Spiseborde med udtræk – et bord til enhver lejlighed

Spisebord med udtræk er en af de mere geniale opfindelser, og det er der flere gode argumenter for. For det første er det herligt at kunne justere, hvor langt man ønsker, bordet skal være.

Så kan man let ændre bordets størrelse alt efter hvor mange mennesker, der skal sidde omkring det. Man kan få sådan et bord i mange forskellige afskygninger, så uanset om du er til det runde eller det virkelig lange bord, så skal der nok være noget lige for dig.

Mange bordplader er lavet i enten spånplader eller MDF-plader, og det er vigtigt at kende forskel på disse to, når man vælger sit nye spisebord, da der er en væsentlig forskel. MDF-plader er lavet af fine træfibre i en tør proces, hvor bindemidlet er lim. MDF-plader er skam i familie med spånplader, men fordelen ved MDF-plader er, at de er lettere at arbejde med, de er mere holdbare, og de er mindre tilbøjelige til at optage fugt end spånplader. Spånplader er lavet af mere grove træfibre som savsmuld og spåner, og de er ligesom MDF bundet sammen af lim. Fordelen ved spånplader er, at det hører til i den lidt billigere prisklasse. Så hvis du ikke ønsker at bruge alt for mange penge på et bord, så bør du lede efter et bord med spånplader.

Det er forskelligt fra person til person, hvad man søger, men det er heldigvis sådan, at de følgende produktbeskrivelser kan hjælpe dig som køber lidt på vej mod det rigtige bord.

Plankebord fyrtræ Valnødsolie – Syv længder

Plankebord fyrtræ Valnødsolie
0 kr.

Spiseborde er og bliver vældig populære og der findes mange af slagsen. Nogle er til de stilfulde sæt med tilhørende stole, mens andre er til den lidt mere maritime smag.

Er du i den sidste kategori, så får du her mulighed for at købe et af markedets bedste og mest solide plankeborde.

Producenten er dansk, og der er godt styr på både materialer, håndværk og finish. Det betyder, at du får et utroligt smukt plankebord i fyrtræ som er behandlet med valnøddeolie.

Det bliver ikke smukkere, og det passer ind stort set allevegne.

Plankebordet leveres i mange forskellige længder, som gør at du kan vælge imellem en rigtig feststørrelse, eller bare til familien derhjemme.

Plankebordet er meget solidt og hårdfør, så det vil holde sig pænt i mange år frem. Er du til lækker solid dansk kvalitet, så skal du overveje dette flotte bord.

Længderne fra 120 centimeter til 300 centimeter, og bredden er 90 centimeter. Sortlakerede stålbordben medfølger naturligvis også.

SE OGSÅ: Spisebordssæt

Plankebord fyrtræ ibenholt olie – Syv længder

Plankebord fyrtræ ibenholt olie
0 kr.

Er det noget smukkere end et langt og flot plankebord, enten i køkkenet eller i spisestuen. Sikkert ikke.

Der er ikke så meget eksklusivitet over et plankebord, men så oser det af en god maritim stemning i stedet for, kombineret med den rene natur.

Et plankebord er fremstillet af lange planker, og dette er sammensat af tre planker i fyrtræ, som er behandlet med ibenholt olie. Det giver det en smuk lys overflade, og det passer perfekt ind mange steder.

Du kan selv vælge, hvor langt plankebordet skal være, der er syv længder at vælge imellem.

Plankebordet kan være mellem 120 centimeter og 300 centimeter, og her planke er 30 centimeter bred, som gør at den samlede bredde på bordet bliver 90 centimeter.

Dette plankebord er dansk produceret, og det betyder gode solide materialer, super håndværk, og en fantastisk overfladebehandling, som virkelig udstråler meget høj kvalitet.

Et bord som vil holde sig flot i mange år frem, og som børnene kan overtage. Leveres med benbukke af stål.

Clark spisebord med udtræk – Længde 230 centimeter

Længde 230 centimeter
0 kr.

