Der er mange gode grunde til at vælge en spisebordsstol med armlæn. For det første øges komforten, når du får et sted at hvile armene i en passende højde, og når du indrammes af armlænene.

Det ser også bare pænere ud, at armene ikke ligger på bordet, men på stolen. Spisestole med armlæn giver også en ekstra lille fin detalje, når det kommer til indretningen, og så findes denne slags stole i mange forskellige stile og til forskellige priser, så der skulle også gerne være noget for dig.

Her vil der blive gennemgået 14 forskellige spisestole med armlæn, så du kan blive inspireret til dit køb og få en ide om, hvor stort udvalget egentlig er. Stolene kan findes i alverdens forskellig slags materiale – alt lige fra træ til metal til plast – så du kan finde noget, som passer lige ind i din spisestue.

Gubi Masculo – Spisebordstol i dansk-italiensk design

Gubi Masculo – Spisebordstol i dansk-italiensk designHer ser du én af de mest populære designervarer hos luxoliving.dk. Spisebordsstolen emmer af kvalitet og gennemtænkt håndværk. Det beundringsværdige design efterkommer de gældende produktkrav. 

Masculo stolen er designet af GramFratesi, som kobler tradition og fornyelse. GramFratesi blev grundlagt i 2006 af arkitekterne Stine Gram og Enrico Fratesi. I deres design forener de klassisk dansk og italiensk møbel- og håndværkstradition. Det skaber en unik stol, som skiller sig ud fra mængden. 

Designstolen har et varigt design, som du ikke vil skifte ud. Den har på samme tid en elegant og maskulin fremtoning. Det slanke stel skaber et yndefuldt modspil til det sorte ryglæn med ekstra vidde. Stellet er i sort krom.  

Du kan få stolen i en lækker læderudgave med Sledge Base. Læder er et musthave i den moderne indretning. Det har fået en kraftig overfladebehandling i form af et sort farvelag, som gør stolen ekstra holdbar. For at opnå høj komfort er møblet polstret.  

Spisestuen indeholder som regel få møbler. Derfor er spisebordsstolen et af rummets vigtigste og mest iøjnefaldende møbler. Hele indtrykket af rummet kan ændres, alt efter hvilke stole der omgiver spisebordet. Vi anbefaler at vælge Masculo stolen fra Gubi, som ikke alene er praktisk, men også har en skulpturel funktion i rummet. 

Udsmyk rummet med den enestående spisebordsstol og udstrål overskud gennem indretningen. Stolen egner sig godt i spisestuen og køkken/alrummet, men kan også med fordel placeres i loungen og på kontoret. 

Hvem er Gubi? Gubi er et dansk designbrand, som skaber karakteristiske designmøbler til hjemmet. Brandet er verdenskendt for sin tidløse og elegante formgivning. Enhver med interesse for møbeldesign, bør have kendskab til Gubi. 

Masculo stolen har dimensionerne H: 72 x B: 62 x D: 69 centimeter. Siddehøjden er 45 centimeter. 

Nordal – Stilren spisebordsstol i velour

Nordal – Stilren spisebordsstol i velourNordal spisebordsstol er en bestseller hos unoliving.com, der efterkommer de gældende produktkrav. Her får du en solid designstol i blødt velour, som emmer af hygge.  

Stolen er grå med sorte ben – en diskret og sikker farvekombination. Grå er en tidløs klassiker, som mange danskere har kastet deres kærlighed på. Farvens afdæmpede udtryk passer som skabt ind i en skandinavisk stil. Samtidig er den let at kombinere med andre farver.

Det grå tekstil er velour, som er en af tidens hotteste tekstiler. Det giver møblet et sofistikeret og varmt udtryk, som bidrager til en rar atmosfære. Velour er et smidigt tekstil, som er nemt at holde. Det er med til at gøre spisebordsstolen ualmindelig blød og behagelig at sidde i. 

Alle aspekter af Nordal stolen indbyder til, at du sætter dig i den. Armlænene sørger for ekstra komfort. Benene har ingen skarpe kanter, men er med til at skabe indtryk af en blød og behagelig stol. De sortmalede ben er i ask, som er en stærk træsort. Ask er især et hyldet naturmateriale i den nordiske indretning. 

Skab et flot udtryk ved at placere flere stole af denne model side om side. Stolen kan også sagtens stå alene eller kombineres med andre stolemodeller. Selvom stolen tilhører kategorien Spisebordsstole, kan den fint placeres andre steder i hjemmet. Stil den for eksempel i pejse- eller udestuen. 

Nordal er en dansk, familiedrevet virksomhed, som har sans for at skabe kreative og personlige møbler, der også er funktionelle. Deres grå spisebordsstol i velour er delvist håndlavet. Der kan derfor forekomme mindre variationer imellem produkterne, hvad angår farve, størrelse og finish. Det er med til at give hvert enkelt produkt særpræg. 

Spisebordstolen kan maksimalt bære 120 kg. Den har dimensionerne H: 86 x B: 60 x D: 65 centimeter. Siddehøjden er 48 centimeter. 

Cane-Line SIDD stol – Bæredygtig spisebordsstol 

Cane-Line SIDD stol – Bæredygtig spisebordsstol Med maksimal komfort og minimal vedligeholdelse er denne spisebordsstol et populært valg hos trendyliving.dk. Stolen lever op til de gældende produktkrav. 

Stolen er skabt af det danske designteam Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen. Stolen er baseret på en let stålramme kombineret med stærk Rope-fiber. Materialerne gør stolen uopslidelig. Fibermaterialet er flettet, så stolen opnår et trendy look. Med det flettede mønster får stolen en lethed og et råt udtryk på samme tid.    

Spisebordsstolen har armlæn, som tilfører et ekstra niveau af komfort til spisestuen. Armlænene er af rattan. Deres varme nuance bløder designet op og skaber et fint modstykke til den hvide stålramme. Rattan er et bæredygtigt naturmateriale, og Cane-line bruger den stærkeste og bedste art. 

Der er god sandsynlighed for, at du allerede har hørt om Cane-Lines møbler. Cane-line er et dansk designbrand med over 30 års erfaring i funktionelle møbler. Firmaet tager socialt ansvar og har stor omtanke for miljøet. Nyd deres flotte møbler med god samvittighed! 

Komfort er Cane-Lines kerneværdi, og komfort er tænkt ind i alle aspekter af deres møbler. Med fokus på komfort har virksomheden fokus på, hvor behageligt og funktionelt møblet er, og hvor let det er at vedligeholde og rengøre. ”Life made comfortable” er brandets ideal.   

SIDD stolen er oplagt omkring spisebordet til at samle hele familien. Den kan også anvendes i for eksempel udestuen eller ved skrivebordet. Det enkle design er nemt eventuelt at style med hynder.  

Det er muligt at stable SIDD stolen. Det er især praktisk, hvis du ønsker at have ekstrastole stående til gæstebesøg. Produktet har dimensionerne H: 80 x B: 52 x D: 59 centimeter. Sædehøjden er 46 centimeter.

SIDD stolen pryder allerede et utal af boliger verden over. Skal dit hjem blive det næste? 

 

Grace spisebordsstol – mørkegrå

12617_grace-spisebordsstol-graa-eg-3Modellen her slår aldrig fejl. Med dens elegante og pæne udseende passer den ind hos næsten alle. Det er ikke usædvanlig at få øje på den her stol rund omkring i de forskellige hjem, da det er et klassisk valg.

Du kan nemlig være sikker på, at du sidder godt i stolen, og så har den et pænt udseende, der gør den brugbar i mange indretninger.

Stolen har også en god størrelse med et bredt sæde, der sikrer komfort. Målene lyder 56cm i bredden, 52cm i dybden og 75cm i højden.

Du får derfor også en stol der ikke fylder for meget i rummet – hverken fysisk eller udseendemæssigt. Hvis du vil krydre rummet med lidt farve, kan stolen også fås i karrygul.

Så hvis du vil have det gode og stilsikre valg, så er stolen her lige noget for dig med sit mørkegrå sæde i corsica stof og formspændt ben i naturtræ. 

Living&more spisebordsstol – Emma

Living&more spisebordsstol - Emma - GrønDenne spisebordsstol fås i mange forskellige farver, hvilket giver mulighed for at blande farver, eller finde en farve der passer godt ind til den indretning, som man kører derhjemme.

Den har et luksuriøst og romantisk udseende, som kan passe rigtig godt ind i både klassiske og moderne hjem.

Den er lavet i velour og sort ben i metal. Den bløde velour gør den rigtig behagelig at sidde i, så man komfortabelt kan nyde aftensmaden eller bare en god varm kop kaffe.

Ryg- og armlæn gør den meget komfortabel at sidde i, så man rigtig kan slappe af i ryg og arme i denne stol.

Mål (samlet): 80 x 56 x 56 cm. (H x B x D)

SE OGSÅ: Spisebordssæt

Doulton Spisebordsstol – Grå

ZU00593_1Denne spisebordsstol er ikke kun perfekt omkring spisebordet, men den er også oplagt som arbejds- og kontorstol på grund af dens lækre komfort og lidt kontorstolsagtige udseende. Stolen kan sagtens passe ind i både lyse og mørke indretninger. I den mørke komplimenterer den rummet godt, men i den lyse giver den en fed kontrast. Stolen er i en moderne stil og har en fedt udseende med dens blanding af mørkt og lyst stof.

Du sidder super godt i denne stol, hvilket nok skyldes den bløde skumpolstring, som sædet er fyldt med. Derudover hjælper sædets udformning med at skabe så god en komfort som muligt. Den giver dig nemlig mulighed for at sætte dig godt tilbage og hvile armene på armlænene, så du får mest muligt ud af at sidde i stolen.

Benene er lavet i sort pulverlakeret stål, hvilket er med til at give stolen en moderne og elegant præg. Stolen måler 82cm i fuld højde, 62cm til armlænet, 46cm i siddehøjde, 61cm i dybde og 67cm i bredde, så du har masser af plads i stolen her.

Børge Mogensen stol – J52B

Børge Mogensen stol - J52B - SortHer har vi at gøre med en rigtig klassiker, som var med til at bane vejen for dansk møbeldesign. Den er lavet i et klassisk design af den danske designer Børge Mogensen helt tilbage i 1950’erne og lige siden har den været et eksklusivt møbel til de danske hjem.

Modellen hedder J52B og det er en type stol som kan anvendes i mange henseender, hvad enten man ønsker at bruge den ved sofaarrangementet, spisebordet eller det moderne skrivebord.

Stolen er lavet i formpresset bøg med en faset sædekant, mens ben og understel er lavet i massiv bøg. Små nuanceforskelle kan forekomme på de enkelte stole, da materialet er helt naturligt træ.

Stolen er tilpasset og justeret løbende igennem årene, så den passer til de størrelser og den siddekomfort, som man har brug for i dag. Mange vælger at tilkøbe en hynde, som kan lægges på stolen for at tilføre stolen ekstra komfort.

Mål (samlet): 90,1 x 56 x 61,5 cm. (H x B x D)

Marco Spisebordsstol

Marco SpisebordsstolSiddekomfort og udseende er også noget af det der har været i fokus i produktionen af denne spisebordsstol. Den er lavet i kunstlæder, som ser rigtig pænt ud og samtidig er det både holdbart og komfortabelt at sidde i.

Skulle man komme til at spilde på denne stol, er det meget nemt at tørre det af med en våd klud, og så ser stolen rigtig pæn ud igen. Det er en af fordelene, når man vælger en stol i læder eller kunstlæder.

Når man køber en stol i et læderdesign, kommer ens spisebordsarrangement også hurtigt til at se eksklusivt og lækkert ud. Armlænene er bløde og lækre, så man nemt kan slappe af i denne stol.

De sorte ben i sortlakeret metal, giver samtidig stolen en grad af elegance, som står rigtig pænt til læderet.

Stolen fås i flere forskellige indtræk og farver, så man let kan blande stole i forskellige farver og materialer, eller det er nemt atl finde en bestemt farve der passer til din indretning.

SE OGSÅ: Rundt spisebord

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Wayne Spisebordsstol – Mørkebrun m. Armlæn

Stol-armlaen-Metal-Sort-CA00930_1Wayne spisestolen passer godt ind i hjem med rustikke møbler og mørke farver, da den med sine brune og sorte farver giver hjemmet masser af hygge og varme. Stolen har et vintage look, som mange unge mennesker er helt vilde med, og derfor er stolen også ideel i et hjem med unge mennesker.

Stellet består af sortmalet metal, imens sædet er i brunt mikrofiber med et mat look, og er fyldt med polyesterskum. Du får en super lækker og komfortabel stol, som virkelig giver hjemmet sin helt egen charme.

Stolen måler 80,5cm i højde, 49cm i siddehøjde, 67cm op til armlænene og 55,5cm i både bredde og dybde.

Her er stolen til dig, der ønsker et rustikt look med et moderne præg og vil sikres god komfort.

SE OGSÅ: Spisebord med udtræk

 

 

Igloo spisebordsstole med armlæn

Her ser du stole af en helt anden kaliber. Igloo stolene er nemlig den perfekte stol i næsten alle tilfælde. Den kan bruges både indendørs og udendørs og passer ind i enhver indretning med sit minimalistiske udseende. Stolen er lavet i polycarbonat plast, som er slidstærkt og yderst komfortabelt. Den fås i fire forskellige farver, hvilke er hvid, klar, sort og røgfarvet, så der er noget til ethvert hjem.

Der er mange fordele ved en stol som denne. For det første er den super let at rengøre på grund af materialet. Så du skal ikke være bange for, at du, dine børn eller gæster kommer til at spilde. Den ligner lidt en almindelig havestol, men her er der tænkt rigtig meget på din siddende oplevelse. Stolen er nemlig lavet så ryglæn og armlæn giver dig den bedst mulige stilling, så din krop altid modtager fuld støtte.

Du kan sagtens mixe stolene omkring dit spisebord, da det giver en fed kontrast i rummet. Så er du til det minimalistiske og ønsker noget, som giver dit hjem et ekstra touch, så er stolen her perfekt.

Dale Spisebordsstol

En hvid spisebordsstol kan passe ind i de fleste spisebordsarrangementer, hvad enten bordet er lavet i naturligt træ eller det er sort eller hvidt. Det kan enten skabe noget kontrast eller passe ind i farverne, så det kommer helt an på hvilken idé om indretning man har.

Stolen er lavet i formstøbt hvid plastik og den har en blød hynde i kunstlæder liggende for ekstra siddekomfort. Benene på stolen er lavet af vokslakeret eg og bevaret i den naturlig træfarve, som står rigtig pænt til det hvide plastik.

Plastikken får den til at se meget let ud, og de runde former på stolen gør, at den kommer til at stå rigtig pænt til mange typer spiseborde. Samtidig er plastikken og kunstlæderet meget nemt at holde pænt og rent, hvilket også er en fordel med en hvid stol der skal bruges som spisebordsstol.

Igloo spisebordsstol med armlæn i klar

Her tages der endnu engang fat i Igloo stolen, da der er flere detaljere at uddybe, når man kigger på dem enkeltvis. Her præsenteres den klare af modellen.

Den består som sagt af polycarbonat plast, så du får en stabil, slidstærk og komfortabel stol. Stolen er fremstillet i Italien, hvilket også fremgår af dens design, da den fokuserer meget på, at du som bruger får den bedst mulige siddende position. Derfor er den designet, så stolen følger din krop.

Stolens enkle udseende giver det rum, den placeres i, en hvis lethed, især hvis man vælger en af de klare modeller. Derfor passer den også godt ind i de fleste rum og indretninger.

Stolen kunne som sagt også bruges udendørs, så stolen her giver dig masser af muligheder. Den er let at rengøre, og så kan de stables. Alt i alt er det en pæn og virkelig praktisk stol.

Aktiva stol med armlæn, sort

Her kommer så en enkel, men samtidig rigtig komfortabel stol. Den er lavet i solid plastik, som er meget robust og nemt at holde pænt og rent. Benene er lavet i krom stel, som ser meget elegant ud.

Aktiva stolen er derfor en kombination af et elegant men samtidig et lidt industrielt design, med materialet i hård plastik.

Denne stol vil derfor sagtens kunne stå hjemme i stuen, men den vil også kunne gøre sig rigtig godt i erhvervsmæssig sammenhæng på et kontor eller i en kantine.

Har man flere af disse stole og ønsker at gemme dem væk for en stund, eller vil bruge dem som reservestole, så er de også lette at stable, og dermed fylder de mindre.

 

Afslutning

Der er utrolig mange forskellige spisebordsstole med armlæn, og forhåbentlig gav dette dig et godt og hurtigt overblik over et lille udvalg af denne type stole. Spisebordsstole med armlæn behøver heller ikke at koste en herregård, du kan nemlig sagtens finde billige modeller – også i god kvalitet og med god komfort.

Hvis du vil være sikker på en god komfort, så er det altid godt at gå efter en stol, der har armlæn. Den giver nemlig lige det ekstra, så dine arme er i den korrekte højde, når du sidder i stolen. Alle de ovenstående stole er gode valg både i forhold til kvalitet og komfort, og det håbes selvfølgelig, at du måske fik et godt øje til en af dem.

Author

Write A Comment