Robotplæneklipper – Det har aldrig været lettere at slå græs

Foråret er på vej. Vejret bliver stille og roligt mildere og varmere. Det er snart tid til at rykke ud i haven og nyde den dejlige stemning udenfor. Følelsen af den friske luft og alle havens herligheder er det bedste, der findes.

Og der er mange herligheder i haven, der skal nusses om. Blomsterbede, krukker og hæk. Og selvfølgelig også havens hjerte – græsplænen.

Den pynter på hele havens udtryk, så den er vigtig at holde flot og frodig. Men hvordan gør du det hurtigst og nemmest? Svaret er simpelt. En robotplæneklipper.

Sæt din robotplæneklipper i sving på ganske kort tid og lad den gøre det hårde arbejde. Mens den får sved på panden, kan du bruge din tid på andre ting. Læn dig tilbage i havestolen og slap helt af.

Hiv havehandskerne frem fra skuffen og giv dine blomsterbede og krukker din fulde opmærksomhed og kærlighed. Eller lav en dejlig frokost til familien og spis ude i det gode vejr. Når din robotplæneklipper er færdig, stopper den af sig selv og kører på plads.

Bagefter kan du nyde det fantastiske resultat – en pæn og velholdt græsplæne. For din græsplæne er en robotplæneklipper bare præcis den klipper, som den har brug for hver eneste gang, den skal klippes. For dig er livet bare lettere og skønnere med en robotplæneklipper.

Bliv klogere på at vælge den rigtige robotplæneklipper

Det kan godt føles lidt som at køre i karrusel, når du står over for at træffe et valg om en robotplæneklipper. For hvilken en er den rigtige?

Det er nemt at blive en smule forvirret over, hvilken robotplæneklipper der passer til dit behov. Men fortvivl ikke. Vi har lavet en beskrivelse af forskellige robotplæneklippere, så du nemt og enkelt kan matche dig selv med din kommende robotplæneklipper.

SE OGSÅ: Bålfad

Robomow Robotplæneklipper

Robomow Robotplæneklipper
11.299 kr.

Man tror næsten ikke helt sine egne øjne, når man ser farmand ligge på solsengen med en god bog, og så den røde robotplæneklipper, der bare arbejder sig frem, meter efter meter, og klarer hele græsplænen på næsten ingen tid. Men det er nutiden, som før bare var en sjov tanke.

Nu er det virkelighed, og du kan nu bruge al din tid til meget andet, end at slå græsplæne. Robomow er udstyret med et smart klippesystem, og med sine skarpe stålknive klipper den græsset helt perfekt.

Du kan invitere naboen til et kig, og måske en kold forfriskning, mens at Robomow klarer jobbet for dig, og du kan da vise ham, hvor smart det er med app og program, så der er styr på det hele.

Han bliver måske helt grøn af misundelse, når du nu bare kan ligge og slappe af, mens din nye maskine klarer alting selv.

Den må han bare sluge, for du har jo også tid til en sank med ham imens. Læn dig tilbage, mens græsset bliver trimmet. Klarer op til 1.600 kvadratmeter. En sand testvinder fra TÆNK.

SE OGSÅ: Vægdrivhus

Gardena Robotplæneklipper

Gardena Robotplæneklipper
7.790 kr.

Kan du finde på noget der er meget sjovere og spændende end at slå græsplæne, så er du ikke helt alene.

Der er mange som dig, der hader at bruge tid på at slå græsset, og som hellere vil bruge tiden sammen med familien.

Det kan du gøre nu, ved at investere i denne pragt maskine af en robotplæneklipper. Nu skal du ikke spilde tiden med græsset, for den klarer hele arbejdet uden dig som påhæng. Du skal bare sætte den i gang, og så har den klaret jobbet i løbet af et par timer, alt efter hvor stor en plæne du har.

Gardena R70Li robotplæneklipperen er din nye græs-makker, som sørger for at din plæne bliver klippet og veltrimmet uden at du rører en finger.

Du skal bare læse manualen, programmere klipperen, og så kan du sætte den i gang. Det bliver ikke nemmere og mere simpelt.

Gardena er kendt for de bedste haveprodukter, og denne maskine vil helt sikkert heller ikke skuffe dig og dine forventninger.

SE OGSÅ: Fuglefoderbræt

ROBOMOW MS2500 Robotplæneklipper

ROBOMOW MS2500
16.994 kr.

Robomow er et anerkendt mærke inden for robotplæneklippere. Med over 20 års erfaring inden for branchen ved firmaet, hvad der skal til for at give dig en brugervenlig og havevenlig robotplæneklipper. Det grafiske display er nemt at navigere i.

Her finder du forskellige installationsmuligheder, som alle er nemme at finde rundt i. Når du har sat ROBOMOW MS2500 i gang, kan du stole på, at den udfører dit program til punkt og prikke. Og resultatet er fantastisk.

De kraftige, velkonstruerede knive og et fjederophængt knivsystem giver din græsplæne en fremragende og maksimal klipning hver eneste gang. Selv kuperede landskaber eller en langhåret græsplæne udgør ikke noget problem. Her vil dit græs også fremstå flot og velholdt efter klipningen.

De kraftige og 50% bredere hjul sikrer ROBOMOW MS2500 en god manøvredygtighed. Og med en unik kantklipfunktion vil ROBOMOW MS2500 give din græsplæne en særlig finish ud i alle kanter. Den gør altså hele arbejdet for dig, så du ikke behøver at gå efter med en kantklipper.

ROBOMOW MS2500 kan klare en græsplæne op til 2500 m². Selvom du har en stor have, betyder det ikke en lang klipningstid. Den store klippebredde på 56 cm betyder en hurtig klipning og dermed færre klippetimer. Og selvom den er kraftig som bare pokker, har den en lav lydstyrke. Den forstyrrer ikke dig eller dine naboer, mens den arbejder for en flot og velholdt græsplæne.

LÆS OGSÅ: Overdækket terrasse

GARDENA SILENO+ 1600 Robotplæneklipper

GARDENA SILENO+ 1600
0 kr.

GARDENA SILENO+ 1600 er en robotplæneklipper i en klasse for sig. Denne lille, effektive maskine gør plænepleje så let. Med sin moderne teknologi har den særlige fordele frem for mange andre robotplæneklippere.

Ved hjælp af de to integrerede sensorer, SensorControl og SensorCut, kan den ikke bare programmere sig selv efter græsplænens vækst, men efterlader også et perfekt græstæppe uden striber på grund af et ekstra rent snit. Det er altså en intelligent robotplæneklipper, som tænker selv og automatisk afgør, hvor ofte den skal klippe. GARDENA SILENO+ 1600 kan klare en plæne op til 1600 m².

Ujævnt terræn og stigninger på 35% klarer den snildt takket være dens kraftfulde baghjulstræk.

Den giver ikke bare terrænet baghjul, men også andre robotplæneklippere, fordi den er enestående i forhold til komplekse græsarealer. Blomsterbede, krukker og havens andre herligheder er ingen hindring for, at GARDENA SILENO+ 1600 udfører et pålideligt, jævnt og stribefrit stykke arbejde.

EasyPassagefunktionen gør det nemlig let for maskinen at klare snævre og vinklede passager. Ser du ikke GARDENA SILENO+ 1600 starte sin græsslåning, vil du slet ikke observere, at den arbejder. Den er så støjsvag, at den næsten lydløst slår græsset. Du opdager kun, at den har forladt ladestationen, fordi du ser den perfekte græsslåning.

LÆS OGSÅ: Anlæg af græsplæne

WORX LANDROID M 800 Robotplæneklipper

WORX LANDROID M 800
0 kr.

Velkommen til 1. klasse inden for robotplæneklippere. WORX LANDROID M 800 er bare den ultimative robotplæneklipper, som enhver haveejer med op til 800 m² græsplæne må eje. Har du først prøvet en WORX LANDROID M 800, er der ingen anden robotplæneklipper for dig.

Den har alt, hvad en robotplæneklipper skal have. Og det er ikke uden grund, at maskinen suverænt er blevet kåret til en af de allerbedste robotplæneklippere til denne pris. Her skal du slet ikke tænke på noget. Efter græsslåningen kører WORX LANDROID M 800 selv tilbage til ladestationen, når den er ved at løbe tør for strøm. En integreret regnsensor stopper automatisk robotten, når det begynder at regne.

Den registrerer selv forhindringer og sørger for at undgå dem, så der ingen skade sker. Sikkerheden er i højsædet. En indbygget sensor stopper knivene med det samme, hvis maskinen vælter eller bliver løftet. Materialerne er af høj kvalitet. Den er så robust, at den ingen investeringer kræver de næste mange år. Og med sin 37 cm bredde klarer robotplæneklipperen smalle, nørklede områder uden problemer.

Den kan træffe beslutninger selv, så den slår de områder, som andre robotplæneklippere passerer henover. WORX LANDROID M 800 tilpasser sig din have. Din have skal ikke tilpasse sig en WORX LANDROID M 800.

 

LÆS OGSÅ: Trampolin nedgravning

BOSCH INDEGO 800 Robotplæneklipper

BOSCH INDEGO 800
0 kr.

BOSCH INDEGO 800 er din intelligente robotplæneklipper. Bosch har udviklet et smart og effektivt navigationssystem, Logicut, som er indbygget i BOSCH INDEGO 800. Systemets styrke ligger i, at det selv beregner en effektiv klipperute for hver eneste tomme af din have og navigerer rundt efter den.

Græsset bliver slået systematisk i sektioner og i perfekte parallelle baner. Det giver en yderst præcist slåning, og banerne varierer fra klipning til klipning. Det gør, at plænen ikke klippes to gange og derved belastes bestemte steder, og ingen områder glemmes.

BOSCH INDEGO 800 spreder det afklippede græs jævnt over hele græsplænen og gøder derved plænen på samme tid. Du får den såkaldte bioklipeffekt uden egentlig at have et indbygget bioklipsystem.

Den intelligente navigation sørger for en hurtig græsslåning – 30% hurtigere end en vilkårlig navigation. Samtidig sørger de integrerede multifølere for at dreje blødt uden om forhindringer. BOSCH INDEGO 800 klarer fint en vellykket klipning på en græsplæne på op til 800 m². Sæt robotplæneklipperen i gang, når du vil. Støjniveauet er nemlig så svagt, at du knap nok hører den arbejde.

LÆS OGSÅ: Fundament til skur

ROBOMOW RS630 Robotplæneklipper

ROBOMOW RS630 er den perfekte robotplæneklipper til den store have. Op til 3200 m² er den i stand til at slå uden problemer. Den er batteridrevet, så den er en miljøvenlig maskine i forhold til den traditionelle plæneklipper med brændstof og CO2-udledning.

Det specielle ved ROBOMOW RS630 er den kulfrie motor. En kulfri motor er et godt valg, fordi det betyder en meget længere holdbarhed for robotplæneklipperen. Samtidig har en kulfri motor også de fordele, at robotten simpelthen larmer mindre, og at den generelt er mere energieffektiv.

Materialerne er af høj kvalitet, hvilket gør ROBOMOW RS630 robust til at klare alt slags terræn og hældninger helt op til 36%. Robotten er udstyret med klinger, så den også klipper kanter. Den efterlader altid et flot og sundt resultat, uanset om det er lige, skæve eller stigende opgaver, den bliver sat til. Alt i alt får du en robotplæneklipper, du kun bliver glad for.

En robotplæneklipper er en god investering

I årevis har de forskellige firmaer knoklet for at give dig som haveejer en robust og effektiv robotplæneklipper. Og det hårde arbejde har givet pote. Som aldrig før er markedet spækket med fantastiske robotplæneklippere, som hver især har gode egenskaber at tilbyde.

En selvstyrende maskine. En flot og præcis slåning af hele din græsplæne, også kanter og komplekse strukturer. Brugervenlighed. Miljøvenlighed. Energieffektivitet. Og meget, meget andet. Og efterhånden, som flere og flere robotplæneklippere brager frem på markedet, har det også en indvirkning på prisen.

Der er forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