Et fuglefoderbræt er en god investering, hvis du gerne vil pifte din have op med liv. Når du sætter et fuglefoderbræt op med mad vil du tiltrække nabolaget fugle.

At have fugle ude i sin have kan gavne dig meget. Humørmæssigt vil du blive gladere, da du kan se hvordan fuglene nyder livet. Om morgenen vil du desuden kunne blive vækket af fuglenes sang, hvilket er noget bedre end det larmende vækkeur.

Du kan i dag få fuglefoderbrætte som er tilpasset din have. Der findes minimalistiske brætte, hvis du har en simpel have og ønsker at den skal forblive simpel. Derudover kan du få moderne, klassiske og udfordrende fuglefoderbrætte.

Det er vigtigt at foderbrætte bliver holdt rene. Du kan derfor vælge at købe et simpelt fuglebræt, som kræver mere rengøring end andre fuglebrætte.

Du kan dog også vælge at investere i et vedligeholdelsesfrit fuglebræt, som automatisk beskytter foderet mod regn og slud.

Foderbrætte bliver i dag næsten kun lavet af tre materialer. De tre materialer er rustfrit stål, glas og plastik. Det er muligt at finde foderbrætte som er lavet af god kvalitet med alle materialerne.

Nogle foderbrætte bliver i dag også lavet af massivt træ. Det er dog ikke mange producenter der vælger denne løsning mere. Massivt træ har dog nogle fordele, da det føles mere naturligt end plastik.

Inden du begynder at investere i et foderbræt skal du dog være opmærksom på om der er store eller små fugle nær dig. Er det store fugle skal du nemlig købe nogle andre foderbrætte end ellers.

Fuglefoderbræt – HOOT

Fuglefoderbræt - HOOT
0 kr.

Dette er et moderne fuglefoderbræt, som kan give det din have mangler. Udover at se godt ud, kan du fodre fuglene i din have effektivt, hvilket sikrer dig den gode lyd af fugle hele sommeren.

Hvis du investere i dette fuglefoderbræt, vil du desuden sørge for at forhindre madspil. I takt med at de gamle frø bliver spist, vil maskinen automatisk lade de nye frø falde ned til fuglene.

Du fylder fuglefoderbrættet op ved at skrue låget af og hælde frøene op.

Birdfeed’er – Born In Sweden

Har du en veninder, som tænker meget på fuglene ude i haven, kan du give dette fuglefoderbræt i værtindegave. Det er et lille fuglefoderbræt, som er let at transportere rundt.

Det smarte ved dette fuglefoderbræt, i forhold til mange andre, er at du kan montere det på din vindue. Dette gør at fuglene kommer helt tæt på, og du har nemmere ved at tage billeder af fuglene i din have.

Dette fuglefoderbræt har desuden vundet en pris for sit lækre og smukke design.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
129,00 129,00 Læs mere

Eva Solo foderbræt

Dette fuglefoderbræt har taget udgangspunkt i det klassiske og populære Eva Solo. De har opgraderet designet en smule, hvilket har gjort det mere funktionsdygtigt i forhold til andre foderbrætte.

Hvis du vælger at studere designet på dette fuglefoderbræt vil du hurtig opdage at det er let og organisk – noget som fuglene elsker.

Designerne  bag dette foderbræt har ligeledes valgt at fokusere på at holde foderet rent og sikkert. Der er en glaskuppel, som sørger for at foderet ikke bliver vådt og ødelagt når det regner.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Eva Solo Fuglefoderrør

Dette fuglefoderrør fra Eva Solo har et meget enkelt design, og det egner sig perfekt til at blive stillet i blomster bedet på altanen eller i haven.

Røret indeholder to åbninger i bunden, som forsyner mindre fugle med foder.

Eva Solo Fuglefoderrør er skabt til at være diskret, så man ikke lægger så meget mærke til det, men stadig kan få en masse fugleliv omkring hus eller lejlighed.

Foderrøret er 29 cm. højt og 7 cm. bredt.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Fuglefoderbræt til Vinduet

Fuglefoderbræt til Vinduet
0 kr.

Hvis du gerne vil have en bedre udsigt, samtidig med at du er helt vild med fugle bør du investere i dette fuglefoderbræt til dit vindue.

Når fuglene kommer for at spise den mad du har sat ud til dem, kan du få et rigtig godt billede af dem. Dette gør at hyggen er lidt større, hvis du selv sidder udenfor i det gode sommervejr.

Det er nemt at sætte dette fuglefoderbræt fast. Dette gøres nemlig med sugekopper, som blot skal sidde på ruden. Når du ikke længere vil have fuglefoderbrættet op kan vinduet oftest trænge til en lille vask.

Mågen Fuglefoderbræt

'Mågen' Fuglefoderbræt
149 kr.

Har du fugle i haven, og vil du gerne forkæle dem som aldrig før? Så kan dette smarte foderbræt klare dine behov. Foderautomaten har et rigtig godt design, som både er effektivt i brug og flot at kigge på.

Det er vist ikke svært at se, hvorfor dette fuglefoderbræt har fået navnet ’Mågen’. Det er nemlig designet i et helt specielt design som gør, at det ligner lidt en måge. Designet er lavet af Morten Kristofersen og foderbrættet er produceret af Gardenlife.

Foderbrættet er lavet i sort pulverlakeret stål, og den vil fremstå yderst elegant på enhver terrasse, have eller altan.

Denne konstruktion gør det derfor nemt at fodre fuglene året rundt, så de har noget at leve af og så man også får lidt fugleliv omkring huset.

Suppler dit fuglefoderbræt

Et fuglefoderbræt er en god start hvis du ønsker fugle i haven. Du kan dog vælge at købe mere tilbehør til fuglene i din have, hvis du ønsker dette.

Noget af det, som går godt sammen med foderbrætte er fuglehuse. Ved at investere i fuglehuse kan fuglene holde sig varme om vinteren,

Alt efter hvor stor en have du har, kan du også supplere med et fuglebad. På denne måde kan du være sikker på at fuglene vælger at blive i din have, hvilket vi allesammen ved skaber glæde hos dig og de nærmeste.

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Skriv en kommentar