Nye fliser til badeværelse – ja tak! Hos os finder du fliser, som kan forvandle dit gamle badeværelse til et nyt og lækkert rum.

Skab nyt liv i badeværelset ved at lade de nye fliser indtage rummet, så det fremstår flot og med et fantastisk udtryk, som du får glæde af de næste mange år.

Lige nu findes der et stort sortiment af fliser på markedet, og det gør, at du har rig mulighed for at få et lækkert og stilfuldt rum. Ja, faktisk har sortimentet aldrig været større, end det er i dag, så du vil helt sikkert kunne finde ikke bare en, men flere favoritter.

Er du til den minimalistiske eller traditionelle stil? Eller hvad med de lækre, tidsløse farver – sort, grå, beige eller hvid? De går aldrig af mode, så vær med på moden – også om 10 år. Det er de mest solgte farver og falder naturligt i alles smag.

Og så er der størrelser, som har stor betydning for hele udtrykket på badeværelset.Størrelserne finder du lige fra de mindre 20×20 cm til de større60x60 cm.

Men du finder dem også i de lidt mere skæve tal 31×62 cm.Både de store og de små fliser er et hit, og kombinerer du fliserne med dit personlige præg af tilbehør og farver, får du et perfekt badeværelse.

Men det er ikke lige ud af landevejen, når de nye fliser til badeværelset skal vælges. De mange valgmuligheder kan godt give lidt tankemylder, fordi der skal lægges store overvejelser i at vælge de helt rigtige.

Og deter jo ikke hver dag, at du springer ud i en makeover til badeværelset.

Men fortvivl ikke! Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej i dit valg, så det måske bliver lidt lettere for dig at træffe den rigtige beslutning. Her er fem lækre pletskud fra os – og en håndfuld andre gode ting til inspiration. 

LÆS OGSÅ: Sæbedispenser med sensor

Arredo Oslo (sort flise) 200mmx200mm – Moderne fliser i sort look

 • Arredo Oslo (sort flise) 200mmx200mm – Moderne fliser i sort lookEgnet til gulvvarme 
 • Kan kombineres med andre fliser
 • Højkvalitetsflise

Derfor anbefaler vi denne flise

Med en sort flise er der garanti for, at du kommer til at bringe forskønnelse til dit badeværelse. Det sorte look er klassisk, og det kan matche enhver type indretning. Skulle du ændre stil i hjemmet, slipper du for at lægge nye fliser. 

Arredo Oslo fliserne er populære valg hos kunderne hos Frishop.dk

Om Arredo Oslo

Vil du shine hjemmet op med de smukkeste og mest moderne fliser, er Arredo Oslo et oplagt valg. De moderne fliser er lavet i et mørkt look, der kan være den perfekte kontrast i hjem med mange store og lyse vægge. Du kan med fordel bruge fliserne i entréen eller på det rummelige badeværelse.

Hvordan du bruger Arredo Oslo fliserne i keramik er helt op til dig. De kan placeres side om side, eller de kan indgå i kombination med andre fliser, som enten er af andre størrelser eller i forskellige nuancer. 

Til de mindre rum kan det være en god idé at mixe de store keramikfliser med modeller, der er skabt i lysere toner. 

Du får masser af kvalitet og værdi for pengene, når du vælger højkvalitetsfliser i keramik. Keramik har en høj slidstyrke, og det er et materiale, der er sundt. Du kan nemt rengøre fliserne, så dit badeværelse tager sig smukt ud år efter år. 

Den store fordel ved at vælge fliser i klassiske looks er udtrykket. Uanset, om du har en minimalistisk indretning, eller om dit hjem er mere kreativt eller personligt dekoreret, kommer det sorte udtryk på badeværelsesgulvet til at bringe forskønnelse. Sort er iblandt de mest tidløse farve, du kan vælge. 

Arredo Oslo vs. markedet 

Arredo Oslo hører til nogle af mindste fliser, der findes i kategorien for de bedste fliser til badeværelset. Dette er en fordel, da du lettere kan bruge fliserne til at danne mønstre på badeværelsesgulvet. 

Foruden muligheden for at bruge Arredo Oslo på gulvet enten alene eller i kombination med andre fliser, så kan de sorte keramikfliser også bruges på vægge.

Udvalgte specifikationer

 • Du kan forme dine egne mønstre på badeværelsesgulvet 
 • Også egnet som vægfliser
 • 25 fliser pr. pakke
 • Høj slidstyrke 
 • Nemme at rengøre og vedligeholde
 • 7mm i tykkelse 
 • Levende udtryk 

Arredo Galaxy Rolex (brun flise) 298mmx600mm – Eksklusive fliser til det moderne badeværelse

 • Arredo Galaxy Rolex (brun flise) 298mmx600mm – Eksklusive fliser til det moderne badeværelseStore fliser
 • Matglasseret klinke
 • Egnet til gulvvarme 

Derfor anbefaler vi denne flise

Når det er det eksklusive look, du er ude efter, vil Arredo Galaxy Rolex klinkerne være et godt valg. De store, brune fliser kommer til at skabe en smuk og varm kontrast til hvide vægge, og fliserne er skabt til at kunne holde i masser af år. 

Fliserne hører til nogle af de mest eftertragtede og populære klinker hos Frishop.dk.

Om Arredo Galaxy Rolex

Som navnet også antyder, er fliserne i de imponerende dimensioner nogle af de mest glamourøse, du kan vælge. Den varme nuance giver et underspillet look, som ikke kun kommer badeværelset til gode. ”Rolex” fliserne finder anvendelse flere steder i hjemmet, så du kan gennemføre den smagfulde dekoration af både gulve og vægge. Det kan i mange villaer og moderne hjem være ønsket at lade en bestemt indretning træde frem i flere rum. Foruden på badeværelset kan Arredo Galaxy Rolex bruges i entréen, eller du kan som noget særligt bruge fliserne udenfor. 

De populære og store fliser i brunt look er lavet af keramik, der er et af de bedste og mest modstandsdygtige materialer, som kan bruges til gulvbelægning på badeværelset. Overfladerne på fliserne kommer ikke til at blive nedbrudt eller slidt som følge af det slid, de helt naturligt udsættes for, når der trædes på klinkerne. 

En anden fordel ved keramikfliser er, at de changerer i udtryk som følge af de små farveforskelle. Det giver et levende udtryk på dit badeværelse. 

Arredo Galaxy Rolex vs. markedet

Det unikke og betydningsfulde ved de eksklusive klinker er deres utallige anvendelsesmuligheder. Modsat andre klinker til badeværelset kan Arredo Galaxy Rolex bruges udenfor. 

De flotte klinker er lavet i et mere markant, rektangulært design sammenholdt med mange andre gode fliser til badeværelset. Dette aflange look kan få det lille badeværelse til at tage sig visuelt større ud. 

Udvalgte specifikationer 

 • Kan også bruges udenfor 
 • Egnet til flere rum i hjemmet 
 • Lette at vedligeholde 
 • Lang levetid 
 • Høj slidstyrke 
 • Der kan forekomme små farveforskelle, der er med til at forskønne dit badeværelse 
 • 8 fliser pr. pakke

Væg-/gulvflise – Octagon Hvid Mat 20×20 cm

Væg-/gulvflise - Octagon Hvid Mat 20x20 cmDenne charmerende væg- og gulvflise har et klassisk design, som vil pynte i ethvert badeværelse.

Som vægflise fremstår den flot og naturlig og giver en dejlig visuel ro i rummet. Farven passer perfekt til mange andre farver – både lyse og mørke nuancer, også fordi den er et samspil mellem de store hvide fliser og de små sorte ind i mellem.

Som gulvfliser vil den også kunne fremstå rigtig flot og så får man lidt mønster i gulvet fremfor det traditionelle ensfarvede gulv, som de fleste vælger.

På den måde bryder den elegant den ensartede overflade og får et nyt og lækkert udtryk. Vægflisen er velegnet til badeværelset, fordi den har en stor holdbarhed over for en massiv vandpåvirkning.

Overfladen er let at vedligeholde og kan nemt tørres over med en klud.

LÆS OGSÅ: Væghængt toiletbørste

Emil 607p8r Kotto Cenere

Emil 607p8r Kotto CenereEr du på udkig efter en stilren gulvflise i et italiensk design? Så er denne flise formentlig lige noget for dig.

Her får du en smuk gulvflise i den populære lysegrå farve. En tidsløs farve, som aldrig går af mode. Og som giver en flot kontrast til mørke og farverige elementer, så de bliver fremhævet meget tydeligere på badeværelset.

Den lysegrå farvesamler desuden rummet på en flot måde, så udtrykket bliver fantastisk. En fordel ved gulvflisens forskellige grålige nuancer er, at den ikke ser så hurtigt beskidt ud som helt lyse gulvfliser.

Farven hitter ikke mindst i forhold til denne gulvflise, men størrelsen på 60×60 cm er også utrolig populær og den mest solgte lige nu. Og med god grund! De store fliser gør, at gulvet fremstår med en dejlig, rolig overflade med så få fuger som muligt.

Størrelsen giver en særlig og dejlig stemning i rummet.

Gulvflisen er lavet af et slidstærkt materiale, hvor kvaliteten er i top, så du skal ikke tænke på en udskiftning de næste mange, mange år.

En kombination af den grå farve, designet og størrelsen gør denne gulvflise til et perfekt valg, når du er på jagt efter nye fliser til badeværelset.

Ved bestilling får du 1,08 m² pr. kasse.

Gulvflise – Gambini Living Almond 33×50 cm

Drømmer du om gulvfliser til badeværelset, som tager pusten fra dig?

Så er Gambini Living Almond absolut en overvejelse værd. Her får du et gulv, som ser fantastisk ud i den italienske stil.

Mønstret, som ligner åretegninger i træ, giver gulvflisenet flot og specielt look, som du aldrig bliver træt af at kigge på. Den lysegrå farve er prikken over i’et. Farvenskaber en afslappende, men samtidig stilfuld stemning på dit badeværelse.

Gulvflisen er lavet i et slidstærkt og frostsikret materiale og er nem at rengøre. Med sin størrelse på 33×50 cm og den rektangulære form er gulvflisen en af de mest populære på markedet.

Du får alt i alt en gulvflise, som passer perfekt til den moderne indretning, og som du vil nyde hver eneste dag. En ekstra bonus er, at denne gulvflise får alt oven på til at se endnu smukkere ud.

Har du tabt dit hjerte til Gambini Living Almond, vil du ikke fortryde dit valg! 1,32 m² får du pr. kasse, når du bestiller.

LÆS OGSÅ: Glasvæg bad

Gulvflise – Paraloid White 45 x 45 cm

Ønsker du et smukt og stilrent udtryk til badeværelset? Så vil Paraloid White helt sikkert være en god løsning for dig.

Har du først fået øje på denne gulvflise, er det næsten umuligt at klikke videre til andre. Med denne gulvflise får du en flise i størrelsen 45×45 cm. og dermed en kvadratisk form, som passer til stort set alle rum.

Formen skaber gode muligheder for at springe ud i flisemønstre. Fx. et diagonalt mønster, hvor gulvflisen lægges på skrå i forhold til rummets vægge.

Eller en kombination af et diagonalt og vandret mønster. Der er mange muligheder.

Det fantastiske, italiensk design i den hvide farve giver dit badeværelse et helt nyt look, som er tidsløst. Skab en god effekt med et skønt farvespil i forhold til skabe og tilbehør.

Med et spil af flotte farver og elementer, vil gulvet fremstå perfekt.

Materialet er slidstærkt og nemt at vedligeholde, så du får et gulv, der holder sit flotte udtryk i mange år frem.

Italian Style Grey Porcellanato 30,5×30,5

Nye fliser til badeværelset skaber et dejligt, friskt pust i rummet.

Med denne gulvflise i grå, får du et design i en enkel, italiensk stil. Farven er neutral, som passer ind til de flestes smag.

Farvens styrke ligger i, at du kan bruge hele farvepaletten til at kombinere med. Overvej disse mørke fliser til gulvet og så en hvid flise på væggen, så de får en flot effekt af kontrastfarver i rummet.

Vær kreativ med farverigt tilbehør, som giver rummet det sidste hak opad. Den matte, glatte overflade giver rummet et flot og lækkert udseende, som du vil nyde at se på, hver gang du træder ind i dit badeværelse.

Gulvflisen er velegnet til vådrum, fordi den afviser både vand og skidt. Overfladen kræver ikke de store udfoldelser i forhold til rengøring. Med vand og sæbe, en klud og en smule knofedt er vægflisen let at rengøre, og du vil få en flot gulvflise i mange år frem.

Vægflisens mål på 30,5 x 30,5 x 0,7 cm gør, at den passer rigtig godt til badeværelset, køkkenet, bryggerset og andre rum hvor man ønsker at have fliser.

Vi hjælper dig godt på vej

Fliser i et italiensk design byder på noget helt særligt. De fem lækre bud på nye fliser til badeværelsetgiver hver især en smuk stil til badeværelset.

Der er en flise til enhver smag.Har du fundet en favorit blandt fliserne? Eller er du blevet inspireret til at lede videre i samme stil?

Så kan vi anbefale, at du går på opdagelse på det store marked. Der findes en flise til alle behov og krav, så kig sortimentetgodt igennem og markér dine favoritter.

Når du bevæger dig ind i fliseverdenen, vil der altid dukke mange spørgsmål op undervejs.

 • Hvilken størrelse passer til mit badeværelse?
 • Skal jeg have forskellige størrelser på henholdsvis gulv og væg?
 • Hvordan skal fliserne lægges, så de fremstår på den flotteste måde i forhold til rummet?
 • Hvad gør jeg, hvis den flise jeg er faldet for, ikke passer sammen med møblementet?J
 • eg synes godt om både lyse og mørke fliser, så hvilken farve vil passe bedst til netop mit badeværelse?

Står du alene med beslutningen, kan du gøre dig selv mere forvirret, end du var i starten, fordi der er så mange muligheder og spørgsmål.

Lad os hjælpe dig med vores professionelle viden og erfaring. Vi har masser at byde på – også i forhold til inspiration. Sammen kan vi skabe det badeværelse, du drømmer om. 

Author

Write A Comment