Sidst opdateret den

Seng med opbevaring er en rigtig praktisk løsning, der let kan spare dig en masse plads.

Det smarte ved en seng med opbevaring, det er at du får mere for pengene, end blot et stilfuldt look. Du får en praktisk løsning inklusiv og derfor er en seng med opbevaring et populært valg.

Du kan få både en seng og opbevaringsplads, så du på den måde sparer penge, da du ikke skal ud og købe både et skab og en seng.

Du kan slå to fluer med et smæk, hvis du bruger denne smarte to-i-én løsning.

Det er derfor også en populær løsning, især til dem, der føler at de mangler lidt plads derhjemme.

Bare fordi der er plads til opbevaringen i sengerammen, så betyder det ikke at der er gået det mindste på kompromis med kvaliteten eller designet.

En sengeramme med opbevaring giver dig en unik mulighed, i og med du både får opbevaringsplads, samtidigt med at du får et smukt møbel.

Hvis du leder efter en sengeramme, men at du føler at du godt kunne bruge lidt ekstra plads derhjemme, så er en sengeramme med opbevaring en god og populær løsning.

Vi har fundet syv gode produkter, hvor der er massere af god plads til opbevaringen, dog er der lagt vægt på at sengerammen besidder et flot og lækkert design og er produceret af materialer i højeste kvalitet.

Juniorseng Maja Deluxe med udtræksseng

Juniorseng Maja Deluxe med udtrækssengDet smarte ved denne seng er udnyttelsen af pladsen under sengen. Her er der nemlig blevet plads til både udtræksseng og skuffer til opbevaring.

Det betyder at man kan få plads til et ekstra barn ved siden af den oprindelige seng, og samtidig kan sengen pakkes væk når den ikke bruges, så man kan få lidt ekstra plads.

Juniorsengen kan fås i to bredder på henholdsvis 90 eller 70 cm. mens den i begge tilfælde er hele 200 cm. lang, så den kan bruges i mange år frem.

Maja Deluxe sengen er lavet i massivt fyrretræ og MDF-træ, og alt synligt træ er hvidmalet. Der medfølger lamelbunde, som er i en naturlig lys træfarve.

Det er vigtigt at være opmærksom på at madrasser ikke følger med, så de skal købes separat.

Sengegavle kan vælges i forskellige størrelser alt efter hvad man ønsker, mens der også kan vælges mellem to bredder på sengen på forhandlerens side.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Sengebord

Disney Minnie Mouse Juniorseng med opbevaring – et festligt møbel på børneværelset

Disney Minnie Mouse Juniorseng med opbevaringDet er ethvert barns drøm at få en seng, der har billedet af deres yndlingstegneseriefigur på siden, og det giver denne Disney Minnie Mouse juniorsengen den perfekte mulighed for. Sengen har en ramme i hvidlakeret træ med Minnie Mouse påtrykt. Sengerammen er høj og stabil, og under sengen er to træk-ud-skuffer, hvor der er plads til, at sengetøj og legesager kan opbevares. På den måde slipper man for meget unødigt rod på børneværelset.

Sengen er en juniorseng med målene 140 cm * 70 cm. Opbevaringskasserne under sengen har målene 65 cm * 50 cm *15 cm. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke medfølger madras til sengen, men at denne skal købes separat. Sengens størrelse gør, at den fungerer optimalt som barnets første seng efter tremmesengen. Det er en god overgangsseng mellem tremmeseng og almindelig seng, og den passer perfekt med juniordynen.

Sengen passer godt ind på et farverigt børneværelse, og trods dekorationerne med Minnie Mouse gør den hvide baggrund, at sengen ikke er alt for spraglet, og barnet vil være glad for den i lang tid, frem til det bliver tid til en almindelig seng.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordisk Fjer seng med opbevaring

Den er helt ideel til ungdomsværelset eller til kollegieværelset, men passer selvfølgelige lige ind hvor du synes.

Sengen måler 90 x 200 centimeter, og er dermed en fuldvoksen single seng. det smarte ved denne model er, at den har plads til opbevaring, og det kan både være sengetøj eller noget helt andet.

Sengen fra Nordisk Fjer er betrukket med stof på en sokkel med sengetøjskasse og boxmadras, som har fjederkernepolstring.

Opbevaringsrummet kan bruges til sengetøj, og er derfor hvidt, så det fremstår hygiejnisk og lækkert.

Det er utrolig vigtigt, at du får en seng som du sover godt i. Det får du med denne flotte og meget holdbare seng, som er ret eksklusiv og unik i denne kategori.

Den kommer du til at blive rigtig glad for, og du vil føle dig frisk som en havørn om morgenen, efter en god nats søvn.

Fuld valuta for pengene, når du køber denne kvalitetseng, og så får du helt sikkert også langt mere energi i hverdagen.

LÆS OGSÅ: Senge test

Pisa sengeramme fra Mavis i hvid

Lækker og enkel sengeramme fra Mavis i en stilren hvid farve. Den besidder et enkelt og minimalistisk design, der med sin simple stil passer ind i stort set ethvert soveværelse.

Den er udført i hvidlakeret MDF og massivt træ, der tilsammen giver sengen et unikt design og en holdbarhed uden lige.

Materialerne er af højeste kvalitet og sengen har en masse små lækre detaljer i sig, der gør den endnu mere værd at overveje.

Den hvidlakeret MDF gør at sengerammen stort set ikke kræver nogen pleje. Du kan bare nøjes med, at tørre den af med en våd klud og så er den så god som ny igen.

Denne elegante sengeramme, er en god måde at tilføje stil til soveværelset, samtidigt med at den fungere både som sengeramme og så også har massere opbevaringsplads i sig.

Genialt dobbeltløsning, der især er egnet til dig, der ønsker at få det meste ud af pladsen derhjemme.

I sengerammen finder du endda to store og enormt rummelige sengeskuffer, du passende kan putte sengetøj eller lignende i. De måler hele 77,5 cm i bredden, 62 cm i dybden og er 18 cm høje. Der er med andre ord god plads, til hvad end du skulle få lyst at opbevare i skufferne.

Den leveres usamlet, dog er den super nem at sætte op. Det tager omtrent 40 minutter for to personer at samle denne seng.

Højden på denne sengeramme er 50 cm, bredden er på 189 cm og længden er 210 cm. Den er altså mere end stor nok til to personer.

Pocket sengeramme i hvid.

Smuk og funktionel sengeramme, der har en masse god opbevaringsplads i sig. Den har både skuffer, rum og hylder i sig, hvilket giver dig massere af plads til at opbevare hvad du føler for.

Den besidder et lækkert og stilrent design, der kan passe ind i ethvert soveværelse. At den så har massere af opbevaringsplads, det gør den bare endnu mere attraktiv.

Materialet er melamin/laminat og farven er hvid. Den er samtidig nem at gøre ren grundet lakeringen, hvilket på sigt er en kæmpe fordel og kan spare dig for meget besvær.

I sengerammen her finder du hele tre skuffer, to rum og så imponerende seks små hylder. Der er opbevaringsplads ud over det sædvanlige. Denne sengeramme giver dig plads til det hele, selv steder hvor du ikke troede at det var muligt.

Lameller medfølger ikke og den leveres usamlet. Den er tilgengæld rigtig nem at samle og det burde ikke tage mere end omtrent 30 minutter.

Den passer til madrasser med målene 140 x 200 cm, der svarer nogenlunde til en stor halvandenmandsseng.

Højden på denne sengeramme er 74,5 cm, bredden er 150 cm, længden er på hele 227,5 cm.

Michigan sengeramme

Denne lækre og flotte sengeramme fra Michigan er så robust og solid, at den kan holde i mange år.

Det er meget forskelligt, hvad folk lægger vægt på, når de skal købe ny seng. Mange køber den færdige løsning, men flere vælger også selv at kombinere deres valg. Det kan du hvis du vælger at investere i denne model.

Den måler 140 x 200 centimeter, og passer ind til det lidt mindre soveværelse for eksempel. Det smarte er, at du nu selv kan købe en separat madras, som passer lige til dit humør.

Når du vælger en madras, så skal du vide lidt om, hvad du bedst kan lide. Er det en blød eller hård løsning, eller en medium, som også findes på markedet.

Når du ved det, så bestiller du bare en madras separat til denne seng – husk den rigtige størrelse, og så har du sikkert den helt perfekte kombination med både seng og madras.

Du kan sikkert finde en madras som giver dig verdens bedste nattesøvn, og så har du allerede vundet meget, for det betyder ekstra energi i hverdagen.

Smuk sengeramme i massiv hvidmalet fyr fra Messina-serien.

Smuk sengeramme i massiv hvidmalet fyr fra Messina-serien.Messina er en yderst moderne sengeserie, der kendetegnes ved sengerammer i træ af en eksklusiv kvalitet.

Denne her sengeramme er lavet i lyst fyrretræ, hvilket giver dig et smukt finish. Lyst fyrretræ er samtidigt enormt holdbart og du sikrer dig derfor en sengeramme, der kan holde mange år ud i fremtiden.

Træ har det oftest med at tilføre en hyggelig atmosfære og det er især tilfældet ved det her lyse fyrretræ. Man ligger med det samme mærke til hvordan sengeramme skaber en åben og afslappet atmosfære.

Den er hvidmalet efterfølgende, hvilket giver den et smukt og simpelt udtryk, som der er med til at skabe den her unikke atmosfære, som der blev nævnt før.

Det lyse træ og den lyse farve står samtidigt i enorm god kontrast til en masse andre farver og den passer derfor let ind i alle soveværelser.

Den er produceret i massivt træ, hvilket er et af kendetegnene på en sengeramme af højeste kvalitet. Det er normalt desværre rigtig dyrt med sengeramme af massivt træ, men det har Bedre Nætter her alligevel formået at undgå. Du får derfor et produkt af højeste kvalitet, til en pris der er enormt konkurrencedygtig.

Messina sengerammen besidder endda hele fire skuffer under sengen, så der er mildest talt massere af plads til opbevaring.

Materialet er massivt fyr og sengerammen er hele 25 mm tyk. Den kan derfor holde til lidt af hvert. Overfladen er Whitewash og det er her vi ser den unikke hvide farve.

Højden på gavlen er 66 cm og fodendens højde er 45 cm.

Skufferne er endda omtrent hele 60 cm dybe, hvilket giver super meget plads til opbevaring, især taget i betragtning af at der er fire skuffer i alt.

Det er værd at tage den her sengeramme i betragtning, hvis du leder efter en sengeramme med massere af opbevaringsplads, der samtidigt har et lækkert og stilrent design!

Størrelsen på sengerammen er 160 x 200 cm og total målene er 166 cm x 206 cm.

LÆS OGSÅ: Sengeramme

Det her var syv rigtig gode bud på sengerammer, hvor der også er god plads til opbevaring. Du kan få en lækker sengeramme, samtidigt med at du får god plads til opbevaring i soveværelset.

De her syv produkter, de har det tilfælles at de alle sammen er af højeste kvalitet, så du kan derfor trygt regne med produkter der vil holde i lang tid.

Ét af produkterne skiller sig dog en smule ud, da det er en sengegavl til et barn. Den besidder et mini garderobeskab, der nok skal gøre den lille lykkelig.

De fleste af dem er produceret i massivt træ, hvilket giver dem en rigtig høj kvalitet og træ har det samtidigt med, at tilføre en helt unik og rolig atmosfære.

Alle de her sengerammer har deres fordele og vi er derfor også overbevist om, at et af produkterne passer perfekt til dig og dine behov.

Uanset hvad, så held og lykke i din søgen efter en sengeramme med opbevaring!

Denne side er anmeldt af: Mohammad M. Toft 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar