Kontinentalsenge er i den absolut bedste klasse, når det kommer til komfort.

Hvis du leder efter en seng, der kan give dig de ultimativt bedste forudsætninger for den perfekte nattesøvn, så anbefaler vi dig stærkt at vælge en kontinental seng.

Kontinental senge har en lang række fordele sammenlignet med almindelige senge og boxmadrasser.

Først og fremmest så har kontinental senge flere madras lag. Med flere madras lag så får du en langt mere afbalanceret støtte. Kontinental senge er oftest sammensat af flere forskellige typer madrasser, der tilsammen giver en unik støtte og komfort.

Et lille ekstra plus, som mange faktisk sætter stor pris på, det er at man står ud af sengen, fremfor at stå op af sengen. Sengen har en høj profil, der gør at du skal bruge færre kræfter, når du står ud af sengen.

Det virker måske som en lille detalje, men det er faktisk et stort plus og det ved de heldige, der allerede har prøvet at sove i en kontinental seng.

Kontinental senge har faktisk et væld af ekstra små detaljer, der giver dig den perfekte komfort og sikrer dig en god nattesøvn.

Det er sammensætninger af alle de her små detaljer (og selvfølgelig også sammensætningen af de store detaljer), der skaber den perfekte søvn oplevelse.

Vi har fundet syv eksklusive produkter, der uden tvivl alle kan skabe de perfekte rammer for den bedst tænkelige nattesøvn.

De varierer i kvalitet og pris, dog kan du være sikker på at de alle er produkter, der er rigtigt gode til prisen og vil holde i mange år frem.

Vi synes at alle fortjener at sove godt om natten og en kontinental seng er et perfekt redskab, der kan give dig en nattesøvn uden lige.

Når først du har prøvet at sove i en kontinental seng af høj kvalitet, så tvivler vi på at du efterfølgende vil sove i andet.

Så giv dig selv lov og få dig en nattesøvn uden lige med en kontinental seng af højeste kvalitet!

Norhland Prestige Eksklusiv Komfort – danskproduceret bestseller

 • Prestige Eksklusiv Komfort 180x200 cmDanskproduceret kvalitet
 • Løbende kvalitetssikring
 • Maksimal komfort

Løbende kvalitetssikring

Norhland Prestige Eksklusiv Komfort er en kontinentalseng, hvor du får virkelig meget kvalitet for pengene. Sengen er derfor også en #1 bestseller.

Norhland Eksklusiv består af boxmadras og springmadras med zoneinddelte pocketfjedre for maksimal liggekomfort. Der medfølger en vendbar topmadras, hvis sider er lavet i henholdsvis uld og kølende bambusfibre. Sammenlignet med andre senge er denne model en absolut kvalitetsseng, som tilmed løbende kvalitetssikres.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Specifikationer

 • 3 komfortlag
 • Springmadras med pocketfjedre
 • Boksmadras med pocketfjedre
 • Valgfri 8 cm topmadras 
 • 62 cm høj
 • mål 180×200 cm

Norhland Dreamline Luksus Komfort – luksus seng med optimal liggekomfort

 • Norhland Dreamline Luksus KomfortDanskproduceret seng
 • Luksusmodel
 • 25 års garanti

4 komfortlag og intelligent fjedersystem

Norhland Dreamline Luksus Komfort er med hele 4 komfortlag og et intelligent 3 lags fjedersystem en absolut topmodel indenfor kontinentalsenge.

Madrasserne indeholder et unikt fjedersystem, som sikrer optimal liggekomfort. Med til sengen følger en topmadras i latex eller wonderpur. Denne luksuriøse seng skiller sig ud fra andre senge på markedet i kraft af den høje kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Specifikationer

 • 4 komfortlag
 • Springmadras med intelligent fjedersystem
 • Boksmadras med dobbelt lag pocketfjedre
 • Valgfri 10 cm topmadras 
 • 72 cm høj
 • 180×200 cm

Budget kontinentalseng – 180×200 cm.

Budget kontinentalseng - 180x200 cm.Stor kontinentalseng i høj kvalitet, oven i købet til en rigtig god pris. Du får her en masse komfort, uden at du skal af med en mindre formue.

Det her er et enormt godt valg, hvis du leder efter en god kontinentalseng, men du ikke vil bruge en helt masse penge.

Sengen består af tre dejlige lag, der sikrer dig en god liggeoplevelse.

Nederst får du en god og solid boxmadras. Denne boxmadras har en god fjedertæthed, der gør at man ligger rigtig godt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du får her en springmadras i høj kvalitet med pocket fjedre.

Oven over boxmadrasser finder du en springmadras, som består af 5 komfortzoner og samtidig er den vendbar. Springmadrassen er den del du især mærker, når du lægger dig på madrassen. Derfor er der selvfølgelig lagt tid i denne springmadras og det kan i allerhøjeste grad mærkes.

Den giver dig en god og individuel støtte. Der er her enormt mange støttepunkter, der er med til at forebygger skavanker og skader i løbet af natten.

40 mm. topmadras medfølger

På toppen af denne dejlige springmadras, er der selvfølgelig en topmadras.

Topmadrassen er da også af højeste kvalitet og får her en god topmadras, som afslutter kontinentalsengen på den helt rigtige måde.

Højden er på 55 cm. og den er 180 cm. bred og 200 cm. lang.

Derudover vejer kontinentalsengen 108 kg., så man er sikker på at den står fast dér hvor man vælger at placere sengen.

Det er muligt at vælge blandt to forskellige højder til endegavlen, så man kan få den højde der passer bedst ind i dit soveværelse.

Puderne på billedet medfølger ikke, men det er muligt at tilkøbe dem hos forhandleren. Til gengæld medfølger boksmadras, springmadras og topmadras når man vælger at købe denne kontinentalseng.

Nordkap kontinentalseng – 160×200 cm.

Nordkap kontinentalseng - 160x200 cm.Nordkap kontinentalseng er et produkt af absolut bedste kvalitet.

Den har en enorm lang levetid, da den er fremstillet af de bedste råmaterialer. Der er tale om en seng til en lav pris, uden overhovedet at gå på kompromis med hverken design eller kvaliteten.

Du finder hele fem komfortzoner i denne kontinentalseng, som der giver dig netop den støtte som du har brug for om natten. Den er specielt designet til at være god og blid ved din krop. Du kan derfor bruge den, uden at få skader på langt sigt, hvilket desværre er tilfældet ved billige madrasser.

Den er opbygget på en helt specielt måde, der tit er tilfældet ved madrasser af højeste kvalitet. Det giver dig en sublim ligge oplevelse og de bedst tænkelige forudsætninger for en perfekt nattesøvn.

Nederst er der to boxmadrasser, der er omhyggeligt udvalgte. De har en kerne af fjedre, hvilket er klassisk for de nederste madrasser, da kernen er bevægelig og ikke alt for blød.

Ovenover finder du springmadrassen. Det er her den egentlige komfort findes. Det er optimalt med en springmadras oven på boxmadrasser med fjedre, da disse fjedre giver en fleksibel bund, så trykket fra springmadrassen og dig, kan blive fordel optimalt.

Det er en lettere kompliceret, dog yderst velfungerende teknologi, der med god grund er så populær. Det vil du også forstå, så snart du har prøvet det.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Springmadras og fastheder.

Springmadrasser er opbygget af madraskerner og du kan vælge mellem flere forskellige fastheder.

Hvilken fasthed der passer bedst til dig, det kan vi selvfølgelig ikke svare på, da det er smag og behag.

Dog anbefaler vi at du vælger en medium fasthed, hvis du vejer under 75 kilo. Hvis du vejer over 75 kilo, så anbefaler vi at du den faste. Det er hvad der passer bedst til de fleste.

Springmadrassen i Nordkap kontinentalsengen er med hele 261 pocketfjedre per kvadratmeter. Da fjedertætheden er så koncentreret, så har produktet også nogle af de mindste fjedre på markedet. Det betyder langt flere trykpunkter og længere holdbarhed. Det er også din garanti for en høj kvalitet.

Springmadrasserne er vendbare, hvilket gør at man kan udnytte dens fulde potentiale og vende den efter behag.

Til sidst så er overfladen på madrassen med anti skrid materiale, der gør at topmadrassen ikke bevæger sig i løbet af natten.

Topmadrassen er af sublim kvalitet.

Det er muligt at vælge blandt to topmadrasser med henholdsvis latex eller memory skum. Det giver en super komfortabel finish til sengen og gør at man ligger som en drøm, for at bruge en metafor, som passer perfekt til konteksten.

Latex er et enormt elastisk materiale, der sørger for at din vægt bliver fordelt perfekt udover springmadrassen nedenunder.

Det er derfor foretrukket af de fleste, da det giver en behagelig og ventilerende ligge oplevelse.

