Sidst opdateret den

Der er mange gode grunde til at vælge en spisebordsstol med armlæn. For det første øges komforten, når du får et sted at hvile armene i en passende højde, og når du indrammes af armlænene.

Det ser også bare pænere ud, at armene ikke ligger på bordet, men på stolen. Spisestole med armlæn giver også en ekstra lille fin detalje, når det kommer til indretningen, og så findes denne slags stole i mange forskellige stile og til forskellige priser, så der skulle også gerne være noget for dig.

Her vil der blive gennemgået 10 forskellige spisestole med armlæn, så du kan blive inspireret til dit køb og få en ide om, hvor stort udvalget egentlig er. Stolene kan findes i alverdens forskellig slags materiale – alt lige fra træ til metal til plast – så du kan finde noget, som passer lige ind i din spisestue.

Living&more spisebordsstol – Emma

Living&more spisebordsstol - Emma
399 kr.

Denne spisebordsstol fås i mange forskellige farver, hvilket giver mulighed for at blande farver, eller finde en farve der passer godt ind til den indretning, som man kører derhjemme.

Den har et luksuriøst og romantisk udseende, som kan passe rigtig godt ind i både klassiske og moderne hjem.

Den er lavet i velour og sort ben i metal. Den bløde velour gør den rigtig behagelig at sidde i, så man komfortabelt kan nyde aftensmaden eller bare en god varm kop kaffe.

Ryg- og armlæn gør den meget komfortabel at sidde i, så man rigtig kan slappe af i ryg og arme i denne stol.

Mål (samlet): 80 x 56 x 56 cm. (H x B x D)

SE OGSÅ: Spisebordssæt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Doulton Spisebordsstol – Grå

Doulton Spisebordsstol - Grå
2.029 kr.

Denne spisebordsstol er ikke kun perfekt omkring spisebordet, men den er også oplagt som arbejds- og kontorstol på grund af dens lækre komfort og lidt kontorstolsagtige udseende. Stolen kan sagtens passe ind i både lyse og mørke indretninger. I den mørke komplimenterer den rummet godt, men i den lyse giver den en fed kontrast. Stolen er i en moderne stil og har en fedt udseende med dens blanding af mørkt og lyst stof.

Du sidder super godt i denne stol, hvilket nok skyldes den bløde skumpolstring, som sædet er fyldt med. Derudover hjælper sædets udformning med at skabe så god en komfort som muligt. Den giver dig nemlig mulighed for at sætte dig godt tilbage og hvile armene på armlænene, så du får mest muligt ud af at sidde i stolen.

Benene er lavet i sort pulverlakeret stål, hvilket er med til at give stolen en moderne og elegant præg. Stolen måler 82cm i fuld højde, 62cm til armlænet, 46cm i siddehøjde, 61cm i dybde og 67cm i bredde, så du har masser af plads i stolen her.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Børge Mogensen stol – J52B

Børge Mogensen stol - J52B
3.299 kr.

Her har vi at gøre med en rigtig klassiker, som var med til at bane vejen for dansk møbeldesign. Den er lavet i et klassisk design af den danske designer Børge Mogensen helt tilbage i 1950’erne og lige siden har den været et eksklusivt møbel til de danske hjem.

Modellen hedder J52B og det er en type stol som kan anvendes i mange henseender, hvad enten man ønsker at bruge den ved sofaarrangementet, spisebordet eller det moderne skrivebord.

Stolen er lavet i formpresset bøg med en faset sædekant, mens ben og understel er lavet i massiv bøg. Små nuanceforskelle kan forekomme på de enkelte stole, da materialet er helt naturligt træ.

Stolen er tilpasset og justeret løbende igennem årene, så den passer til de størrelser og den siddekomfort, som man har brug for i dag. Mange vælger at tilkøbe en hynde, som kan lægges på stolen for at tilføre stolen ekstra komfort.

