Hvis du ønsker at skabe din helt egen stil på badeværelset, er det første man bør kigge på en brusevæg- eller kabine. Der findes mange forskellige typer og forme at vælge imellem. Vi har fundet vores farvoritter frem til dig, så du kan få et overblik over de mange muligheder.

Se alle brusevægge & glasvægge til badet ved at klikke her

Vi viser dig naturligvis hvor du kan købe alle de nævnte produkter, og skulle du have spørgsmål eller lign kan du skrive en kommentar i bunden af artiklen.

Allibert Loft Game – Brusevæg i industrielt design

Hos frishop.dk finder du en fantastisk brusevæg til en billig pris. Det er faktisk den billigste på pricerunner. Allibert Loft Game har et specielt, markant og særpræget look, som fremstår som noget helt særligt i form af kontrasten mellem det sorte og transparente. Det kan bidrage til noget unikt på dit badeværelse. Hvis du ikke er helt tryg ved at købe en brusevæg, der skiller sig ud, så kan du i stedet udskifte den sorte farve ved at vælge brusevæggens rammer i hvide. Den hvide farve vil i højere grad gå i ét med de transparente glasplader, hvorfor brusevæggen ikke vil fremstå lige så markant, hvis du vælger den hvide farve. Allibert Loft Game er 2 meter høj og kan fås i en bredde på både 120 cm og 140 cm.

En brusevæg er en fantastisk idé, da den afskærmer for vand, der kan give kalkskader, svamp og andre skader på dit gulv og dine vægge, hvis vandet dagligt får lov at ligge på overfladerne. Lige netop denne brusevæg er både flot og praktisk. Den er designet med inspiration fra industrien, hvilket kan ses gennem strømliningen og de minimalistiske, sorte profiler. Glasvæggen er lavet med en anti-kalkbehandling, hvilket gør rengøringen nemmere. Samtidig er det også med til at sikre, at brusevæggen holder sig flot i længere tid. 

Allibert Loft Game bliver leveret med 1 sort brusestang, hvilket forstærker det flotte kontrastfyldte look. Desuden får du 2 års garanti mod eventuelle fabrikationsfejl. 

Derfor anbefaler vi denne model

  • Unikt design 
  • Få i 2 forskellige bredder 
  • Belagt med anti-kalkbehandling 
  • Leveres med 1 sort brusestang

Allibert Loft Game vs. Markedet

Allibert Loft Game er en glasvæg, som på mange måder skiller sig ud fra markedet. Først og fremmest er den belagt med en anti-kalkbehandling, hvilket er en stor luksus, når du køber en glasvæg, da det gør levetiden længere og rengøringen nemmere. Derudover leveres denne brusevæg helt ekstraordinært sammen med en brusestang, som fremhæver designet. 

Prismæssigt ligger Allibert Loft Game middel. Den minder prismæssigt meget om Ifö Space 2000 Brusevæg i frostet glas.

VidaXL ESG – Den praktisk brusekabine

Denne brusevæg har mange funktioner. Det er måske derfor, at den er en top seller på VidaXL.dk. Vi forstår i hvert fald godt, hvorfor den er så populær! VidaXL ESG er en stor skærmende brusevæg, som fungerer som en brusekabine. Den er lavet i et smukt enkelt design, som giver dig mulighed for at kombinere den med et badeværelse i skandinavisk stil. Men da brusekabinen er så enkel og stilren, kan du også sagtens kombinere den med andre stilarter. VidaXL ESG er designet med fokus på at skabe et flot design, men også med funktionalitet i fokus, hvilket gør, at den kan passe ind på stort set alle badeværelser. 

Brusekabinen har 3 glasvægge, som kan foldes sammen. Det gør, at brusevæggen både kan fylde på én led, men også foldes ud og fylde i længden på alle 3 glasvægge. Derfor kan glasvæggen med fordel bruges på et badeværelse, hvor du har brug for den overskydende plads, når glasvæggen ikke er foldet ud. Glassene er lavet i forkromet profil, hvilket giver et rent og elegant look. Skydedørene gør det desuden nemt at komme ind i brusekabinen. Brusekabinen måler 130 centimeter i højden. Det er derfor ikke en høj glasvæg, hvorfor den gerne skal monteres på et badekar, da den ellers ikke vil afskærme nok for vandet. Den måler desuden 120 cm i længden og 68 cm i bredden. Glaspladerne er lavet i enkeltlags sikkerhedsglas og med forkromede profiler. 

Derfor anbefaler vi denne model

  • Praktisk
  • Pladssparende 
  • Enkelt design
  • Foldbar

VidaXL ESG vs. Markedet

VidaXL ESG er en praktisk løsning, da den er foldbar og derfor giver dig mulighed for at spare plads, når glasset ikke er foldet ud. Dog er der krav til, at du enten har eller ønsker at købe et badekar, hvis du ønsker denne brusevæg, da den ikke er høj nok til at skærme for vandet, hvis den står på jorden. Det er dog stadig en stor fordel at købe en glasvæg til dit badekar i stedet for et badeforhæng, da det ofte ser væsentligt pænere ud samtidig med, at det giver bedre afskærmning for vandet.

Ifö Space 2000 Brusevæg i frostet glas

Ifö Space 2000 Brusevæg i frostet glasDenne brusevæg er udført i frostet glas, med flotte natur aluminiumsprofiler. Aluminiumsprofilerne er med til at give dit badeværelse et flot og moderne look.

Glasvæggen til bad kan enten bruges til at lukke af til bruseområdet (Som set på billedet til højre), eller som en almindelig brusevæg.

Væggen måler 80 cm x 190 cm og er lavet med hærdet sikkerhedsglas.

Ifö er en svensk virksomhed, som er en af de største nordiske producenter af  VVS produkter til badeværelser og køkkener.

God og ordenlig kvalitet er ofte forbundet med denne producent.

Ifö Space 2000 buet hjørne glasvæg til bad

Ifö Space 2000 buet hjørne glasvæg til badHer har vi fundet en buet glasvæg til badeværelset frem fra Ifö. Designet er både smart, praktisk & minimalistisk.

Brusedørene kan både åbne indad og udad samt mulighed for at lukke dørene helt ind til de faste glasvægge. Dette sikre at du må mindre badeværelser får fuldt udbytte af gulvpladsen, når badeområdet ikke bruges.

Brusedørenes profiler hæves og sænkes automatisk når dørene åbnes og lukkes. Det giver et indtryk af ekslusivitet og ”god stil” som man siger.

Der skal dog tilkøbes en gummiliste eller sokkel hvis man ikke ønsker noget af vandet skal komme længere en glasvæggen samt dørene.

Glasset er i 6 mm hærdet sikkerhedsglas.

Cassøe Fritstående væg 90x200cm

Cassoee Fritstaaende vaeg 90x200cmDenne glasvæg passer formentlig til dit badeværelse. Her kan du montere glasvæggen ud fra væggen, så man nemt kan gå ind i brusekabinen.

Væggen er utrolig stilet og så er den faktisk også nem at montere, og du kan faktisk selv gøre det. Enkle beslag medfølger, og du kan læse alt om installation i den detaljerede brugermanual.

Med denne væg er der en aluminiumsskinne der holder glasset inde ved væggen og så er der tilmed en aluminumsstang som går fra glasset og ind på væggen i den anden side.

Det er smart og det er en ret billig løsning.

Det er en meget flot løsning som du vil blive ret glad for i fremtiden, og som helt sikkert vil tilføre dit badeværelse det sidste finish.

Unidrain Glassline brusevæg

Unidrain Glassline brusevægVi slutter af med en solid og lækker brusevæg, som vil give dit badeværelse et lækkert og eksklusivt look.

Denne flotte brusevæg er tykkere end de fleste andre på denne liste og den kan derfor holde til utrolig meget, samtidig med at den er stor og fylder meget.

Den ville derfor stå rigtig flot til det store eksklusive badeværelse, hvor der er fokus på materialer

Det er en utrolig flot og også en lidt dyrere løsning, som du vil blive rigtig glad for. Du bliver fri for alt for meget vandsprøjt med sæbe og kalk, og det giver mindre rengøring i badeværelset.

Dette er altså den perfekte løsning til det lidt større badeværelse, hvor der er kræset for detaljerne og materialerne er nøje udvalgt.

Alterna Picto svingdør 80×195 cm

Alterna Picto svingdør 80x195 cmSå findes der endnu en rigtig smart bruseløsning til dit badeværelse. Er du træt af den åbne brusekabine, med alt det svineri og ekstra rengøring, så finder du her løsningen på dit problem.

Denne brusedør passer helt sikkert til dit badeværelse, og det tager ikke lang tid at installere den. Du kan helt sikkert selv gøre det, for der medfølger en meget detaljeret brugervejledning.

Her behøver du ikke at være den store håndværker for at klare den smule.

Der er mange hjem som mangler en brusedør i forbindelse med deres brusekabine. Det giver meget besvær, og det kan godt give ekstra rengøring.

Det er mest kalksprøjt som sætter sig allevegne, og de er ikke til sådan lige at få bugt med. Det kan du blive fri for nu.

Den måler 80 cm. i bredden og 195 cm. i højden. Glasvæggen er 6 millimeter tyk og lavet af hærdet sikkerhedsglas.

Svingbar badekarsvæg i glas fra Alterna Primeo

Svingbar badekarsvæg i glas fra Alterna PrimeoHar du et badekar kan du med fordel skifte badeforhænget ud med en pæn glasvæg. Glasvæggen er udført i en blank profil, som hjælper med at holde de rene linjer på badeværelser.

Væggen monteres på væggen hen over kanten på badekaret, som ses på billedet til højre. Vægprofilen er 26 mm i diameter og justerbar fra 75 mm – 76 mm.

Glasvæggen måler 75 cm x 130 cm og samt 5 mm bredt. Glasset er hærdet sikkerhedsglas som sikre i mod skader med mere.

Den er CE godkendt i overensstemmelse med EN14428, hvilket sikre dig en ordenlig kvalitet fra start af.

Badekarsvæggen er svingbar som gør det let at komme ind og ud af badekaret, samt gør det nemt at rengøre.

Alterna er et mærkevare der hører ind under Brødrene Dahl A/S.

Wall 80x 200 centimeter mat glas brusevæg med forhængsstang

Mange er eller skal i gang med at renovere deres badeværelse, og særligt, når badeværelset ikke er så stort, så kan der godt være udfordringer med både plads og muligheder.

Derfor skal du lige se her. For her er måske en løsning som kan passe ind i dit renoveringsprojekt, sådan at det hele kommer til at gå op til sidst alligevel.

Denne Wall er en flot designet mat glasvæg som er lige til at sætte op. Den er endda udstyret med en stang til dit selvvalgte bruseforhæng. Vupti, og du har en hel ny og smart brusekabine.

Det som er irriterende med åbne brusekabiner er, at det sprøjter og sviner alt for meget. Det kræver ekstra rengøring, og det har man ikke lige alt for meget tid til i en travl hverdag.

Her finder du en let og billig løsning, og som ikke kræver mange timers installation. Det er nemt og simpelt, og til den rigtige pris. Bestil den allerede i dag, så du kan installere den i weekenden.

Author

Write A Comment