Mange fravælger at købe de fine og klassiske spiseborde, hvor hele sættet med bord og stole bliver leveret.

Der er flere og flere som selv vil sammensætte sit eget spisebordssæt, og dermed skabe deres eget look eller design.

Det får du muligheden for med dette flotte og lækre spisebord, som er fremstillet i finer, og behandlet med en akacie lakering.

Det giver bordet en utrolig flot overflade og finish, som du sagtens kan holde pæn i mange år, trods finerpladen.

At sammensætte sit helt eget spisebordssæt er noget som mange gerne vil udfordres med, så resultatet bliver helt unikt.

Der er for mange som køber det hele færdigt, og så ligner det en kopi af noget man har set før.

Er du helt din egen, og har du styr på farver og indretning, så er dette spisebord med udtræk en god begyndelse.

Nu kan du finde lige de stole som passer til, og som matcher med resten af din boligindretning.

Bordet leveres med matsorte stålben og det er 230 centimeter langt, 100 centimeter bredt, 77 centimeter højt. Det giver masser af plads til mange gæster i fremtiden.

Sille Spisebord m/udtræk – hvid m/naturfv. Ben

Sille Spisebord m/udtræk - hvid
0 kr.

Dette fine spisebord passer perfekt ind i et lyst hjem, og på grund af dets lyse farver kan du også sammensætte det med alle slags stole i hvilken som helst farve. Bordet har et enkelt og stilfuld udseende, og dets runde ben giver bordet et blødere udtryk.

Bordet er hvidt og har naturfarvede ben i fyrretræ. Bordpladen er lavet i MDF-plader, og som nævnt først i artiklen, er det plader, der minder om spånplader. Men MDF-plader er lettere at arbejde med, og de er mere resistente over for fugt. Dertil er den desuden ridsefast, så du er sikker på at få dig et bord, som ser pænt ud og holder i de næste mange år.

Til bordet følger der 2 udtræksplader med, så det kan justeres til 3 længder. Uden plader måler det 180cm i længde, 90cm i bredde og 76cm i højde. Med en plade bliver bordet 225cm langt, og med begge plader trukket ud måler bordet 270cm.

Hvis du leder efter et bord, der kan justeres, men har du ikke plads nok til et 300cm langt bord, eller ønsker du bare ikke sådan et stort bord? Så er modellen her en god mulighed for dig.

SE OGSÅ: Hay Sofa

Hamptons Spisebord

Hamptons Spisebord
0 kr.

Hamptons border et massivt, men pænt bord, der med sin blanding af hvide farver og mørkt træ giver bordet et hyggeligt udseende. Det er et bord, der passer ind i både den lidt mere rustikke- og gammeldags stil, men også i den mere moderne stil.

Bordet har en god størrelse til dig, der ikke ønsker et overvældende stort bord. Det måler nemlig kun 160cm i længden, 90cm i bredden og 76cm i højden, når den ikke er slået ud med den tilhørende butterflytillægsplade. Når tillægsplade er monteret, kommer bordet helt op og måler 250cm i længden. Så der er skam plads til en god håndfuld. Der kan nemlig placeres 4 stole på hver side og en i hver ende.

Bordpladen er lavet i røgfarvet eg finer, og den får derfor det her lidt rustikke udseende, samtidig med at bordet er i massivt træ og derfor ser meget solidt ud. Det massive betyder også, at bordet har en kraftig hårdhed og er særdeles holdbar.

Til dig, der ønsker et bord med lidt mere hygge over sig, er denne model helt perfekt, da den også stilmæssigt passer ind i de fleste hjem. Især hos dig, der er glade for træ i mørke farver, vil bordet se super godt ud.

Kensal Spisebord med udtræk – Lys træ

Kensal Spisebord m/udtræk - Lys træ
5.099 kr.

Her har du et bord, der for alvor passer ind i alle hjem. Med dets ensformige udseende og enkle design, er dette bordet, som alle kan bruge. Det er også et af de mindre borde, da det i fuld udslået tilstand ”kun” måler 200cm i længden.

Ved dette bord er det let at komme til dens udtræk, da det er skjult under bordpladen. Det er også nemt at justeret bordet, da den har et teleskopisk udtræk i metal, så den glider let og enkelt på plads.

Bordpladen er lavet i egefiner og spånplader og tilhører derfor også den lidt billigere prisklasse. Bordet måler i højden 77cm og 90cm i bredden, og bordbenene er lavet i massivt eg.

Med bordet her er du sikker på at få et stabilt bord, og hvis du er førstegangskøber, er bordet her også en fin mulighed. Netop fordi det står til en god pris, og fordi det ikke fylder alverdens.

SE OGSÅ: Innovations sovesofa

CARL HANSEN CH337 SPISEBORD

Carl Hansen CH337 Spisebord
17.930 kr.

Hvis man er til en helt anden form en rektangulært, så er dette lige bordet for dig. Med sin ellipseformede bordplade giver den et anderledes og roligt udtryk i hjemmet. Med et rundt bord samles man på en lidt anden måde end med det sædvanlige rektangulære. Her sidder man alle sammen overfor hinanden, så det giver en anden fællesskabsfølelse.

Bordet er helt enkelt, og du kan vælge det i tre forskellige træsorter; eg, bøg og valnød, så det passer ind i netop dit hjem. Du kan desuden også selv vælge, hvilken overfladebehandling bordet skal have.

Bordet måler 72cm i højde, 115cm i brede og 140cm i længde, og der er mulighed for, at man kan gøre bordet endnu længere. Der er nemlig udtræk til to tillægsplader af 115cm i brede og 60cm i længde, som kan tilkøbes i sort, grå, bøg, eg og valnød.

Vælger du en model som denne, får du et funktionelt bord, som har masser af plads til familie og gæster, samt et bord, som indbyder til hygge og samvær.

SE OGSÅ: Wegner sofabord

Apex Spisebord m/udtræk – Lys træ

Apex Spisebord m/udtræk - Lys træ
0 kr.

Spisebordet her er af et mere robust udseende, og med dets blanding af sorte ben og lyse træplade får den et helt specielt udtryk. Selvom designet er enkelt, virker modellen alligevel grov med sin lidt tyk bordplade og sine store tykke ben, som får det til at se ud som om, at det er lidt industrielt inspireret.

Bordet er lavet af finer, og det er 76cm højt, 100cm bredt og 200cm langt. Der er indbygget udtræk, så der er plads til en tillægsplade, som lige giver 50cm mere at sidde ved. Når bordet ikke er slået ud, er der plads til 6 mennesker, og når bordet så er slået helt ud, kan der tilføjes en ekstra stol på hver side, så der er plads til 8.

Tillægspladen er sort og giver derfor et fint spil i farverne, og den giver et meget anderledes udtryk. Så ved køb af dette bord er du sikker på at få et bord med karakter og sin helt egen form for charme.

Vælg det rigtige

Et spisebord med udtræk kan ofte være en ret dyr fornøjelse, og derfor skal man også være sikker på, at det er det rigtige, som man vælger. Det er derfor altid en god ide – hvis man kigger spiseborde på nettet – at man kan finde et sted, hvor man har mulighed for at se modellen i virkeligheden, da man hurtigt kan blive skuffet over udseendet, hvis man kun har set det på nettet.

Der er desuden altid mange ting at overveje, når man skal vælge spisebord – for eksempel om der skal købes nye stole hertil, eller om dem, man har stående derhjemme eller på loftet lige, passer dertil. Derudover skal man også overveje, hvor meget plads man har, og hvor meget man har brug for, så man kommer hjem med det rigtige.

Forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig til at blive klogere på, hvad det er, du søger. Måske har du ligefrem overvejet et af ovenstående.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