Mål (samlet): 90,1 x 56 x 61,5 cm. (H x B x D)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Igloo spisebordsstole med armlæn

Igloo spisebordsstole med armlæn
1.295 kr.

Her ser du stole af en helt anden kaliber. Igloo stolene er nemlig den perfekte stol i næsten alle tilfælde. Den kan bruges både indendørs og udendørs og passer ind i enhver indretning med sit minimalistiske udseende. Stolen er lavet i polycarbonat plast, som er slidstærkt og yderst komfortabelt. Den fås i fire forskellige farver, hvilke er hvid, klar, sort og røgfarvet, så der er noget til ethvert hjem.

Der er mange fordele ved en stol som denne. For det første er den super let at rengøre på grund af materialet. Så du skal ikke være bange for, at du, dine børn eller gæster kommer til at spilde. Den ligner lidt en almindelig havestol, men her er der tænkt rigtig meget på din siddende oplevelse. Stolen er nemlig lavet så ryglæn og armlæn giver dig den bedst mulige stilling, så din krop altid modtager fuld støtte.

Du kan sagtens mixe stolene omkring dit spisebord, da det giver en fed kontrast i rummet. Så er du til det minimalistiske og ønsker noget, som giver dit hjem et ekstra touch, så er stolen her perfekt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Marco Spisebordsstol

Marco Spisebordsstol
1.699 kr.

Siddekomfort og udseende er også noget af det der har været i fokus i produktionen af denne spisebordsstol. Den er lavet i kunstlæder, som ser rigtig pænt ud og samtidig er det både holdbart og komfortabelt at sidde i.

Skulle man komme til at spilde på denne stol, er det meget nemt at tørre det af med en våd klud, og så ser stolen rigtig pæn ud igen. Det er en af fordelene, når man vælger en stol i læder eller kunstlæder.

Når man køber en stol i et læderdesign, kommer ens spisebordsarrangement også hurtigt til at se eksklusivt og lækkert ud. Armlænene er bløde og lækre, så man nemt kan slappe af i denne stol.

De sorte ben i sortlakeret metal, giver samtidig stolen en grad af elegance, som står rigtig pænt til læderet.

Stolen fås i flere forskellige indtræk og farver, så man let kan blande stole i forskellige farver og materialer, eller det er nemt atl finde en bestemt farve der passer til din indretning.

SE OGSÅ: Rundt spisebord

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dale Spisebordsstol

Dale Spisebordsstol
799 kr.

En hvid spisebordsstol kan passe ind i de fleste spisebordsarrangementer, hvad enten bordet er lavet i naturligt træ eller det er sort eller hvidt. Det kan enten skabe noget kontrast eller passe ind i farverne, så det kommer helt an på hvilken idé om indretning man har.

Stolen er lavet i formstøbt hvid plastik og den har en blød hynde i kunstlæder liggende for ekstra siddekomfort. Benene på stolen er lavet af vokslakeret eg og bevaret i den naturlig træfarve, som står rigtig pænt til det hvide plastik.

Plastikken får den til at se meget let ud, og de runde former på stolen gør, at den kommer til at stå rigtig pænt til mange typer spiseborde. Samtidig er plastikken og kunstlæderet meget nemt at holde pænt og rent, hvilket også er en fordel med en hvid stol der skal bruges som spisebordsstol.

Igloo spisebordsstol med armlæn i klar

Igloo spisebordsstol med armlæn i klar
1.295 kr.

Her tages der endnu engang fat i Igloo stolen, da der er flere detaljere at uddybe, når man kigger på dem enkeltvis. Her præsenteres den klare af modellen.

Den består som sagt af polycarbonat plast, så du får en stabil, slidstærk og komfortabel stol. Stolen er fremstillet i Italien, hvilket også fremgår af dens design, da den fokuserer meget på, at du som bruger får den bedst mulige siddende position. Derfor er den designet, så stolen følger din krop.

Stolens enkle udseende giver det rum, den placeres i, en hvis lethed, især hvis man vælger en af de klare modeller. Derfor passer den også godt ind i de fleste rum og indretninger.

Stolen kunne som sagt også bruges udendørs, så stolen her giver dig masser af muligheder. Den er let at rengøre, og så kan de stables. Alt i alt er det en pæn og virkelig praktisk stol.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Aktiva stol med armlæn, sort

Aktiva stol med armlæn, sort
1.500 kr.

Her kommer så en enkel, men samtidig rigtig komfortabel stol. Den er lavet i solid plastik, som er meget robust og nemt at holde pænt og rent. Benene er lavet i krom stel, som ser meget elegant ud.

Aktiva stolen er derfor en kombination af et elegant men samtidig et lidt industrielt design, med materialet i hård plastik.

Denne stol vil derfor sagtens kunne stå hjemme i stuen, men den vil også kunne gøre sig rigtig godt i erhvervsmæssig sammenhæng på et kontor eller i en kantine.

Har man flere af disse stole og ønsker at gemme dem væk for en stund, eller vil bruge dem som reservestole, så er de også lette at stable, og dermed fylder de mindre.

Wayne Spisebordsstol – Mørkebrun m. Armlæn

Wayne Spisebordsstol
2.259 kr.

Wayne spisestolen passer godt ind i hjem med rustikke møbler og mørke farver, da den med sine brune og sorte farver giver hjemmet masser af hygge og varme. Stolen har et vintage look, som mange unge mennesker er helt vilde med, og derfor er stolen også ideel i et hjem med unge mennesker.

Stellet består af sortmalet metal, imens sædet er i brunt mikrofiber med et mat look, og er fyldt med polyesterskum. Du får en super lækker og komfortabel stol, som virkelig giver hjemmet sin helt egen charme.

Stolen måler 80,5cm i højde, 49cm i siddehøjde, 67cm op til armlænene og 55,5cm i både bredde og dybde.

Her er stolen til dig, der ønsker et rustikt look med et moderne præg og vil sikres god komfort.

SE OGSÅ: Spisebord med udtræk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Grace spisebordsstol – mørkegrå

Grace spisebordsstol - mørkegrå
0 kr.

Modellen her slår aldrig fejl. Med dens elegante og pæne udseende passer den ind hos næsten alle. Det er ikke usædvanlig at få øje på den her stol rund omkring i de forskellige hjem, da det er et klassisk valg.

Du kan nemlig være sikker på, at du sidder godt i stolen, og så har den et pænt udseende, der gør den brugbar i mange indretninger.

Stolen har også en god størrelse med et bredt sæde, der sikrer komfort. Målene lyder 56cm i bredden, 52cm i dybden og 75cm i højden.

Du får derfor også en stol der ikke fylder for meget i rummet – hverken fysisk eller udseendemæssigt. Hvis du vil krydre rummet med lidt farve, kan stolen også fås i karrygul.

Så hvis du vil have det gode og stilsikre valg, så er stolen her lige noget for dig med sit mørkegrå sæde i corsica stof og formspændt ben i naturtræ. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Afslutning

Der er utrolig mange forskellige spisebordsstole med armlæn, og forhåbentlig gav dette dig et godt og hurtigt overblik over et lille udvalg af denne type stole. Spisebordsstole med armlæn behøver heller ikke at koste en herregård, du kan nemlig sagtens finde billige modeller – også i god kvalitet og med god komfort.

Hvis du vil være sikker på en god komfort, så er det altid godt at gå efter en stol, der har armlæn. Den giver nemlig lige det ekstra, så dine arme er i den korrekte højde, når du sidder i stolen. Alle de ovenstående stole er gode valg både i forhold til kvalitet og komfort, og det håbes selvfølgelig, at du måske fik et godt øje til en af dem.

Denne side er anmeldt af: Ella B. Andersen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar