Sidst opdateret den

Elevations senge er oftest valgt af folk, der gerne vil have noget ekstra. Det er en ekstraordinær luksus at have en elevationsseng og man forstår først rigtig hvorfor, når man har prøvet det.

Med en elevationsseng er det muligt at hæve benene om aften eller eksempelvis løfte hovedgærdet, så man mageligt kan se fjernsyn.

Når man får sig en elevationsseng, så følger der samtidigt både en madras og en topmadras med i bedste kvaliteter. Du er dermed sikret komfort uden lige og det er altsammen med til at give dig den perfekte nattesøvn.

Elevationssenge er efterhånden blevet enormt populære og det er selvfølgelig ikke uden grund. Du får en lang række muligheder og en luksus, du ikke vil være foruden, når du først har prøvet det.

En elevationsseng er for dig der gerne vil have noget ekstra og er da også oppe i en bestemt prisklasse. Dog er det faktisk muligt nu til dags, at finde dig en elevationsseng med alle de praktiske funktioner du skal bruge, der ikke koster en bondegård. De findes i mange prisklasser og vi har fundet det bedste fra begge verdener.

Uanset hvad, så kan du trygt regne med at dine penge er give utroligt godt ud, når du køber dig en elevationsseng. Der er ikke meget der er vigtigere end vores nattesøvn og her hjælper en elevationsseng enormt.

Nedenunder der finder du de seks gode bud på en elevationsseng til dig. De har alle sammen deres fordele og hvis du vælger et af de produkter, så kan du være sikker på, at du vil få noget for pengene og den nattesøvn du altid har drømt om!

Krone Signatur Elevation Cloud 180x200cm – Mest for pengene

Krone Signatur Elevation 180x200cmKrone Signatur Elevation Cloud er kåret som den elevationsseng, der giver dig mest for pengene og det er en moderne elevationsseng, der ligger til en overkommelig pris i forhold til både liggekomfort og elektronik. Med i prisen fås en komplet seng med både en 9 cm latex topmadras og ben. Derudover er madrassen vendbar og har posefjedre af høj kvalitet, der er pakket ind i kvalitetsskum. Sidst har sengen 28 lameller, hvoraf lamellerne i midten kan justeres. 

Krone Signatur Elevation Cloud er en dansk produceret elevationsseng fra Krone, der har en LINAK motor med op til 5 års fuld garanti. Motoren kan styres via en app, som du kan downloade til enten din mobil eller tablet, og dermed kan du altså styre elevationen i sengen fra en hvilken som helst enhed, hvorpå appen er hentet.

Krone Signatur Elevation Cloud måler 58 cm i totalhøjde, hvoraf benene udgør de 19 cm, 180 cm i bredden og 200 cm i længden. 

Krone Signatur Elevation Cloud 180x200cm vs. Markedet

Krone Signatur Elevation Cloud er billigere end mange andre lignende elevationssenge på markedet, uden at prisen kan mærkes på kvaliteten. Både komfort og holdbarhed er helt i top.

Derfor bør du vælge denne elevationsseng

  • Mest for pengene
  • 5 års garanti på en dansk produceret LINAK motor
  • 15 års garanti på både ramme og fjedre brud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Krone Signatur Elevation 180x200cm – Bedst til prisen

Krone Signatur Elevation 180x200cmKrone Signatur Elevation er kåret som den bedste elevationsseng til prisen, og det er en moderne og ny elevationsseng, der udviser fantastisk liggekomfort og elektronik til en retfærdig og overkommelig pris. 

Krone Signatur Elevation er en dansk produceret elevationsseng fra mærket Krone, og den har en indbygget LINAK motor af ægte dansk kvalitet, der har en 5 års fuld garanti. Motoren – og dermed elevationen i sengen – kan styres via en app, som du kan downloade til en hvilken som helst enhed, så denne forvandles til en fjernbetjening. 

Krone Signatur Elevation er bedst til prisen og for pengene får du en komplet seng med en valgfri topmadras og eksklusive egetræsben. Madrassen er vendbar og giver den optimale komfort grundet dens posefjedre af god kvalitet. 

Krone Signatur Elevation måler 56 cm i højden, hvoraf de 19 cm udgøres af benene, der er fremstillet i eksklusivt egetræ. Derudover måler sengen 180 cm i bredden og 200 cm i længden.

Krone Signatur Elevation vs. Markedet

Krone Signatur Elevation er den bedste elevationsseng til prisen, og du kan forvente en elevationsseng i topkvalitet, som du nemt vedligeholder, hvorfor den også er holdbar.

Derfor bør du vælge denne elevationsseng

  • Bedst til prisen
  • Eksklusive egetræsben
  • Inkluderer valgfri topmadras

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Eksklusiv EL Box 2D 180×200 cm. – Topmodel

Norland Eksklusiv EL Box 2D 180x200 cm.Norland Eksklusiv EL Box 2D er kåret til topmodel med hele fem stjerner, og det er en fantastisk elevationsseng i dansk design og fra en dansk producent. Det er en topmodel, der samler det hele i en boks, så madrassen ikke kan skride ud, og du undgår bekymringer om, at slide på madrassen, der har det med at falde ud til den ene side i løbet af natten.

Norland Eksklusiv Box er af høj klasse, elegant og luksuriøs. Sengen har en motor fra det danske LINAK, der ikke blot giver sengen elevationselementet, men også giver den lys i gulvet og slideback – alt dette med 5 år garanti. 

Elevationsaspektet, lyset og slideback kan styres fra appen, som du kan downloade til din mobil, så du forvandler den til en trådløs fjernbetjening. 

Norland Eksklusiv EL Box 2D 180×200 cm. Vs. Markedet

Norland Eksklusiv EL Box 2D adskiller sig fra markedet, da den er bygget på en boksmadras med hele to lag fjedre. Derudover har den også den luksuriøse slideback funktion, der lader madrassen glide tilbage, når ryggen kører op, så du altid har natbordet lige ud for din skulder.

Derfor bør du vælge denne model

  • Topmodel: luksuriøs og elegant
  • Indbygget lys i gulv 
  • Slideback funktion

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordkap elevationsseng

Nordkap elevationssengDet er måske tid til at få skiftet jeres noget slidte dobbeltseng ud, og så skal der investeres i noget som holder lidt bedre.

De senge som bliver produceret i dag, når vi taler om kvalitet, de holder meget længere tid, fordi at særligt madrasserne er blevet meget mere robuste.

Det betyder, at de ikke falder sammen og bliver slappe med tiden, men at de holder form og struktur på en bedre måde.

Det gælder også for denne flotte model fra Nordkap, som er en af markedets bedste elevationssenge.

Den leveres med trådløs fjernbetjening og måler 180 x 200 centimeter. Der skulle være plads nok til det hele.

Madrassen er vendbar, og du kan selv vælge hvilken topmadras du vil have med i købet. topmadrassen er meget afgørende for din nattesøvn, og den skal helst give din krop den perfekte støtte hele natten. din nattesøvn bliver helt sikkert meget bedre med denne lækre elevationsseng, og du vil nok have lidt mere energi om morgenen.

Sov bedre og få mere overskud i hverdagen, som eksperterne siger.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

Tempur Fusion Elevation til dig, der nyder en god nat i drømmeland

Tempur Fusion ElevationSøvn er vigtigt, og god søvn opnås bedst i en god seng. Tempur Fusion er madrasser, der giver øget komfort, når du sover. Dobbeltsengen er 18, cm * 200 cm og dermed passer dyner og lagner i standardmål til sengen. Sengen består af to boxmadrasser, Tempur Fusions madrasser samt en 7 centimeter tyk topmadras.

Sengen har elevation, så hvis du sover bedst med hoved eller ben let løftet, eller hvis du nyder at sidde op med en god bog, så giver elevationssengen dig en fantastisk mulighed for maksimal komfort.

Sengen er gennemtestet af rygspecialister, og måden, hvorpå den former sig efter din krop, giver dig optimalt støtte i din søvn. Desuden er materialerne og fremstillingen miljøcertificeret, og alt foregår i Danmark. Dermed kan du lægge dig til at sove med god samvittighed.

Elevationen kan styres individuelt i begge sider af sengen, både i hoved- og fodenden, og den kan både styres med en medfølgende fjernbetjening samt via en app på din telefon. På den måde er det altid let at indstille sengen. Vær opmærksom på at gavl og ben ikke medfølger til sengen, men skal købes separat.

Venus no. 1 elevationsseng

Venus no. 1 elevationssengDet her er klart top modellen fra Bedre Nætter og også den seng, hvor i man får mest for pengene ifølge dem selv. Dog er det individuelt hvad kunderne leder efter og bare fordi at de fleste foretrækker denne seng, så er det ikke ensbetydende med at det er den rette for dig.

Uanset hvad er det et fantastisk godt bud og det er da også en uimodståelig, komfortabel og god elevationsseng, hvor du får noget for pengene!

Denne her lækre elevationsseng har alt hvad du kan ønske dig og giver dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Den er dansk produceret og som danske produkter jo har ry for, så besidder den her også en fantastisk kvalitet og designet er da også uimodståeligt.

Det er tydeligt at se, at der er tænkt på hver enkelt detalje i den her elevationsseng. Det er et produkt i den bedste klasse. Motoren er fra den danske producent Linak og den sikrer dig et minimalt støjforbrug. Der medfølger selvfølgelig en trådløs fjernbetjening, så du kan styre denne sengs smarte funktioner, imens du ligger mageligt ned og slapper af.

En ekstra lille funktion og lækker detalje, det er at du kan tænde for lys under sengen, med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Så kan du trygt finde vej ud til toilettet, hvis du har behov for det i løbet af natten.

Sengen er fem-zoners, så der er rig mulighed for at indstille den til dit behov. Det gør du selvfølgelig let og simpelt ved hjælp af den medfølgende fjernbetjeningen og der er da også en praktisk lille holder til fjernbetjeningen, der sidder på madrassen.

Senses Lux elevationsseng

Senses Lux elevationssengMed en valgfri topmadras som medfølger, så kan du ikke være i tvivl om, hvor du skal sove næste gang.

Det bliver helt sikkert i denne Senses Lux model, som måler 80 x 200 centimeter, single, og som vel nok er en af markedets bedste og mest komfortable elevationssenge.

Det er utroligt vigtigt, at du sover ordentligt, og at du kan føle dig frisk til næste dags udfordringer.

Det kræver livet lidt af en, og eksperter mener også, at vi skal tænke os bedre om, når det handler om vores vigtige søvn.

Vi kan ikke vågne op om morgenen og føle os friske og veludhvilede, når vi sover på en bænk. der skal mere til, og det handler om støtte til kroppen, den rigtige temperatur, og selvfølgelig komforten.

Det kræver den bedste seng og madras, så det hele bliver så optimalt som muligt. Har du et dårligt søvnmønster, så skal du overveje, at få en helt ny seng, og denne model, vil helt sikkert leve op til dine forventninger.

Du skal ikke vente for længe med at skifte din gamle seng ud, for jo før du sover bedre, jo før får du en dejligere hverdag, med lidt mere overskud og energi.

Jupiter elevationsseng

Jupiter elevationssengJupiter no. 1 elevationssenge er overraskende god til prisen og besidder hvad en elevationsseng skal og så endda gøre det til en uimodståelig og yderst konkurrencedygtig pris.

En af de mest essentielle dele i enhver elevationsseng, det er elevationsbunden. I det her tilfælde er motoren produceret af danske Linak, der har gjort et fantastisk stykke arbejde, så du kan få de bedste forudsætninger for en fantastisk nattesøvn.

Der er hele 28 lameller i den her elevationsbund, hvoraf fem af dem er justerbare, hvilket gør det muligt at indstille sengen til netop dit behov.

Den er justerbar både i fod- og hovedgærdet og du styrer dette let og enkelt ved brug af den tilhørende fjernbetjening. Fjernbetjeningen er endda trådløst, så du kan bruge den imens du ligger komfortabelt i din nye elevationsseng.

Du får med den her elevationsseng en fantastisk behagelig madras, der er udstyret med posefjedre. Der er hele 250 posefjedre pr. kvadratmeter, så du kan få den bedste oplevelse, når du lægger dig ned på madrassen.

Sengen er dansk produceret og motoren er enormt støjsvag. Når du indstiller madrassen så sker det med glidende bevægelser og elevationsbunde har endda en madrasbremse i sig, så du ikke behøver at bekymre dig om at madrasserne glider væk fra hinanden eller væk fra deres plads.

Denne her elevationsseng er den mest prisvenlige af de produkter vi har valgt at fremhæve i dag, dog kan du stadig roligt regne med at få en elevationsseng, der giver dig den perfekte nattesøvn og opfylder alle dine ønsker, hvis du vælger dette produkt.

Vi gør lige opmærksom på, at der ikke medfølger gavlpuder og de så også skal anskaffes. Du får til gengæld overraskende meget andet for pengene, hvis du vælger denne fantastiske elevationsseng.

Benene er naturligvis inkluderet og du får også en 12 cm tyk og stabil træramme med denne elevationsseng.

Denne elevationsseng er polstret med 25 mm tyk polyetherskum, der vil give dig en perfekt blød og komfortabel nattesøvn.

Størrelsen er 140 x 200 cm og højden er i alt 56 cm. De 56 cm er udgjort af 19 cm høje ben, en 12 cm tyk bund, en 18 cm tyk madras og til sidst en yderst komfortabel topmadras på 7 cm.

Der medfølger endda 5 års garanti på motoren og hele 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.

LÆS OGSÅ: Sengeramme

Du får, mildest talt, komfort i topklasse med den her elevationsseng

I dette vidunder af en elevationsseng, så kan man tydeligt mærke at der er lagt vægt på komforten. Du får hele 250 pocketfjedre pr. kvadratmeter, så du kan roligt forvente, at du kommer til at ligge behageligt og få dit livs bedste nattesøvn i den her seng.

Den er polstret med 25 mm latex, for at give dig en god og fleksibel nattesøvn. Latex er et produkt der oftest er brugt i den sammenhæng og når du først har prøvet at ligge i sengen, så forstår du da også hvorfor.

Selve rammen på sengen er lavet af stærkt træ og er hele 20 cm tykt. Den er yderst holdbar og du kan trygt regne med, at denne ramme vil holde i mange år.

Sengens størrelse er 160 x 200 cm og højden er 64 cm. De 64 cm kommer af ben der er 19 cm høje, en bund på 21 cm, en 17 cm tyk madras og til sidst topmadrassen der er 7 cm tyk.

Ganske gratis medfølger der 5 års garanti på motoren og hele 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.

Det var de seks bedste bud på elevationssenge, hvis du spørger os.

Vi er overbevist om at en elevationsseng kan optimere din nattesøvn enormt og vi håber at du vil give dig selv den luxus.

Hvis du vælger et af de seks produkter, som vi har anbefalet, så kan du trygt regne med at få noget for pengene og noget der vil holde i mange år!

Held og lykke i din søgen efter den perfekte elevationsseng til dig!

Bergen elevationsseng by Bedre Nætter

Her har vi en elevationsseng fra Bedre Nætter, der giver dig alt hvad du skal bruge, for at sove trygt om natten. Den har en række smarte funktioner og lever mildest talt op til Bedre Nætters ry med at skabe kvalitetsprodukter med en høj komfort, da også til yderst konkurrencedygtige priser.

Den er designet og produceret af Bedre Nætter i Belgien og du får en seng opbygget af flere forskellige eksklusive komponenter, fra forskellige producenter rundt over verden. Det er for at give dig den bedste elevationsseng muligt og blandt andet er elevationsbunden med en motor fra danske Linak.

Du får svensk fyrretræ, dansk produceret motor og belgisk møbelstof sat sammen til en uimodståelig seng, der har en overraskende god komfort, høj kvalitet og så fås til en god pris.

Denne her springmadras indeholder hele 300 fem-zonede fjedre pr. kvadratmeter, der sikrer dig en dejlig blød og stabil madras, samt en fleksibilitet uden lige.

Vi har endda tilføjet hele 35 mm latex polstring på hver side af fjedrene, så du dermed får en trykelastisk overflade. De vil give en affjedring og en optimal liggekomfort samt støtte, som du kan nyde godt af hver evigt eneste nat.

Latex giver dig oven i købet en unik bevægelsesfrihed, da det er elastisk og du er dermed sikret at kunne dreje dig og ændre position, netop som du ønsker hele natten.

Unikt og ultimativt komfortabelt finish med Climalatex AEGIS topmadras

For at gøre det hele lidt bedre, så har Bedre Nætter tilføjet en topmadras af bedste klasse til denne seng. Den er 7 cm tyk og har en hele 5 cm tyk kerne af Climalatex. Climalatex er anderledes end almindeligt latex og føles en smule blødere. Vigtigst af alt så er åndbarheden af Climalatex væsentligt højere og du kan derfor forvente en god ventilation, der giver dig de bedste forudsætninger for en søvn i topklasse.

Topmadrassen er så endda AEGIS behandlet, hvilket gør den er antibakteriel og allergivenlig. Endvidere er betrækket også AEGIS behandlet, så du derved får det optimale og sunde klima at sove i.

Størrelsen på madrassen er 180 x 200 cm og højden er 69 cm. De 69 cm er gjort af 19 cm høje ben, en 21 cm tyk bund, 22 cm tyk madras og til sidst den førnævnte topmadras på 7 cm.

Benene er selvfølgelig inklusiv og produktet er omgivet af en kraftig 20 cm tyk træramme.

Du får gratis 5 års garanti på motoren og imponerende 15 års garanti på ramme og fjedrebrud inklusiv.

Denne side er anmeldt af: Amanda A. Mathiasen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar