En toiletbørste er et redskab designet til at rense toiletkummer. Det er også bare så meget mere end det.

Det kan nemt pynte dit badeværelse enormt og give et stilrent look, hvis det er hvad du ønsker. En væghængt toiletbørste kommer med en holder og den kan have flere forskellige egenskaber. Du kan blandt andet finde produkter der er lufttætte og lugtfrie.

Toiletbørsten blev opfundet af William C. Schopp og er siden hen, rent faktisk blevet patenteret i 1933. I mange mange år, så har stort set ethvert badeværelse, været udstyret med en toiletbørste. Der er bare, noget praktisk ved at have en toiletbørste, det er nok derfor, at det er brugt så oftest og er så populært.

Hvad enten dit badeværelse allerede har en toiletbørste og du bare leder efter noget nyere og bedre, eller du ligefrem mangler en toiletbørste og holder, så kan du med fordel læse med her. Her har vi fundet de fedeste og de er da også alle sammen væghængt.

Der er et kæmpe udvalg af produkter, når det kommer til toiletbørster med holder. Du kan snildt finde noget, der passer perfekt til dig og dit behov. Alt efter hvor meget du vil betale og hvilket design, du tror vil klæde dit badeværelse bedst. Uanset hvad, så kan du kvit og frit, lade dig inspirere af os. Vi har undersøgt markedet for dig, så du ikke selv behøver det.

Vi forsøger her at gøre det nemmere for dig, hvilket produkt du præcist skal vælge. De varierer enormt i kvalitet og der findes helt sikkert et produkt til dig, hvad enten du leder efter noget der stort set kun er praktisk tiltænkt, eller du vil have noget med et lækkert design, til at hænge på dit badeværelse.

Menu – Klassisk toiletbørste til væggenMenu Toiletbørste Væg Sort

Denne populære toiletbørste hos luxoliving.dk er et stilsikkert valg. Det enkle design er tidløst og passer smukt ind i enhver indretning af badeværelset.  

På badeværelset er det de små detaljer, som gør den store forskel. Toiletbørsten fra Menu har et skandinavisk design med en sort beholder og et sølv stålskaft. 

Med toiletbørsten fra Menu får du et produkt, hvor hygiejnen er i top. Børstehovedet kan udskiftes, og den indvendige plastikspand i holderen kan tages ud og renses. Låget til beholderen er lukket tæt sammen for optimal hygiejne. 

Skaftet har et godt greb. Det er fremstillet af rustfrit stål, som er pulverlakeret. Lakeringen giver en mat og ensartet overflade, som er ekstra modstandsdygtig over for stød og ridser. Som bonus kræver produktet minimal vedligeholdelse. Her får du altså en langtidsholdbar løsning på en toiletbørste.   

Beholderen har en slank og elegant form. Dens sorte farve er neutral og tidløs, og den passer til alle former for interiør. Farven giver en flot kontrast til et badeværelse med hvide og lyse nuancer. På praktisk vis kan holderen monteres til væggen, så du undgår at skulle flytte på den under gulvvask. 

Menu er en familiedrevet virksomhed, der har sit helt eget designsprog. De tre generationer af familien Hansen har en fælles målsætning om at gøre verden til et smukkere og enklere sted. Det vil de opnå gennem skandinavisk design, der kobler æstetik og funktionalitet. Toiletbørsten her lever smukt op til ambitionen. 

Nogle gange er det de små ændringer, der får badeværelset til at virke nyt og friskt. Med toiletbørsten fra Menu er du et skridt nærmere drømmebadeværelset. 

Produktets dimensioner er H: 39,5 x W: 10 x D: 11,5 centimeter. Toiletbørsten er en del af den populære kollektion af toiletartikler, som er designet af NORM-teamet.  

LÆS OGSÅ: Klassisk toiletbørste

Juvel Intra – Stilren toiletbørste i rustfrit stål

Juvel Intra

Juvel Intra toiletbørste har opnået stor popularitet hos frishop.dk. Her får du en toiletbørste, hvor design og funktion går op i en højere enhed. Toiletbørsten er designet af Odd Thorsen, som er en af de bedste og mest vindende produktdesignere i Norge.

Toiletbørsten her passer smukt ind på de fleste badeværelser. Den har nemlig et moderne minimalistisk udtryk, som er præget af enkelthed. Samtidig har den et stilsikkert industrielt præg. Designet taler altså ind i tidens helt store tendenser, når det kommer til boligindretning. Produktet kan styles med stort set alle slags interiørdesign. 

Både skaft og holder er fremstillet af rustfrit stål. Stål er et velvalgt materiale. Det er både funktionelt og giver et eksklusivt udseende. Stålet har satin finish, som giver en flot silkemat overflade. 

Holderen har et stilfuldt design med den skrå overflade, som sørger for, at du nemt kan frigøre toiletbørsten fra holderen. Beholderen er beregnet til at blive monteret på væggen. For mange er det at foretrække, at toiletholderen hænger på væggen frem for at stå på gulvet. Fordelen ved det er, at det frigiver gulvplads og gør rengøringen af gulvet nemmere og hurtigere. 

Toiletbørsten er fra serien Millionox, og modellen hedder MXTB. For at skabe en flot sammenhæng i indretningen på badeværelset, kan toiletbørsten mikses med andre produkter fra Millionox-serien. Alle seriens produkter er designet, så de både er flotte hver for sig og spiller smukt sammen. Designeren bag hele serien er anerkendte Odd Thorsen.   

Med Juvel Intra toiletbørste får du et designprodukt, der udstråler klasse, elegance og eksklusivitet på samme tid. Vi kan derfor kun anbefale dette produkt. 

Ved køb leveres produktet komplet med børste og skaft. Produktet måler 32 centimeter i højden og 12 centimeter i længden. 

LÆS OGSÅ: Juvel Intra

Damixa Tradition – Moderne toiletbørste i messing

Damixa Tradition

Toiletbørsten fra Damixa er blandt de mest solgte hos frishop.dk. Den har et luksuriøst design og spreder en herskabelig stemning i tråd med tidens trend. Toiletbørsten er til dig med sans for detaljen, som vægter funktion og udsmykningen lige højt. 

Det klassiske design udstråler overskud i indretningen på badeværelset. Selve holderen er hvid, mens skaft og ophæng er messingfarvet. De ekstravagante detaljer i messing skaber blikfang i det øjeblik, du træder ind på badeværelset. Den rene, hvide farve hører hjemme på badeværelset, hvor den giver ro og harmoni til designet.

I Danmark er messing en del af indretningen i mange hjem. Messing er et smukt og sofistikeret ædelmetal. Det er et solidt materiale, der forener moderne og klassisk stil. Messinget er poleret, så det har en gylden blankhed. Det bidrager med varme og hygge til badeværelset. 

Skab eventuelt en rød tråd på badeværelset ved at kombinere toiletbørsten med andre smukke messingdetaljer. Det kan være på sæbedispenseren, håndklædegrebene og toiletpapirholderen. På den måde kan du imponere dine gæster med en gennemtænkt indretning.  

Rundingen ved beholderens bund skaber en blødhed og lethed til designet, som var det næsten flyvende. Det er fordelagtigt, at toiletbørsten skal monteres på væggen, fordi det gør rengøring og gulvvask mere bekvemt. 

Vi mener, at livet er for kort til at omgive sig med ting, der ikke gør en oprigtigt glad. Derfor anbefaler vi ikke at gå på kompromis med en uskøn toiletbørste, som du blot har stående, fordi den er en nødvendighed.  

Damixa er kendt for at give nyt liv til vintage armatur-design. Toiletbørsten her tilhører deres populære serie Tradition. Til trods for toiletbørstens luksuriøse design, fås den til en favorabel pris. 

Produktet måler 36,2 centimeter i højden og 15,5 centimeter i diameter.  

LÆS OGSÅ: Damixa Tradition

Enkel toiletbørste fra Blomus

Enkel toiletbørste fra BlomusHer er en enkel og eksklusiv toiletbørste fra mærket Blomus.

Den er produceret i god kvalitet og derefter blankpoleret, så den har fået et lækkert og stilrent udseende.

Den er tiltænkt vægmontering og er lavet i materialet krom.

Toiletbørstens højde er 42,5 centimeter og dens diameter er 9 centimeter.

Det er muligt at tilkøbe et ekstra toiletbørstehoved, hvis du finder det nødvendigt.

Zone toiletbørste

Zone Denmark ToiletbørsteHer har vi en toiletbørste fra mærket Zone.

Zone er kendt for deres lækre kvalitetsartikler til hjemme og denne toiletbørste er ingen undtagelse.

Den er produceret i mat stål, for at få et smart design.

Den er fra serien Zone Barcelona.

Toiletbørstens højde er 39 centimer og dens diameter er 8,8 centimeter.

Eksklusiv toiletbørste og holder fra Vipp 11

Eksklusiv toiletbørste og holder fra Vipp 11Her har vi en lækker toiletbørste og holder fra Vipp 11, designet til vægmontering. Den har endda både en udskiftelig børste og udskifteligt inderrør.

Vi har her et produkt produceret i højeste kvalitet og man kan tydeligt se, at der er brugt tid og ressourcer på designet. Resultat er et lækkert, stilrent design, der nemt passer til ethvert badeværelse.

Toiletbørsten her er både lufttæt og lugtfri. Den fås i to varianter, nemlig sort og hvid.

Toiletbørstens højde er 43,5 centimeter og diameteren er 9 centimeter.

LÆS OGSÅ: Fliser til badeværelse

AREO toiletbørste fra Blomus

AREO toiletbørste fra BlomusEn toiletbørste med holder, som er tiltænkt at hænge på væggen.

Den er fra mærket Blomus og er kendt ved navn AREO.

Den har et flot og smart udseende og materialet er børstet stål.

AREO toiletbørste kan helt sikkert se godt ud på dit badeværelse og samtidigt har den en åbenlys praktisk funktion.

Højden på toiletbørsten er 43 centimer og dens diameter er 12 centimer.

Essentials toiletbørste med holder fra Grohe

Essentials toiletbørste med holder fra GroheFlot toiletbørster med holder.

Mærket er Grohe og navnet er Essentials.

Grohe er kendt for deres produkter af høj kvalitet og det her er ikke en undtagelse.

Det kan tydeligt ses på produktet og der er da heller ingen tvivl om, at vi her har et godt bud, på en toiletbørste med holder til dit badeværelse!

Lope Kosmos toiletbørste

Her har vi et produkt, for dig der under ingen omstændigheder, vil gå på kompromis med kvaliteten. Det her er en toiletbørste og holder med et udsøgt og eksklusivt design.

Den er kendt som Kosmos toiletbørste og er produceret i krom her. Den kan også fås i rustfrit stål. Den er tiltænkt at hænge på væggen og den kan endda monteres, uden at gøre brug af hverken skruer eller rawplugs!

Det her er altså et produkt, hvor der er fokuseret enormt meget på design, kvalitet og udseende. Det vil helt sikkert pryde dit badeværelse!

Toiletbørsteholder i mat rustfrit stål

Her har vi endnu engang et lækkert produkt.

En toiletbørste og holder, der er tiltænkt at hænge op på væggen.

Den er fremstillet af gode materialer og har endda også et flot udseende.

Materialet er rustfrit stål.

Denne toiletbørste kan du beholde i mange år og kan kan vise sig at være et rigtigt godt valg!

Toiletbørste og holder – Chiara

Her har vi en toiletbørste ved navn Chiara.

Det er et produkt i aller højeste kvalitet og der følger selvfølgelig en holder med børsten.

Den er lavet til at hænge på væggen.

Designet er flot og man kan tydeligt se, at der er brugt tid på det.

Den kan helt sikkert pynte godt på dit badeværelse og er da også et produkt, der uden tvivl vil holde i lang tid.

Authentics Lunar Toiletbørste

Dette er en billigere toiletbørste, som er lavet i et simpelt design med simple materialer.

Den er perfekt til dig, som ikke ønsker betale helt vildt meget for din væghængte toiletbørste.

Den er er produceret med flotte hvide og sorte komponenter, hvor holderen til toiletbørsten er hvid mens selve toiletbørsten er sort.

Materialerne der er brugt ved fremstilling af toiletbørste og holder er ABS-plast og nylon.

Dette er derfor både et godt valg, til en lækker toiletbørste med holder til dit badeværelse, men samtidig også et billigt valg.

LÆS OGSÅ: Bruseniche i glas

Toiletbørstesæt i messing og krom

Her har vi et stilrent toiletbørstesæt.

Det er både en toiletbørste og holder, så er den produceret i messing og krom.

Et godt valg, hvis du leder efter en toiletbørste og holder, der kan det hele.

Her er der lagt mange timer, i at få designet til at se lækkert ud og det kan tydeligt opleves.

Gerbera toiletbørste med holder

Her har vi en toiletbørste fra Gerbera med en holder inklusiv.

Den har et lidt alternativt design, dog virker det rigtig godt og ser godt ud.

Den er også tiltænkt vægmontering.

Den er designet firkantet, som man ikke ser så ofte, når det kommer til toiletbørster ned holdere.

Det fungerer dog rigtig godt og den kan helt klart, være et godt bud, på en toiletbørste med holder til dit badeværelse.

Gustavsberg toiletbørste med holder

Super lækker og stilren toiletbørste fra Gustavsberg.

Der er ikke gået det mindste ned på kvaliteten og den har da også fået et alternativt og flot design.

Den er tiltænkt vægmontering og den ser flot ud.

Den kan godt gå hen og være, netop den toiletbørste og holder, der passer allerbedst til dig og dit badeværelse.

LÆS OGSÅ: Gulvvarme badeværelse 

Cool line toiletbørste med indpakning

Her har vi en super fed toiletbørste fra Cool line. Den har et tidløst design og den er også egnet til vægmontering.

Hvis du ønsker en toiletbørste med holder, der har et lækkert mettalisk look, så er det her helt klart et godt bud.

Her havde vi mange gode bud, på en væghængt toiletbørste med holder. Hvilken af de mange lækre produkter, der passer præcis til dig og dine behov, det er svært at sige. Vi har gjort alt hvad vi kan, for at hjælpe dig, så du kan finde netop det du mangler.

Der er mange lækre toiletbørster med holder og de har alle sammen deres fordele. Nogle er lufttætte og lugtfrie, andre er produceret i alternative designs. Der er massere af de her produkter, der kan pynte godt op på dit badeværelse. Mange af dem har lækre metalliske komponenter og de fås alle i mange forskellige varianter og kvaliteter.

Der findes en toiletbørste til enhver smag. Nogle leder blot efter nogle få praktiske funktioner, andre leder efter noget i lækkert design, der pynter godt op på badeværelset.

Vi håber at du har fundet hvad du leder efter og du bliver tilfreds, med den toiletbørste inklusiv holder, som du vælger.

Author

Write A Comment