord til dig der venter mange gæster

NocNoi spisebordssæt med drejestoleDette spisebordssæt er til dig, der måske ikke har brug for et stort bord til dagligt, men som gerne vil have muligheden for at udvide med plads til den helt store sammenkomst. Spisebordssættet er det tredje mest købte på den velkendte boligside boboonline.dk. Her får du et virkelig alsidigt, smukt bord, der samtidig er fremstillet i bæredygtigt træ.

Rigeligt med plads, uanset hvor mange uventede gæster du får

Dette flotte spisebordssæt passer ind i næsten ethvert hjem med sit simple og elegante udtryk. Spisebordet er fremstillet i flot, massivt, hvidolieret eg. Længden er små to meter, hvilket er nok til mellem 6 og 8 personer, og bredden på en hel meter giver god plads til både mad og pynt. Som noget særligt kan bordet udvides ikke blot med en eller to tillægsplader, men helt op til 6 tillægsplader på hver 50 centimeter. Det giver op til 5 ekstra meter bord, så der er plads til alle dine gæster. Med en for hver bordende er der rigeligt plads til 20 personer, når bordet har sin fulde længde.

Stolene matcher i stil og er ligeledes fremstillet i hvidolieret eg, samt betrukket med stof i en flot, stilren grå farve. Stolene er ovenikøbet drejestole, der selv retter sig op, når det ikke er i brug. Alt træ er fra kontrolleret skovbrug, og kommer derfor med et løfte om bæredygtighed og omtanke. På alle måder et fantastisk bord til dig, der gerne vil have et flot, stilfuldt og gennemtænkt bord med plads til hele familien!

Detaljer

 • Stort og flot spisebord i dansk design
 • Måler 200 x 100 x 75 cm (L x B x H)
 • Kan udvides med tillægsplader op til en fuld længde på 7 meter
 • Inklusiv smarte, grå drejestole
 • Fremstillet i hvidolieret massiv eg og stolene i stof (polyester)
 • Træ fra kontrolleret skovbrug
 • Håndsorterede materialer

Honest Spisebordssæt

Honest SpisebordssætVi lægger ud med et utrolig solidt og moderne bud på et spisebordssæt, som man bør overveje, hvis man er på udkig efter et spisebordssæt der kan samle familie og venner.

Bordet er lavet i naturlige materialer i en meget moderne stil, som fremhæves på den helt rigtige måde i dette bord, hvor man virkelig kan se hvad det er lavet af. Materialet i bordet er i massiv olieret eg, som udmærker sig ved at være praktisk og i høj kvalitet.

Bordet kan nemt efterbehandles, hvis der skulle komme skader i bordet, og det kan også nemt holdes rent, ved at tørre snavs og skidt af med en våd klud.

Benene på bordet er lavet i sort pulverlakeret metal, som står godt til det naturlige look som bordpladen har. Vægten på bordet er på 53 kg.

Til bordet hører der 6 Darby spisebordstole med, som er lavet i sort kunstlæder og ben i sort metal. Den sorte farve på stolene passer perfekt til bordbenene og derfor er det et gennemført sæt, som vil kunne passe ind i de fleste hjem.

Mål på bordet: H: 75 x L: 200 x B: 95

SE OGSÅ: Spisebordsstol med armlæn

Tojo spisegruppe

Tojo spisegruppeHer er der tale om et spisebordssæt til familien der ønsker at skille sig ud i sin indretning af spisestuen. Dette spisebordssæt er helt sikkert et spisebord som vil vække opsigt når man får gæster på besøg, da det med sit design skiller sig ud fra de fleste andre spisebordssæt.

Hvis man derimod har indrettet sit hjem i rene linjer, eller godt kan lide rene linjer, så kunne dette spisebord med tilhørende bænk og stole sagtens være et bud på en ny spisegruppe.

Det er designet helt i hvidt med brune, naturlige kanter, som skaber en kontrast til den hvide farve.

Til bordet hører der to stole og en bænk. Både stole og bænk er lavet uden ryg, hvilket giver et unikt udseende. Bordet er beregnet til at man kan stille det op af en væg, sådan at man kan have en stol i hver ende af bordet og en bænk på den lange side.

Konstruktionen af stole og bænk uden ryg tvinger kroppen til at holde en naturlig ret position når man sidder på dem, hvilket er godt for kroppen og coren.

Denne spisegruppe er et perfekt valg til den modige og stilbevidste forbruger, som ønsker at skille sig ud fra mængden.

SE OGSÅ: Rundt spisebord

VidaXL spisebordssæt med fire stole – til dig, der trænger til nye møbler i spisestuen

VidaXL spisebordssæt med fire stoleSpisebordssættet fra VidaXL er et klassisk sæt i mørkt træ, der passer ind i de fleste køkkener eller spisestuer. Spisebordet danner typisk samlingspunkt i et køkken, og det er et af de eneste steder, hvor hele familien sidder samlet. Det danner rammen om en samtale til aftensbordet, hvor dagens oplevelser kan snakkes igennem.

Både bord og stole er fremstillet i massivt fyrretræ, der er meget solidt og giver udtryk af at være stabilt og robust. Bordet kommer adskilt, men er simpelt at samle, og der medfølger en udførlig samlevejledning. Bordet er enkelt at rengøre, da det har en blank overflade, der kan tørres af med en klud. Desuden gør den behandlede overflade, at bordet har en lang holdbarhed. Det samme gælder de fire medfølgende stole i klassisk design.

Med forskellige dækkeservietter eller et flot stel kan bordet både bruges til hverdag og fest. Bordet måler 108 cm * 65 cm * 73 cm, og der er dermed plads til, at hele familien kan sidde samlet. Med et sæt som VidaXL’s spisebordssæt er du sikret komfort i mange år frem, og du får et næsten vedligeholdelsesfrit bord.

Spisebordssæt – Nora spisebord m. Elva stole

Spisebordssæt - Nora spisebord m. Elva stoleDet runde bord er ved at blive rigtigt trendy og moderne igen, og det er ikke kun på grund af formen, men fordi at mange føler det lidt mere festagtigt, at sidde om et rundt bord.

Hold fest hver dag omkring dette smukke runde bord, med de utrolig lækre og flot designede grå stole.

Der er noget eksklusivt over dette smukke bord i hvidt, og det vil helt sikkert passe perfekt ind i din spisestue, eller til dit store køkken.

Du vil aldrig fortryde at du har valgt et rundt bord som spisebord. Det giver lidt mere luft i forhold til sidemanden eller kvinden, og det kan godt give en lidt bedre stemning, end hvis man sidder lige lovligt tæt om bordet til en hyggelig middag.

Bordet er 120 centimeter i diameter, og leveres med fire grå Elva stole.

Et flot valg til den modebevidste unge familie, hvor det også handler om nærhed.

Honest Spisebordssæt gråolieret eg

Her kommer et bud på et spisebordssæt, der ligger i den dyre ende for spisebordssæt, men hvis man er til det mere eksklusive, kunne det godt være et bud på dit nye spisebordssæt. Det er lidt dyrere end de andre spisebordssæt på listen, men kvaliteten er også herefter.

Bordpladen er lavet i massiv mørk gråolieret eg, som står rigtig godt til Noak spisebordsstolene, som gølger med til bordet. Bordbenene er sorte, og lavet af pulverlakeret metal, som står rigtig godt til både bordplade og stole.

Stolene er lavet i olieret eg og kommer med et sæde i sort kunstlæder.

Det firkantede bord med 6 stole er i virkelig god kvalitet, og et super godt spisebordssæt til den typiske danske familie. Det kan også sagtens bruges til et par eller den lille familie, da der så er plads til at invitere gæster.

Bordet vejer i alt 57,5 kg. og har en længde på 200 cm. mens bredden er 95 cm. Bordbenene har en højde på 71 cm. mens bordpladens tykkelse er 2,5 cm.

SE OGSÅ: Spisebord med udtræk

Nordic Hvid/Sort Spisebordssæt

Bjørk Hvid/Sort SpisebordssætEr du til det helt vilde og moderne look, når du skal indrette dit smukke hjem, så skal du ikke gå udenom dette lækre spisebordssæt, som har et utroligt flot udtryk.

Det er i moderne stil med masser af god kontrast mellem den sorte og hvide farve. Uanset om du har mange farver i din bolig, så vil dette sæt helt sikkert passe ind både i køkken og spisestue.

Du er måske lidt kræsen med design og stil, men her får du virkelig valuta for alle pengene.

Bjørk spisebordssæt er fremstillet med en flot og meget solid hvid bordplade, og så udgør bordben og stolesæder en flot sort kontrast.

Det tager sig vildt godt ud, og så er det behageligt at sidde ved. Der er altid lidt mere luft imellem gæsterne ved et rundt bord, end hvis de sidder ved et langt bord.

Det runde look er også ved at få indpas igen, og det tager også lidt mindre plads i boligen. Selv om det ser mindre ud, så er der alligevel god plads om bordet.

Du kan roligt invitere til hyggemiddag for fire. Det er 120 centimeter i diameter og leveres med fire Comfort stole.

Køb efter dit behov

Inden du vælger at købe dit spisebordssæt, er der nogle ting, som du bør gøre som forarbejde. Først og fremmest er det en god ide at måle op, hvor meget plads man egentlig har at gøre med, så man ikke lige pludselig står i en ærgerlig situation med et spisebordssæt, der fylder alt for meget. For det andet er det nogen gange en hjælp, hvis man tager billeder af de omgivelser, som spisebordssættet skal stå i. Så har man altid mulighed for at se rummet, når man står og skal vurdere, hvor godt et bord og dertilhørende stole passer ind.

Desuden skal du altid tænke grundigt over, hvad du egentlig har brug for. Nogle gange er det ikke det største og det dyreste, der er lige det, som du står og mangler. Vurdér i stedet, hvor mange der som regel vil komme til at sidde omkring bordet, hvilken kvalitet det er i, og selvfølgelig hvilken komfort du ønsker. Tag herefter den endelige beslutningen.

Author

Write A Comment