Sidst opdateret den

Boxmadrasser er utroligt populært og du kan da også få stor glæde, af en boxmadras til dig og dit soveværelse.

Man kan ikke andet end at undervurdere, hvor vigtigt det er at sove om natten. Derfor er det også så uendeligt vigtigt med en ordentligt madras, der kan sørge for at du får den rette støtte og perfekte komfort.

Hvis du er på udkig efter en boxmadras af høj kvalitet, så behøver du ikke lede længere. Vi har fundet seks rigtigt gode bud på boxmadrasser. I artiklen her finder du noget for enhver smag. Alle produkterne har det tilfælles, at de er af enorm høj kvalitet og du kan være sikker på at du får noget for pengene.

De boxmadrasser vi har taget med, det er produkter hvor du får hvad du betaler for. Det betyder at du ikke kommer til at betale ekstra, bare fordi der eksempelvis står et bestemt mærke eller lignende.

Vi har fundet boxmadrasser i forskellige prisklasser og størrelser. Hvis du leder efter noget med en høj komfort, der dog stadig er billigt, så kan du finde det nedenunder. Vi kan også hjælpe dig, hvis du leder efter det bedste af det bedste og under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med kvaliteten.

Så snart du har oplevet glæden, der er ved at sove på en ordentlig madras, så vil du bagefter næppe gøre andet. Det er en luksus som alle burde at have og så koster det faktisk ikke det store, hvis bare man kigger de rigtige steder.

Nocturne Gold – en stor boxmadras med målene 180 x 210 cm.

Nocturne Gold Boksmadras 180 x 210 cmDenne Nocturne Gold boxmadras er lavet i en super god kvalitet, og den passer derfor særligt godt til dig, der prioriterer den gode komfort. Boxmadrassen er da også særligt populær på ilva.dk, hvor den bliver placeret på en førsteplads i kategorien. Desuden er madrassen testet for skadelige stoffer af OEKO-TEX®. Madrassen har derfor fået mærket STANDARD 100, som viser, at den ikke indeholder skadelige stoffer.  

Boxmadrassen er lavet i en flot lysegrå farve, som passer godt ind i det moderne soveværelse. Det er vigtigt at få en god nattesøvn, så der er energi og overskud til den kommende dag. Boxmadrassen har to lag af fjedre, som sørger for en luksus komfort. Den er desuden designet med 9 komfortzoner, som sikrer dig en optimal nattesøvn. Komfortzonerne giver støtte og aflastning til kroppen, så du ligger komfortabelt i sengen. 

Topmadrassen er 8 cm. høj, og den bidrager særligt til en god og sund søvn. Topmadrassen er nemlig betrukket med et kølende og antibakterielt betræk, som bidrager til den gode nattesøvn. Dette betræk til topmadrassen er også meget praktisk, da det kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. 

Topmadrassens indre er desuden udstyret med en kerne af latex. Denne kerne af latex er meget fast grundet materialetætheden, og du får derfor en fast støtte, når du ligger i sengen. Kernen bidrager derfor til komforten, og sørger for at du får en god nattesøvn. 

Boxmadrassen måler 180 x 210 cm., og det er derfor en seng til 2 personer, som ønsker god plads. De fleste senge har en længde på 200 cm., hvilket kan være lige lidt nok plads til høje personer. Denne boxmadras giver altså lige 10 cm. mere i længden, så der er plads til at ligge udstrakt i sengen.   

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

ProSleep Bergen M700 – En boxmadras der tilpasses til dig

ProSleep Bergen M700 - Boxmadras - 90x200Denne boxmadras er dansk produceret, og du er derfor sikker på at få en god madras i topkvalitet. På soveland.dk er boxmadrassen meget populær blandt kunderne, og den er derfor placeret på en førsteplads i kategorien. Boxmadrassen har særligt liggekomforten i fokus, som sikrer den gode nattesøvn. 

ProSleep Bergen M700 består af to lag med enkeltstående pocketfjedre. De enkelte posefjedre er meget stærke, og de bidrager derfor til en robust seng, der holder i mange år. Det nederste lag danner en stabil bund i madrassen, som sørger for en god liggekomfort. Det øverste lag af pocketfejdre er inddelt i 5 forskellige zoner. Zonerne giver den bedst mulige støtte til kroppen, så du får den mest optimale komfort. 

Der medfølger også en topmadras på hele 60 mm., der sørger for den gode liggekomfort. Topmadrassen har en kerne af memory skum, som former sig efter kroppen og giver optimal støtte til rygsøjlen, når du ligger i sengen. Topmadrassen er derfor blød og behagelig at ligge på. Sengen er også polstret med cooltex og antiskrid, hvilket sikrer dig en sund nattesøvn. 

Desuden er det muligt at tilpasse madrassens hårdhed, så den passer til dig. På den måde får du den mest optimale søvn. Det anbefales at, en person, der vejer under 75 kg., vælger en medium madras. En person på 75-95 kg. anbefales at vælge en fast madras, mens personer over 95 kg. anbefales en ekstra fast madras. Når du vælger den rigtige madras, får du altså også den bedst mulige liggekomfort. 

Sengen måler 90 x 200 cm., og den passer derfor godt til 1 person. Desuden medfølger der sengeben til boxmadrassen, så de ikke skal købes separat. Sengebenene fås i farverne lys eg, sort eg eller champagne. På den måde kan du nemt tilpasse sengen, så den passer ind på værelset.      

Evolution 1100 – Tilpas boxmadrassen til dine behov

EVOLUTION 1100 BOXMADRAS M POLY TOPDenne boxmadras fra serien Evolution bliver produceret i Tyskland fra et firma, som er særligt kendt for at producere senge og madrasser af god kvalitet og håndværk. Hos forhandleren time2sleep.dk er denne boxmadras placeret på en førsteplads i kategorien, og den er derfor et meget populært valg.

Boxmadrassen er lavet med 265 pocketfejdre per kvadratmeter. Hver enkelte fjeder bliver syet ind i hver sin stofpose, der er vandafvisende og antibakteriel. Boxmadrassen er meget fleksibel, fordi pocketfjedrene arbejder individuelt. Denne madras er opdelt i 7 komfortzoner, som giver optimal støtte til de dele af kroppen, som synker ned i madrassen. 

Denne seng er desuden inklusiv en topmadras på 4cm. med en kerne af polyetherskum. Dette materiale er stødabsorberende og robust, så du kan få en god nattesøvn.

Det er også muligt at tilpasse hårdhedsgraden, så den passer til din krop. En medium hårdhedsgrad passer til personer, der vejer mellem 60 og 89 kg. En fast hårdhedsgrad passer til personer, der vejer mellem 90 og 140 kg. Der er altså god mulighed for at finde en seng med den bedst mulige liggekomfort.

Sengen er også betrukket med et slidstærkt møbelstof, som holder i mange år. Stoffet fås i 6 forskellige farver, som alle passer godt ind i den skandinaviske boligindretning. Sengen findes i antracit, beige, blå, lysegrå, natur og sort. Der er derfor god mulighed for at finde en farve, som passer ind i den moderne boligindretning. 

Du kan også finde lige nøjagtig den bredde på sengen, som passer ind i dit hjem. Boxmadrassen fås nemlig med en bredde på alt mellem 70 cm. og 200 cm. Det er derfor muligt at tilpasse bredden til værelset. Boxmadrassen med en bredde på 70 cm., passer godt ind på et enkeltmandsværelse, mens madrassen med en bredde på 200 cm. passer godt til to personer. 

Senses Lux Boxmadras

Senses Lux BoxmadrasDenne model er en rigtig god boxmadras. Det betyder, at du får stor komfort og en god soveoplevelse med en god boxmadras og medfølgende topmadras.

Det er en yderst robust og stabil seng, som måler 80 x 200 centimeter. Det er en single model, som bedste egner sig til en person.

Du skal vægte din komfort rigtigt højt, når det handler om at sove. Din nattesøvn er meget vigtigere end du tænker.

Med denne dobbeltfjedrede boxmadras er der god støtte og optimale forhold til netop dette.

Det er her at din krop skal restituere sig, og blive klar til en ny og udfordrende dag i morgen. Får du ikke sovet ordentligt, så vil du føle dig drænet for energi og slet ikke udhvilet. Derfor skal du vælge denne lækre seng, som giver dig både en god nattesøvn, og lidt mere plads i budgettet.

Sov bedre og fastere, og få langt mere energi i hverdagen, som alle eksperter er enige om.

LÆS OGSÅ: Sengeramme

Jupiter no. 1 enkeltmands boxmadras.

Jupiter no. 1 enkeltmands boxmadras.Her har vi en enormt populær boxmadras og det er ikke uden grund. Den er noget helt særligt og giver dig den ultimative komfort du kan ønske dig.

Den er enormt behagelig at lægge sig i og den er “lillebror” til den mindst lige så populære Jupiter no. 1 Continental seng. Den har en masse af de elementer i sig, som der gør begge produkter så eftertragtede.

Forskellen er hovedsageligt at Jupiter no.1 boxmadras ikke er udstyret med springmadrassen. Det gør den da væsentligt billigere og du får stadig en imponerende komfort. Du kan med fordel investere i den her boxmadras, hvis du gerne vil have en utrolig god og behagelig madras, men ikke er villig til at spendere en mindre formue.

Boxmadrassen er dansk produceret af mærket Kinnabädden og det her er med til at understrege kvaliteten. Dansk produceret produkter har ry for en enorm høj kvalitet og det her er ikke nogen undtagelse.

I boxmadrassen finder du de eksklusive pocket fjedre og der er hele 250 af dem per kvadratmeter. En madras udstyr med pocket fjedre og så oven i købet sådan en høj koncentration af dem, det er en madras af høj kvalitet. Det kan du være sikker på.

Denne her fantastiske madras er endda udstyret med hele fem komfortzoner, så du er sikret den rette støtte i løbet af natten. Du får en stærkere og individuel støtte, der hvor din krop er allermest udsat med de her praktiske komfortzoner. Den er ydermere polstret med hele 25 mm tykt polyetherskum.

Boxmadrassen er omsvøbt af en enorm stærk træramme, der er hele 8 cm tyk og enormt modstandsdygtig. Du kan trygt regne med at denne ramme holder sengen på plads.

Hvis du vælger den her boxmadras, så får du en valgfri topmadras med fuldkommen gratis. Du kan kvit og frit vælge mellem Celcius Top og Latex Top.

Celcius Top er udstyret med Memory Foam. Memory Foam er et populært produkt, der bliver brugt flittigt i topmadrasser verden over. Fordelene ved Memory Foam det er at det er enormt trykaflastende og former sig efter din figur. Det er meget behageligt og det er der da også mange der foretrækker.

Latex Top er derimod udstyret med latex. Latex er mere fast og giver dig mere modstand. Du risikerer ikke at falde ned i madrassen, hvis du vælger latex. Latex er også en populær løsning og præcist hvilken af de to topmadrasser der er bedst til dig, det må du selv om at vurdere.

Derudover så er både benene og endda også fragten inkluderet i prisen, så du får altså meget for pengene, hvis du vælger den her boxmadras.

Højden på madrassen er 49 cm. 19 af de cm er benenes højde, 23 af de cm er madrassen højde og de sidste 7 cm er udgjort af topmadrassen.

Størrelsen på madrassen er 90 x 200 cm. Det er altså med andre ord en enkeltmandsseng. Du får en garanti på hele 10 år på ramme og fjedrebrud, hvis du vælger denne boxmadras.

Atlas Wood Boxmadras – 90×200

Atlas Wood Boxmadras - 90x200Denne boxmadras har fået navnet Comfort og det er der også massere af grunde til. Det her er en enkeltmandsseng af højeste kvalitet, hvori du finder en komfort der mildest talt er fantastisk.

Boxmadrassen er opbygget med en kerne af pocketfjedre, der støtter og sikrer kroppen på den helt rigtige måde. Den er sammensat med fem komfortzoner, som tilpasser sig vægt og kropsbygning, så du kan sove trygt og godt hver eneste nat.

Det sammenlagt giver dig et fuldendt finish. Resultatet er den perfekte boxmadras, der har en fleksibel bund og så den ultimative komfortable top, som er den du får glæde af hver evigt eneste nat.

Hvis du bruger denne boxmadras af højeste kvalitet, så undgår du skader, selv ved brug over længere sigt.

Den har endda også hele 220 pocketfjedre pr. kvadratmeter. Rammen er lavet af stærkt træ. Den er  enormt holdbar og hele 8 cm tyk.

