Sidst opdateret den

Sengebord er en praktisk løsning, som stort set alle har stående ved siden af deres seng. Det kan bruges til at opbevare småting såsom magasiner, aviser, bøger, læsebriller, en fjernbetjening eller noget helt andet.

Der findes mange forskellige sengeborde og de fås med forskellige design, der så også udstråler vidt forskellige ting.

De sengeborde som vi har fundet til dig, de har alle sammen deres små unikke særpræg, som der på hver sin måde kan pynte flot op i dit soveværelse.

Det er efterhånden populært med et sengebord der har en meget simpel stil. Det minimalistiske vinder frem i de danske hjem og vi har derfor fundet et bredt udvalg af sengeborde, som vi mener opfylder de her moderne tendenser, som vi før talte om.

Så har vi også fundet en helt anden slags sengeborde, som der selvfølgelig også er foretrukket af mange. Den mere antikke og måske endda romantiske stil passer også enormt godt ind i mange soveværelser.

Præcist hvilket sengebord der passer til dig, det er svært at afgøre. Til gengæld kan du være sikker på, at et af de mange sengeborde som vi har fundet, nok skal passe ind i dit soveværelse. Vi har nemlig fundet noget for enhver smag.

Alle de sengeborde som vi omtaler her i artiklen, de har dog det tilfælles at de alle sammen er produkter af høj kvalitet. Du kan være sikker på, at de her produkter holder i lang tid og sagtens kan modstå normal slitage.

Vi er sikker på at vi kan hjælpe dig på rette vej i din søgen efter et sengebord.

Det eneste du skal gøre, det er at læse med nedenfor og så tage stilling til netop hvilket produkt, som du tror vil passe bedst ind i dit soveværelse!

Ashlan Sengebord

Et sengebord er næsten uundværligt, når man skal til køjs. Man har altid lige brug for at lægge lidt til side, inden man ligger sig til at sove.

Det kan være en god bog, briller eller sin telefon. Der skal være god plads, for der kan godt være flere ting på en gang.

Måske skal du også have en lille lampe på dit nye sengebord. Valencia sengebord er utroligt flot designet med en god og rummelig skuffe til mange af dine ting.

Det er smart og praktisk, så kan du også have et lager af bøger i den, hvis du er en læsehest.

Designet er flot og tidløst moderne, og passer sammen med mange forskellige sengemiljøer. Det gør det nemmere for dig at kombinere, hvis har hang til indretning med mere.

Sengebordet er fremstillet hvid MDF, der gør det særligt robust og slidstærkt. Det er også meget nemt at rengøre, da det kun kræver en tør klud. Det kan monteres på væggen, hvis det er det du vælger, enten af pladshensyn eller fordi det ser bedst ud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

By Lassen Twin Table 42 – Perforeret

By Lassen Twin Table 42 – PerforeretBy Lassen Twin Table 42 er lige noget for dig, hvis du leder efter noget helt unikt til dit soveværelse, eller som er vild med smuk indretning.

Her har Lassen udviklet et utroligt smukt og enkelt design, som gør de fleste mennesker nysgerrige.

Det er fremstillet i sort pulverlakeret aluminium, og er utroligt holdbart, og egner sig perfekt til dit nye sengebord, ved siden af din elegante seng.

Det er altid spændende med designs og kombinationer, og måske har du lige fundet en god kombination her.

Et sengebord som dette er nemt at rengøre, og det fylder ikke ret meget af dit soveværelse. Lille men utroligt flot.

Det måler 42 x 42 x 42 centimeter, og kan altså passes ind rigtig mange steder, også hvis du ikke har så meget plads.

Sengebordet kan blandt andet benyttes til en lampe eller til at have din mobiltelefon liggende ved siden af dig, når du går i seng.

Du bestemmer selvfølgelig selv hvad bordet skal bruges til, og hvor du vil have det stående. Kunne jo også blive en flot base for en vase med blomster.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Sengeramme

Smögen sengebord fra Mavis i hvid.

Smögen sengebord fra Mavis i hvid.Det her er et flot sengebord fra Mavis, der har fået navnet Smögen. Det her sengebord er super pladsbesparende og er tilmed væghængt. Det passer derfor praktisk til dig og dit soveværelse, uanset hvor høj din seng er.

Den er lavet i et enkelt design, dog har producenten stadig formået at få sengebordet til at udstråle noget romantisk. Materialet er MDF af højeste kvalitet og det er derefter blevet lakeret i en flot og hvid farve.

Lakeringen optimerer holdbarheden af bordet og gør det dejligt enkelt at rengøre. Der skal faktisk ikke andet til, end at du bare tørrer det af med en våd klud og så er den så god som ny.

I bordet finder du en praktisk og stor skuffe til opbevaring, samt et åbent rum. Skuffen har et kraftigt og holdbart beslag i metal og i det åbne rum kan du med fordel opbevare eksempelvis bøger og blade.

Sengebordet leveres samlet og er lige til at montere på væggen. Med sit simple design og sit romantiske præg, så er det en sikker vinder i utroligt mange soveværelser.

 • Højden på sengebordet er 28 cm.
 • Bredden på sengebordet er 38 cm.
 • Længden på sengebordet er 28 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Falsterbo sengebord fra Mavis i hvid.

Falsterbo sengebord fra Mavis i hvid.Et smukt og moderne væghængt sengebord ved navn Falsterbo fra Mavis.

Dette her sengebord har et funktionelt og yderst stilrent design. Det besidder nogle simple og rene linjer og producenten har her forsøgt at fremhæve simpliciteten. Det lykkedes enormt godt og resultatet er et simpelt og elegant sengebord.

Bordet kan med al sin enkelhed placeres i stort set ethvert soveværelse og vil passe godt ind. Det kan tilføre noget moderne til ethvert rum og så har det endda også praktiske funktioner i sig.

Den har nemlig en skuffe i sig, som du kan bruge til at opbevare lige hvad du har lyst til. Derudover har den en åben hylde, hvori du kan ligge magasiner, bøger eller noget helt tredje.

Den er fremstillet i stærk MDF og bagefter lakeret i en flot og hvid farve. Du er dermed sikret et produkt, der vil holde i lang tid og lakeringen gør rengøring let som en leg. Der skal ikke andet til, end at tørre den af med en klud og så er den så god som ny.

Sengebordet leveres samlet og det tager ikke lang tid at montere det på væggen. At det er væghængt er dejligt praktisk, så du selv kan vælge højden og den er samtidigt enormt pladsbesparende.

 • Højden på dette sengebord er 26 cm.
 • Bredden på dette sengebord er 42 cm.
 • Længden på dette sengebord er 28 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Abisko sengebord fra Mavis.

Abisko sengebord fra Mavis.Her har vi et utroligt flot og moderne sengebord, der er fremstillet i en blanding af flere forskellige materialer, for at danne det perfekte resultat.

Materialerne rækker sig lige fra MDF, massivt træ til blandet finer. Blandet finer er et enormt lækkert træprodukt, der består af ikke mindre end både ask, valnød, kirsebær og ahorn træ.

Resultatet er uimodståeligt og sengebordet har tre skuffer og en hylde, hvori du kan opbevare lige hvad du ønsker. Producenten selv har valgt at give farven navnet “natur”, hvilket på en måde også er meget passende, da der er et helt unikt naturligt look over det her bord.

Det er et yderst moderne sengebord, der helt sikkert kan give dit soveværelse en ny stemning og samtidigt give dig nogle åbenlyse praktiske funktioner.

Det er også muligt at få produktet i lakeret hvid, samt i en anden størrelse med længere ben.

 • Højden på det her sengebord er 72 cm.
 • Bredden på det her sengebord er 42 cm.
 • Længden på det her sengebord er 42 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

4.239,00

Float sengebord – Valnød

Float sengebord - ValnødKan du undvære et sengebord lige ved sengen? Nej vel. Det kan de fleste ikke, og nogen har derfor sat for eksempel en stol i stedet, men det ser måske ikke så godt ud.

Der findes mange flotte løsninger og designs, men denne model her, er meget enkel og ligetil. Det er en flot designet kasse med en skuffe som kan trækkes ud. Utrolig rummelig, og du kan have mange ting i gemmerne her.

Overfladen er flot og glat og nem at rengøre. Har du brug for et sted at lægge din telefon om natten, eller til et glas vand, så er der plads nok på sengebordet fra Float.

Sengebordet måler 43 x 31 x 45 centimeter, og passer derfor ind næsten alle steder.

Det leveres usamlet, men er meget nemt at samle, hvis du bruger den medfølgende manual. Så tager det ikke mange minutter.

Designet er enkelt, og vil helt sikkert passe ind i dit indretningsøje. Hvis du har andre ideer med bordet, er det også en mulighed.

Der er ingen der siger, at et sengebord skal være placeret ved sengen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

Luton sengebord fra Mavis i hvid.

Luton sengebord fra Mavis i hvid.Det her er et opfindsomt og ganske småt sengebord fra Mavis, hvori du finder to skuffer. Det lænes mod væggen og kan med sit lettere “skæve” udseende, tilføre dit soveværelse et sjovt lille twist.

Det er selvfølgelig med vilje at det er designet en smule “skævt” og det ser da også enormt moderne ud. Det ses tydeligt at der er brugt tid på designet og det her sengebord, kan let tilføre nyt liv til dit soveværelse.

Det er produceret i materialer af høj kvalitet og de kræver stort set ingen pleje. Den er lakeret med hvid farve og det gør den endnu mere holdbar og det gør også at du bare kan nøjes med at tørre den af med en våd klud, så er den så god som ny.

Bordet har stærke og robuste ben og det er et godt bud, på dig der leder efter et sengebord, der måske er lidt udfordrende og samtidigt i høj kvalitet.

Bordet leveres samlet og med det flotte design, samt lidt anderledes udseende passer det ind i ethvert soveværelse.

 • Højden på sengebordet er 80 cm.
 • Bredden på sengebordet er 27 cm.
 • Længden på sengebordet er 23 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

KARE DESIGN Rivet Sengebord

KARE DESIGN Rivet SengebordHer har vi at gøre med et sengebord, som skiller sig ud fra de andre. Det gør den på designet, som slet ikke ligner de andre sengeborde i denne artikel.

Dette sengebord ser meget klassisk ud og udstråler eksklusivitet med spejlglasset som udgør selve bordet. Benene er lavet i rustfrit stål, som står rigtig pænt sammen med spejlglasset.

Bordet indeholder en skuffe og en hylde under skuffen, og fungerer dermed perfekt som sengebord. Læg din bedste bog på bordet, og så er du klar til at gå i seng med dette praktiske bord ved din side.

Det er altså et bord der har en rigtig praktisk størrelse og samtidig er den lavet i gode materialer og bidrager til at give dit soveværelse et klassisk og anderledes look.

 • Højden på sengebordet er 61 cm.
 • Bredden på sengebordet er 50 cm.
 • Dybden på sengebordet er 35 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lundsberg sengebord fra Mavis i lyst træ.

Det her er et udsøgt sengebord, der udstråler noget hyggeligt og rustikt, som kun produkter af træ kan gøre det.

Den har en lys træfarve og med sin klassiske og simple stil, kan det let placeres i et hvilket som helst soveværelse og pynte enormt.

Det har fået navnet Lundsberg og er produceret af Mavis. Det har en super simpel og naturlig stil, samtidigt med at det har nogle små og ganske fine detaljer i sig.

I sengebordet finder du en praktisk opbevarings skuffe og derudover to åbner rum, som du med fordel kan opbevare eksempelvis bøger i. Oven på bordet kan du passende placere en natlampe og eventuelt dine læsebriller, hvis du bruger så nogen.

Materialerne er af høj kvalitet og det sikrer dig en holdbarhed udover det sædvanlige. Det er samtidigt meget let at vedligeholde og gøre rent, det kræver blot at du i ny og næ tørrer det af med en våd klud og så vil det ellers være se ud som nyt igen.

Materialet er finer træ og sengebordet leveres samlet.

 • Højden på sengebordet er 57 cm.
 • Bredden på sengebordet er 42 cm.
 • Længden på sengebordet er 34 cm.

LÆS OGSÅ: Senge test

Wally væghængt sengebord i eg.

Enormt flot sengebord, der er lavet i massivt eg.

Dens udstråling af træ giver en hyggelig atmosfære til et hvilket som helst soveværelse.

Dette sengebord er væghængt og du behøver derfor ikke at bekymre dig om højden på sengen.

Den har et lækkert og rustikt udseende, der helt sikkert kan pynte godt op i dit soveværelse.

 • Den fås også i hvid MDF.
 • Højden på det her sengebord er 24 cm.
 • Bredden på det her sengebord er 40 cm.
 • Dybden på det her sengebord er 30 cm.

Naver collection AK2405 Sengebord

Naver collection AK2405 SengebordHvis du virkelig er på udkig efter cremen af alle sengeborde, så er du nok landet lige det helt rette sted.

Det er her at du finder det absolut flotteste sengebord i klassen af moderne og lækre sengeborde.

Luksuriøst, moderne, stilfuldt, unikt design, og en fantastisk finish er bare noget af superlativerne man må bruge her.

Bordet kan fås med en eller to skuffer, og det er fremstillet i smukke træmaterialer, som både giver bordet robusthed og glød. Det kan ikke beskrives bedre, end at det er perfekt.

Hvis du er lige til den stil, og at det matcher med de øvrige møbler i soveværelset, så skal du ikke tøve et sekund med at bestille det flotte sengebord. Det er håndværk når det er bedst, og kvalitet når det er toppen.

Du vil blive utrolig glad for dit Naver sengebord, uanset om det skal bruges til pynt, eller om du vil have både lampe og bøger placeret på det.

Det er et bord som alle fortjener, og så holder det i mange år frem, så måske dine børn kan overtage det en gang.

Vælg det rigtige sengebord for dig

Det var 11 enormt gode bud på sengeborde. Hvis du spørger os, så er det faktisk de 11 bedste bud på sengeborde, som internettet har at byde på.

Dog er det en utrolig individuel ting og vi kan derfor ikke tage stilling til præcist hvilket sengebord du skal have.

Det vi til gengæld har gjort, det er at finde en masse gode bud. De her bud de passer til de fleste og derfor passer de nok også til dig. Der er noget for enhver smag, hvad enten du søger noget romantisk, klassisk, antikt eller måske mere minimalistisk.

Du skal selv tage stilling til hvilket sengebord som du vil have. Hvis du vælger et af de produkter vi har skrevet om, så kan du trygt regne med at du får et produkt af høj kvalitet, der samtidigt har en yderst konkurrencedygtig pris.

Held og lykke i din søgen efter et sengebord til dit soveværelse!

Denne side er anmeldt af: Mohammad M. Toft 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Skriv en kommentar