Elevationssenge er oftest valgt af folk, der gerne vil have noget ekstra. Det er en ekstraordinær luksus at have en elevationsseng og man forstår først rigtig hvorfor, når man har prøvet det.

Med en elevationsseng er det muligt at hæve benene om aften eller eksempelvis løfte hovedgærdet, så man mageligt kan se fjernsyn.

Når man får sig en elevationsseng, så følger der samtidigt både en madras og en topmadras med i bedste kvaliteter. Du er dermed sikret komfort uden lige og det er med til at give dig den perfekte nattesøvn.

Elevationssenge er efterhånden blevet enormt populære og det er selvfølgelig ikke uden grund. Du får en lang række muligheder og en luksus, du ikke vil være foruden, når du først har prøvet det.

En elevationsseng er for dig der gerne vil have noget ekstra og er da også oppe i en bestemt prisklasse. Dog er det faktisk muligt nu til dags, at finde dig en elevationsseng med alle de praktiske funktioner du skal bruge, der ikke koster en bondegård. De findes i mange prisklasser og vi har fundet det bedste fra begge verdener.

Uanset hvad, så kan du trygt regne med at dine penge er give utroligt godt ud, når du køber dig en elevationsseng. Der er ikke meget der er vigtigere end vores nattesøvn og her hjælper en elevationsseng enormt.

Nedenunder der finder du de seks gode bud på en elevationsseng til dig. De har alle sammen deres fordele og hvis du vælger et af de produkter, så kan du være sikker på, at du vil få noget for pengene og den nattesøvn du altid har drømt om!

Ragna Fjäll – trinløs elevation og god kvalitet

Nordic Dream Ragna 180x200

Elevation er en ekstra luksus, der gør det lidt lettere at finde den helt rigtige liggeposition, når du skal sove – eller bare gerne vil læse en god bog inden sengetid. Ragna Fjäll fra Nordic Dream er danskproduceret og har en kraftig indbygget elevationsmotor. Du får en seng i rigtig god kvalitet. 

Ragna er bygget op med en solid elevationsbund, en komfortabel springmadras og øverst ligger en topmadras. Motoren er integreret i selve elevationsbunden, hvor den trinløst og uden støj kan styre både fod- og hovedenden af sengen.

Du kan indstille elevationen helt trinløst med fjernbetjeningen, der følger med sengen.

Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale og med god ventilation

Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt og en naturlig fornemmelse, når du lægger dig ned. De lette fibre giver også madrassen et allergivenligt stempel.

 

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum, som tilpasser sig den underliggende madras og giver øget komfort. 

Du får altså en topmadras i særklasse, som er med til at give dig den absolut bedste nattesøvn.

Ragna Fjäll vs. markedet

Ragna Fjäll kommer i et væld af størrelser fra 80 x 200 cm og op til dobbeltsengen med ekstra længde på 180 x 210 cm. Du kan derfor nemt finde en udgave af Ragna Fjäll, der passer til dit soveværelse og behov, hvor andre senge i oversigten har en størrelsesmæssige begrænsning.

Hvis I er et par, der skal dele sengen, så kan det godt betale sig at vælge den største model, som I har plads til. Sengen er skabt til at holde og er bygget i kvalitetsmaterialer, så den bliver fast inventar i soveværelset langt ud i fremtiden. Derfor er det en fordel at vælge en stor seng, hvor der er plads til at brede sig, som livet forandrer sig.

Derfor bør du vælge denne model

 • Komplet elevationsseng produceret i Danmark
 • Med 7 komfortzoner
 • Fås i rigtig mange størrelser

Ragna Fjäll fås i følgende størrelser:

Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D – Topmodel

Norhland Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D

Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid.dk. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D er kåret til topmodel med hele fem stjerner, og det er en fantastisk elevationsseng i dansk design og fra en dansk producent. Det er en topmodel, der samler det hele i en boks, så madrassen ikke kan skride ud, og du undgår bekymringer om, at slide på madrassen, der har det med at falde ud til den ene side i løbet af natten.

Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D er af høj klasse, elegant og luksuriøs. Sengen har en motor fra det danske LINAK, der ikke blot giver sengen elevationselementet, men også giver den lys i gulvet og slideback – alt dette med 5 år garanti. 

Elevationsaspektet, lyset og slideback kan styres fra appen, som du kan downloade til din mobil, så du forvandler den til en trådløs fjernbetjening. 

Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D  Vs. Markedet

Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D adskiller sig fra markedet, da den er bygget på en boksmadras med hele to lag fjedre. Derudover har den også den luksuriøse slideback funktion, der lader madrassen glide tilbage, når ryggen kører op, så du altid har natbordet lige ud for din skulder.

Derfor bør du vælge denne model

 • Topmodel: luksuriøs og elegant
 • Indbygget lys i gulv 
 • Slideback funktion

Aura Nordlys – luksuselevation fra danske Nordic Dream

Nordic Dream Aura

Hvis du ønsker en rigtig luksusseng, så er Aura Nordlys fra Nordic Dream et mere eksklusivt valg i oversigten over de bedste elevationssenge. Med et elegant nordisk design vil sengen være en smuk tilføjelse til soveværelset, der gemmer på ekstra god komfort.

Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

3 lag madras med 7 komfortzoner

Aura Nordlys er bygget op med 3 lag, der bidrager til en god komfort og støtte, når du ligger eller sidder i sengen. Det nederste lag er selve elevationsbunden, hvor motoren er integreret.

Motoren er danskproduceret og ganske lydsvag, så den ikke larmer, når du midt nat vil ændre position i sengen. Den trinløse indstilling er behageligt, og du kan styre motoren med den medfølgende fjernbetjening eller downloade den tilhørende app.

Indvendigt i madrassen er der 2 lag pocketfjedre, der er fordelt, så der er 7 unikke komfortzoner. Komfortzonerne sørger for at støtte og aflaste din krop, så du sover afslappet hele natten igennem.

Nordlys topmadras – temperaturregulerende betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi inden for området.

Betrækket er aktivt og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt, når du lægger dig til at hvile eller sove på madrassen. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere, så du får det bedst mulige soveklima.

Topmadrassen består af 7 ergonomiske zoner, som Nordic Dream er kendt for, og som giver de bedste forudsætninger for god søvn. Du kan vælge, om du vil have  din topmadras i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten.

Memory-skum former sig efter dig krop og giver dig en blid og behagelig liggekomfort.

Aura Nordlys vs. markedet

I sammenligning med resten af oversigtens elevationssenge, så er Aura Nordlys i den dyre ende. Kvaliteten er i orden, og materialerne nøje udvalgt, så du får en komplet seng med god komfort og smarte funktioner.

Du bør være opmærksom på, at Aura Nordlys ikke kan fås i ret mange størrelser. Du kan vælge mellem en klassisk enkeltmandsseng eller en kombineret dobbeltseng, hvor det er muligt at få ekstra 10 cm i længden på begge størrelser.

Hvis pladsen i dit soveværelse er en afgørende faktor, skal du have målt op, om du har plads til Aura, eller om du skal vælge en af de andre elevationssenge i oversigten, der kan fås i halvandenmandsstørrelser.

Derfor bør du vælge denne model

 • Luksuselevationsseng produceret i Danmark
 • Med trinløs og lydløs elevationsmotor
 • 2 lag pocketfjedre og 7 komfortzoner

Aura Nordlys fås i følgende størrelser:

Norhland Prestige Delux Elevation – til den kvalitetsbevidste forbruger

Norhland Prestige Delux Elevation 180x200

Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid.dk. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Lækkert design og funktionalitet går op i en højere enhed med Prestige Delux Elevation. Der er både fokus på den gode komfort, de smarte detaljer og elevation i særklasse til den kræsne forbruger.

Deluxe elevationsseng med op til 11 komfortzoner

Prestige Delux Elevation er bygget af danske håndværkere på en sengefabrik i Jylland, hvor der er kræset for detaljerne. Modellen har op til op til 11 komfortzoner, hvor pocketfjedre nænsomt støtter og trykaflaster dig gennem natten.

Motoren i elevationsbunden er fra den danske producent LINAK, der giver 5 års garanti på motoren. Elevationsmotoren er trinløs, så du ikke oplever ubehagelige ryk, når du justerer sengen.

Du får en trådløs fjernbetjening med til din Prestige Delux Elevation, men du kan også bruge en app til at betjene sengen. Henter du app’en ned til din smartphone eller tablet, er det lige meget, om fjernbetjeningen gemmer sig i dynerne. Du kan styre sengen direkte fra app’en og slippe for besværet.

Prestige Delux Elevation vs. markedet

I oversigten er Prestige Delux Elevation en god størrelse dobbeltseng på 180 x 200 cm, der passer til parret, der ønsker høj kvalitet og behagelig elevation.

Modellen er også en af oversigtens dyreste elevationssenge, så du skal have midlerne, hvis du har forelsket dig i Prestige Delux Elevation.

Vælger du elevationssengen fra Norhland, så er der gode kundefordele. Du kan købe sengen med finansiering, hvis den er for dyr på én gang, så du deler prisen op over længere tid. Du kan derfor få sengen hjem og nyde komforten og elevationen, mens du betaler din Prestige Delux Elevation af.

Din Prestige Delux Elevation er skabt til at holde, så der er 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud, hvis sengen skulle ende med at gå i stykker. Det er din forsikring for, at producenten står 100% inde for kvaliteten.

Derfor bør du vælge denne model

 • Danskproduceret elevationsseng fra Norhland
 • Elevationsmotor fra danske LINAK
 • Gratis levering og finansiering

Yrla Älv – prisvenlig danskproduceret elevationsseng

Nordic Dream Yrla 180x200

Elevationssengen Yrla Älv er en flot og mere prisvenlig model fra Nordic Dreams store sortiment af kvalitetssenge. Den indbyggede elevationsmotor er kraftig, men ganske lydsvag, så du ikke bliver generet af støj, når du justerer sengen til den perfekte position.

Sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Nordic Dream. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Elevation uden besvær

Yrla Älv er bygget op med en solid elevationsbund i svensk fyrretræ, hvor selve motoren er integreret. Motoren er danskproduceret, og den er helt lydsvag, så hverken du eller en partner vågner om natten, når der skal justeres ligge- eller siddeposition.

Når du skal bruge elevationen, kan du styre motoren med den medfølgende fjernbetjening uden ledning. Du kan også hente den smart app ned til din mobil eller tablet, så du kan styre sengen direkte derfra.

Indvendigt er Yrla Älv udstyret med pocketfjedre og inddelt i 5 komfortzoner. Det betyder, at pocketfjedrene er fordelt alt efter, hvor kraftige de er, så din krop får den ergonomisk korrekte støtte, når du hviler eller sover i din Yrla Älv.

Nordlys topmadras – temperaturregulerende betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi inden for området.

Betrækket er aktivt og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt, når du lægger dig til at hvile eller sove på madrassen. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere, så du får det bedst mulige soveklima.

Topmadrassen består af 7 ergonomiske zoner, som Nordic Dream er kendt for, og som giver de bedste forudsætninger for god søvn. Du kan vælge, om du vil have  din topmadras i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten.

Memory-skum former sig efter dig krop og giver dig en blid og behagelig liggekomfort.

Yrla Älv vs. markedet

Når det kommer til elevationssenge er Yrla Älv i den billige ende sammenlignet med oversigtens andre modeller. En elevationsseng er en større investering end en mere traditionel seng, fordi du betaler for de ekstra indbyggede funktioner og teknologi. Med Yrla Älv er det dog muligt at få elevation til en pris, hvor de fleste kan være med.

Har du ikke midlerne nu og her, så tilbyder Nordic Dream også finansiering, så du kan dele købsbeløbet over i mere overskuelige bidder.

Derfor bør du vælge denne model

 • Prisvenlig elevationsseng
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • Lydsvag og trinløs motor

Yrla Älv fås i følgende størrelser:

Nordkap elevationsseng

Nordkap elevationsseng

Det er måske tid til at få skiftet jeres noget slidte dobbeltseng ud, og så skal der investeres i noget som holder lidt bedre.

De senge som bliver produceret i dag, når vi taler om kvalitet, de holder meget længere tid, fordi at særligt madrasserne er blevet meget mere robuste.

Det betyder, at de ikke falder sammen og bliver slappe med tiden, men at de holder form og struktur på en bedre måde.

Det gælder også for denne flotte model fra Nordkap, som er en af markedets bedste elevationssenge.

Den leveres med trådløs fjernbetjening og måler 180 x 200 centimeter. Der skulle være plads nok til det hele.

Madrassen er vendbar, og du kan selv vælge hvilken topmadras du vil have med i købet. topmadrassen er meget afgørende for din nattesøvn, og den skal helst give din krop den perfekte støtte hele natten. din nattesøvn bliver helt sikkert meget bedre med denne lækre elevationsseng, og du vil nok have lidt mere energi om morgenen.

Sov bedre og få mere overskud i hverdagen, som eksperterne siger.

i samarbejde med PriceRunner

 

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

Tempur Fusion Elevation til dig, der nyder en god nat i drømmeland

Tempur Fusion Elevation

Søvn er vigtigt, og god søvn opnås bedst i en god seng. Tempur Fusion er madrasser, der giver øget komfort, når du sover. Dobbeltsengen er 18, cm * 200 cm og dermed passer dyner og lagner i standardmål til sengen. Sengen består af to boxmadrasser, Tempur Fusions madrasser samt en 7 centimeter tyk topmadras.

Sengen har elevation, så hvis du sover bedst med hoved eller ben let løftet, eller hvis du nyder at sidde op med en god bog, så giver elevationssengen dig en fantastisk mulighed for maksimal komfort.

Sengen er gennemtestet af rygspecialister, og måden, hvorpå den former sig efter din krop, giver dig optimalt støtte i din søvn. Desuden er materialerne og fremstillingen miljøcertificeret, og alt foregår i Danmark. Dermed kan du lægge dig til at sove med god samvittighed.

Elevationen kan styres individuelt i begge sider af sengen, både i hoved- og fodenden, og den kan både styres med en medfølgende fjernbetjening samt via en app på din telefon. På den måde er det altid let at indstille sengen. Vær opmærksom på at gavl og ben ikke medfølger til sengen, men skal købes separat.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Outlet section for .dk

 

Krone Signatur Elevation Cloud 180x200cm

Krone Signatur Elevation 180x200cmKrone Signatur Elevation Cloud er kåret som den elevationsseng, der giver dig mest for pengene og det er en moderne elevationsseng, der ligger til en overkommelig pris i forhold til både liggekomfort og elektronik. Med i prisen fås en komplet seng med både en 9 cm latex topmadras og ben. Derudover er madrassen vendbar og har posefjedre af høj kvalitet, der er pakket ind i kvalitetsskum. Sidst har sengen 28 lameller, hvoraf lamellerne i midten kan justeres. 

Krone Signatur Elevation Cloud er en dansk produceret elevationsseng fra Krone, der har en LINAK motor med op til 5 års fuld garanti. Motoren kan styres via en app, som du kan downloade til enten din mobil eller tablet, og dermed kan du altså styre elevationen i sengen fra en hvilken som helst enhed, hvorpå appen er hentet.

Krone Signatur Elevation Cloud måler 58 cm i totalhøjde, hvoraf benene udgør de 19 cm, 180 cm i bredden og 200 cm i længden. 

Krone Signatur Elevation Cloud 180x200cm vs. Markedet

Krone Signatur Elevation Cloud er billigere end mange andre lignende elevationssenge på markedet, uden at prisen kan mærkes på kvaliteten. Både komfort og holdbarhed er helt i top.

Derfor bør du vælge denne elevationsseng

 • Mest for pengene
 • 5 års garanti på en dansk produceret LINAK motor
 • 15 års garanti på både ramme og fjedre brud.

Krone Signatur Elevation 180x200cm

Krone Signatur Elevation 180x200cmKrone Signatur Elevation er kåret som den bedste elevationsseng til prisen, og det er en moderne og ny elevationsseng, der udviser fantastisk liggekomfort og elektronik til en retfærdig og overkommelig pris. 

Krone Signatur Elevation er en dansk produceret elevationsseng fra mærket Krone, og den har en indbygget LINAK motor af ægte dansk kvalitet, der har en 5 års fuld garanti. Motoren – og dermed elevationen i sengen – kan styres via en app, som du kan downloade til en hvilken som helst enhed, så denne forvandles til en fjernbetjening. 

Krone Signatur Elevation er bedst til prisen og for pengene får du en komplet seng med en valgfri topmadras og eksklusive egetræsben. Madrassen er vendbar og giver den optimale komfort grundet dens posefjedre af god kvalitet. 

Krone Signatur Elevation måler 56 cm i højden, hvoraf de 19 cm udgøres af benene, der er fremstillet i eksklusivt egetræ. Derudover måler sengen 180 cm i bredden og 200 cm i længden.

Krone Signatur Elevation vs. Markedet

Krone Signatur Elevation er den bedste elevationsseng til prisen, og du kan forvente en elevationsseng i topkvalitet, som du nemt vedligeholder, hvorfor den også er holdbar.

Derfor bør du vælge denne elevationsseng

 • Bedst til prisen
 • Eksklusive egetræsben
 • Inkluderer valgfri topmadras

 

Outlet section for .dk

 

Author

Write A Comment