Alle de her forskellige ting sammenlagt, giver dig en boxmadras af højeste kvalitet. Når det så er sagt, så er prisen endda også yderst konkurrencedygtig. Det er svært at finde sådan et godt produkt, til så billige penge nogle steder.

Den her boxmadras kan sikre dig den perfekte nattesøvn, uden at du skal bekymre dig om skader eller lignende. Komforten du kan nyde godt af er næsten ikke til at sammenligne og når du først har prøvet en madras som denne, så er det svært at tro at du nogensinde vil bruge andet igen.

Desuden så er både ben og fragt inkluderet i prisen og du får hele fem års garanti både på ramme og fjedrebrud, hvis du vælger dette vidunder af en boxmadras.

Boxmadrassen størrelse er 90 x 200 cm, det vil sige at det er en enkeltmandsseng.

Højden på boxmadrassen er 49 cm i alt, herunder ben på 19 cm., boxmadras på 23 cm. og en topmadras på 7 cm.

Jupiter Boxmadras 140 x 200 cm

Jupiter Boxmadras 140 x 200 cmDet her er en enormt lækker boxmadras fra Jupiter serien, der giver dig den rette støtte og komfort, som du har brug for i løbet af natten.

Jupiter Boxmadrassen er dansk produceret og den besidder da også alle de fordele, som man så oftest forbinder med dansk produceret produkter.

I denne madras der er 220 pocketfjedre pr. kvadratmeter og så medfølger der en blød topmadras, som gør soveoplevelsen rigtig god.

Du får en fast boxmadras, der især er optimal hvis du vejer 95 kilo eller mere. Det er så også værd at bemærke, at denne madras er til to personer, hvor imod det produkt vi havde længere oppe, blot er beregnet til én person.

Du får en stærk kvalitet med denne boxmadras og den har også hele fem komfortzoner, der er til for at du kan få lov at opleve den ultimative komfort.

Madrassen er ydermere lavet med to fjedre lag. Den er polstret med hele 25 mm polyetherskum og du får dermed en dejlig oplevelse, hver evigt eneste gang at du lægger dig i sengen.

Rundt om madrassen sidder en 8 cm tyk træramme, der er lavet i et robust og holdbart materiale, som du kan være sikker på vil holde i lang tid.

Du får endda både ben, levering og topmadras med fuldkommen gratis. Du kan kvit og frit vælge mellem to forskellige topmadrasser, nemlig en med latex og en med trykaflastende skum. Langt de fleste vælger latex, dog kan det sagtens være at en topmadras med trykaflastende skum er bedst for dig.

Latex er et fastere materiale og hvis du oftest har det varmt om natten, så anbefaler vi at du vælger latex. Det giver dig en mere fast modstand og du er dermed sikret, at du ikke falder ned i madrassen.

Topmadrassen med trykaflastende skum den former sig automatisk efter din kropsfigur. Du falder her mere i et med topmadrassen, hvilket også kan være utroligt behageligt og da også er foretrukket af nogle.

Det er op til dig selv, hvilken af de to topmadrasser som du vil vælge. De har begge deres fordele og er begge perfekt designet, til at du kan få den bedste mulige nattesøvn.

Du får en garanti på hele 10 år på både ramme og fjedrebrud ved køb af det her produkt.

Størrelsen på boxmadrassen er 140 x 200 cm. Den er altså designet til to personer.

Højden på madrassen er 51 cm. De 51 cm’er kommer fra 19 cm høje ben, en madras der er 26 cm tyk og så til sidst topmadrassen der er 6 cm tyk.

LÆS OGSÅ: Senge test

Senses Pulse Boxmadras

Senses Pulse BoxmadrasSenses Pulse måler 90 x 200 centimeter, og passer perfekt ind i et lille soveværelse eller i et kollegieværelse.

Du bestemmer jo selv, hvor den skal stå, men dit valg er helt perfekt, hvis du skal have en seng i single størrelse.

Kvaliteten er i top, og du får ikke en bedre sengeløsning, både hvad angår madras og øvrige materialer.

Den vil holde i mange år, og den bliver ikke slap af at have megen vægt på sig. Det gør de fleste senge af dårlig kvalitet, og så har man ikke ordentlig seng i ret lang tid.

