Sidst opdateret den

Sengeramme er en rigtig god måde at tilføje noget elegance til soveværelset.

Der skal kun en sengeramme til at skabe en helt ny atmosfære til dit soveværelse.

Det kan være at du søger noget minimalistisk, det kan være at du søger noget der bærer præg af noget romantisk eller måske søger du bare en flot sengeramme i træ, der kan give en hyggelig og rolig atmosfære.

Uanset hvad, så findes der en sengeramme til din smag og vi har her fundet 15 rigtigt gode bud.

De 12 bud de har alle sammen deres forskellige fordele og unikke små særpræg, så der er derfor helt sikkert en sengeramme til dig her nedenfor.

Nogle af dem kommer endda med plads til opbevaring, som da også er en rigtig populær løsning. Det er især smart for dig, der godt kunne bruge lidt ekstra plads til soveværelset.

De varierer i kvalitet og pris, dog kan du være sikker på at du her får nogle ordentlige produkter, der besidder et lækkert design og nok også skal holde i lang tid.

Du får i hvert fald noget for pengene med de sengerammer her.

I og med der er hele 12 produkter, så er der en stor variation inden for pris, stil og praktiske funktioner.

Det betyder at du kan være sikker på, at du her vil finde netop den perfekte sengeramme, der passer som skabt ind til dit soveværelse og til dine behov!

Delta sengeramme til en billig pris!

Delta sengeramme til en billig pris!Delta sengeramme har et flot og klassisk design, der dog har fået en moderne fortolkning. Det fungerer utroligt godt sammen og kan med sit minimalistiske design passe ind i de fleste soveværelser.

Den er hovedsageligt lavet i en enkel og hvid farve, der ser smuk ud, uden at den virker for prangende.

Sengerammen har runde ben i massiv eg og den øverste del af gavlen har en smuk egetræs struktur, der giver en flot kontrast til den hvide farve, som resten af sengerammen besidder.

Denne her sengeramme fås endda til en utrolig billig pris, hvilket gør den værd at overveje, i din søgen efter en sengeramme. Du får rigtig meget for pengene, hvis du vælger det her prisvenlige produkt!

Der findes en helt masse møbler i samme serie, der også har den samme billige pris. Arbejdet er gjort for dig, hvis du leder efter flere produkter til soveværelset, der matcher sammen og samtidigt fås til billige penge.

Den leveres usamlet, dog er den let at sætte sammen.

 • Længden er på 207,4 cm.
 • Bredden er på 166,3 cm.
 • Højden er på 84 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

KARE DESIGN Bed City sengeramme

KARE DESIGN Bed City sengerammeMed denne sengeramme er der tale om en ramme der formår at bringe varme, hygge og romantik ind i soveværelset. Den store hovedgavl giver sengen et lækkert udseende som man ofte ville forbinde med klassiske hotelværelser.

Det får sengen til at se eksklusiv og indbydende ud, og den er lavet til at fylde godt i rummet.

Denne seng har en super flot mørkegrå farve, som passer rigtig godt ind på mange soveværelser. Den kan også fås i andre farver, herunder en rød farve, som får sengen til at skille sig godt ud i rummet og signalere kærlighed og romantik.

Sengerammen er lavet i polyester-stof, og den smukke hovedgavl er syet med diamantsyninger, som en lækker lille detalje. Den er tilmed udstyret med små stofknapper og under sengen er der små ben, så sengerammen ikke står direkte på gulvet.

Sengerammen passer til madrasser med målene 160 x 200 cm. og den måler i sig selv 153 x 192 x 221 cm. (H x B x D).

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

ROLL sengeramme – mørkegrøn elegance

Roll Sengeramme 180 x 200 cm

Denne mørke og bløde sengeramme er meget populær hos kunder på Ilva.dk. Der er da også tale om en sengeramme, der er både solid, komfortabel og meget stilfuld. Mange kunder vælger netop en sengeramme, fordi du selv kan være med til at komponere, hvordan resten af sengen skal være sat sammen.

Må din sengeramme godt være både elegant, nedtonet og stilfuld på samme tid, så er denne model et virkelig godt valg. Sengerammen har en blød og flot afrundet hovedgavl, som er beklædt med det samme stof, som selve rammen er beklædt med. 

Designmæssigt kan den minde om en sofa, hvis sæde blot er blevet forlænget en del i dybden. Den bløde sengegavl gør det også muligt for dig og den, du deler seng med, at sidde og læse, bruge computer, se fjernsyn eller andet, der foregår siddende. Dermed bliver sengen til mere end bare en seng. I den forbindelse betyder komforten og designet ret meget, da den også kan fungere som et siddemøbel. 

Stoffet fås i fire forskellige farver, som alle sammen er mørke i nuancen. Dermed kan du vælge den farve, som passer bedst til netop dit soveværelse og det øvrige interiør. 

De skråtstillede ben, som selve rammen står på, er af sortmalet træ, hvilket giver den en let udtryk. Alt i alt giver det en sengeramme, som farvemæssigt signalerer ro, og det bløde stof inviterer til både hygge og søvn.

Rammen er forsynet med to enkelte lamelbunde i træ, som passer til enten to enkelte madrasser på hver 90 cm eller en stor madras på 180 cm. Det giver dig en vis fleksibilitet i forhold til valg af madras/madrasser og topmadras, at de ikke følger med sengerammen. 

Den solide og elegante sengegavl gør det muligt for dig selv at komponere resten af sengen. Dermed kan du sammensætte den lige sådan, som du helst vil have den. Når madrasserne eller topmadrassen skal skiftes ud, kan sengerammen stadig bruges. 

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Vægt: 86 kg
 • Ben: skråtstillede i sortmalet træ
 • Inkl. lamelbunde
 • Til vendbar madras/madrasser
 • Fås i fire farver: mørkeblå, grå, sennep, mørkegrøn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ziggy dobbelt sengeramme med opbevaring – populær model

Ziggy Seng 180 mDenne dobbelte sengeramme er meget populær hos unoliving.dk. Den er da også et både modigt og praktisk valg, når det kommer til sengerammer. I forhold til det designmæssige så udstråler den både noget retro og noget meget moderne. Det er så at sige en helt moderne seng med et tvist af 1970’erne.

Selve rammen er af træ, og den er udformet som en bund, der er sat sammen af flere åbne kasser. Lidt i stil med den måde, man i sin tid brugte tomme træ-ølkasser på. Dermed har du 6 praktiske opbevaringsrum under sengen – eller de udgør rettere sagt selve bunden. De ekstra rum, som er så praktisk placeret, kan du bruge til sengetøj, bøger, eller hvad du synes. Det er en super smart måde at udnytte pladsen på.

Sengerammen er længere end madrassen, og det giver dig noget ekstra plads omkring dig. Herpå kan du sætte en lampe, en kop, nogle puder eller hvad, du lige har brug for lige i nærheden af din seng. Det er både hyggeligt og praktisk. 

Der følger en dobbelt latex madras i et sort betræk med til sengerammen. Det er en ret enkel sengeløsning, som samtidig er både praktisk og komfortabel. Desuden ser den flot og enkel ud. Du kan både sætte den op langs en væg eller sætte den midt i soveværelset.

Du kan lade denne seng være en del af en helt enkelt simple living indretning i dit soveværelse. Der er ikke nogen form for ekstravagance ved denne type seng. Tværtimod er den helt enkel og underspillet i looket.

Rammen fås også i lyst træ og med en hvid madras. Du kan også kombinere det sorte og det hvide. Dermed har du en vis valgfrihed i forhold til designet, og det betyder noget for indretningen, om det mest dominerende møbel i soveværelse er lyst eller mørkt. Desuden fås sengen også i andre dimensioner.

 • Mål: 208 x 205 x 47 cm
 • Madras: 200 x 180 x 18 cm 
 • Tatami madrassæt: 200 x 90 x 5 cm
 • Materiale, sengeramme: FSC certificeret fyrretræ
 • Materiale, fyld: 18 cm bomuld, 8 cm skum-kerne
 • Betræk: 100 % bomuld
 • Farve: sort
 • Med 6 opbevaringsrum integreret i bunden
 • Design: Says Who
 • Fås i andre farver og størrelser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Romance sengeramme – super elegant i gråt stof

Romance sengerammeDen meget smukke grå sengeramme er meget populær blandt kunder hos boboonline.dk. Den fremstår da også meget elegant og strømlinet i sit design. 

Sengegavlen har en række mørkegrå knapper i, og den er stramt betrukket med det samme grå uldstof, som selve sengerammen er betrukket med. Desuden er sengegavlen også udstyret med et par øreklapper i siderne, der henleder tankerne på en høj betrukket lænestol.  Rammen står på fire ret korte lyse træben, som er en fin kontrast til dens ellers lidt stramme look. 

Bortset fra gavlens særlige look så er der tale om en god og flot standard sengeramme. Når gavlen bliver sat til, så ændres looket pludselig til noget meget mere eksklusivt. 

Udover at se super godt ud så har sengegavlen også den praktiske funktion, at den er god at sidde op ad. Dermed får du også et par komfortable siddepladser i sengen. Det er virkelig rart, når du/I gerne vil sidde i sengen og læse, se fjernsyn, bruge computeren eller lignende aktiviteter. Dermed bliver sengen til et praktisk møbel med en dobbelt funktion. 

Sengerammen egner sig bedst til at blive placeret langs en væg i den ende, hvor gavlen sidder. Den kan så læne sig op ad væggen. I øvrigt ser det også flottest ud, at den er placeret på den måde.

Med til sengerammen kommer der to separate lamelbunde på hver 90 cm. De passer perfekt til to enkelte madrasser på hver 90 cm eller til en dobbeltseng på 180 cm i bredden. Når rammen kommer uden madrasser, så giver det dig en god mulighed for helt frit at vælge, hvilken madras eller madrasser der skal ligge på lamellerne. Det samme gælder for valg af topmadras.

Sengerammen er ikke så tung i sig selv, og det gør det ret nemt at flytte på den, når der skal støvsuges, eller når sengen skal stå et andet sted. 

 • Mål: 216 x 192,50 x 108,50 cm
 • Vægt: 39,80 cm
 • Materiale, ben: ege-bejdset træ
 • Farve: grå
 • Med mørkegrå knapper i sengegavlen
 • Med to lamelbunde
 • Passer til en madras på 180 x 200 cm

Naia sengeramme – Sort

Naia sengeramme - SortDenne sengeramme ligger lidt mere i det klassiske felt indenfor sengerammer, med sit kantede og simple udtryk.

Naia Sengerammen er lavet i gode materialer, som er malet sort alle de steder hvor man kan se sengerammen. Den har tilmed et simpelt hovedgærde, som lader den sorte farve stå ekstra tydeligt frem.

Kombinerer man denne sengeramme med et hvidt lagen, vil man skabe lækre kontraster, men sengens udtryk kan også nedtones med et sort lagen og tilhørende mørkt sengetøj.

Det er en meget neutral farve, som kan passe godt ind på ethvert værelse.

Den leveres usamlet, men tager ikke lang tid at samle.

 • Den egner sig dog kun til lameller, spring- og skummadrasser, der har en størrelse på 160 x 200 cm.
 • Bredden på denne sengeramme er 166 cm.
 • Længden er på 206,6 cm.
 • Højden er på 80 cm.
 • Vægt 50,8 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Stående og væghængte sengebord

Style sengeramme – egetræsstruktur

Style sengeramme - egetræsstrukturEnkel sengeramme med hovedgærde i samme flotte egetræsstruktur som resten af sengens ramme.

Denne sengeramme har et simpelt og stilrent design, der passer ind i stort set alle soveværelser.

Den er udført i en lækker og naturlig egetræsfarve.

Det her er et godt produkt, der tilmed fås til en utrolig god pris. Den er perfekt til dig, der søger en flot sengeramme, men samtidigt ikke vil af med en formue.

 • Den passer til madrasser med målene 160 x 200 cm.
 • Den leveres usamlet, men du kan let og hurtigt samle den.
 • Lamelbunden ligger 120 mm nede på sengesiden, når man måler fra overkanten.
 • Længden på denne sengeramme er 205 cm.
 • Bredden er på 177,9 cm.
 • Højden er på 75 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Paris seng i en flot hvid farve.

Paris seng i en flot hvid farve.Meget enkel sengeramme i en stilren og hvid farve.

Den er både produceret og designet i Danmark, så den besidder derfor også mange af de fordele, som man forbinder med danske produkter.

Den har et enkelt og flot design, der passer ind i alle soveværelser.

Så har den en god kvalitet og der følger da også hovedgærde med.

Det her er et utroligt godt bud, på dig der søger en enkel sengeramme til en rigtig billig pris. Den tilfører et stilrent og enkelt udtryk til soveværelset, uden at det virker for prangende.

Den er produceret i komposittræ og er efterfølgende malet i en flot hvid farve.

Sengerammen leveres usamlet, men du kan let samle den på kort tid.

 • Den passer til madrasser med størrelsen 180 x 200 cm.
 • Længden på sengerammen er 210,8 cm.
 • Bredden er på 199,1 cm.
 • Højden er på 110 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Alma Sengeramme

Alma SengerammeHer kan man måske tale om en ”light”-udgave af den foregående seng. Den er dog lidt mere moderne og enkel i sit udseende, men det fremtrædende hovedgærde er stadig i fokus og de påsyede knapper, giver sengen et æstetisk og flot udtryk.

Sengerammen er lavet i mørkegråt stof med 31 grå stofknapper. Benene på sengen er af lakeret gummitræ.

Denne sammensætning af materialer er rigtig lækker og gør at sengerammen kan passe ind i de fleste moderne eller klassiske soveværelser.

Sengerammen kan bruges med elevations- og vendbare madrasser i størrelsen 180 x 200. Dette giver altså plads til to madrasser i bredden 90 cm., hvilket giver rigtig meget sengeplads, så man rigtig kan brede sig og nyde en god nats søvn.

Alma Sengeramme vejer 40 kg., så den står altså solidt plantet dér hvor man vælger at stille den. Højden på sengerammen er 106,5 cm.

Her er der altså tale om en sengeramme, som kan passe ind i rigtig mange indretningsstile, da man, ved produktionen, har formået at skabe en sengeramme, som spænder rigtig bredt og derved henvender sig til både den klassiske og den mere moderne indretningsstil.

 • Denne her sengeramme passer til madrasser med målene 180 x 200 cm.
 • Længden er på 200 cm.
 • Bredden er på 180 cm.
 • Højden på gavlen er på 106,5 cm.

Stilfuld Smögen sengeramme fra Mavis.

Det her er en stilfuld dobbeltseng, som er udført i massivt træ og hvidmalet MDF. Med dens hvide farve, så får du et romantisk udseende, der også besidder et noget så elegant udtryk.

Denne flotte sengeramme fra Mavis, den kan let give dit soveværelse en flot og harmonisk atmosfære.

Der skal stort set heller intet til at holde den ren, du kan blot tørre den af med en fugtig klud og så er den så god som ny igen.

Det her er en sengeramme til dig der gerne vil have et flot produkt, der har en udsøgt og romantisk udtryk over sig.

 • Den er produceret i MDF og passer til boks- og elevationsmadrasser med målene 180 x 200 cm.
 • Længden på denne sengeramme er på 211 cm.
 • Bredden er på 193 cm.
 • Højden er på 110 cm.

Valentine Sengeramme

Som modelnavnet antyder, så er der lagt op til romantik med denne sengeramme. Den har en enkel og flot hvid farve, som giver en masse lys til rummet, og får den til at passe super godt ind i ethvert soveværelse.

Valentine Sengerammen har en flot hovedgavl, som giver en super idyllisk stemning. Det vil kunne spille rigtig godt sammen med en væg i en kontrastfarve, hvilket vil kunne give et smukt farvespil.

Hele sengerammen er enkel og tynd i sit udseende, og med god luft under sengen, vil den få sengen til at passe godt ind i rummet.

Man vil uden tvivl kunne sove godt i denne sengeramme, hvad enten man vælger at bruge den i sommerhuset, lejligheden eller villaen. Den har et udseende der kan passe ind i alle slags huse og stemninger.

Ben og hovedgavl følger med ved køb.

 • Den passer til madrasser af størrelsen 160 x 200 cm.
 • Længden er på 200 cm.
 • Bredden er på 160 cm.
 • Højden på gavlen måler 90 cm.

Lundberg sengeramme fra Mavis i hvid.

Smuk og lækker sengeramme ved navn Lundberg fra Mavis. Den har en tidsløst design, der med sine hvidmalede MDF fiberplader, kan tilføje en helt ny og unik stemning til dit soveværelse.

Dens flotte hvide farve giver et elegant og enkelt look, der passer ind i ethvert soveværelse.

Sengeramme kræver stort set ingen pleje, du kan bare tørre den af med en våd klud og så er den ren og fin igen.

Sengen den har fire ben, der giver møblet et stabilt fundament, der samtidigt formår at give et indtryk af både ynde og elegance.

Det er et rigtigt godt bud, på en sengeramme der har et elegant og stilrent udtryk, samtidigt med at den besidder en høj kvalitet, som producenten Mavis jo er så kendt for.

Sengerammen leveres usamlet, dog tager det ikke længe at få den samlet.

 • Den er produceret i MDF og passer til boks- og elevationsmadrasser med målene 160 x 200 cm.
 • Længden på sengerammen er på 211 cm.
 • Bredden er på 170 cm.
 • Højden er på 105 cm. 

Pocket sengeramme med massere af plads til opbevaring.

Ekstrem praktisk og smart sengeramme, der har et naturligt look og et væld af af små ekstra detaljer og funktioner.

Den er produceret i komposittræ og har et look og en lys træfarve, der til forveksling ligner egetræ.

Det betyder, at du får et produkt med et flot udseende, der til gengæld har en langt billigere pris, end hvis det var produceret i egetræ.

Denne her sengeramme har enormt meget plads til opbevaring, hvilket gør den optimal, hvis du godt kunne bruge lidt mere plads i soveværelset.

I sengerammen finder du hele tre store og rummelige sengeskuffer med flotte greb, så du let kan åbne og lukke dem.

Så er der to store og åbne opbevaringshylder og tilmed også hele tre åbne rum til opbevaring i hver side af sengegavlen.

I alt er der hele seks mindre åbne rum til opbevaring, to store og også åbne opbevaringshylder og tre rummelige og store sengeskuffer.

Du får med denne sengeramme altså meget mere plads til opbevaring, end hvad der sædvanligt findes i sengerammer med opbevaring.

Så har den et lækkert design og måske bedst af alt, så fås den til en utrolig billig pris.

Alle de ting sat sammen, det gør den til et rigtigt godt bud, hvis du leder efter en god sengeramme, der har massere af plads til opbevaring, samtidigt med at du ikke er ude efter at skulle spendere en mindre formue.

Den leveres usamlet, men du kan let og hurtigt samle den.

 • Den passer til spring- og skummadrasser med målene 140 x 200 cm.
 • Længden på denne sengeramme er på 227,5 cm.
 • Bredden er på 150 cm.
 • Højden er på 74,5 cm.

LÆS OGSÅ: Sengegavl

Pisa sengeramme i hvidlakeret MDF fra Mavis.

Elegant sengeramme i højeste kvalitet fra Mavis.

Den er udført i hvidlakeret MDF og massivt træ, der tilsammen giver sengen et unikt og elegant udseende.

Sengerammen giver et enkelt og lettere minimalistisk udtryk til soveværelset, som du derfor kan få glæde af hver evigt eneste dag.

En sengeramme er en smart og nem måde at tilføre elegance, samt i det her tilfælde også opbevaringsplads på.

Den hvidlakeret MDF gør det enormt nemt at rengøre sengerammen, du kan derfor blot nøjes med at tørre den af med en våd klud og så er den helt ren igen.

Der er endda god plads til opbevaring i denne sengeramme, hvilket er et lækkert lille ekstra plus, der for mange kan gøre at de vælger netop det her produkt fremfor så mange andre.

Opbevaringen kommer i form af to store og rummelige sengeskuffer, der måler 77,5 cm i bredden, 62 cm i dybden og 18 cm i højden.

Skufferne er dejligt store og der er derfor god plads, til at opbevare eksempelvis puder, sengetøj eller meget andet i de her praktiske skuffer.

Denne her sengeramme er med sin stilrene og minimalistiske stil og med sine to store skuffer, alt i alt et rigtigt godt bud, på en sengeramme af højeste kvalitet med et lækkert design.

Sengerammen leveres usamlet og det tager omtrent 40 minutter for to personer at samle den.

 • Den passer til madrasser med målene 180 x 200 cm.
 • Længden på den her sengeramme er på 210 cm.
 • Bredden er på 189 cm.
 • Højden er på 50 cm.

Messina sengeramme i massiv kernebøg

Messina sengeramme i massiv kernebøgMessina er en smuk sengeramme, der samtidigt besidder nogle smarte funktioner. Den har et stilrent og minimalistisk design, samtidigt med at der er plads til opbevaring i sengerammen.

Denne her model er produceret i kernebøg, hvilket giver den et lækkert finish. Netop den her trætype er en af de bedste du finder til sengerammer, da kernebøg er et stærkt materiale, som der nok skal holde mange år ude i fremtiden.

Overfladen er endda behandlet med olie efterfølgende, for at give et lækkert look og samtidigt en god holdbarhed.

Denne her sengeramme kan let være med til at skabe, en unik og hyggelig atmosfære i soveværelset. Der er bare noget helt unikt over træprodukter til soveværelset og den her sengeramme er da ingen undtagelse.

Du finder hele fire skuffer under sengen, som du kan bruge til opbevaring. Der er også mulighed for at du kan tilkøbe sengehylder.

Der er ikke gået på kompromis med designet eller kvaliteten, på trods af der er plads til opbevaring. Det fungerer alt sammen som en helhed og giver et roligt udtryk, du nok skal få stor glæde af i dit soveværelse!

Trætykkelsen er på hele 25 mm og skuffedybden er på 60 cm, så med fire skuffer er der enormt meget plads til opbevaring.

Total målene på denne sengeramme er som følger.

 • Længden er på 206 cm.
 • Bredden er på 186 cm.
 • Gavlens højde måler 66 cm.
 • Fodendens højde måler 45 cm.
 • Størrelsen er på 160 x 200 cm, så den passer derfor også til en madras der er 200 cm lang og 160 cm bred.

LÆS OGSÅ: Senge test

Det her var 12 rigtigt gode bud på sengerammer i god kvalitet.

De fås alle sammen til en fair pris, så du kan være sikker på at du får en helt masse for dine penge, hvis du vælger et af de her 12 produkter.

De her sengerammer varierer samtidigt enormt meget i stil og i deres funktioner, så ét af produkterne passer derfor helt sikkert til dig.

Hvis du søger en sengeramme med et romantisk udtryk, så passer én af dem til dig.

Hvis du søger en sengeramme med et naturligt look af træ, så passer én af dem også helt sikkert til dig.

Hvis du søger en sengerammer med masser af plads til opbevaring, så passer én af dem minsandten også til dig.

Du kan være sikker på at du får et ordentligt produkt, som der holder lang tid ude i fremtiden, hvis du vælger en af de 12 sengerammer her.

Uanset hvad, så ønsker vi dig held og lykke i din søgen efter den perfekte sengeramme til dig og dine behov!

Denne side er anmeldt af: Mohammad M. Toft 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar