Sengegavl til soveværelset er en populær løsning, der kan have mange praktiske funktioner i sig, samtidigt med at den kan pryde og pynte enormt.

Mange sengegavle er designet i lækkert design, der hjælper med at give dit soveværelse lige præcis den atmosfære, som du leder efter.

En sengegavl kan tilføre noget helt specielt i et soveværelse og derfor er vi overbeviste om, at du også kan få stor glæde af en elegant sengegavl til dit soveværelse.

Sengegavle fås i mange varianter og det er efterhånden populært med et rustik udtryk i træ, dog vinder det minimalistiske også frem og en simpel stil med hvidmalet MDF og bare en enkel sort farve er også enormt populært efterhånden hos os danskere.

Du kan finde sengegavle der monteres på væggen, dog findes der nu til dags også sengegavle, som man ikke behøver at montere og skrue fast nogle steder. De kan ganske smart og simpelt sættes i spænd og resultatet er nøjagtigt det samme.

Der findes sengegavle der skal samles og så findes der sengegavle der allerede er samlet og bliver leveret klar til montering. Hvis sengegavlen skal samles, så er det dog oftest utroligt enkelt og tager ikke lang tid.

En sengegavl kan tilføre atmosfæren i dit soveværelse, noget mere hyggeligt, stilrent og roligt. De findes i mange forskellige varianter og du kan endda helt sikkert finde en sengegavl, der bærer præg af noget mere romantisk.

Få dig en flot sengegavl i højeste kvalitet og og oplev glæden, ved at have noget luxus ud over det sædvanlige.

Nedenunder finder du en masse gode bud på sengegavle, der passer netop til dig og dit soveværelse. De har alle sammen deres egne unikke særpræg og vi er sikker på, at en af dem nok skal være lige noget for dig.

Living&more Medina – eksklusiv sengegavl 

Living&more MedinaDenne lækre sengegavl, Medina, er fra Living&more og er en premium model hos coop.dk. Den er lavet i en flot mat og grå farve, som giver et eksklusivt og luksuriøst look. Selvom soveværelset sjældent bliver vist frem for gæster i huset, så er det stadig vigtigt, at man har en flot og afslappende omgivelse til at koble af i. Dette kan denne sengegavl hjælpe med, da den giver en eksklusiv følelse, som man ellers normalt kun får, når man er på hotel. Man behøver altså ikke længere at tage på hotel for at få følelsen af at sove et ekstra lækkert sted.

Det er en nem og billig måde at pifte soveværelset op, uden man skal investere i en hel ny seng. Det er vigtigt at soveværelset giver de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, og det kan derfor være en stor fordel at købe en sengegavl separat fra selve sengen. Man har nemlig mulighed for at væælge præcis en seng, som man er bedst tilpas i og som støtter kroppen perfekt, uden at man skal gå på kompromis med soveværelsets design og stil. 

Sengegavlen passer til en dobbeltseng. Den har målene 180 x 120 x 11 cm, så den giver fin plads til, at man kan sidde op ad den. Den er nemlig perfekt til at læne sig op ad og læse en bog eller se en film i sengen. Den er dejlig blød og stoffet føles dejligt mod huden. 

Living&more sengegavl – Bali

Living&more sengegavl - BaliVi bevæger os igen, hen imod det naturlige look med de naturlige materialer med denne sengegavl fra Living&more.

Modelnavnet hedder ’Bali’ og denne sengegavl er da også en som leder tankerne hen på et eksotisk ophold i Bali, og hvem vil ikke gerne bringe noget eksotisk ind i soveværelset.

Hvis man er meget til denne Asiatiske del af verdenen, så vil man helt sikkert også kunne lide denne sengegavl.

Får man kombineret denne sengegavl med grønne planter og andre møbler i naturlige materialer, så er det meget nemt at gennemføre en stil der leder tankerne hen mod varmere himmelstrøg, som sagtens kan fungere i et dansk soveværelse.

Living&more sengegavlen er lavet i rattan og teak, som er to naturlige og flotte materialer til at ramme din seng ind med.

 • Bredden på denne sengegavl er 180 cm.
 • Højden på denne sengegavl er 140 cm.
 • Dybden på denne sengegavl er 4 cm.

Paris Sengegavl

Paris SengegavlDer findes mange måder at sige det på, men en sengegavl pynter altså godt til et sengemiljø. Uden en gavl vil en dobbeltseng se lidt tom ud.

Der findes så mange enkle modeller på markedet i dag, at det ikke er svært at finde det helt rigtige til sin dobbeltseng hjemme i soveværelset.

Denne model, Paris, er meget flot og elegant i sit udtryk, og den er virkelig enkel, og så til en meget fornuftig lav pris. den passer til de fleste dobbeltsenge som måler 180 x 200 centimeter, så den passer helt sikkert også til din nye seng.

Det smarte ved selv at vælge gavl er, at du selv kan kombinere i din indretning derhjemme. En seng med fast gavl er også godt, men det her med en løs gavl, er der mange der vælger i dag, fordi de elsker at indrette og pynte.

Gør du også det, så er det måske denne model som du skal vælge til dit soveværelse.

LÆS OGSÅ: Elevationssenge test

Living&more sengegavl – Sand

Living&more sengegavl - SandEn helt fantastisk sengegavl fra Living&more, i et lækkert sandfarvet finish. Den er simpel, stilren og indeholder alt det som en sengegavl skal have.

Denne sengegavl er lavet med trenset syning, som giver din seng et eksklusivt og lækkert look. Den er lidt tykkere end andre sengegavle, og samtidig rigtig blød, hvilket gør den til en rigtig god sengegavl at sidde og slappe af op ad.

Find din yndlingsbog frem og sæt dig til rette i seng op ad sengegavlen, og du vil sidde rigtig godt i flere timer ad gangen.

Den er lavet med monteret møbelstof, som kan vaskes med pletrens og demineraliseret vand, hvis man skulle være så uheldig at spilde på den.

Denne Living&more sengegavl er sandfarvet, men den fås faktisk også i flere andre farver på forhandlerens side, hvis man ønsker en anden farve.

Det her er derfor et rigtigt godt bud på en sengegavl i den bedste kvalitet til dit soveværelse!

 • Bredden på denne sengegavl er 184 cm.
 • Højden på denne sengegavl er 105 cm.
 • Dybden på denne sengegavl er 10 cm.

Sand sengegavl

Sand sengegavlDu kan næsten ikke tro det, men her har du en vild mulighed for at få lige den helt perfekte sengegavl til din seng som kun er 140 centimeter i bredden. Dem er der ikke mange af, men her har du altså fundet den.

Det smarte ved en sengegavl er, at den fremhæver sengemiljøet en del, og så er der mange som synes, at den også pynter gevaldigt i selve soveværelset.

Vi er helt enige, og denne flotte og elegante model, Sand, i sandfarvet version, den passer helt sikkert til både din seng og dit rum.

Det er vigtigt at det matcher sammen, og denne sandfarvede model kan nok matche med mange andre farver.

Det må du vurdere, når det er dig der skal indrette dit soveværelse. Du er nok den bedste til at beslutte om stilen og udtrykket passer godt sammen.

Det er en robust og meget holdbar gavl, som du får glæde af i mange år. Den er nem at renholde, og monteringen er lige så enkel.

Living&more sengegavl – Peacock – Sort

Living&more sengegavl - Peacock - SortVi slutter af med en anderledes sengegavl, som skiller sig ud fra mængden, ved at udseendet slet ikke ligner det traditionelle.

Den har samme funktion som en normal sengegavl, men det firkantede bløde look er udskiftet med et rundt look, som leder tankerne hen på en påfugl.

Denne sengegavl kunne nemlig godt ligne halen på en påfugl når den er slået ud og fylder en masse. Farven er sort, men denne model kan faktisk også fås i andre farver hos forhandleren.

Living&more sengegavlen er derfor også en sengegavl som vil tiltrække en masse opmærksomhed i rummet, nøjagtig ligesom en påfugl formår at gøre det.

Den er lavet i et sort rattan materiale, som nemt kan tørres af med en fugtig klud.

 • Bredden på denne sengegavl er 187 cm.
 • Højden på denne sengegavl er 160 cm.
 • Dybden på denne sengegavl 5 er cm.

Det var internettets bedste bud på en sengegavl til dit soveværelse, hvis du spørger os.

Produkterne vi har fundet og skrevet om, de er af højeste kvalitet og har alle sammen deres eget lille og unikke særpræg. Det gør at du nok godt kan finde en sengegavl, der er som skabt ind til dit soveværelse.

Der er en sengegavl for dig, hvad enten du søger en minimalistisk, romantisk, simpel eller en helt anden form for stil.

Vi håber at du vil få lov at opleve glæden ved en elegant og udsøgt sengegavl til dit soveværelse.

Vi har i hvert fald gjort vores bedste, for at du kan finde det perfekte produkt, som passer netop til dig og til dit soveværelse!


 Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Apara Sengegavl

Apara SengegavlHer har vi en moderne og på mange måder unik sengegavl, der har en del smarte funktioner i sig, som du kan nyde godt af, hver evigt eneste gang du lægger dig i sengen.

Den er fremstillet i Fenice 316 Grey stof, som passer rigtig godt til en boxmadras i samme grålige farve. Der er syet 5 knapper ind i, som bryder stoffet og giver den karakter.

Apara Sengegavlen er vægophængt og ser blød og indbydende ud. Med denne sengegavl kan man sidde op i sengen uden at sidde op ad en kold væg, men i stedet sidde op af en blød sengegavl i stof.

 • Bredden på denne sengegavl er 180 cm.
 • Højden på denne sengegavl er 90 cm.
 • Dybden på denne sengegavl er 4 cm.
 • Vægten på sengegavlen er 18,5 kg.

Chicago Sengegavl – hvid

Det er en flot by i USA, men også en flot sengegavl, som du helt sikkert vil få til at matche helt perfekt til dit sengemiljø derhjemme.

Der er også lidt Amerika over designet af denne sengegavl, som minder lidt om en hyldevæg med hul til en dobbeltseng.

Der er det hele i denne Chicago model. Hylder, skuffer og LED lys indbygget, så nu skal du ikke tænke på sengelamper, for det er der allerede i sengegavlen her.

Det er utroligt smart design, og gavlen ligner en million. Det koster den ikke i nærheden af, for den er faktisk utrolig favorabel i pris samtidig med, at den ser brand godt ud.

Det er jo dig som indretter derhjemme, og som kan vurdere om den passer ind i din stil, men er du til lidt luksus look for ingen penge, så skal du overveje denne flotte model. Den er lavet i hvid MDF og er meget solid og holdbar.

Brug en tør klud til rengøring. Det er nemt og bekvemt.

Aries Sengegavl

Vi starter med en sengegavl, der måske ikke lige falder ind i den moderne stil ved første øjekast, men i det rette samspil med resten af indretningen, vil den faktisk kunne bidrage rigtig meget, netop fordi den ikke bare er sort eller hvid.

Den naturlige brune farve giver rummet et strejf af naturlige materialer, og kan bryde det sorte eller hvide, som ofte dominere i dagens indretning.

Den er lavet i røgfarvet olieret eg og en front i flettede materialer. Den er lavet til at man kan hænge den op på væggen og dermed have en gavl der pynter i soveværelset og giver sengen det sidste finish.

Højden på sengegavlen er 71 cm., den er 184 cm. bred og 3 cm. dyb. Derudover vejer den 13 kg.

LÆS OGSÅ: Seng med opbevaring

Sigtuna Sengegavl

Sigtuna sengegavl er fremstillet i hvid MDF, og er utrolig robust og meget holdbar. Har du behov for at pynte lidt ekstra i soveværelset, så kan du gøre ved at pifte sengemiljøet lidt op med en gavl.

Madrasser uden en gavl kan for mange godt virke lidt kedeligt, og her kommer en gavl til sin gavn. Den pynter op, og giver sengene et smartere look.

Denne model er meget enkel og elegant i sit udtryk, og den passer til de fleste senge du kan komme i tanke om. Det er en billig løsning, og det er meget nemt at montere.

Modellen her er leveret med beslag, så du kan montere gavlen på væggen eller til den madras som du har købt eller allerede har stående derhjemme.

Mange vælger først at købe sengemadrasser, for så at blive klogere på, hvordan det ser ud, uden gavl. Køb din gavl til din seng, og få en af markedets bedste til prisen produkter.

Er meget nem at holde ren med en tør klud.

Smøgen Sengegavl

Har du fået købt ny dobbeltseng uden gavl, og du nu står og fortryder det lidt, så er der hjælp at hente.

Det er så normalt i dag, at folk køber senge uden gavl, fordi de mener, at det ser bedre ud. Mange af de nye senge har også helt selv et flot design, men der er vist intet der kan måle sig med en flot og enkel sengegavl.