Vælg den bedste løsning til prisen, så du ikke sparer på holdbarhed og komfort. Du skal bare skifte seng for ofte, og så bliver det måske dyrere i længden.

Sengen, Senses Pulse er et rigtig godt valg, og du kan frit vælge mellem farver og fastheden på sengen, så den passer endnu mere perfekt til dig, som gerne vil have en super nattesøvn.

Når du sover perfekt, så får du også en ny og perfekt morgendag.

LÆS OGSÅ: Stående og væghængte sengebord

Senses Mayan Boxmadras – 120×200

Senses Mayan Boxmadras - 120x200Her er en enormt eksklusiv boxmadras til dig der søger det absolut bedste og en ultimativ komfort. I sig finder du dele af højeste kvalitet og hver en af de her dele, dem er der tænkt længe over. Designet er fra top til bund til, for at du kan få en komfort uden lige og den bedst tænkelige nattesøvn.

Opbygningen af denne madras er meget klassisk og er en opbygning du finder i mange boxmadrasser i højeste kvalitet. Det er der god grund til, fordi det virker godt og resulterer i en utrolig behagelig liggeoplevelse.

Du får en boxmadras med en dobbeltfjedret kerne, som er omgivet af blød hybridskum. Denne polstring hjælper til af lede fugt og varme væk, så man får et godt søvnklima.

Oven på har du multipocket fjedre, der er hele 498 pr. kvadratmeter. Det er dem du kan mærke når du lægger dig i sengen og de giver en fortryllende og behagelig komfort.

Det kan være svært at vurdere præcis hvor fast sengen skal være og derfor kan du helt selv vælge hvilken fasthed du ønsker i denne madras, så den er tilpasset til dig fra starten af.

Du får endda hele syv komfortzoner med, der giver dig den støtte som du har brug for i løbet af natten.

Topmadrassen som følger med til denne boxmadras, er en topmadras der er 100% organisk og samtidig CO2 neutral og tilmed produceret uden brug af syntetisk latex. Topmadrassen er 8 cm. tyk, så du er sikret rigtig god støtte hele natten.

Der medfølger en ramme på hele 14 cm, der er lavet i tykt og robust træ.

Alle de her ting sammensat, gør boxmadrassen til et fantastisk produkt uden lige. Den vil uden tvivl give dig de ultimative forudsætninger for de bedste nattesøvn og du vil helt sikkert ikke fortryde købet af det her produkt. Der medfølger endda hele 25 års garanti på både ramme og fjedrebrud.

Størrelsen på denne boxmadras er 120 x 200 cm, den er altså næsten til to personer. Man vil nok kalde den en halvandenmandsseng.

Højden på dette vidunder af en boxmadras er 63 cm. Det kommer af en madras der er 36 cm tyk, ben der er 19 cm høje og så topmadrassen på 8 cm.

Det var seks rigtigt gode bud på boxmadrasser. Du må gøre op med dig selv hvilken af dem, som der passer bedst til dig.

Produkterne har det tilfælles at de har en høj kvalitet og du får en helt masse for pengene. Du vil samtidigt helt sikkert ikke blive skuffet, hvis du vælger en af de seks boxmadrasser.

Vi håber at du finder den rette boxmadras til dig og dine behov!

Bergen boxmadras

Denne yderst flotte og lækre seng på 90 x 200 centimeter er et af de bedre bud på en god kvalitetsseng i single størrelsen.

Du får en utrolig komfortabel seng og madras, og kan vælge imellem to topmadrasser.

En Seng skal være robust, og selve madrassen skal kunne bære en stor vægt, og i meget lang tid. Derfor kræver det en solid konstruktion, som gør at sengen ikke bliver slap med tide. Det har denne model, og det er en god investering.

Bergen boxmadras er svaret på dine bønner om en bedre nattesøvn. Det er afgørende for alle mennesker, at de sover godt om natten.

En spoleret nattesøvn er lig med en meget dårlig dag i morgen. Det kender de fleste til. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige seng til natten, så du kan være frisk og veloplagt næste dag. Det giver bedre og mere energi at sove ordentligt.

Denne side er anmeldt af: Mohammad M. Toft 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar