Fuglefoderbræt – Få liv og glæde i haven

Rate this post

Et fuglefoderbræt er en god investering, hvis du gerne vil pifte din have op med liv. Når du sætter et fuglefoderbræt op med mad vil du tiltrække nabolaget fugle.

At have fugle ude i sin have kan gavne dig meget. Humørmæssigt vil du blive gladere, da du kan se hvordan fuglene nyder livet. Om morgenen vil du desuden kunne blive vækket af fuglenes sang, hvilket er noget bedre end det larmende vækkeur.

Du kan i dag få fuglefoderbrætte som er tilpasset din have. Der findes minimalistiske brætte, hvis du har en simpel have og ønsker at den skal forblive simpel. Derudover kan du få moderne, klassiske og udfordrende fuglefoderbrætte.

Det er vigtigt at foderbrætte bliver holdt rene. Du kan derfor vælge at købe et simpelt fuglebræt, som kræver mere rengøring end andre fuglebrætte.

Du kan dog også vælge at investere i et vedligeholdelsesfrit fuglebræt, som automatisk beskytter foderet mod regn og slud.

Foderbrætte bliver i dag næsten kun lavet af tre materialer. De tre materialer er rustfrit stål, glas og plastik. Det er muligt at finde foderbrætte som er lavet af god kvalitet med alle materialerne.

Nogle foderbrætte bliver i dag også lavet af massivt træ. Det er dog ikke mange producenter der vælger denne løsning mere. Massivt træ har dog nogle fordele, da det føles mere naturligt end plastik.

Inden du begynder at investere i et foderbræt skal du dog være opmærksom på om der er store eller små fugle nær dig. Er det store fugle skal du nemlig købe nogle andre foderbrætte end ellers.

PHOENIX FUGLEHUS

PHOENIX FUGLEHUS - Hvid
199 kr.

Dette foderbræt skiller sig ud ved at være designet på en helt speciel måde. Det er fremstillet helt i hvidt og udformet som et slags hus med 3 vinduer, hvor den ene side er åben så fuglene let kan flyve ind og man nemt kan se fuglene og tilføre foder.

Inde i fuglehuset er der en træpind, som gør at fuglene let kan sidde på den og spise foderet. Dette foderbræt er lavet, sådan at folk uden have kan hænge et fuglehus op på altanen eller ude foran vinduet og på den måde høre fuglene kvidre.

Det kan hænges op i en snor eller man kan tilkøbe et træspyd, som man kan sætte det på, og dermed have det stående i haven. Dette fuglehus er en god måde at skabe noget liv omkring huset eller lejligheden.

Fuglehuset er lavet i metal inkl. en træpind og måler 25 x 17 x 19 cm.

Fuglefoderbræt – HOOT

Fuglefoderbræt - HOOT
249,95 kr.

Dette er et moderne fuglefoderbræt, som kan give det din have mangler. Udover at se godt ud, kan du fodre fuglene i din have effektivt, hvilket sikrer dig den gode lyd af fugle hele sommeren.

Hvis du investere i dette fuglefoderbræt, vil du desuden sørge for at forhindre madspil. I takt med at de gamle frø bliver spist, vil maskinen automatisk lade de nye frø falde ned til fuglene.

Du fylder fuglefoderbrættet op ved at skrue låget af og hælde frøene op.

 

 

Birdfeed’er – Born In Sweden

Birdfeed'er - Born In Sweden
149 kr.

Har du en veninder, som tænker meget på fuglene ude i haven, kan du give dette fuglefoderbræt i værtindegave. Det er et lille fuglefoderbræt, som er let at transportere rundt.

Det smarte ved dette fuglefoderbræt, i forhold til mange andre, er at du kan montere det på din vindue. Dette gør at fuglene kommer helt tæt på, og du har nemmere ved at tage billeder af fuglene i din have.

Dette fuglefoderbræt har desuden vundet en pris for sit lækre og smukke design.

 

 

Alicante foderbræt

Alicante foderbræt
74,50 kr.

Alicante foderbræt er meget fleksibelt. På grund af dens form kan du vælge at hænge dette foderbræt op, hvor der ellers ikke ville være plads til noget.

Du skal dog passe på med at hænge foderbrættet for højt op, da det kræver at du tager låget af for at kunne fylde det op igen. Hvis du gerne vil have en mindre version end den vi har valgt her, kan du også få dette.

 

 

 

Eva Solo foderbræt

Eva Solo foderbræt
699 kr.

Dette fuglefoderbræt har taget udgangspunkt i det klassiske og populære Eva Solo. De har opgraderet designet en smule, hvilket har gjort det mere funktionsdygtigt i forhold til andre foderbrætte.

Hvis du vælger at studere designet på dette fuglefoderbræt vil du hurtig opdage at det er let og organisk – noget som fuglene elsker.

Designerne  bag dette foderbræt har ligeledes valgt at fokusere på at holde foderet rent og sikkert. Der er en glaskuppel, som sørger for at foderet ikke bliver vådt og ødelagt når det regner.

 

Eva Solo Fuglefoderrør

Eva Solo Fuglefoderrør
349 kr.

Dette fuglefoderrør fra Eva Solo har et meget enkelt design, og det egner sig perfekt til at blive stillet i blomster bedet på altanen eller i haven.

Røret indeholder to åbninger i bunden, som forsyner mindre fugle med foder.

Eva Solo Fuglefoderrør er skabt til at være diskret, så man ikke lægger så meget mærke til det, men stadig kan få en masse fugleliv omkring hus eller lejlighed.

Foderrøret er 29 cm. højt og 7 cm. bredt.

 

Eksklusiv foderstand fra Blomus

Eksklusiv foderstand fra Blomus
989 kr.

Dette er en foderstand, som du kan bruge hele året rundt. Om vinteren skal du bare bruge foderstanden med toppen, mens du om sommeren bruger den som en træplade.

Foderstanden er ligeledes af rustfri stål og er lavet af de bedste materialer på markedet. Dette gør at kvaliteten er skruet helt i vejret, og mange eksperter har endda kun snakket positivt om netop dette fuglefoderbræt.

Du kan også vælge at fylde skålen der er indbygget i brættet op med vand. Dette giver fuglene et fuglebad, som altid er sjovt og hyggeligt at kigge på.

Fuglefoderbræt til Vinduet

Fuglefoderbræt til Vinduet
69 kr.

Hvis du gerne vil have en bedre udsigt, samtidig med at du er helt vild med fugle bør du investere i dette fuglefoderbræt til dit vindue.

Når fuglene kommer for at spise den mad du har sat ud til dem, kan du få et rigtig godt billede af dem. Dette gør at hyggen er lidt større, hvis du selv sidder udenfor i det gode sommervejr.

Det er nemt at sætte dette fuglefoderbræt fast. Dette gøres nemlig med sugekopper, som blot skal sidde på ruden. Når du ikke længere vil have fuglefoderbrættet op kan vinduet oftest trænge til en lille vask.

 

Tweet fuglehus fra XD Design

Tweet fuglehus fra XD Design
193,50 kr.

Tweet fuglehus er et fuglehus med et stort tag, og en træpind som fuglene kan sidde på mens de spiser. Designet gør at fuglene kan holde sig tørre.

Det er muligt at hænge fuglehuset i en snor, hvis du ikke gider at skrue den fast til et træ eller en væg.

Når fugle bor i et fuglehus, bliver der oftest meget hurtigt beskidt. Dette ved udviklerne bag fuglehuset, og de har derfor lavet en smart funktion som tillader dig at skrue bunden af, når du gerne vil rengøre huset.

Det anbefales at du gør dette når der ikke bor fugle i huset.

Foderbræt – Birdy Eat

 

Foderbræt - Birdy Eat
379 kr.

Hvis du godt kan lide det minimalistiske er dette foderbræt noget for dig. Den er galvaniseret og holder derfor godt ude i den danske natur.

Udover at kunne bruge klassisk fuglefoder giver denne model dig også adgang til at hænge mejsebolde eller lignende på en krog. Hvis du er helt vild med dette design, og gerne vil have mere af det, kan du ligeledes købe en redekasse.

 

 

 

Borea Foderbræt

Borea Foderbræt
499 kr.

Har man en have med træer eller en stor altan, så kunne man sagtens tænke sig, at man kan finde på at hænge dette foderbræt op.

Det er utrolig velegnet til dette formål og giver en foderplads til de mindre fugle. Borea foderbræt er lavet af rustfrit stål, hvilket fremstår super moderne.

Den er ikke særlig stor og måler kun 22 cm. i længden, 14 cm. i højden og 16 cm. i dybden.

Det kan sættes fast på træer eller andre genstande med en omkreds på 20-60 cm.

 

Mågen Fuglefoderbræt

'Mågen' Fuglefoderbræt
149 kr.

Har du fugle i haven, og vil du gerne forkæle dem som aldrig før? Så kan dette smarte foderbræt klare dine behov. Foderautomaten har et rigtig godt design, som både er effektivt i brug og flot at kigge på.

Det er vist ikke svært at se, hvorfor dette fuglefoderbræt har fået navnet ’Mågen’. Det er nemlig designet i et helt specielt design som gør, at det ligner lidt en måge. Designet er lavet af Morten Kristofersen og foderbrættet er produceret af Gardenlife.

Foderbrættet er lavet i sort pulverlakeret stål, og den vil fremstå yderst elegant på enhver terrasse, have eller altan.

Denne konstruktion gør det derfor nemt at fodre fuglene året rundt, så de har noget at leve af og så man også får lidt fugleliv omkring huset.

Suppler dit fuglefoderbræt

Et fuglefoderbræt er en god start hvis du ønsker fugle i haven. Du kan dog vælge at købe mere tilbehør til fuglene i din have, hvis du ønsker dette.

Noget af det, som går godt sammen med foderbrætte er fuglehuse. Ved at investere i fuglehuse kan fuglene holde sig varme om vinteren,

Alt efter hvor stor en have du har, kan du også supplere med et fuglebad. På denne måde kan du være sikker på at fuglene vælger at blive i din have, hvilket vi allesammen ved skaber glæde hos dig og de nærmeste.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