Sidst opdateret den

Hvis du gerne vil have en bålplads i hjemmet bør du investere i et bålfad. Et bålfad er nemlig en nem og alternativ måde hvorpå du kan få et bålplads – og det uden at skulle til at lave et hul i jorden.

Et bålfad er også en sikker måde, hvorpå børnene har mulighed for at lave snobrød eller skumfiduser over gløder. Alt efter hvor store børnene er har i også større mulighed for at holde øje med dem, og sikre at alt går som det skal.

Der findes mange forskellige bålfade, og alle bålfade har hver deres fordel og ulempe. Det er derfor vigtigt at du tænker over hvilke behov du ønsker at dit kommende bålfad skal dække, samtidig med hvor børnevenligt dine bålfad skal være.

Alle de bålfade som vi præsentere her er lavet af de bedste materialer. I visse tilfælde vil der endda være tale om rustfri stål, mens andre ikke nødvendigvis er rustfri stål. Nogle bålfad fås ligeledes med ben, mens andre bliver ‘lagt’ på jorden.

Bålfade kan bruges overalt i huset. Har du overvejet at lave snobrød indendørs skal du huske beskyttelse til gulvet – typisk vil de fleste bålfade dog være tiltænkt haven, hvor en stor terrasse er et godt sted at have dem placeret.

Bon-fire bålfad m. lange ben

Bon-fire bålfad m. lange benDette bålfad er et af de bedste bålfad som vi kan byde på, særligt hvis du er på udkig efter dit første bålfad nogensinde. Når du tager dette bålfad i brug har du mulighed for at bruge det alene eller kombinere det med et sæt.

Bålfadet giver en god stemning, hvis i om aftenen ønsker at have mere lys, samtidig med at i gerne vil have lidt mere varme end ellers.

Da der følger ben med har i ligeledes mulighed for at bruge dette bålfad til madlavning. Når det ikke længere er sommer vil I kunne lave suppe eller gløgg i stedet, og drikke den udenfor til varmen fra bålfadet.

Her vil i kunne koge alt fra kartofler til at lave skumfiduser som dessert – er i villige til at prøve lidt af hvert er det kun fantasien der sætter grænsen har mulighederne. Vi garantere at i vil opleve livet udenfor på en helt ny måde.

Størrelserne på dette bålfad fås i fire forskellige størrelse, og kan derfor dække behovet hos selv den største familie.  Bålfadet er sort emalje i 68 cm, og er inkl. beslag til 3 ben på 50 cm – benene er selvfølgelig pulverlakerede.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stort bålfad i støbejern 78,5 cm

Stort bålfad i støbejern 78,5 cmDette er et meget stort bålfad i klassisk sort støbejern. Det runde bålfad er perfekt hvis du står og mangler et bålfad til terrassen eller hvis du gerne vil have grillmad uden det store besvær, og netop madlavning er nemt i dette store bålfad.

Det gode ved dette bålfad er at den har mulighed for at stå udenfor hele året rundt. Det eneste du skal huske er at smøre det ind i olie hvert kvartal, eller hvis du gerne vil være sikker på at undgå rust, hver måned.

Når du smører dit bålfad ind i olie vil det også beholde sin flotte sorte farve. Farven på bålfadet gør at du kan bruge det til alle designs og uanset hvordan du har indrettet dit hjem.

Hvis du ikke har et behov på 78,5 cm, men i stedet gerne vil have et godt bålfad der minder meget om dette har dette bålfad en lillebror på kun 60 cm. Du skal bare huske på, at jo større et bålfad du har, desto nemmere og mere mad har du mulighed for at lave på en gang.

Bålfadet har en levetid på mange år, hvis blot du behandler det ordentligt, og du har mulighed for at få brugt mange timer foran dette bålfad.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Fuglefoderbræt

Greenhand bålfad – The fire pit bowl

Greenhand bålfad - The fire pit bowlDette fad er særligt brugbart hvis du ønsker et fad, som du kan bruge til din træterrasse.

Dette bålfad er sort og er lavet i metal. Det betyder at det er utrolig holdbart og det kan sagtens stå på terrassen og være klar til hygge og varme om aftenen.

Det er perfekt til at bage snobrød eller riste skumfiduser, så det er helt sikkert et bålfad for børnefamilierne. Det er også muligt at tilkøbe en grillrist til dette bålfad, således at man kan lave andet mad over bålet.

Bålfadet står på 3 solide ben i metal og det har en diameter på 70 cm. Vægten på bålfadet er 10 kg., så det står solidt på jorden, samtidig med at det nemt kan flyttes, hvis man ønsker dette.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Eva Solo ildsted – FireGlobe

Eva Solo ildsted - FireGlobeDesign og funktion er i højsædet med dette ildsted. Det er et bålfad af det kendte mærke Eva Solo, hvilket er et mærke som altid har indtænkt netop disse to faktorer når de f.eks. har produceret køkkenting.

Eva Solo ildsted lægger op til aftenhygge på terrassen eller i haven, og den kan bruges til at skabe varme, men den er også velegnet til at lave bålsnacks, som f.eks. marshmallows.

Den er lavet i et enkelt og moderne design, hvor bålfadet er formet som en åben kuppel, der gør at man rigtig kan nyde ilden og varmen.

Bålfadet er lavet i emaljeret stål og pulverlakeret aluminium og har et håndtag øverst i kuplen, som gør det nemt at flytte rundt på det.

Mål: 66 x 64 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bålfad med firkantet granitfod

Bålfad med firkantet granitfodMed dette bålfad følger der en stor granitfod. Denne fod giver bålfadet et unikt design, og hvis du ønsker et bålfad som er mere kreativt end andre bålfade er dette lige dig. Det er et stort bålfad i sort støbejern, og du vil uden problemer kunne lave mad til 3-5 personer.

Udover madlavning er dette bålfad også særlig effektivt hvis du står og mangler en terrassevarmer. En terrassevarmer er ofte et rigtig godt samlingspunkt for ens familie og i vil kunne få en hyggelig tid foran det rette bålfad – også selvom teenagedatteren har veninder på besøg.

Målene på dette bålfad er 59x59x23 cm. (uden fod). Som vi nævnte tidligere har du mulighed for at lave mad til en lille familie, og hvis du har et større behov end det, anbefaler vi at du enten køber to af disse bålfad eller kigger dig om efter en tredje.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bon-fire sæt med halvpande og bålfad

Bon-fire sæt med halvpande og bålfadBon-fire er et af de få producenter af kvalitets-bålfade, og med dette bålfad har de gjort det igen. Køber du dette sæt vil du få en halvpande sammen med et bålfad, og derfor alt hvad du har brug for, for at kunne lave lækker mad i weekenden eller når overskuddet er til det.

Det er nemt at transportere dette sæt frem og tilbage, hvilket betyder at i kan tage ud i skoven og grille, på stranden eller et helt tredje sted – det bestemmer i selvfølgelig selv. En ting er sikkert; Med dette bålfad er det nemt.

Halvpanden som følger med er den nye smarte BBQ pande. Der følger ligeledes monteringsbeslag med, ligesom at der også er forniklede kæder til ophæng og grillrist med i købet.

Netop halvpanden kan være nyttigt hvis i kommer for sent i gang med at tænde op for bålfadet. I vil nemlig kunne stege kødet mens der er flammer, ligesom at i også kan lave en lækker hjemmelavet pizza eller paella.

Bon-fire er det nye sort når det kommer til bålfade. TV2 lavede ligeledes et indlæg om hvordan du på bedste vis kunne lave en god bålplads rundt om et bålfad fra Bon-fire.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Anlæg af græsplæne

Trip Trap – Helios Fyrfad – bålplads

Trip Trap - Helios Fyrfad - bålpladsNemt transportabelt bålfad. Med dette bålfad vil du uden problemer kunne lave hyggelig mad sammen med resten af din familie.

Bålfadet er lavet af det bedste støbejern som der findes på markedet. Da det er stål vil det med tiden komme til at ruste, og du skal derfor tage nogle forbehold, hvis du ønsker at undgå rust.

For at undgå rust kan du vælge at smøre bålfadet ind i olie, ligesom at du også kan vælge at bære den indenfor når du eller resten af familien ikke bruger den længere.

Designet er det klassiske Trip Trap, som stadig vinder ind i de danske hjem. Det gode ved Trip Trap er at de ikke udskiller sig for meget, og du kan derfor have en flot have med denne bålfad stående på terrassen, uden at bålfadet tager alt opmærksomheden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bålfad med rund granitfod

Elsker du granit? Så har du muligheden for at kombinere granit med det at lave mad over et bål. Med dette bålfad følger der nemlig en rund granitfod med.

Granit-foden gør dog at du ikke har mulighed for at flytte rundt på bålfadet ligeså tit som du vil kunne gøre med andre. Derimod pynter dette bålfad mere i haven, og hvis du i forvejen har statuer eller andre former for granit-pynt i haven går man aldrig galt med dette bålfad.

Det er et lille bålfad, hvilket gør at der kun vil kunne lave mad til den lille familie, medmindre du har den kørende i lang tid.

Gør hverdagen mere hyggelig med et bålfad

Hvis du gerne vil gøre din hverdag lidt mere hyggelig end ellers, anbefaler vi kraftigt at du investere i et bålfad. Når du har et bålfad kan du samle hele familien til en omgang lækker grillmad.

Køber du et stort bålfad vil der ligeledes være plads til at invitere kammerater og andre venner på besøg – og har du en datter eller søn vil de straks stige i popularitet om sommeren.

Et bålfad kan ligeledes fås i mange forskellige designs. Går du meget op i din have eller din terrasse, kan det være vigtigt at finde det helt rigtige bålfad. Køber du et bålfad i et forkert design vil du komme til at fortryde det i længden.

 

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar