Sengebord er en praktisk løsning, som stort set alle har stående ved siden af deres seng. Det kan bruges til at opbevare småting såsom magasiner, aviser, bøger, læsebriller, en fjernbetjening eller noget helt andet.

Der findes mange forskellige sengeborde og de fås med forskellige design, der så også udstråler vidt forskellige ting.

De sengeborde som vi har fundet til dig, de har alle sammen deres små unikke særpræg, som der på hver sin måde kan pynte flot op i dit soveværelse.

Det er efterhånden populært med et sengebord der har en meget simpel stil. Det minimalistiske vinder frem i de danske hjem og vi har derfor fundet et bredt udvalg af sengeborde, som vi mener opfylder de her moderne tendenser, som vi før talte om.

Så har vi også fundet en helt anden slags sengeborde, som der selvfølgelig også er foretrukket af mange. Den mere antikke og måske endda romantiske stil passer også enormt godt ind i mange soveværelser.

Præcist hvilket sengebord der passer til dig, det er svært at afgøre. Til gengæld kan du være sikker på, at et af de mange sengeborde som vi har fundet, nok skal passe ind i dit soveværelse. Vi har nemlig fundet noget for enhver smag.

Alle de sengeborde som vi omtaler her i artiklen, de har dog det tilfælles at de alle sammen er produkter af høj kvalitet. Du kan være sikker på, at de her produkter holder i lang tid og sagtens kan modstå normal slitage.

Vi er sikker på at vi kan hjælpe dig på rette vej i din søgen efter et sengebord.

Det eneste du skal gøre, det er at læse med nedenfor og så tage stilling til netop hvilket produkt, som du tror vil passe bedst ind i dit soveværelse!

Montana Dream sengebord – ikke bare til soveværelset

 • Montana Dream sengebord – ikke bare til soveværelsetPopulært produkt på Pricerunner.dk

Sengebordet Dream fra den danske møbelproducent Montana minder på mange måder om det klassiske sengebord: en skuffe og et åbent rum. Du kan f.eks. bruge det åbne rum til bøger og brugskunst, mens skuffen på praktisk vis skjuler det personlige rod. Du vælger frit, om sengebordet skal leveres med en sokkel, ophængsbeslag, ben eller hjul, så du får den løsning, der passer bedst til hjemmets udtryk. Dette sikrer også, at du kan bruge sengebordet i flere forskellige rum. Måske står du og mangler et lille smart entrébord eller et sidebord ved siden af sofaen. Møblet kan vælges i et utal af farver – hele 40 miljøvenlige lakfarver, der spænder over en bred farveskala. Dream kan således sagtens fungere som et helt klassisk hvidt sengebord i soveværelset og som et statement piece i stuen, der matcher den farverige kunst på væggen. Det er et yderst populært produkt, bl.a. på Pricerunner.dk. 

Tidløs og slidstærk designklassiker

Der skal spenderes en lille sum penge på et sengebord som Dream. Det afspejler i høj grad, at Montana Furniture er og bliver et high-end brand, og at møblerne holder en meget høj kvalitet. Denne tidløse og slidstærke designklassiker kan nemt gå i arv, og det kan samtidig integreres i det omfattende og fleksible modulsystem, der har gjort Montana-møblerne ekstra populære. Du kan derfor udbygge sengebordet og i stedet lade det fungere som en reol eller lignende. Det er noget af dét, du betaler for. 

Sengebordet er et af de nyere møbler fra Montana, og det indgår i serien Montana Selection. Det er desuden EU Ecolabel-certificeret og leveres med 10 års garanti.

Detaljer

 • Mål: B 35,4 x H 35,4 x D 30 cm
 • Materiale: 12 mm lakeret MDF
 • Designer: Peter J. Lassen
 • Vælg mellem ben, hjul, sokkel eller ophængsbeslag
 • Fås i 40 forskellige lakfarver 
Der er ingen priser at vise

Woud Wallie Wall drawer – Smukt, dansk design

Woud Wallie Wall drawerWoud Wallie Wall drawer er et populært produkt hos Luxoliving.dk, og sengebordet er designet af den danske designer Amalie Skov Rahbæk.
Amalie Skov Rahbæk designer møbler til hele hjemmet og har en stor passion for at skabe smukke møbler, der kan placeres i stuen, entréen eller på børneværelset.

