Leder du efter en fed og ny bruseniche i glas?

Vi forsøger at gøre det nemmere for dig, at finde netop den bruseniche der passer til dig. De er alle sammen i høj kvalitet og har hver sit unikke design, der måske passer perfekt netop til dit badeværelse.

Modtag 3 gratis & uforpligtende tilbud på opsætningen af en bruseniche

En bruseniche i glas er en smart løsning, da det holder fugt og vand inden for brusenichen. Du behøver stort set ikke andet, for at have en perfekt oplevelse i badet og samtidigt et produkt, der ikke skiller sig ud fra dit badeværelse. Det ser flot ud og passer godt ind, lige hvor det skal. De er tilmed alle sammen nemme at montere, justere og rengøre.

Du kan altså med en bruseniche snildt forvente, at du får et praktisk anlagt produkt, hvor du kan bade behageligt, uden at skulle koncentrere dig for meget, om at tørre op efterfølgende. Det er en løsning der har stort set det hele og selvfølgelig er designet, så det ser flot ud, på ethvert badeværelse.

Læs med nedenunder og bliv inspireret! Det er en blanding af produkter i højeste kvalitet, med et lækkert udseende, der samtidigt har en pris der er værd at betale.

Her har vi fundet syv produkter, vi mener er de bedste bud, på en bruseniche i glas til dit badeværelse!

IFØ Solid model SVH NK 88, rektangulære brusevægge

IFØ Solid model SVH NK 88, rektangulære brusevæggeHer har vi en lækker bruseniche, med rektangulære brusevægge og med hele to skydedøre. Brusevæggen er ganske enkelt at montere og det er dejligt praktisk, når man står og skal sætte den op.

Skydedørene har både hjul foroven og forneden og de kan nemt afmonteres. Det er en stor lettelse, når det kommer til rengøring. Dørene har udover dette, en smart dørstop. Den sørger for, at dørene ikke falder af, hvis man kommer til at behandle dem lidt for hårdhændet. Praktiske magnetlister på begge sider, gør dørene helt tætte, så du slipper for vand på dit badeværelsesgulv.

Her er der endda en integreret gulv sokkeltætning, som der kan udligne ujævnheder, på helt op til 25 mm. Små ujævnheder, bør du altså ikke bekymre dig om, hvilket er en smart lille ekstra funktion, der kan spare dig for en masse besvær!

Profilerne mod væggen, har en integreret tætningsliste, som der ikke er til at se, med det blotte øje. Det skyldes at der er anvendt lim og man får altså usynlige tætningslister. Lækkert lille plus, til dig der søger en bruseniche i glas!

Den har et klart hærdet 4 mm sikkerhedsglas med natur aluminiumsprofiler

Bredden er 800 mm, dybden er 800 mm og højden er 1950 mm.

LÆS OGSÅ: Gulvvarme badeværelse

 

IFØ Solid model SVR, halvrund brusevæg

IFØ Solid model SVRFed halvrund brusevæg i glas, med to skydedøre. Den er tiltænkt montering i hjørner og her får den da også et lækkert og stilrent udseende. Brusenichen er dejligt nem at montere og skydedørene kan også her, let afmonteres fra brusevæggen. Det gør rengøringen dejlig enkel og er en stor fordel, når du skal til at gøre den rent.

Begge døre er forsynet med et integreret dørstop, det er en sikring, som der forhindrer dørene i at hoppe af, selv ved lidt for hårdhændet behandling. Sikringen er nemlig netop tiltænkt den hårdhændede behandling.

Magnetlister på dørene, gør dem helt tætte når du bader. Dette er super rart, så du undgår en masse vand på dit badeværelsesgulv. Listerne virker som de skal og sørger for at holde dit gulv tørt og IKKE glat.

I denne bruseniche, så har bund profilen også en indbygget gulvsokkel, som der kan udligne ujævnheder på helt op til 25 mm. Justering af denne gulvsokkel foregår nemt og enkelt, det sker gennem en indbygget justeringsskrue, der sidder monteret i bund profilen.

Her har vægprofilerne også en smart, skjult og integreret tætningsliste, så du får en usynligt samling af profilerne og glas. Der er altså her ikke anvendt en klodset gummiliste. Dette mere skjulte udseende, er foretrukket af mange og derfor populært i moderne brusenicher.

Her får du en bruseniche med stærkt hærdet glas, der er hele 4 mm tykt og samtidigt klart.

Bredden er 800 mm, dybden er 800 mm og højden er 1950 mm.

IFØ Solid model SVH NK 99, med rektangulære brusevægge

IFØ Solid model SVH NK 99, med rektangulære brusevæggeEndnu en lækker bruseniche i glas, der også er udstyret med to skydedøre. Den er lige nummeret breddere og dybere en de to sidste, hvilket måske gør den foretrukken for nogle.

Den er designet dejligt enkelt og praktisk, så den er enormt enkel at montere. Skydedørene har endnu engang, både hjul foroven og forneden og så er de lige til at afmontere. Det gør, at du let kan gøre dem rent uden besvær. De her døre, har også et praktisk dørstop, der gør at du ikke behøver at bekymre dig om, at dørene falder af. Selv hvis de bliver udsat for lidt for hårdhændet behandling, så er den her dørstop der altså, for at holde fast på dørene, så de ikke falder nogen vegne.

Lækre magnetlister gør dørene helt tætte, så det behøver du heller ikke at tænke på. Her får du også en integreret gulvsokkel tætninger, som der udligner ujævnheder i gulvet, på helt op til 25 mm. Smart, praktisk og kan ende med at spare dig for en del besvær.

Væg profilerne er i gang sat sammen med lim. Lim er en effektiv løsning, der samtidig er usynlig. Du får altså en brusevæg, uden synlige gummi tætningsliste.

Denne bruseniche i glas er igen udstyret med klart hærdet glas, der er 4 mm tykt.

Bredden er 900 mm, dybden er 900 mm og højden er 1950 mm.

LÆS OGSÅ: Fliser til badeværelse

IFØ Solid model SVP, facetformet brusevæg med en skydedør

IFØ Solid model SVP, facetformet brusevæg med en skydedørEn lækker bruseniche i glas, der er facetformet og udstyret med en smart skydedør. Brusevæggen er igen nem at montere og skydedørene kan begge afmonteres simpelt, for enkel rengøring. Dørene er samtidigt udstyret med dørstop, så du ikke behøver at bekymre dig om, at de falder af. Selv hvis de bliver udsat for hårdhændet behandling, så gør den sit arbejde og holder dem fint på plads.

Lækre gummilister gør dørene helt tæt når du bader. Så undgår du at skulle tørre op på badeværelset og det sparer dig en del besvær. Smart og effektiv løsning.

Bundprofilen er igen inklusiv en gulvsokkel, der udligner ujævnheder på helt op til 25 mm. Den justeres nemt ved hjælp af en indbygget justeringsskrue, der sidder monteret i bunden. Ikke noget besvær der.

Væg profilerne har en funktionel, skjult og integreret tætningsliste. Til samling af profiler og glas, så er der endnu engang anvendt lim. Du får altså en usynlig tætning, mellem glas og profiler.

Vi har her en bruseniche med et klart hærdet glas, der igen er 4 mm tykt. God og populær løsning.

Bredden er 900 mm, dybden er 900 mm og højden er 1950 mm.

Ifö Space Bruseniche

Ifö Space BrusenicheMed en Ifö Space bruseniche med buet dør og knogreb får man en rigtig lækker bruseniche i glas, som kan passe ind i ethvert badeværelse.

Den kan passe ind i det moderne badeværelse såvel som et badeværelse i den klassiske stil. Den kommer med frostet hærdet glas og en mat aluminium-profil, som ser rigtig lækker ud.

Det er vigtigt at bemærke, at prisen på forhandlerens hjemmeside er for en enkelt dør, og hvis man skal have en komplet hjørneløsning, så skal man have fat i to døre, og så medfølger der også en 45 graders magnetliste.

Højden på døren er 200 cm.

Det var de syv bedste bud, vi kunne komme på en bruseniche i glas til dig og dine behov. Der findes mange gode produkter på markedet, her har vi dog forsøgt, at finde de allerbedste, så du ikke behøver at bruge tid på det. Vi har gennemsøgt nettet, så vi sparer dig besværet!

De har alle sammen et stort udvalg af praktiske funktioner, som du let kan nyde fordelene af. Udover det, så har de nogle lækre designs, der let kan passe godt ind til dit badeværelse.

Vi håber inderligt at vi endnu engang, har gjort det nemmere for dig at finde netop det produkt der passer bedst til dit badeværelse. Hvilken af de syv produkter der er bedst for dig, det kan vi ikke svare på, men der er næsten helt sikkert, ét af dem, som der er perfekt til dig. Held og lykke med din søgen efter en lækker og smart bruseniche i glas!

Alterna Picto kvartrundt brusehjørne 80

Super smart bruseniche i glas ved navn Alterna Picto. Den er kvartrundt og har svingdøre uden en ramme. Med denne bruseniche er det endda muligt at åbne både ind- og udad ved hjælp af et praktisk hæve- og sænke beslag. Det giver den en lille ekstra praktisk funktion, du kan nyde godt af!

Væg profilerne er i forkromet aluminium, hvilket giver et flot og lækkert udseende. Den er udstyret med hele 6 mm klart hærdet sikkerhedsglas, der har modtaget en god omgang overfladebehandling, for at få den optimale effektivitet og et flot stilrent look.

Denne bruseniche er endda udstyret med smarte magnetlister for en praktisk og stabil lukning. Så har den en justérbar vægprofil, der er i alt 15 mm i diameter. Den er samtidigt CE mærket i overensstemmelse med EN14428. Det er værd at bemærke at glasdørene sidder længere inde end vægprofilerne, samt at bundkaret i denne bruseniche ikke er inklusiv. Det er så meget andet til gengæld.

Enormt praktisk og effektivt produkt, som du trygt kan regne med, kan fyldestgøre både dine behov for lækkert design og selvfølgelig fungere som godt udstyr, til at gå i bad med.

Bredden er 780 mm, dybden er 780 mm og højden er 1950 mm.

LÆS OGSÅ: Glasvæg til bad

Alterna Picto firkantet brusehjørne 90

Flot og moderne brusehjørne i glas fra Alterna Picto. Her har vi et lækkert produkt, der er udstyret med svingdøre uden nogen ramme. Den kan åbne både ind- og udad, hvilket kan være til stor fordel i visse tilfælde. Væg profilerne er i forkromet aluminium og den har endda et stærkt sikkerhedsglas. Sikkerheds glasset er på hele 6 mm og har endda fået en god omgang overfladebehandling, for den bedste effektivitet.

Endnu engang er den udstyret med magnetlister for en god og stabil lukning, så du ikke behøver bekymre dig om et vådt og glat badeværelse gulv – det er smart, praktisk og jeg vil næste også påstå, at det er nødvendigt, med en god lukning af profilerne og dørene!

Produktet er også CE mærket i overensstemmelse med EN14428 og det er værd at bemærke at brusenichen her sælges eksklusivt et bundkar og glasdørene sidder lidt længere inde end vægprofilerne.

Dette er alt i alt et fantastisk godt bud, på en flot bruseniche der sagtens kan passe godt ind i dit badeværelse!

Bredden er 880 mm, dybden er 880 mm og højden er 1950 mm.

Author

Write A Comment