Der er mange gode grunde til at vælge et rundt spisebord i stedet for et af de mere almindelige firkantede spiseborde. Når man sidder ved et rundt spisebord, er det lettere at drage alle, der sidder om bordet, med ind i en samtale.

Det er lettere at henvende sig til alle, fordi man med et rundt spisebord har overblik over alle sine gæster. Det giver en anden form for samvær, og det bliver mere en gruppesamtale end en dialog, hvilket kun gør det mere hyggeligt.

En anden god grund til at anskaffe sig et rundt spisebord er, at det bryder rummet og giver et anderledes og pænt udseende. Et rundt spisebord er også praktisk, når der skal serveres mad – så skal det ikke sendes på kryds og tværs, og man behøver ikke at råbe efter det.

Du kan få det runde spisebord i alle mulige størrelser og i mindst lige så mange forskellige stilarter, så det er bare at gå på jagt efter det. Her i det efterfølgende vil du blive præsenteret for 9 varianter af slagsen. Forhåbentlig er er noget, som du finder interessant.

Ida rundt spisebord

Ida spisebord
0 kr.

Ida spisebord et enkelt og fint rundt spisebord, der med sit neutrale udseende kan passe ind i de fleste hjem. Det er et lille bord på 102cm i diameter og 72cm i højde, men lad ikke det skræmme dig væk, hvis er på udkig efter et større bord. Bordet her har nemlig to tillægsplader, som begge måler 40cm i bredden. Således kan det hurtigt blive til et bord med masser af plads.

Bordet har stålkant og kromben, og der er desuden 52cm ben. Det har en hvid overflade, og er derfor meget diskret, hvilket er en fordel, da det så passer ind næsten overalt. På grund af det stilrene udseende passer bordet også ind i de fleste omgivelser, men grundet metallet vil det nok se bedst ud i køkkenet.

Så ønsker du at køre et stilrent og enkelt look, er det helt sikkert en god ide at overveje dette spisebord.

Delta spisebord

Delta spisebord
2.069 kr.

Bordet her er nordisk inspireret og passer derfor ind i de fleste hjem, lyst som mørkt. Det har et meget klassisk udseende, hvilket også er helt ufatteligt moderne i dag. Den lækre blanding af lyse træben og en hvid overflade skaber en fed kontrast, som netop giver det klassiske og samtidig moderne udtryk.

Bordpladen består af ridseresistent melamin, så du skal ikke være bange for at placere noget på bordet i frygt for, at der kunne komme ridser. Farven falmer desuden ikke, og så er et ekstra plus, at dens blanke overflade gør rengøringen helt ufattelig nem.

Bordet har en lille fin størrelse på 100cm i diameter og 75,15 i højde, hvilket endnu engang er med til at understrege, at det kan passe ind overalt.

SE OGSÅ: Spisebordssæt

Ibiza spisebord – hvid

Ibiza spisebord – hvid
1.529 kr.

Her ser du et bord, der med sin trompetfod lige så godt kunne være inspireret af en café. Dette er en god ting, da den er stilren og kan passe ind i alle hjem. Især fordi den er let at kombinere med stole, som ikke behøver at ligne bordet på nogen måde i hverken form eller farve.

Bordet er lavet i MDF og har fået en mat hvid lakering, så det er let at tilføje farve i andre former som eksempelvis en vase med blomster eller andet. At bordet består af MDF, det betyder, at du er sikker på, at bordet her holder de næste mange år.

Dette er også et af de fine små borde med sine 110cm i diameter og 74cm i højde, så den kræver ikke så frygtelig meget plads, og den passer derfor ind i både store og små hjem.

Hvis du ønsker et bord, som er helt enkelt og stilrent af udseende, så er det en gode ide at tjekke bordet her ud.

Erik Bagger – Jazz table

Erik Bagger spisebord
0 kr.

Her har vi at gøre med et designerbord – endda til en pris der ligger noget lavere end andre typiske designerborde fra danske designere. Erik Bagger er designeren der står bag dette runde spisebord, som er designet i et moderne og klassisk look.

Dette spisebord har en naturlig overflade i et lyst trælook, men kanten af bordet samt bordben er sorte. Benene er i sortbejdset ask, mens bordpladen er i egefiner. Denne kontrast giver et elegant samspil.

Bordet er nemt at vedligeholde og kan aftørres med en hårdt opvredet klud.

Erik Bagger ’Jazz table’ er 120 cm. i diameter og giver god plads til 4 personer omkring bordet.

True Spisebord

True Spisebord
8.799 kr.

Dette runde spisebord har et udseende der ligner det forrige bord en smule. Det har samme naturlige farve på bordpladen og de klassiske sorte ben.

Til gengæld er det noget større end det forrige og giver plads til mange flere mennesker omkring det. Det kan tilmed udvides, så der bliver plads til flere personer omkring bordet. Bordet er 160 cm. i diameter og giver plads til 6-8 personer omkring bordet før det er slået ud.

Bliver der sat en plade i bordet, kan der være plads til endnu flere personer. Bordpladen er lavet i hvidolieret eg og benene er i sort pulverlakeret metal.

Spisebordet er hele 160 cm. i diameter.

SE OGSÅ: Spisebord med udtræk

Living&more spisebord – Corona

Living&more spisebord - Corona
0 kr.

Sort og hvid er det sikre valg af farve til spisebordet. Det er nemlig dem der er nemmest at få til at passe ind, og de vil altid kunne passe ind i indretningen i de fleste danske hjem.

Dette spisebord er nemlig også lavet i en stil, der passer ind i den nordiske stil.

Bordet har afrundede kanter, som giver det et hyggeligt udseende. Bordbenene er i sortmalet metal og bordpladen har en hvid overflade med sorte kanter.

Der er plads til en tillægsplade i bordet, så der er mulighed for at udvide og gøre det større.

Corona spisebordet er 100 cm. i diameter.

LaForma – Nori Spisebord i hvid

LaForma - Nori Spisebord
3.659 kr.

Spisebordet her passer perfekt ud til udestuen, da det lidt ligner et havebord. Det passer dog også godt ind til spisestuen, og på grund af et enkelt design og diskrete farver kan du sammensætte det med alverdens forskellige stole. Men det ser dog bedste ud med neutrale farver dertil.

Benene er af massiv egetræ, og bordpladen er lavet i hvidlakeret MDF-træ. Det er et af de større runde borde, som der er blevet præsenteret, da det måler 120cm i diameter, 75cm i højden og 3,5cm i bordpladens tykkelse. Du skal derfor være opmærksom på, hvor meget det kommer til at fylde i dit hjem, da runde spiseborde ofte kan se ud til at fylde mere en firkantede borde.

Du får et lækkert bord, hvor der kan sidde helt op til fem personer omkring, idet bordbenene er krydsede, så de ikke er i vejen for nogen. Dertil er bordet endda i et pænt og enkelt design, der giver mulighed for at kombinere stole og bord.

Living&more spisebord – Loke

Living&more spisebord - Loke
0 kr.

Den mørke træplade og det tynde jernstel giver dette spisebord et unikt og hyggeligt udseende, som indbyder til at invitere vennerne hjem. Det er en stilistisk fin konstellation, hvor de tynde bordben af jern danner et flot mønster under bordet.

Den mørke bordplade er lavet i MDF-træ med top af valnød, som sammen med lakeringen giver bordet den flotte mørke farve.

Det er nemt at holde rent når det har denne mørke glød og man kan blot tørre bordet af med en fugtig klud, hvis man skulle komme til at spilde.

Living&more spisebordet i modellen ”Loke” er 120 cm. i diameter og giver god plads til 4 personer omkring bordet.

SE OGSÅ: Spisebordsstol med armlæn

Ibiza spisebord

Ibiza spisebord
0 kr.

Her har du endnu et bord i Ibiza modellen. Denne gang er bordet bare i hvidolieret egetræsfarve og med en fod i krom, hvilket giver bordet et helt andet udseende end det andet Ibiza bord, du så. Der er stadig lidt caféstemning over bordet, men her er der meget mere nordisk moderne stil over det, som passer ind i de fleste hjem.

Bordet måler 110cm i diameter og 74cm i højden – så igen et lille fint og stilrent bord til en dejlig billig pris – dog lidt dyre end den anden Ibiza model, hvilket selvfølgelig er grundet materialet.

Så hvis du leder efter et stilrent bord, som passer ind i mange hjem i både stue og køkken, så slår bordet her sjældent helt fejl.

Der er noget for alle

Også for dig! Og forhåbentlig fandt du lidt inspiration i ovenstående produkter, hvis ikke du endda besluttede dig for, at ville købe et af dem.

Som sagt tidligere er der mange gode ting ved at købe en rundt spisebord. Husk bare at tage højde for, at runde borde i mange tilfælde fylder mere i et rum, end et rektangulært gør. Når det så er sagt, ser det altid godt ud med et rundt spisebord, da det bare giver en meget mere hyggelig atmosfære. Og hvem elsker ikke det.

Se pynt til bordet på billigdraaber.dk

Som du kunne se, findes der runde borde i alle mulige afskygninger. Så der skulle meget gerne være noget for alle, uanset hvilken stil han eller hun har.

Author

Write A Comment