Denne Model Smøgen, er fremstillet i MDF, som er utroligt holdbart og meget nemt at rengøre. Designet er smukt og afrundet, og vil passe godt ind i de fleste soveværelser.

Du kan selv montere det hele, for du skal bare følge brugsanvisningen, så tager det ikke mange minutter.

Smøgen er i et elegant, enkelt og stilrent design, og den passer til de fleste senge på 180 centimeter i bredden.

Er det din nye sengegavl, så kan du sikkert få den til at pynte perfekt i dit soveværelse. Er meget nem at holde ren med en tør klud.

Fjallbacka sengegavl 3 i hvid MDF.

Her har vi et enormt eksklusivt og flot produkt fra Fjallbacka. De har formået at lave en sengegavl i en elegant og romantisk stil, der har en hel del fordele i sig. Den er fremstillet i en smuk hvid farve, der nok skal passe godt ind til dit soveværelse.

Den er nem og rengøre og pleje. Producenterne har netop tænkt over dette og derfor har de lavet den i materialer, der er lige til at tørre af med en fugtig klud. Det er alt hvad der skal til og så er den så god og ren som ny.

Denne sengegavl kan give helt nyt liv til dit soveværelse og taget det i betragtning, så er det en utrolig nem løsning. Den vil helt sikkert holde i mange år, da den er designet i holdbare materialer.

Denne sengegavl leveres samlet, så du ikke skal stå og bekymre dig om det. Det eneste du skal tænke på, det er at nyde produktet og så bruge en lille stund på at montere den på væggen.

Det tager oven i købet kun omtrent 15 minutter at montere denne sengegavl. Det er for to personer. Den er tiltænkt montering på væg og der følger naturligvis et beslag til vægmontering med.

 • Bredden på denne sengegavl er 195 cm.
 • Højden på denne sengegavl er 134 cm.
 • Dybden på denne sengegavl 5,5 er cm.

Mason sengegavl i hvid

Endnu en flot sengegavl, der gemmer en del fordele i sig. Den er fremstillet i gode materialer, derfor kan du trygt regne med at den vil holde i mange år.

Den har en masse små ekstra fine detaljer i sig, hvilket gør at man tydeligt kan se, at der er lagt tid i denne sengegavl. Nu tænker jeg ikke blot på selve fremstillingen, men designet er der også brugt tid på, det kan tydeligt ses. Resultatet er uimodståeligt og henrivende. Det er en enormt flot sengegavl.

De har endda formået at give den et romantisk look, hvilket virker utroligt godt. Den er så også overraskende nem og vedligeholde, alt hvad der skal til er at tørre den af med en fugtig klud.

Denne her sengegavl er et godt bud, på en sengegavl til dit soveværelse, især hvis du søger noget elegant og romantisk. Den kan noget ud over det sædvanlige og vil næsten helt sikkert pynte godt op i dit soveværelse og tilføre en helt ny atmosfære.

Det er en simpel måde at få nyt liv i soveværelse og så holder en sengegavl endda i rigtig mange år.

 • Bredden på denne sengegavl er 195 cm.
 • Højden på denne sengegavl er 117 cm.
 • Dybden på denne sengegavl 6 er cm.

Venus sengegavl

Venus sengegavlHelt simpel sengegavl, produceret i en flot og enkel sort farve. Til denne sengegavl findes der en seng tilpasset, dog er det ikke nødvendigt med en seng fra Venus-serien, for at benytte sig af denne smarte sengegavl.

Noget af det der karakteriserer Venus sengegavlene, det er at de ikke kan fastmonteres på sengen. Det er en del af deres simple design.

Der er ikke meget at sige om dette produkt, dog gør det hvad det skal gøre og passer nok også ind til de fleste soveværelser, grundet sin enkelthed.

 • Dybde 8 cm.
 • Højde 108 cm.

Venus sengegavl – Chesterfield

Venus sengegavl - ChesterfieldHer får vi endnu en sengegavl fra Venus at se, denne her er dog den nyeste af produkterne, som vi har med og skriver om her.

Da det er den nyeste, betyder det også at det er den med de fleste fordele, da en blot er blevet optimeret gennem årene.

Venus sengegavl – Chesterfield er lidt tykkere end dens forgænger, hvilket også betyder at den er mere solid. Ikke nok med at du godt kan regne med, at denne gavl vil holde i lang tid, så er den også blevet optimeret i dens design. Resultatet er langt mere eksklusivt og er uimodståeligt at se på.

Denne sengegavl findes endda i to forskellige farver og den er da også oprindeligt tiltænkt en Venus seng. Dog er denne sengegavl sådan et flot produkt, at mange faktisk køber den, selvom de ikke har en Venus seng. Det kan man også sagtens, da den lige så simpelt og elegant passer på en hvilket som helst seng.

Hvis du alligevel leder efter en seng, så er det da oplagt at tage en Venus seng i betragtning, hvis du er faldet for denne sengegavl, som så mange andre er faldet for den før dig. Selvom det jo ikke er en nødvendighed med en Venus seng til denne gavl, så passer de flot sammen.

Det er dog vigtigt lige at gøre opmærksom på, at denne sengegavl ikke kan fastmonteres på sengen. Det er ikke meningen med produktet og det behøver den da heller ikke, for at beholde sit lækre og elegante udtryk.

Det er alt i alt et godt bud på en flot sengegavl, der kan tilføre noget helt specielt og unikt til dit soveværelse.

 • Bredden på denne sengegavl er 180 cm.
 • Højden på denne sengegavl er 120 cm.
 • Dybden på denne sengegavl er 20 cm.

LÆS OGSÅ: Sengebord

Nocturne Gold Wing – bringer ro og velbehag 

Nocturne Gold WingNocturne Gold Wing er en smuk mørkeblå sengegavl, som er med til at give de helt perfekte og afslappende omgivelser til at sove i. Det er derfor også helt forståeligt, at den er rigtig populær hos ilva.dk. Den har en smuk mørkeblå farve, pyntet med knapper betrukket med samme stof og udformet med flotte og runde kanter. Dertil har den sidekanter, som fuldender hele stilen rundt langs sengens kanter og gør den særlig flot. Den mørkeblå farve sørger for, at der helt naturligt sænker sig en ro og velbehag over soveværelset, og gør det dejligt behageligt at se på. 

En almindelig dobbeltseng kan hurtig blive lidt kedelig at se på, når den ingen sengegavl eller sidekanter har, men det kan Nocturne Gold Wing hurtigt rette op på. Sengegavlen passer til en seng i bredden 180 cm, så man kan sagtens sætte den sammen med den seng, som man allerede har derhjemme. Man kan på denne måde beholde den madras, som man i forvejen har og som passer til ens krop, men ændrer hele udseendet. Det er ligesom at få en helt ny seng igen. 

Det er nem og billig måde at ændre atmosfæren og stilen i ens soveværelse. Den vil altså sætte de perfekte rammer om en god og stille søndag morgen, hvor der bliver serveret morgenmad i sengen eller en almindelig hverdagsaften, hvor man har brug for noget ro i hovedet. Bedre og billigere bliver det altså ikke. 

Doppler – den moderne sengegavl

DopplerDenne Doppler sengegavl er blevet kåret som bedst til prisen hos ilva.dk, og det er uden tvivl forståeligt. Den er lavet i flot matlakeret egefinér i et vandret lamel-look, som gør sengegavlen meget moderne. På trods af det moderne look, så bringer egefinér også en varme med sig. Det giver soveværelset en moderne følelse, men på en utrolig personlig og varm måde. Den har et meget neutralt udtryk, særligt da den er i træ, men også fordi den ikke er pyntet. Dette gør, at man virkelig har mulighed for at personliggøre sengegavlen eller soveværelset på mange måder. Det er en sengegavl som tillader meget kreativ frihed, da man kan sammensætte forskellige billeder, lamper, sengeborde og andet med gavlen. Det er kun fantasien som sætter grænser. 

Sengegavlen passer til en seng på 180 cm og er vægophængt, så man skal ikke bekymre sig om ben til den, hvorvidt benene passer sammen med sengens egne eller noget helt tredje. Det er blot at hænge gavlen op, og se hvordan den forandrer hele rummet på ingen tid. 

På trods af, at sengegavlen har en højde på 60,4 cm, så fylder den ikke meget i rummet. Dens design gør den luftig, så man skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt den kommer til at se for stor ud eller fylde for meget. Det er nemlig den perfekte gavl, hvis man ønsker sig en moderne, personlig og varm sengegavl til at sætte rammerne om en god nattesøvn. 

Author

Write A Comment