Hun er blandt andet designeren bag TOYS-serien, som vandt designprisen Red Dot Design Award i 2018.

Med Woud Wallie Wall drawer har hun ligeledes skabt et prisværdigt design. Her får du en smuk og praktisk vægophængt skuffe, som vil passe perfekt ind i langt de fleste danske soveværelser.

Wallie er skabt af den perfekte balance mellem smukt bøjet egetræ og sort metal, som giver en utrolig god balance mellem det naturlige og det moderne.
Sengebordet er formet i cirkulære, bløde former, som giver det et stærkt udtryk, der kan være med til at sætte stemningen i soveværelset.

Det passer perfekt til hver side af sengen, men du kan også nøjes med at købe én enkelt og bruge den som en centerpiece i andre rum i hjemmet.

Ikke blot æstetisk

Wallie er ikke blot et æstetisk valg – det er også et praktisk valg. Du kan nemlig bruge den til opbevaring. Den runde egetræs del kan trækkes ud, og her er der plads til at gemme både læsebriller og en god bog ved sengekanten.
Dette åbner også muligheden for at bruge det væghængte bord i entreen, hvor du kan placere bilnøgler, pung og andre essentielle ting til dagligdagen.

Detaljer

 • Højde: 10 cm
 • Dybde: 22,5 cm
 • Længde: 30 cm
 • Egetræ
Der er ingen priser at vise

Kristina Dam curved – Et moderne og nordisk udtryk

Kristina Dam curvedHvis du sværger til den nordiske, minimalistiske stil i dit hjem, er dette populære sidebord fra Luxoliving lige noget for dig.
Bordet kan anvendes som natbord eller som en praktisk del af din indretning i andre rum. Det er designet af Kristina Dam, som er en populær, dansk designer. Hvert et design fra Kristina Dam har et tydeligt skandinavisk og arkitektonisk udtryk, som er yderst genkendeligt. Den anerkendte designer har altid en ambition om at skabe enkle designs i smukke materialer – og det er hun uden tvivl lykkedes med ved dette smukke sidebord.

Her får du et æstetisk sidebord, der er fremstillet af pulverlakeret stål, der giver det en lækker, mat finish. Det har et meget moderne udtryk og skaber stærke associationer til den stolte, nordiske designtradition.

Praktik og design

Kristina Dam er lykkedes med at skabe et moderne sidebord, som er æstetisk og samtidig utroligt praktisk. Du har mulighed for at bruge bordet til opbevaring af bøger, papirer eller mapper. Samtidig har du mulighed for at stille planter, indretningsartikler eller andet på den flade plade i toppen, så dit opbevaringsbord bliver en integreret del af din indretning.

Detaljer

 • Højde: 36 cm
 • Bredde: 35,5 cm
 • Længde: 26 cm
 • Pulverlakeret stål

By Lassen Twin Table 42 – Perforeret

By Lassen Twin Table 42 – PerforeretBy Lassen Twin Table 42 er lige noget for dig, hvis du leder efter noget helt unikt til dit soveværelse, eller som er vild med smuk indretning.

Her har Lassen udviklet et utroligt smukt og enkelt design, som gør de fleste mennesker nysgerrige.

Det er fremstillet i sort pulverlakeret aluminium, og er utroligt holdbart, og egner sig perfekt til dit nye sengebord, ved siden af din elegante seng.

Det er altid spændende med designs og kombinationer, og måske har du lige fundet en god kombination her.

Et sengebord som dette er nemt at rengøre, og det fylder ikke ret meget af dit soveværelse. Lille men utroligt flot.

Det måler 42 x 42 x 42 centimeter, og kan altså passes ind rigtig mange steder, også hvis du ikke har så meget plads.

Sengebordet kan blandt andet benyttes til en lampe eller til at have din mobiltelefon liggende ved siden af dig, når du går i seng.

Du bestemmer selvfølgelig selv hvad bordet skal bruges til, og hvor du vil have det stående. Kunne jo også blive en flot base for en vase med blomster.

Der er ingen priser at vise

LÆS OGSÅ: Sengeramme

Smögen sengebord fra Mavis i hvid.

Smögen sengebord fra Mavis i hvid.Det her er et flot sengebord fra Mavis, der har fået navnet Smögen. Det her sengebord er super pladsbesparende og er tilmed væghængt. Det passer derfor praktisk til dig og dit soveværelse, uanset hvor høj din seng er.

Den er lavet i et enkelt design, dog har producenten stadig formået at få sengebordet til at udstråle noget romantisk. Materialet er MDF af højeste kvalitet og det er derefter blevet lakeret i en flot og hvid farve.

Lakeringen optimerer holdbarheden af bordet og gør det dejligt enkelt at rengøre. Der skal faktisk ikke andet til, end at du bare tørrer det af med en våd klud og så er den så god som ny.

I bordet finder du en praktisk og stor skuffe til opbevaring, samt et åbent rum. Skuffen har et kraftigt og holdbart beslag i metal og i det åbne rum kan du med fordel opbevare eksempelvis bøger og blade.

Sengebordet leveres samlet og er lige til at montere på væggen. Med sit simple design og sit romantiske præg, så er det en sikker et godt valg i utroligt mange soveværelser.

 • Højden på sengebordet er 28 cm.
 • Bredden på sengebordet er 38 cm.
 • Længden på sengebordet er 28 cm.

Falsterbo sengebord fra Mavis i hvid.

Falsterbo sengebord fra Mavis i hvid.Et smukt og moderne væghængt sengebord ved navn Falsterbo fra Mavis.

Dette her sengebord har et funktionelt og yderst stilrent design. Det besidder nogle simple og rene linjer og producenten har her forsøgt at fremhæve simpliciteten. Det lykkedes enormt godt og resultatet er et simpelt og elegant sengebord.

Bordet kan med al sin enkelhed placeres i stort set ethvert soveværelse og vil passe godt ind. Det kan tilføre noget moderne til ethvert rum og så har det endda også praktiske funktioner i sig.

Den har nemlig en skuffe i sig, som du kan bruge til at opbevare lige hvad du har lyst til. Derudover har den en åben hylde, hvori du kan ligge magasiner, bøger eller noget helt tredje.

Den er fremstillet i stærk MDF og bagefter lakeret i en flot og hvid farve. Du er dermed sikret et produkt, der vil holde i lang tid og lakeringen gør rengøring let som en leg. Der skal ikke andet til, end at tørre den af med en klud og så er den så god som ny.

Sengebordet leveres samlet og det tager ikke lang tid at montere det på væggen. At det er væghængt er dejligt praktisk, så du selv kan vælge højden og den er samtidigt enormt pladsbesparende.

 • Højden på dette sengebord er 26 cm.
 • Bredden på dette sengebord er 42 cm.
 • Længden på dette sengebord er 28 cm.

i samarbejde med PriceRunner

 

Abisko sengebord fra Mavis.

Abisko sengebord fra Mavis.Her har vi et utroligt flot og moderne sengebord, der er fremstillet i en blanding af flere forskellige materialer, for at danne det perfekte resultat.

Materialerne rækker sig lige fra MDF, massivt træ til blandet finer. Blandet finer er et enormt lækkert træprodukt, der består af ikke mindre end både ask, valnød, kirsebær og ahorn træ.

Resultatet er uimodståeligt og sengebordet har tre skuffer og en hylde, hvori du kan opbevare lige hvad du ønsker. Producenten selv har valgt at give farven navnet “natur”, hvilket på en måde også er meget passende, da der er et helt unikt naturligt look over det her bord.

Det er et yderst moderne sengebord, der helt sikkert kan give dit soveværelse en ny stemning og samtidigt give dig nogle åbenlyse praktiske funktioner.

Det er også muligt at få produktet i lakeret hvid, samt i en anden størrelse med længere ben.

 • Højden på det her sengebord er 72 cm.
 • Bredden på det her sengebord er 42 cm.
 • Længden på det her sengebord er 42 cm.

