Seng med opbevaring er en rigtig praktisk løsning, der let kan spare dig en masse plads.

Det smarte ved en seng med opbevaring, det er at du får mere for pengene, end blot et stilfuldt look. Du får en praktisk løsning inklusiv og derfor er en seng med opbevaring et populært valg.

Du kan få både en seng og opbevaringsplads, så du på den måde sparer penge, da du ikke skal ud og købe både et skab og en seng.

Du kan slå to fluer med et smæk, hvis du bruger denne smarte to-i-én løsning.

Det er derfor også en populær løsning, især til dem, der føler at de mangler lidt plads derhjemme.

Bare fordi der er plads til opbevaringen i sengerammen, så betyder det ikke at der er gået det mindste på kompromis med kvaliteten eller designet.

En sengeramme med opbevaring giver dig en unik mulighed, i og med du både får opbevaringsplads, samtidigt med at du får et smukt møbel.

Hvis du leder efter en sengeramme, men at du føler at du godt kunne bruge lidt ekstra plads derhjemme, så er en sengeramme med opbevaring en god og populær løsning.

Vi har fundet syv gode produkter, hvor der er massere af god plads til opbevaringen, dog er der lagt vægt på at sengerammen besidder et flot og lækkert design og er produceret af materialer i højeste kvalitet.

Astrid Fjäll – nordisk seng med opbevaring

Vores anbefaling

Boxmadrassen Astrid er bygget i tre lag. Der er opbevaring nederst, en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre i midten og en trykaflastende topmadras øverst.

Madrasserne kan løftes i begge sider og afslører plads til opbevaring nedenunder.

Sengens design er inspireret af den nordiske indretningsstil, hvilket man ser i de rene linjer og det neutrale farvevalg. Du kan vælge mellem to grå farver, så du kan få den seng, der passer bedst ind i dit soveværelse.

Syv komfortzoner med optimal støtte
Fjedrene i madrassen er opdelt i syv komfortzoner, der giver optimal støtte til hele kroppen. De syv komfortzoner sikrer, at kroppen får den korrekte støtte på de rigtige steder. Din lænd og hofte er tungere end resten af kroppen og skal kunne synke længere ned i underlaget. Derimod skal skuldrene have mere aflastning, så blodcirkulationen ikke hæmmes. Det er der taget hensyn til i opdelingen af komfortzonerne.

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale og med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt og en naturlig fornemmelse, når du lægger dig ned. De lette fibre giver også madrassen et allergivenligt stempel. 

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum, som tilpasser sig den underliggende madras og giver øget komfort. 

Du får altså en topmadras i særklasse, som er med til at give dig den absolut bedste nattesøvn. 

Fordele

 • Opbevaring under begge senge
 • Nordisk design
 • 7 komfortzoner
 • Danskproduceret

Ulemper

 • Høj prisklasse

Konklusion: Derfor anbefaler vi Astrid Fjäll
Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, hvilket er højest af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter. Der er fokus på komforten i samspillet mellem topmadrasser og fjedre i særdeles høj kvalitet.

Som en ekstra bonus får du 100 dages tryghedsgaranti, når du køber seng fra Nordic Dream. Så kan du prøve sengen i vante rammer og blive helt sikker på, det er den rette. Nordic Dream kommer og henter sengen igen, hvis du ikke er tilfreds, hvilket er helt unikt for markedet.

Nordic Dream Astrid Fjäll fås i følgende størrelser:

 • 160 x 200
 • 180 x 200
 • 180 x 210

Juniorseng Maja Deluxe med udtræksseng

Juniorseng Maja Deluxe med udtrækssengDet smarte ved denne seng er udnyttelsen af pladsen under sengen. Her er der nemlig blevet plads til både udtræksseng og skuffer til opbevaring.

Det betyder at man kan få plads til et ekstra barn ved siden af den oprindelige seng, og samtidig kan sengen pakkes væk når den ikke bruges, så man kan få lidt ekstra plads.

Juniorsengen kan fås i to bredder på henholdsvis 90 eller 70 cm. mens den i begge tilfælde er hele 200 cm. lang, så den kan bruges i mange år frem.

Maja Deluxe sengen er lavet i massivt fyrretræ og MDF-træ, og alt synligt træ er hvidmalet. Der medfølger lamelbunde, som er i en naturlig lys træfarve.

Det er vigtigt at være opmærksom på at madrasser ikke følger med, så de skal købes separat.

Sengegavle kan vælges i forskellige størrelser alt efter hvad man ønsker, mens der også kan vælges mellem to bredder på sengen på forhandlerens side.

