Ja, førhen var sæbedispenseren med det automatiske doseringssystem noget man enten forbandt med sygehuset, stor køkner eller værst af alt: offentlige toiletter.

Men ikke længere. For nu har forbrugerne og Danmark fået næsen op for, hvor smart en sæbedispenser med sensor kan benyttes i eget hjem. For hvorfor ikke få et professionelt klinisk rent køkken eller badeværelse uden spild, sæbe-dryp på håndvasken og et væld af tuber i brusenischen?

Vi opsætter her de 3 mest oplagte bud, på hvor dispenseren er smart:

Køkkenet

Her vil en sæbedispenser med sensor være ideel, fordi den er nem at bruge når du skal udfører køkkenopgaver, og holde hygijenen i top.

Fyld den enten med opvaskemiddel eller håndsprit, og du er klar til at veksle mellem affaldstømning og brød-udskæring på et minut.

Markedet har mange forskellige designs, og vælger du en sæbedispenser i køkknet, skal du huske at vælge en der ikke kun opfanger varme fra din krop, når signalerne skal sendes til dispenseren. Køb derfor i stedet en dispenser med infrarød lys, så også knive, spækbrætter o.l kan afsprittes i en håndsvending.

Badeværelset

Her vil du få glæde af dispenserens beholder i mange sammenhænge, og det er derfor smart at købe mere end en. Flere sæbedispensere kan nemlig købes til montering på væggen, og er derfor smart også i bruseren eller over badekaret. Så fyld dem med alt fra skumbad, til familiens favorit shampoo og balsam. Man kan som et tip, klistre navn på de forskellige dispensere, så man ikke pludselig vasker hår i storesøsters ansigts-rens.

Udover funktionen i badet, er det selvfølgelig også smart med en sensor ved håndvasken, så der slippes for spild og klistrede hår i sæberesterne.

LÆS OGSÅ: Fliser til badeværelse

Gang/bryggers

Her vil du få glæde af sensoren, hvis du ofte oplever sygdom i familien. For med en sæbedispenser med håndsprit i opgangen, kan man hurtigt og nemt få afsprittet hænderne inden man træder ind i sit hjem.

På den måde, er børnehavens forkølelsesbakterier, jordbakterier fra haven eller vira fra dørhåndtaget i supermarkedet elimineret. Det smarte er at flere modeller af dispensere kan monteres, så at man kan købe to stk og montere dem i børnehøjde og voksenhøjde.

Er du fristet? Det forstår vi godt!

Men så er spørgsmålet jo blot, hvilken dispenser du skal vælge. Vi har samlet en række bud på hvilke modeller, der kunne være et hit alt efter hvilke behov du og familien har.

Så læs trygt med på nedenstående guide og bliv klogere på dit valg.

Køkken-sæbedispenser med sensor

Køkken-sæbedispenser med sensorEr det i køkkenet, du satser på at overholde hygiejne-kursernes foreskrifter, er denne model lige noget for dig. Fyld den med håndsprit, og nyd ikke at skulle bekymre dig.

For med et både flot design og en praktisk dispenser med indbygget sensor, er du klar til at gå i krig med både kød og grønt. Slip frygten for, at bakterierne spredes, for du er nu fri for at smitte den håndholdte sæbepumpe med e-coli.

Så snit du trygt grøntsager – giv hænderne en gang sprit og tag så fat på grøntsagerne til resten af retten. Du kan også afspritte fx knive eller lignende undervejs.

Køkken-sæbedispenseren fanger nemlig dine bevægelser, og lader håndspritten dosere uden du behøves at røre ved noget som helst. Bare sæt hænderne under, fyld håndfladerne med sprit og gnid dem mod hinanden. Så er du klar til næste køkkenopgave på et sekund.

LÆS OGSÅ: Glasvæg til bad

Vi håber vores guide var nyttig! Så tøv ikke, køb din dispenser i dag og optimer din og hjemmets hygiejne!

Author

Write A Comment