Spisebordsstol med armlæn – sid mere komfortabelt med armlæn

Der er mange gode grunde til at vælge en spisebordsstol med armlæn. For det første øges komforten, når du får et sted at hvile armene i en passende højde, og når du indrammes af armlænene.

Det ser også bare pænere ud, at armene ikke ligger på bordet, men på stolen. Spisestole med armlæn giver også en ekstra lille fin detalje, når det kommer til indretningen, og så findes denne slags stole i mange forskellige stile og til forskellige priser, så der skulle også gerne være noget for dig.

Her vil der blive gennemgået 10 forskellige spisestole med armlæn, så du kan blive inspireret til dit køb og få en ide om, hvor stort udvalget egentlig er. Stolene kan findes i alverdens forskellig slags materiale – alt lige fra træ til metal til plast – så du kan finde noget, som passer lige ind i din spisestue.

Birdie Spisebordsstol – Beige

Birdie Spisebordsstol – Beige
0 kr.

Birdie spisestole har et lækkert klassisk udseende, som passer ind i en lys indretning, uanset om den er moderne eller lidt antik. Stolen giver et nemlig et charmerende præg uanset indretning. Stolen ligner lidt en miniatureudgave af en lænestol, hvilket også gør, at den har en lækker komfort, så du rent faktisk får lyst til at sidde ved dit spisebord.

Benene består af massiv eg, som er hvidmalet, og sædet er lavet i beige linen flax, som består af 54% viskose, 28% hør og 18% polyester. Stolen er i høj kvalitet og ligger derfor også i den lidt dyre ende. De fulde højde på stolen er 99cm, højden fra gulv til armlæn er 64cm, og siddehøjden er 51cm. De øvrige mål er 67cm i dybde og 59cm i bredden. Så du får dig en god stor stol, som du sagtens kan bruge hele dagen i.

Hvis du er vild med det klassiske og lyse look, så er stolen her helt klar værd at holde in mente.

SE OGSÅ: Spisebordssæt

Doulton Spisebordsstol – Grå

Doulton Spisebordsstol - Grå
1.949 kr.

Denne spisebordsstol er ikke kun perfekt omkring spisebordet, men den er også oplagt som arbejds- og kontorstol på grund af dens lækre komfort og lidt kontorstolsagtige udseende. Stolen kan sagtens passe ind i både lyse og mørke indretninger. I den mørke komplimenterer den rummet godt, men i den lyse giver den en fed kontrast. Stolen er i en moderne stil og har en fedt udseende med dens blanding af mørkt og lyst stof.

Du sidder super godt i denne stol, hvilket nok skyldes den bløde skumpolstring, som sædet er fyldt med. Derudover hjælper sædets udformning med at skabe så god en komfort som muligt. Den giver dig nemlig mulighed for at sætte dig godt tilbage og hvile armene på armlænene, så du får mest muligt ud af at sidde i stolen.

Benene er lavet i sort pulverlakeret stål, hvilket er med til at give stolen en moderne og elegant præg. Stolen måler 82cm i fuld højde, 62cm til armlænet, 46cm i siddehøjde, 61cm i dybde og 67cm i bredde, så du har masser af plads i stolen her.

Spisebordsstol med armlæn Af Vægterdesign

Spisebordsstol med armlæn
0 kr.

Stolen her er en af de rigtig pebrede, når det gælder prisen, men det er der skam en rigtig god grund til. Stolen her er nemlig specialfremstillet i genbrugstræ, så den er både miljøvenlig og totalt unik. Den passer perfekt ind i en nordisk stil med sit rå udseende og sine naturlige materialer. Stolen kan både bruges som spisebordsstol udendørs og indendørs. Målene på stolen er 49 x 51,5 x 82,5 cm, og sædehøjden varierer mellem 42,5 til 46cm.

Funktionen bag stolen er at udfordre folkets forbrugervaner samt at sætte fokus på, at gammelt ikke behøver at betyde ubrugeligt. Stolen her er også meget populær, netop fordi der er så meget personlighed over dem, og fordi genbrug er blevet et hit i dagens Danmark.

Ønsker du et møbel med personlighed, og som ingen andre har, så er det her en oplagt mulighed. Når stolen er lavet af genbrugstræ, og designeren prøver at beholde stolens naturlige og rå struktur, så er der ikke to stole, der er ens.

Igloo spisebordsstole med armlæn

Igloo spisebordsstole med armlæn
1.295 kr.

Her ser du stole af en helt anden kaliber. Igloo stolene er nemlig den perfekte stol i næsten alle tilfælde. Den kan bruges både indendørs og udendørs og passer ind i enhver indretning med sit minimalistiske udseende. Stolen er lavet i polycarbonat plast, som er slidstærkt og yderst komfortabelt. Den fås i fire forskellige farver, hvilke er hvid, klar, sort og røgfarvet, så der er noget til ethvert hjem.

Der er mange fordele ved en stol som denne. For det første er den super let at rengøre på grund af materialet. Så du skal ikke være bange for, at du, dine børn eller gæster kommer til at spilde. Den ligner lidt en almindelig havestol, men her er der tænkt rigtig meget på din siddende oplevelse. Stolen er nemlig lavet så ryglæn og armlæn giver dig den bedst mulige stilling, så din krop altid modtager fuld støtte.

Du kan sagtens mixe stolene omkring dit spisebord, da det giver en fed kontrast i rummet. Så er du til det minimalistiske og ønsker noget, som giver dit hjem et ekstra touch, så er stolen her perfekt.

Ace Spisebordsstol – Armygrøn – Armlæn

Ace Spisebordsstol - Armygrøn - Armlæn
0 kr.

Denne enkelte spisebordsstol i egetræ og jern kan bruges i både spisestuen og i arbejdsværelset. Stolen har et moderne præg og kan let indgå i det nordiske hjem. Faktisk kan den bruges i de fleste hjem, eftersom den ikke kun findes i denne armygrønne farve – den kan nemlig købes i flere forskellige farve.

Stolens enkle former gør, at du får en komfortabel oplevelse. Derfor er den også oplagt som kontorstol. Jernstellet og træet komplementerer hinanden i glimrende grad og giver den det moderne præg. Målene på stolen er 82cm i højde og 61cm i bredde. Den er desuden let at rengøre, da den bare skal tørres over med en tør klud, og så er den klar igen.

Her får du altså en enkel stol med et moderne og nordisk præg, som kan passe ind i de fleste hjem.

SE OGSÅ: Rundt spisebord

JensenPlus K2 Spisebordsstol – Grå & sort

JensenPlus K2 Spisebordsstol - Grå & sort
0 kr.

En enkel stol som denne er god i mange situationer. Den passer f.eks. både ind i spisestuen, arbejdsværelset eller i mødelokalet. Selvom stolen ikke ser ud af meget, så er den komfortabel og utrolig solid. Den er desuden også meget praktisk, da den ikke fylder meget og kan stables.

Stolens stel er i sort pulverlakeret metal, og sædet er i gråt stof. Den passer derfor godt ind i de fleste hjem og kan sagtens sættes sammen med et bord af træ eller et i samme stil som stolen selv.

Som sagt har den en god størrelse, da den måler 79cm i højden, 45cm i siddehøjden, 50cm i dybden og 47cm i bredden. Stolen er også udstyret med armlæn, så komforten forbedres yderligere.

Med stolen her får du altså både et enkelt og moderne udseende samtidig med en god komfort.

Igloo spisebordsstol med armlæn i klar

Igloo spisebordsstol med armlæn i klar
1.295 kr.

Her tages der endnu engang fat i Igloo stolen, da der er flere detaljere at uddybe, når man kigger på dem enkeltvis. Her præsenteres den klare af modellen.

Den består som sagt af polycarbonat plast, så du får en stabil, slidstærk og komfortabel stol. Stolen er fremstillet i Italien, hvilket også fremgår af dens design, da den fokuserer meget på, at du som bruger får den bedst mulige siddende position. Derfor er den designet, så stolen følger din krop.

Stolens enkle udseende giver det rum, den placeres i, en hvis lethed, især hvis man vælger en af de klare modeller. Derfor passer den også godt ind i de fleste rum og indretninger.

Stolen kunne som sagt også bruges udendørs, så stolen her giver dig masser af muligheder. Den er let at rengøre, og så kan de stables. Alt i alt er det en pæn og virkelig praktisk stol.

Sevilla Spisebordsstol – Grøn

Sevilla Spisebordsstol – Grøn
0 kr.

Er du til de lidt mere retro møbler, så vil stolen her helt sikkert fange din opmærksomhed. Den har et pænt stel i krom og et lækkert sæde i grøn fløjlsstof, der er med til at give stolen et frisk og retro udseende.

Ved køb af stolen her er du nødt til at købe et sæt af 4, hvilket ikke virker uoverskueligt, eftersom stolen står til en rigtig god pris.

Målene er 82cm i højden, 55cm i bredden og 49cm i siddehøjden. En fin størrelse stol som giver dit hjem et fedt præg – især hvis du i forvejen kører retro stilen.

Stolen her er komfortabel med sit bløde sæde og sine armlæn, og vælger du at investere i stolen her, så er du sikker på at få en stol, som giver dit hjem et funky og særpræget look.

Wayne Spisebordsstol – Mørkebrun m. Armlæn

Wayne Spisebordsstol
2.099 kr.

Wayne spisestolen passer godt ind i hjem med rustikke møbler og mørke farver, da den med sine brune og sorte farver giver hjemmet masser af hygge og varme. Stolen har et vintage look, som mange unge mennesker er helt vilde med, og derfor er stolen også ideel i et hjem med unge mennesker.

Stellet består af sortmalet metal, imens sædet er i brunt mikrofiber med et mat look, og er fyldt med polyesterskum. Du får en super lækker og komfortabel stol, som virkelig giver hjemmet sin helt egen charme.

Stolen måler 80,5cm i højde, 49cm i siddehøjde, 67cm op til armlænene og 55,5cm i både bredde og dybde.

Her er stolen til dig, der ønsker et rustikt look med et moderne præg og vil sikres god komfort.

SE OGSÅ: Spisebord med udtræk

Grace spisebordsstol – mørkegrå

Grace spisebordsstol - mørkegrå
799 kr.

Modellen her slår aldrig fejl. Med dens elegante og pæne udseende passer den ind hos næsten alle. Det er ikke usædvanlig at få øje på den her stol rund omkring i de forskellige hjem, da det er et klassisk valg.

Du kan nemlig være sikker på, at du sidder godt i stolen, og så har den et pænt udseende, der gør den brugbar i mange indretninger.

Stolen har også en god størrelse med et bredt sæde, der sikrer komfort. Målene lyder 56cm i bredden, 52cm i dybden og 75cm i højden.

Du får derfor også en stol der ikke fylder for meget i rummet – hverken fysisk eller udseendemæssigt. Hvis du vil krydre rummet med lidt farve, kan stolen også fås i karrygul.

Så hvis du vil have det gode og stilsikre valg, så er stolen her lige noget for dig med sit mørkegrå sæde i corsica stof og formspændt ben i naturtræ. 

Afslutning

Der er utrolig mange forskellige spisebordsstole med armlæn, og forhåbentlig gav dette dig et godt og hurtigt overblik over et lille udvalg af denne type stole. Spisebordsstole med armlæn behøver heller ikke at koste en herregård, du kan nemlig sagtens finde billige modeller – også i god kvalitet og med god komfort.

Hvis du vil være sikker på en god komfort, så er det altid godt at gå efter en stol, der har armlæn. Den giver nemlig lige det ekstra, så dine arme er i den korrekte højde, når du sidder i stolen. Alle de ovenstående stole er gode valg både i forhold til kvalitet og komfort, og det håbes selvfølgelig, at du måske fik et godt øje til en af dem.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