LÆS OGSÅ: Sengebord

Disney Minnie Mouse Juniorseng med opbevaring – et festligt møbel på børneværelset

Disney Minnie Mouse Juniorseng med opbevaringDet er ethvert barns drøm at få en seng, der har billedet af deres yndlingstegneseriefigur på siden, og det giver denne Disney Minnie Mouse juniorsengen den perfekte mulighed for. Sengen har en ramme i hvidlakeret træ med Minnie Mouse påtrykt. Sengerammen er høj og stabil, og under sengen er to træk-ud-skuffer, hvor der er plads til, at sengetøj og legesager kan opbevares. På den måde slipper man for meget unødigt rod på børneværelset.

Sengen er en juniorseng med målene 140 cm * 70 cm. Opbevaringskasserne under sengen har målene 65 cm * 50 cm *15 cm. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke medfølger madras til sengen, men at denne skal købes separat. Sengens størrelse gør, at den fungerer optimalt som barnets første seng efter tremmesengen. Det er en god overgangsseng mellem tremmeseng og almindelig seng, og den passer perfekt med juniordynen.

Sengen passer godt ind på et farverigt børneværelse, og trods dekorationerne med Minnie Mouse gør den hvide baggrund, at sengen ikke er alt for spraglet, og barnet vil være glad for den i lang tid, frem til det bliver tid til en almindelig seng.

Nordisk Fjer seng med opbevaring

Den er helt ideel til ungdomsværelset eller til kollegieværelset, men passer selvfølgelige lige ind hvor du synes.

Sengen måler 90 x 200 centimeter, og er dermed en fuldvoksen single seng. det smarte ved denne model er, at den har plads til opbevaring, og det kan både være sengetøj eller noget helt andet.

Sengen fra Nordisk Fjer er betrukket med stof på en sokkel med sengetøjskasse og boxmadras, som har fjederkernepolstring.

Opbevaringsrummet kan bruges til sengetøj, og er derfor hvidt, så det fremstår hygiejnisk og lækkert.

Det er utrolig vigtigt, at du får en seng som du sover godt i. Det får du med denne flotte og meget holdbare seng, som er ret eksklusiv og unik i denne kategori.

Den kommer du til at blive rigtig glad for, og du vil føle dig frisk som en havørn om morgenen, efter en god nats søvn.

Fuld valuta for pengene, når du køber denne kvalitetseng, og så får du helt sikkert også langt mere energi i hverdagen.

LÆS OGSÅ: Senge test

Pisa sengeramme fra Mavis i hvid

Lækker og enkel sengeramme fra Mavis i en stilren hvid farve. Den besidder et enkelt og minimalistisk design, der med sin simple stil passer ind i stort set ethvert soveværelse.

Den er udført i hvidlakeret MDF og massivt træ, der tilsammen giver sengen et unikt design og en holdbarhed uden lige.

Materialerne er af højeste kvalitet og sengen har en masse små lækre detaljer i sig, der gør den endnu mere værd at overveje.

Den hvidlakeret MDF gør at sengerammen stort set ikke kræver nogen pleje. Du kan bare nøjes med, at tørre den af med en våd klud og så er den så god som ny igen.

Denne elegante sengeramme, er en god måde at tilføje stil til soveværelset, samtidigt med at den fungere både som sengeramme og så også har massere opbevaringsplads i sig.

Genialt dobbeltløsning, der især er egnet til dig, der ønsker at få det meste ud af pladsen derhjemme.

I sengerammen finder du endda to store og enormt rummelige sengeskuffer, du passende kan putte sengetøj eller lignende i. De måler hele 77,5 cm i bredden, 62 cm i dybden og er 18 cm høje. Der er med andre ord god plads, til hvad end du skulle få lyst at opbevare i skufferne.

Den leveres usamlet, dog er den super nem at sætte op. Det tager omtrent 40 minutter for to personer at samle denne seng.

Højden på denne sengeramme er 50 cm, bredden er på 189 cm og længden er 210 cm. Den er altså mere end stor nok til to personer.

Pocket sengeramme i hvid.

Smuk og funktionel sengeramme, der har en masse god opbevaringsplads i sig. Den har både skuffer, rum og hylder i sig, hvilket giver dig massere af plads til at opbevare hvad du føler for.

Den besidder et lækkert og stilrent design, der kan passe ind i ethvert soveværelse. At den så har massere af opbevaringsplads, det gør den bare endnu mere attraktiv.

Materialet er melamin/laminat og farven er hvid. Den er samtidig nem at gøre ren grundet lakeringen, hvilket på sigt er en kæmpe fordel og kan spare dig for meget besvær.

I sengerammen her finder du hele tre skuffer, to rum og så imponerende seks små hylder. Der er opbevaringsplads ud over det sædvanlige. Denne sengeramme giver dig plads til det hele, selv steder hvor du ikke troede at det var muligt.

Lameller medfølger ikke og den leveres usamlet. Den er tilgengæld rigtig nem at samle og det burde ikke tage mere end omtrent 30 minutter.

Den passer til madrasser med målene 140 x 200 cm, der svarer nogenlunde til en stor halvandenmandsseng.

Højden på denne sengeramme er 74,5 cm, bredden er 150 cm, længden er på hele 227,5 cm.

Michigan sengeramme

Denne lækre og flotte sengeramme fra Michigan er så robust og solid, at den kan holde i mange år.

Det er meget forskelligt, hvad folk lægger vægt på, når de skal købe ny seng. Mange køber den færdige løsning, men flere vælger også selv at kombinere deres valg. Det kan du hvis du vælger at investere i denne model.

Den måler 140 x 200 centimeter, og passer ind til det lidt mindre soveværelse for eksempel. Det smarte er, at du nu selv kan købe en separat madras, som passer lige til dit humør.

Når du vælger en madras, så skal du vide lidt om, hvad du bedst kan lide. Er det en blød eller hård løsning, eller en medium, som også findes på markedet.

Når du ved det, så bestiller du bare en madras separat til denne seng – husk den rigtige størrelse, og så har du sikkert den helt perfekte kombination med både seng og madras.

Du kan sikkert finde en madras som giver dig verdens bedste nattesøvn, og så har du allerede vundet meget, for det betyder ekstra energi i hverdagen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Outlet section for .dk

 

Krone Signatur Kontinental

Krone Signatur Kontinental – høj valgfrihed med lange ben på 19 centimeterØnsker du en kontinentalseng med dejlig pasform, så vil denne variant være et godt valg.

Krone Signatur Kontinental er en dobbeltseng på 180 centimeter i bredden, der er skabt af den bedste danske kvalitet. Eftersom her er tale om en kontinentalseng, så består den af tre madrasser.

Der er yderligere mange valgmuligheder, for det er både muligt selv at vælge fasthed, topmadras, ben og gavl. Der findes tre grader for fasthed, to typer af topmadras, to typer af ben og fire typer af gavl.

Hvis man leder efter en seng med plads til opbevaring nedenunder, er det især smart med en variant med lange ben. Benene er som standard 19 centimeter på denne model, men man kan også betale lidt mere for at få 23 centimers plads til opbevaring.

Udvalgte fordele:

 • Kontinentalseng med tre madrasser
 • Vælg selv fasthed, topmadras, ben og gavl
 • Høje ben giver plads til opbevaring nedenunder

Krone Signatur Kontinental Cloud

Krone Signatur Kontinental Cloud – perfekt til opbevaring med 19 cm lange benLeder du efter en dobbelt-kontinentalseng, hvor der også er god plads til opbevaring nedenunder? Så vil Krone Signatur Kontinental Cloud være noget for dig.

Denne model kommer nemlig med lange ben på 19 centimeter (for ekstra betaling kan man få 23 centimeter), hvilket giver god plads til kasser, møbler, tøj, puder eller andre sager under sengen.

Her er dertil tale om en dejlig variant med god komfort, der består af tre madrasser for en bedre pasform. Madrasserne kommer med de fleksible pocketfjedre, der former sig efter kroppen, og dette bidrager til bedre støtte og en mere stabil søvn. Topmadrassen er hertil af latex, hvilket giver et rart og køligt klima i sengen.

Som en ekstra bonus tilbyder Krone Signatur Kontinental Cloud høj valgfrihed – man kan selv vælge fasthed, topmadras, gavl og ben.

Udvalgte fordele:

 • God plads til opbevaring med 19 centimeter lange ben
 • Madrasser med pocketfjedre
 • Vælg selv fasthed, topmadras, ben og gavl

 

Outlet section for .dk

 

LÆS OGSÅ: Sengeramme

Det her var seks rigtig gode bud på sengerammer, hvor der også er god plads til opbevaring. Du kan få en lækker sengeramme, samtidigt med at du får god plads til opbevaring i soveværelset.

De her syv produkter, de har det tilfælles at de alle sammen er af højeste kvalitet, så du kan derfor trygt regne med produkter der vil holde i lang tid.

Ét af produkterne skiller sig dog en smule ud, da det er en sengegavl til et barn. Den besidder et mini garderobeskab, der nok skal gøre den lille lykkelig.

De fleste af dem er produceret i massivt træ, hvilket giver dem en rigtig høj kvalitet og træ har det samtidigt med, at tilføre en helt unik og rolig atmosfære.

Alle de her sengerammer har deres fordele og vi er derfor også overbevist om, at et af produkterne passer perfekt til dig og dine behov.

Uanset hvad, så held og lykke i din søgen efter en sengeramme med opbevaring!

Author

Write A Comment