Float sengebord – Valnød

Float sengebord - ValnødKan du undvære et sengebord lige ved sengen? Nej vel. Det kan de fleste ikke, og nogen har derfor sat for eksempel en stol i stedet, men det ser måske ikke så godt ud.

Der findes mange flotte løsninger og designs, men denne model her, er meget enkel og ligetil. Det er en flot designet kasse med en skuffe som kan trækkes ud. Utrolig rummelig, og du kan have mange ting i gemmerne her.

Overfladen er flot og glat og nem at rengøre. Har du brug for et sted at lægge din telefon om natten, eller til et glas vand, så er der plads nok på sengebordet fra Float.

Sengebordet måler 43 x 31 x 45 centimeter, og passer derfor ind næsten alle steder.

Det leveres usamlet, men er meget nemt at samle, hvis du bruger den medfølgende manual. Så tager det ikke mange minutter.

Designet er enkelt, og vil helt sikkert passe ind i dit indretningsøje. Hvis du har andre ideer med bordet, er det også en mulighed.

Der er ingen der siger, at et sengebord skal være placeret ved sengen.

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

Luton sengebord fra Mavis i hvid.

Luton sengebord fra Mavis i hvid.Det her er et opfindsomt og ganske småt sengebord fra Mavis, hvori du finder to skuffer. Det lænes mod væggen og kan med sit lettere “skæve” udseende, tilføre dit soveværelse et sjovt lille twist.

Det er selvfølgelig med vilje at det er designet en smule “skævt” og det ser da også enormt moderne ud. Det ses tydeligt at der er brugt tid på designet og det her sengebord, kan let tilføre nyt liv til dit soveværelse.

Det er produceret i materialer af høj kvalitet og de kræver stort set ingen pleje. Den er lakeret med hvid farve og det gør den endnu mere holdbar og det gør også at du bare kan nøjes med at tørre den af med en våd klud, så er den så god som ny.

Bordet har stærke og robuste ben og det er et godt bud, på dig der leder efter et sengebord, der måske er lidt udfordrende og samtidigt i høj kvalitet.

Bordet leveres samlet og med det flotte design, samt lidt anderledes udseende passer det ind i ethvert soveværelse.

 • Højden på sengebordet er 80 cm.
 • Bredden på sengebordet er 27 cm.
 • Længden på sengebordet er 23 cm.

 

Vælg det rigtige sengebord for dig

Det var 11 enormt gode bud på sengeborde. Hvis du spørger os, så er det faktisk de 11 bedste bud på sengeborde, som internettet har at byde på.

Dog er det en utrolig individuel ting og vi kan derfor ikke tage stilling til præcist hvilket sengebord du skal have.

Det vi til gengæld har gjort, det er at finde en masse gode bud. De her bud de passer til de fleste og derfor passer de nok også til dig. Der er noget for enhver smag, hvad enten du søger noget romantisk, klassisk, antikt eller måske mere minimalistisk.

Du skal selv tage stilling til hvilket sengebord som du vil have. Hvis du vælger et af de produkter vi har skrevet om, så kan du trygt regne med at du får et produkt af høj kvalitet, der samtidigt har en yderst konkurrencedygtig pris.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

POP sengebord – arkitektonisk, smukt og unikt

POP sengebordØnsker du at skabe noget unikt i din indretning? Noget som man ikke ser hver dag? Så er POP sengebordet måske noget, du skal bruge i din indretning af soveværelset.
Sengebordet er anbefalet af Ilva.dk, hvis du vil skabe en simpel og smuk indretning.

Hvis du elsker futuristisk design, er POP lige noget for dig. Her får du muligheden for at veksle mellem simplicitet og futurisme.
Sengebordet er nemlig udstyret med to gemte skuffer, som kan foldes ud ved at dreje på de to øverste dele af bordet. På den måde får sengebordet er unikt udtryk og kan samtidig bruges til opbevaring af læsebriller, godnat bøger eller noget helt tredje.

Du kan ligeledes bruge den øverste flade til at stille blomster eller smukke nips på. De praktiske skuffer sørger nemlig for, at du kan gemme dit rod væk, så det ikke forstyrrer indretningen af soveværelset.

Dette er et perfekt sengebord til soveværelset, men det kan ligeledes sagtens anvendes andre steder i hjemmet. Stil for eksempel bordet ved siden af en hyggelig lænestol i stuen for at skabe en balance mellem det hyggelige og det moderne og stilrene.

Inspireret af amerikansk arkitektur

POP sengebordet skaber tydelige associationer til Guggenheim Museum, som man finder tæt ved Central Park i New York.

Dette er tegnet af arkitekten Frank Lloyd Wright og grundlagt i 1937. Bygningen har den samme ikoniske runde og spiralformede facon, som det smukke natbord. Bygningen er blevet en af de mest ikoniske varemærker i New York – og du kan få én lille del af de smukke design ind i dit soveværelse, hvis du vælger dette smukke natbord.

Detaljer

 • Højde: 51 cm
 • Diameter: 40 cm

Ashlan Sengebord

Et sengebord er næsten uundværligt, når man skal til køjs. Man har altid lige brug for at lægge lidt til side, inden man ligger sig til at sove.

Det kan være en god bog, briller eller sin telefon. Der skal være god plads, for der kan godt være flere ting på en gang.

Måske skal du også have en lille lampe på dit nye sengebord. Valencia sengebord er utroligt flot designet med en god og rummelig skuffe til mange af dine ting.

Det er smart og praktisk, så kan du også have et lager af bøger i den, hvis du er en læsehest.

Designet er flot og tidløst moderne, og passer sammen med mange forskellige sengemiljøer. Det gør det nemmere for dig at kombinere, hvis har hang til indretning med mere.

Sengebordet er fremstillet hvid MDF, der gør det særligt robust og slidstærkt. Det er også meget nemt at rengøre, da det kun kræver en tør klud. Det kan monteres på væggen, hvis det er det du vælger, enten af pladshensyn eller fordi det ser bedst ud.

 

Montana 6261 – enkelt og sofistikeret

 • Montana 6261 – enkelt og sofistikeretSengebord i Montanas klassiske look

Hvis du er vild med det helt klassiske look, er Montanas sengebord 6261 lige dét, du søger. Sengebordet har en praktisk størrelse, hvorfor det passer perfekt ind i både det store luksussoveværelse såvel som det mindre soveværelse. Desuden har det den velkendte opdeling med 3 skuffer – perfekt til briller, bøger og andre private ting, der skal gemmes væk. Montanas møbler er desuden kendetegnet af de mange praktiske tilvalg. Du kan først og fremmest vælge mellem hele 40 lakfarver – lige fra pangfarver til de mere subtile nuancer. Det kan måske friste dig til at kombinere det klassiske Montana-look med et lidt mere personligt farvevalg. Desuden kan sengebordet 6261 vælges med både ophængsbeslag, hjul, sokkel og ben – løsninger, der sigter mod forskellige formål. Hjulene er eksempelvis et ideelt valg til dig, der gerne vil kunne flytte bordet hen over trægulvet, når det er tid til at støvsuge. 

Kan udbygges alt efter behov

Danske Montana er som brand kendt for deres modulsystemer, og sengebordet kan nemt integreres med andre moduler. Du har derfor alle muligheder for at udbygge eksisterende Montana-møbler, ligesom du kan skabe helt nye personlige løsninger. Bemærk, at sengebordet 6261 fås i flere forskellige dybder; 30, 38 og 46,8 cm. Det er endvidere EU Ecolabel-certificeret og omfattet af en 10 års garanti.

Det er Montanas grundlægger Peter J. Lassen, der står bag designet, og der er tale om et af de oprindelige designs fra opstarten i 1982. Isoleret set er et sengebord som 6261 en dyr løsning, hvis man sammenligner med andre lignende produkter på dagens marked. Til gengæld får du et sofistikeret design, der aldrig går af mode. Kvaliteten er tilmed høj, og du kan udbygge møblet, efterhånden som du får behov for det. 

Detaljer

 • Mål: B 35,4 x H 35,4 x D 46,8 cm
 • Materiale: 12 mm lakeret MDF
 • Designer: Peter J. Lassen
 • Vælg mellem ben, hjul, sokkel eller ophængsbeslag
 • Fås i 40 miljøvenlige lakfarver 

Montana 4262 – Klassisk og lige fra hjertet

 • Populær på Montanafurniture.com 

Dette er en reol, der kan bruges til lidt af hvert, og den er designet med den individuelles behov in mente, hvilket også er derfor, at denne Reol 4262 fra Montana Furniture er populær på netop Montanafurniture.com

Det er ikke nogen tilfældighed, at forbrugerne er vilde med denne model, for du kan være utrolig fleksibel i brugen og anvendelsen af den. 

Reol 4262 er en klassisk model fra Montana systemet, som har en skuffe og et stort åbent rum, så der er masser af mulighed for god opbevaring til sofastuen, entreen eller ved siden af sengen. 

Fleksibiliteten med denne reol ses også i det tilbehør, som du får med, da du både får hjul, sokkel, ophængningsbeslag og ben. Dette betyder hermed, at du selv kan vælge, hvilken slags reol du vil have, og hvor du vil have den. 

Du kan også bare undlade at have noget på, hvis du gerne vil kunne kombinere den med en af de andre moduler fra Montana systemet. Der er uendelige anvendelsesmuligheder, og især også fordi du kan få den i 40 forskellige farver. 

Frihed og skabelsen af et personligt rum 

Montana Furniture er grundlagt af Peter J. Lassen, som også er designeren bag denne stilrene og enkle reol. Der har ligget meget tanke bag møblerne fra Montana systemet, og det er også noget som ses i denne Reol 4262.

Peter J. Lassen grundlagde nemlig Montana Furniture tilbage i 1982 med ønsket om at skabe det personlige rum for den enkelte. 

Helt præcist, ville han skabe et koncept af møbler, hvor der skulle være plads til fleksibilitet, og hvor det skulle være muligt at blande forskellige typer af møbler, men stadig have mulighed for at sammensætte dem. 

Detaljer

 • Mål: B 35,4 x H 46,8 x D 30 cm
 • Materiale: 12 mm lakeret MDF
 • Designer: Peter J. Lassen
 • Leveres med ben, hjul, sokkel og ophængsbeslag
 • Fås i 40 forskellige lakfarver 

Montana 8162 – Ikonisk design med et hint af kreativitet

 • Populær på Montanafurniture.com

Dette enkle men dog utrolig æstetiske sengebord er en tilføjelse til hjemmet, som du nemt kan investere i, idet dette er fleksibel med andre møbler fra Montana System-serien. Og den er da også en populær sag på Montanafurniture.com.

Det er forståeligt, at dette fine og enkle sengebord er utrolig populært blandt forbrugerne, for det er et møbel, man altid kan bruge, og med Montanas fleksible anvendelse gør det muligheden for brugen mere alsidig. 

Sengebordet 8162 er et ikonisk design, der med sine klare linjer både skaber ro og æstetik til soveværelset. Montana-serien handler om at kunne være kreativ og lege med de forskellige indretningsmuligheder, hvilket også er noget du kan gøre med denne model. 

Du får nemlig ophængsbeslag, hjul, ben og sokkel med til dette sengebord, så du selv kan vælge, hvordan du vil have den indrettet i hjemmet, og hvor den skal stå. 

Samtidig kan du også vælge mellem Montana-seriens 40 lakfarver, så du skaber den perfekte stil til din indretning. 

Fleksibiliteten og personliggørelsen dyrkes 

Dette Sengebord 8162 fra Montana Serien er skabt gennem personlige og helt igennem gennemtænkte værdier, hvor den individuelle har stået i spidsen under disse tankeprocesser. 

Det er nemlig grundlæggeren af Montana Furniture, Peter J. Lassen, som står bag dette stilrene og enkle design. Sengebordet er designet ud fra principper om, at der skal være møbler til enhver smag. 

Detaljer

 • Mål: B 35,4 x H 12,6 x D 30 cm
 • Materiale: 12 mm lakeret MDF
 • Designer: Peter J. Lassen
 • Leveres med ben, hjul, sokkel og ophængsbeslag
 • Fås i 40 forskellige lakfarver

KARE DESIGN Rivet Sengebord

KARE DESIGN Rivet SengebordHer har vi at gøre med et sengebord, som skiller sig ud fra de andre. Det gør den på designet, som slet ikke ligner de andre sengeborde i denne artikel.

Dette sengebord ser meget klassisk ud og udstråler eksklusivitet med spejlglasset som udgør selve bordet. Benene er lavet i rustfrit stål, som står rigtig pænt sammen med spejlglasset.

Bordet indeholder en skuffe og en hylde under skuffen, og fungerer dermed perfekt som sengebord. Læg din bedste bog på bordet, og så er du klar til at gå i seng med dette praktiske bord ved din side.

Det er altså et bord der har en rigtig praktisk størrelse og samtidig er den lavet i gode materialer og bidrager til at give dit soveværelse et klassisk og anderledes look.

 • Højden på sengebordet er 61 cm.
 • Bredden på sengebordet er 50 cm.
 • Dybden på sengebordet er 35 cm.

 

Lundsberg sengebord fra Mavis i lyst træ.

Det her er et udsøgt sengebord, der udstråler noget hyggeligt og rustikt, som kun produkter af træ kan gøre det.

Den har en lys træfarve og med sin klassiske og simple stil, kan det let placeres i et hvilket som helst soveværelse og pynte enormt.

Det har fået navnet Lundsberg og er produceret af Mavis. Det har en super simpel og naturlig stil, samtidigt med at det har nogle små og ganske fine detaljer i sig.

I sengebordet finder du en praktisk opbevarings skuffe og derudover to åbner rum, som du med fordel kan opbevare eksempelvis bøger i. Oven på bordet kan du passende placere en natlampe og eventuelt dine læsebriller, hvis du bruger så nogen.

Materialerne er af høj kvalitet og det sikrer dig en holdbarhed udover det sædvanlige. Det er samtidigt meget let at vedligeholde og gøre rent, det kræver blot at du i ny og næ tørrer det af med en våd klud og så vil det ellers være se ud som nyt igen.

Materialet er finer træ og sengebordet leveres samlet.

 • Højden på sengebordet er 57 cm.
 • Bredden på sengebordet er 42 cm.
 • Længden på sengebordet er 34 cm.

LÆS OGSÅ: Senge test

Wally væghængt sengebord i eg.

Enormt flot sengebord, der er lavet i massivt eg.

Dens udstråling af træ giver en hyggelig atmosfære til et hvilket som helst soveværelse.

Dette sengebord er væghængt og du behøver derfor ikke at bekymre dig om højden på sengen.

Den har et lækkert og rustikt udseende, der helt sikkert kan pynte godt op i dit soveværelse.

 • Den fås også i hvid MDF.
 • Højden på det her sengebord er 24 cm.
 • Bredden på det her sengebord er 40 cm.
 • Dybden på det her sengebord er 30 cm.

Naver collection AK2405 Sengebord

Naver collection AK2405 SengebordHvis du virkelig er på udkig efter cremen af alle sengeborde, så er du nok landet lige det helt rette sted.

Det er her at du finder det absolut flotteste sengebord i klassen af moderne og lækre sengeborde.

Luksuriøst, moderne, stilfuldt, unikt design, og en fantastisk finish er bare noget af superlativerne man må bruge her.

Bordet kan fås med en eller to skuffer, og det er fremstillet i smukke træmaterialer, som både giver bordet robusthed og glød. Det kan ikke beskrives bedre, end at det er perfekt.

Hvis du er lige til den stil, og at det matcher med de øvrige møbler i soveværelset, så skal du ikke tøve et sekund med at bestille det flotte sengebord. Det er håndværk når det er bedst, og kvalitet når det er toppen.

Du vil blive utrolig glad for dit Naver sengebord, uanset om det skal bruges til pynt, eller om du vil have både lampe og bøger placeret på det.

Det er et bord som alle fortjener, og så holder det i mange år frem, så måske dine børn kan overtage det en gang.

 

Held og lykke i din søgen efter et sengebord til dit soveværelse!

Author

Write A Comment