Sidst opdateret den

Hvis du ønsker at skabe din helt egen stil på badeværelset, er det første man bør kigge på en brusevæg- eller kabine. Der findes mange forskellige typer og forme at vælge imellem. Vi har fundet vores farvoritter frem til dig, så du kan få et overblik over de mange muligheder.

Se alle brusevægge & glasvægge til badet ved at klikke her

Vi viser dig naturligvis hvor du kan købe alle de nævnte produkter, og skulle du have spørgsmål eller lign kan du skrive en kommentar i bunden af artiklen.

Ifö Space 2000 Brusevæg i frostet glas

Ifö Space 2000 Brusevæg i frostet glasDenne brusevæg er udført i frostet glas, med flotte natur aluminiumsprofiler. Aluminiumsprofilerne er med til at give dit badeværelse et flot og moderne look.

Glasvæggen til bad kan enten bruges til at lukke af til bruseområdet (Som set på billedet til højre), eller som en almindelig brusevæg.

Væggen måler 80 cm x 190 cm og er lavet med hærdet sikkerhedsglas.

Ifö er en svensk virksomhed, som er en af de største nordiske producenter af  VVS produkter til badeværelser og køkkener.

God og ordenlig kvalitet er ofte forbundet med denne producent.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ifö Space 2000 buet hjørne glasvæg til bad

Ifö Space 2000 buet hjørne glasvæg til badHer har vi fundet en buet glasvæg til badeværelset frem fra Ifö. Designet er både smart, praktisk & minimalistisk.

Brusedørene kan både åbne indad og udad samt mulighed for at lukke dørene helt ind til de faste glasvægge. Dette sikre at du må mindre badeværelser får fuldt udbytte af gulvpladsen, når badeområdet ikke bruges.

Brusedørenes profiler hæves og sænkes automatisk når dørene åbnes og lukkes. Det giver et indtryk af ekslusivitet og ”god stil” som man siger.

Der skal dog tilkøbes en gummiliste eller sokkel hvis man ikke ønsker noget af vandet skal komme længere en glasvæggen samt dørene.

Glasset er i 6 mm hærdet sikkerhedsglas.

Cassøe Fritstående væg 90x200cm

Cassoee Fritstaaende vaeg 90x200cmDenne glasvæg passer formentlig til dit badeværelse. Her kan du montere glasvæggen ud fra væggen, så man nemt kan gå ind i brusekabinen.

Væggen er utrolig stilet og så er den faktisk også nem at montere, og du kan faktisk selv gøre det. Enkle beslag medfølger, og du kan læse alt om installation i den detaljerede brugermanual.

Med denne væg er der en aluminiumsskinne der holder glasset inde ved væggen og så er der tilmed en aluminumsstang som går fra glasset og ind på væggen i den anden side.

Det er smart og det er en ret billig løsning.

Det er en meget flot løsning som du vil blive ret glad for i fremtiden, og som helt sikkert vil tilføre dit badeværelse det sidste finish.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Unidrain Glassline brusevæg

Unidrain Glassline brusevægVi slutter af med en solid og lækker brusevæg, som vil give dit badeværelse et lækkert og eksklusivt look.

Denne flotte brusevæg er tykkere end de fleste andre på denne liste og den kan derfor holde til utrolig meget, samtidig med at den er stor og fylder meget.

Den ville derfor stå rigtig flot til det store eksklusive badeværelse, hvor der er fokus på materialer

Det er en utrolig flot og også en lidt dyrere løsning, som du vil blive rigtig glad for. Du bliver fri for alt for meget vandsprøjt med sæbe og kalk, og det giver mindre rengøring i badeværelset.

Dette er altså den perfekte løsning til det lidt større badeværelse, hvor der er kræset for detaljerne og materialerne er nøje udvalgt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

10.504,00
12.233,75

Alterna Picto svingdør 80×195 cm

Alterna Picto svingdør 80x195 cmSå findes der endnu en rigtig smart bruseløsning til dit badeværelse. Er du træt af den åbne brusekabine, med alt det svineri og ekstra rengøring, så finder du her løsningen på dit problem.

Denne brusedør passer helt sikkert til dit badeværelse, og det tager ikke lang tid at installere den. Du kan helt sikkert selv gøre det, for der medfølger en meget detaljeret brugervejledning.

Her behøver du ikke at være den store håndværker for at klare den smule.

Der er mange hjem som mangler en brusedør i forbindelse med deres brusekabine. Det giver meget besvær, og det kan godt give ekstra rengøring.

Det er mest kalksprøjt som sætter sig allevegne, og de er ikke til sådan lige at få bugt med. Det kan du blive fri for nu.

Den måler 80 cm. i bredden og 195 cm. i højden. Glasvæggen er 6 millimeter tyk og lavet af hærdet sikkerhedsglas.

Svingbar badekarsvæg i glas fra Alterna Primeo

Svingbar badekarsvæg i glas fra Alterna PrimeoHar du et badekar kan du med fordel skifte badeforhænget ud med en pæn glasvæg. Glasvæggen er udført i en blank profil, som hjælper med at holde de rene linjer på badeværelser.

Væggen monteres på væggen hen over kanten på badekaret, som ses på billedet til højre. Vægprofilen er 26 mm i diameter og justerbar fra 75 mm – 76 mm.

Glasvæggen måler 75 cm x 130 cm og samt 5 mm bredt. Glasset er hærdet sikkerhedsglas som sikre i mod skader med mere.

Den er CE godkendt i overensstemmelse med EN14428, hvilket sikre dig en ordenlig kvalitet fra start af.

Badekarsvæggen er svingbar som gør det let at komme ind og ud af badekaret, samt gør det nemt at rengøre.

Alterna er et mærkevare der hører ind under Brødrene Dahl A/S.

Wall 80x 200 centimeter mat glas brusevæg med forhængsstang

Mange er eller skal i gang med at renovere deres badeværelse, og særligt, når badeværelset ikke er så stort, så kan der godt være udfordringer med både plads og muligheder.

Derfor skal du lige se her. For her er måske en løsning som kan passe ind i dit renoveringsprojekt, sådan at det hele kommer til at gå op til sidst alligevel.

Denne Wall er en flot designet mat glasvæg som er lige til at sætte op. Den er endda udstyret med en stang til dit selvvalgte bruseforhæng. Vupti, og du har en hel ny og smart brusekabine.

Det som er irriterende med åbne brusekabiner er, at det sprøjter og sviner alt for meget. Det kræver ekstra rengøring, og det har man ikke lige alt for meget tid til i en travl hverdag.

Her finder du en let og billig løsning, og som ikke kræver mange timers installation. Det er nemt og simpelt, og til den rigtige pris. Bestil den allerede i dag, så du kan installere den i weekenden.

Denne side er anmeldt af: Thomas N. Kristoffersen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar