Boxmadrasser er utroligt populært og du kan da også få stor glæde, af en boxmadras til dig og dit soveværelse.

Man kan ikke andet end at undervurdere, hvor vigtigt det er at sove om natten. Derfor er det også så uendeligt vigtigt med en ordentligt madras, der kan sørge for at du får den rette støtte og perfekte komfort.

Hvis du er på udkig efter en boxmadras af høj kvalitet, så behøver du ikke lede længere. Vi har fundet seks rigtigt gode bud på boxmadrasser. I artiklen her finder du noget for enhver smag. Alle produkterne har det tilfælles, at de er af enorm høj kvalitet og du kan være sikker på at du får noget for pengene.

De boxmadrasser vi har taget med, det er produkter hvor du får hvad du betaler for. Det betyder at du ikke kommer til at betale ekstra, bare fordi der eksempelvis står et bestemt mærke eller lignende.

Vi har fundet boxmadrasser i forskellige prisklasser og størrelser. Hvis du leder efter noget med en høj komfort, der dog stadig er billigt, så kan du finde det nedenunder. Vi kan også hjælpe dig, hvis du leder efter det bedste af det bedste og under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med kvaliteten.

Så snart du har oplevet glæden, der er ved at sove på en ordentlig madras, så vil du bagefter næppe gøre andet. Det er en luksus som alle burde at have og så koster det faktisk ikke det store, hvis bare man kigger de rigtige steder.

Nocturne Gold – en stor boxmadras med målene 180 x 210 cm.

Nocturne Gold Boksmadras 180 x 210 cmDenne Nocturne Gold boxmadras er lavet i en super god kvalitet, og den passer derfor særligt godt til dig, der prioriterer den gode komfort. Boxmadrassen er da også særligt populær på ilva.dk, hvor den bliver placeret på en førsteplads i kategorien. Desuden er madrassen testet for skadelige stoffer af OEKO-TEX®. Madrassen har derfor fået mærket STANDARD 100, som viser, at den ikke indeholder skadelige stoffer.  

Boxmadrassen er lavet i en flot lysegrå farve, som passer godt ind i det moderne soveværelse. Det er vigtigt at få en god nattesøvn, så der er energi og overskud til den kommende dag. Boxmadrassen har to lag af fjedre, som sørger for en luksus komfort. Den er desuden designet med 9 komfortzoner, som sikrer dig en optimal nattesøvn. Komfortzonerne giver støtte og aflastning til kroppen, så du ligger komfortabelt i sengen. 

Topmadrassen er 8 cm. høj, og den bidrager særligt til en god og sund søvn. Topmadrassen er nemlig betrukket med et kølende og antibakterielt betræk, som bidrager til den gode nattesøvn. Dette betræk til topmadrassen er også meget praktisk, da det kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. 

Topmadrassens indre er desuden udstyret med en kerne af latex. Denne kerne af latex er meget fast grundet materialetætheden, og du får derfor en fast støtte, når du ligger i sengen. Kernen bidrager derfor til komforten, og sørger for at du får en god nattesøvn. 

Boxmadrassen måler 180 x 210 cm., og det er derfor en seng til 2 personer, som ønsker god plads. De fleste senge har en længde på 200 cm., hvilket kan være lige lidt nok plads til høje personer. Denne boxmadras giver altså lige 10 cm. mere i længden, så der er plads til at ligge udstrakt i sengen.   

ProSleep Bergen M700 – En boxmadras der tilpasses til dig

ProSleep Bergen M700 - Boxmadras - 90x200Denne boxmadras er dansk produceret, og du er derfor sikker på at få en god madras i topkvalitet. På soveland.dk er boxmadrassen meget populær blandt kunderne, og den er derfor placeret på en førsteplads i kategorien. Boxmadrassen har særligt liggekomforten i fokus, som sikrer den gode nattesøvn. 

ProSleep Bergen M700 består af to lag med enkeltstående pocketfjedre. De enkelte posefjedre er meget stærke, og de bidrager derfor til en robust seng, der holder i mange år. Det nederste lag danner en stabil bund i madrassen, som sørger for en god liggekomfort. Det øverste lag af pocketfejdre er inddelt i 5 forskellige zoner. Zonerne giver den bedst mulige støtte til kroppen, så du får den mest optimale komfort. 

Der medfølger også en topmadras på hele 60 mm., der sørger for den gode liggekomfort. Topmadrassen har en kerne af memory skum, som former sig efter kroppen og giver optimal støtte til rygsøjlen, når du ligger i sengen. Topmadrassen er derfor blød og behagelig at ligge på. Sengen er også polstret med cooltex og antiskrid, hvilket sikrer dig en sund nattesøvn. 

Desuden er det muligt at tilpasse madrassens hårdhed, så den passer til dig. På den måde får du den mest optimale søvn. Det anbefales at, en person, der vejer under 75 kg., vælger en medium madras. En person på 75-95 kg. anbefales at vælge en fast madras, mens personer over 95 kg. anbefales en ekstra fast madras. Når du vælger den rigtige madras, får du altså også den bedst mulige liggekomfort. 

Sengen måler 90 x 200 cm., og den passer derfor godt til 1 person. Desuden medfølger der sengeben til boxmadrassen, så de ikke skal købes separat. Sengebenene fås i farverne lys eg, sort eg eller champagne. På den måde kan du nemt tilpasse sengen, så den passer ind på værelset.      

Evolution 1100 – Tilpas boxmadrassen til dine behov

EVOLUTION 1100 BOXMADRAS M POLY TOPDenne boxmadras fra serien Evolution bliver produceret i Tyskland fra et firma, som er særligt kendt for at producere senge og madrasser af god kvalitet og håndværk. Hos forhandleren time2sleep.dk er denne boxmadras placeret på en førsteplads i kategorien, og den er derfor et meget populært valg.

Boxmadrassen er lavet med 265 pocketfejdre per kvadratmeter. Hver enkelte fjeder bliver syet ind i hver sin stofpose, der er vandafvisende og antibakteriel. Boxmadrassen er meget fleksibel, fordi pocketfjedrene arbejder individuelt. Denne madras er opdelt i 7 komfortzoner, som giver optimal støtte til de dele af kroppen, som synker ned i madrassen. 

Denne seng er desuden inklusiv en topmadras på 4cm. med en kerne af polyetherskum. Dette materiale er stødabsorberende og robust, så du kan få en god nattesøvn.

Det er også muligt at tilpasse hårdhedsgraden, så den passer til din krop. En medium hårdhedsgrad passer til personer, der vejer mellem 60 og 89 kg. En fast hårdhedsgrad passer til personer, der vejer mellem 90 og 140 kg. Der er altså god mulighed for at finde en seng med den bedst mulige liggekomfort.

Sengen er også betrukket med et slidstærkt møbelstof, som holder i mange år. Stoffet fås i 6 forskellige farver, som alle passer godt ind i den skandinaviske boligindretning. Sengen findes i antracit, beige, blå, lysegrå, natur og sort. Der er derfor god mulighed for at finde en farve, som passer ind i den moderne boligindretning. 

Du kan også finde lige nøjagtig den bredde på sengen, som passer ind i dit hjem. Boxmadrassen fås nemlig med en bredde på alt mellem 70 cm. og 200 cm. Det er derfor muligt at tilpasse bredden til værelset. Boxmadrassen med en bredde på 70 cm., passer godt ind på et enkeltmandsværelse, mens madrassen med en bredde på 200 cm. passer godt til to personer. 

Bergen boxmadras

Denne yderst flotte og lækre seng på 90 x 200 centimeter er et af de bedre bud på en god kvalitetsseng i single størrelsen.

Du får en utrolig komfortabel seng og madras, og kan vælge imellem to topmadrasser.

En Seng skal være robust, og selve madrassen skal kunne bære en stor vægt, og i meget lang tid. Derfor kræver det en solid konstruktion, som gør at sengen ikke bliver slap med tide. Det har denne model, og det er en god investering.

Bergen boxmadras er svaret på dine bønner om en bedre nattesøvn. Det er afgørende for alle mennesker, at de sover godt om natten.

En spoleret nattesøvn er lig med en meget dårlig dag i morgen. Det kender de fleste til. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige seng til natten, så du kan være frisk og veloplagt næste dag. Det giver bedre og mere energi at sove ordentligt.

Author

Write A Comment