Memory skum er derimod et materiale der trykaflaster og former sig efter kroppen. Det gør den ved at reagere på det tryk og den varme som kroppen udskiller, når den ligger i sengen.

Betrækket på topmadrassen er aftageligt og vaskbart, hvilket sørger for at man altid kan have en lækker topmadras at ligge på. Du får alt i alt en topmadras af den bedste kvalitet.

Denne fantastiske kontinental seng er endda udstyret med lækre træben i sølv, der giver den et smukt finish. Benene følger selvfølgelig med gratis.

Specifikationer

Højden på sengen er 58 cm. Benene udgør 10 cm, bunden er på 21 cm, springmadrassen er 20 cm tyk og topmadrassen er 7 cm tyk.

Størrelsen på denne kontinental seng er 160 x 200 cm, så der er altså plads til at to personer kan få en fantastisk nattesøvn.

Der medfølger 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.

LÆS OGSÅ: Sengegavl

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

 

Krone Signatur Kontinental 140×200

 • Krone Signatur Kontinental 140x200Virkelig god liggekomfort
 • 15 års garanti
 • God pris

Robust seng med god liggekomfort

Med en Krone Signatur Kontinental får du den bedste seng til prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Krone Signatur er bygget op omkring 3 komfortlag. Madrasserne indeholder pocketfjedre, som støtter kroppen og giver optimal liggekomfort. Med til sengen følger en topmadras i latex eller memory foam. Sengen skiller sig ud på den virkelig gode pris.

Specifikationer

 • 3 komfortlag
 • Springmadras med pocketfjedre
 • Boksmadras med pocketfjedre
 • Valgfri 7 cm topmadras 
 • 64 cm høj
 • mål 140×200 cm

Vælg mellem to fantastiske topmadrasser i højeste kvalitet.

Øverst er der som sædvanligvis placeret en topmadras. Du har her mulighed for at vælge mellem to forskellige versioner, nemlig Memory K60 og Latex Prestige.

De to topmadrasser er dybt forskellige, dog besidder de begge to funktioner, der kan give dig den ultimative nattesøvn.

Memory K60 er med Memory Foam, der er en trykaflastende skum. Den optager din kropsvarme og bruger den til at tage form efter din figur. Denne skum er enormt behagelig, dog kan den for nogen virke en smule varm i løbet af natten.

Latex Prestige er en topmadras produceret i latex.

Du får her en latex kerne der er hele 5 cm tyk, som der har en densitet på imponerende 70 kg/m3.

Det betyder at denne latex kerne er enormt fast, i forhold til en latex topmadras at være. Den giver dermed din krop optimal aflastning.

Latex er samtidigt kendt for at være et utroligt åndbart materiale, der derfor er godt til dig der føler du har det varmt om natten.

Latex Prestige er oven i købet både antibakterielt og allergivenligt.

Latex Prestige er den mest populære af de her to topmadrasser, dog betyder det ikke den er bedst til dig. Det er smag og behag og det må du selv tage stilling til.

Højden på denne kontinental seng den er 74 cm. Benene udgør her 6 cm, bunden er 38 cm høj, springmadrassen er 23 cm tyk og topmadrassen er 7 cm tyk.

Skufferne måler 120 cm i bredden, de er 50 cm dybe og 20 cm høje. Der er massere af plads til at opbevare sengetøj, puder eller hvad end det skulle være heri.

Størrelsen på sengen er 180 x 200 cm, så der er god plads til to personer i den.

ProSleep Lima 500 – Det prisvenlige valg 

ProSleep Lima 500

 • Vurderet som den bedste kontinentalseng på Soveland.dk 
 • Vælg frit mellem 4 forskellige medfølgende topmadrasser 
 • Sikrer dig kølig søvn

Hvis du er på jagt efter en seng, der er individuelt tilpasset til dig og din krop, så er ProSleep Lima 500 et rigtigt godt valg. Når du køber sengen, har du mulighed for at tilpasse valgene til dine behov. Du vælger først og fremmest mellem 3 forskellige typer hårdhed. Derudover vælger du mellem tykhed og materialet på din topmadras, som medfølger, når du køber denne skønne kontinentalseng. Du kan vælge mellem en topmadras lavet i enten celcius eller latex, og som enten er 40 eller 60 mm tyk. Du har derudover mulighed for at opgradere til en multipocket madras. Denne er ideel, hvis du vejer over 95 kg. 

Sengen er inddelt i 5 zoner med pocketfjedre, hvilket giver utrolig god støtte til kroppen. Omkring fjedrene er der gjort brug af polyurethanskum, hvilket sikrer, at sengen har en lang levetid, og at sengen er stabil. Sidst men ikke mindst er sengen designet med fokus på øget luftcirkulation, så luften holder dig kølig, selv de steder hvor du ligger klods op og ned ad madrassen. Det gør, at du beholder de kølige temperaturer omkring dig i din nattesøvn. 

ProSleep Lima 500 vs. Markedet 

ProSleep Lima 500 er en fantastisk seng, som Soveland.dk af gode grunde anbefaler til sine kunder. Sengen har en masse fantastiske funktioner og er samtidig utrolig billig. Når du skal investere i en god kontinentalseng, skal du være klar på at smide nogle penge efter det. Dog er ProSleep Lima 500 en af de billigere på markedet. I denne oversigt finder du kun Krone Signatur kontinentalseng til en billigere pris. 

Det er også værd at sammenligne denne seng med de andre, når det kommer til madrassen. Ved eksempelvis ProSleep Dallas L600 har du mulighed for at vælge 2 hårdheder – én til hver side af sengen. Det er ideelt, hvis du har en partner, som vejer mere eller mindre end dig. Det har du dog ikke mulighed for ved denne seng. 

Specifikationer 

 • 5 zoner af pocketfjedre
 • 25 mm. polyurethan skum 
 • Højde: 54 cm
 • Vælg mellem 3 forskellige hårdheder
 • 10 års garanti
 • Slidstærkt møbelstof 

ProSleep Dallas L600 – Ekspertens valg

Derfor bør du vælge ProSleep Dallas L600

ProSleep Dallas L600

 • Vurderet som den anden bedste kontinentalseng på Soveland.dk 
 • Ekspertens valg
 • Holder dig kølig om natten

Denne skønne kontinentalseng er markeret som ekspertens valg af Soveland.dk. Dette begrundes med den perfekte kombination af kvalitet og komfort, som her skaber en helt fantastisk kontinentalseng. Sengen har en latex-topmadras, som støtter de dele af kroppen, som har mest brug for det med fokus på optimal komfort. Samtidig øger det blodcirkulationen, hvilket sikrer dig generel bedre sundhed. Latexmadrassen efterlader desuden en kølig overflade, hvorfor den er fantastisk til dig, der får det varmt i søvnen. Ved denne kontinentalseng har du også mulighed for at vælge mellem 3 forskellige hårdheder. Det smarte ved denne seng er, at du vælger hårdhed til hver side af sengen, så hvis dig og din partner har brug for to forskellige hårdheder, er denne seng ideel. ProSleep Dallas L600 har desuden et unikt design i en flot grå farve, hvor du har mulighed for at vælge mellem 5 forskellige sengegavle, som præger sengens udseende. 

ProSleep Dallas L600 vs. Markedet 

Denne seng adskiller sig fra de andre ved, at den har et øget fokus på sundhed. Den helt særlige latex topmadras giver dig absolut optimal komfort og hjælper med øget blodcirkulation. Du finder mange senge på markedet, som har fokus på optimal støtte af din krop. ProSleep Dallas L600 går dog skridtet videre og fokuserer på din blodcirkulation. 

Specifikationer 

 • 5 zoner af pocketfjedre
 • Cooltex skum
 • Højde: 66 cm
 • Vælg mellem 3 forskellige hårdheder
 • 25 års garanti
 • Møbelstof

Det var her en del gode bud på kontinental senge i højeste kvalitet.

De kan alle sammen hjælpe til, at du får den perfekte nattesøvn, som du altid har drømt om.

Hvis du vælger et af de her produkter, så kan du være sikker på at du får en kontinental seng der vil holde i mange år og du kan også trygt regne med, at du får en masse for pengene.

De har alle sammen deres fordele og vi har forsøgt så godt som muligt, at beskrive netop hvad der er godt ved de her senge.

Hvis du vælger en af de omtalte kontinental senge, så får du også de bedst tænkelige forudsætninger for en god søvn.

Vi håber at du har fundet den seng som du drømmer om, hvis ikke så ønsker vi dig alt held og lykke i din søgen efter en kontinental seng!

Denne side er anmeldt af: Mohammad M. Toft 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bygoghjem har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bygoghjem’.

Skriv en kommentar