Sidst opdateret den

Ja, førhen var sæbedispenseren med det automatiske doseringssystem noget man enten forbandt med sygehuset, stor køkner eller værst af alt: offentlige toiletter.

Men ikke længere. For nu har forbrugerne og Danmark fået næsen op for, hvor smart en sæbedispenser med sensor kan benyttes i eget hjem. For hvorfor ikke få et professionelt klinisk rent køkken eller badeværelse uden spild, sæbe-dryp på håndvasken og et væld af tuber i brusenischen?

Vi opsætter her de 3 mest oplagte bud, på hvor dispenseren er smart:

Køkkenet

Her vil en sæbedispenser med sensor være ideel, fordi den er nem at bruge når du skal udfører køkkenopgaver, og holde hygijenen i top.

Fyld den enten med opvaskemiddel eller håndsprit, og du er klar til at veksle mellem affaldstømning og brød-udskæring på et minut.

Markedet har mange forskellige designs, og vælger du en sæbedispenser i køkknet, skal du huske at vælge en der ikke kun opfanger varme fra din krop, når signalerne skal sendes til dispenseren. Køb derfor i stedet en dispenser med infrarød lys, så også knive, spækbrætter o.l kan afsprittes i en håndsvending.

Badeværelset

Her vil du få glæde af dispenserens beholder i mange sammenhænge, og det er derfor smart at købe mere end en. Flere sæbedispensere kan nemlig købes til montering på væggen, og er derfor smart også i bruseren eller over badekaret. Så fyld dem med alt fra skumbad, til familiens favorit shampoo og balsam. Man kan som et tip, klistre navn på de forskellige dispensere, så man ikke pludselig vasker hår i storesøsters ansigts-rens.

Udover funktionen i badet, er det selvfølgelig også smart med en sensor ved håndvasken, så der slippes for spild og klistrede hår i sæberesterne.

LÆS OGSÅ: Fliser til badeværelse

Gang/bryggers

Her vil du få glæde af sensoren, hvis du ofte oplever sygdom i familien. For med en sæbedispenser med håndsprit i opgangen, kan man hurtigt og nemt få afsprittet hænderne inden man træder ind i sit hjem.

På den måde, er børnehavens forkølelsesbakterier, jordbakterier fra haven eller vira fra dørhåndtaget i supermarkedet elimineret. Det smarte er at flere modeller af dispensere kan monteres, så at man kan købe to stk og montere dem i børnehøjde og voksenhøjde.

Er du fristet? Det forstår vi godt!

Men så er spørgsmålet jo blot, hvilken dispenser du skal vælge. Vi har samlet en række bud på hvilke modeller, der kunne være et hit alt efter hvilke behov du og familien har.

Så læs trygt med på nedenstående guide og bliv klogere på dit valg.

Isa automatisk sæbedispenser i rustfrit stål

Isa automatisk sæbedispenser i rustfrit stål
3.129 kr.

Få klinisk rene fingre med et rent design fra Isa. For her får I en sæbedispenser som ikke går fejl, på den bolig-mæssige konto. Dispenseren er skulptureret som et cylinder i lækkert børstet stål, med en diskret stribe, der sikre at du kan holde styr på hvor meget sæbe du har tilbage.

Samtidig er Isa en lille sag, som kan passe ind på både gæstetoilet eller på gangen ved hoveddøren.

Den måler nemlig blot 12, 5 cm og kan monteres på væggen lige hvor det passer ind. Derfor er den også ideel til den travle børnefamilie, hvor de små børnehænder nemt opsamler snavs på legepladsen eller i børnehaven.

Med med en Isa i bryggerset, er det ingen problem. Fyld den med håndsprit og monter den i børnehøjde, og slip for forkølelsesbakterier og vira i resten af hjemmet.  Dispenseren er altså både smart og så endda i flot design. Så lad ikke det praktiske aspekt af rengøring gemmes væk – med Isa på væggen, er du både ren og en bolig-gadget rigere.

Køkken-sæbedispenser med sensor

Køkken-sæbedispenser med sensor
0 kr.

Er det i køkkenet, du satser på at overholde hygiejne-kursernes foreskrifter, er denne model lige noget for dig. Fyld den med håndsprit, og nyd ikke at skulle bekymre dig.

For med et både flot design og en praktisk dispenser med indbygget sensor, er du klar til at gå i krig med både kød og grønt. Slip frygten for, at bakterierne spredes, for du er nu fri for at smitte den håndholdte sæbepumpe med e-coli.

Så snit du trygt grøntsager – giv hænderne en gang sprit og tag så fat på grøntsagerne til resten af retten. Du kan også afspritte fx knive eller lignende undervejs.

Køkken-sæbedispenseren fanger nemlig dine bevægelser, og lader håndspritten dosere uden du behøves at røre ved noget som helst. Bare sæt hænderne under, fyld håndfladerne med sprit og gnid dem mod hinanden. Så er du klar til næste køkkenopgave på et sekund.

LÆS OGSÅ: Glasvæg til bad

Automatisk sæbedispenser med infrarød

Automatisk sæbedispenser med infrarød
0 kr.

Optimer dit badeværelse, køkken og håndhygiejne i en! For her får du en sæbedispenser med højteknologiske løsninger, der gør at dine hænder holdes hygiejnisk rene på rekord tid.

Via dispenserens infrarøde sensor, fanger den lynhurtigt dine bevægelser og dosere sæben i den rette mængde. Samtidig er den udstyret med en klokke-funktion, så at du ikke er i tvivl om, hvor hurtigt det går.

Sensoren virker ved dit mindste vink, og efter 2 sekunder har du sæbe i hånden. Er hænderne ekstra beskidte, vil sæben kontinuerligt sendes ud – når ønskede mængde er opnået, flytter du blot hænderne.

Nemt, og bekvemt – særligt når cykelkæden er blevet skiftet eller efter en lang tur i skoven. Du kan også fylde sensoren med fx håndsprit, og placere den forskellige steder i hjemmet efter behov. Kun fantasien sætter grænser.

Deb touch free dispenser

Deb touch free dispenser
817 kr.

Er du træt af den kedelige palmolive sæbedispenser eller de rædselsfulde neon-tuber med shampoo og balsam? Så lad dem ryge ud, til fordel for en smart og lækker Deb Touch Free sæbedispenser.

For med sådan en på badeværelsevæggen, er du sikret et lækkert design til opbevaring af din sæbe.

Sensor-dispenseren er fremført i lækkert rusfrit design, og egner sig derfor perfekt til både bruche-niche og til væggen over håndvasken.

Deb Touch Free kan nemlig monteres nemt og sikkert, og er ergonomisk fremstillet til fordel for dig.

Sensoren er drevet på batteri, virker lyn hurtigt og dosere en perfekt mængde skum-bad-sæbe, så du nemt kan gå i gang med at barbere ben, uden at skulle åbne og lukke for en tube. Nemt, smart og ligetil.

Finch Sæbedispenser (Nikkel)

Finch Sæbedispenser (Nikkel)
0 kr.

Stilren og lækker sæbedispenser fra Umbra. Dens rene linjer og slanke udseende er det som man ser ved første øjekast. Dette gør den da også utrolig velegnet til ethvert badeværelse.

Med sine 20 cm. højden, er der sæbe nok til den store familie. Og med dispenserens hurtige og effektive sensor, er I sikret at alle familiens fingre er rene og pæne inden aftensmaden på rekordtid.

Sæbedispenseren er derfor smart både at have i køkkenet, badeværelset eller i bryggerset, så at ungerne lynhurtigt kan få vasket hænder, efter en tur på legepladsen.

Sensoren opfanger hurtigt og effektivt hændernes bevægelse, og de små børnehænder er fri for den hårde pumpe.

Finch sæbedispenseren har, udover et lækkert design, også praktiske egenskaber i og med at den er nem at rengøre. Blot en hurtig klud over den glatte, rustfri overflade og den skinner på ny.

Dispenser med sensor, 225 ml

Dispenser med sensor, 225 ml.
139 kr.

Multi-funktionel dispenser til dig, der tør tænke ud over den gængse sæbedispenser. Dispenseren er nemlig i lækkert design, og passer ligeså vel til køkken som til badeværelse, eller måske endda make-up-bordet.

For den lille handy dispenser indeholder 225 ml, perfekt til både ansigtsrens, skintonic eller en let ansigtslotion. Så tøv ikke med at erhverv dig et par stykker, så du kan optimere din skønhedsrutine.

Det er nemlig en smart og effektiv måde, at slippe for at sprede bakterier fra diverse propper og tuber. Sæt du blot en vatrondel under sensoren under dit ønskede produkt, rens dit ansigt og påfør cremen på samme vis.

Helt uden beskidte mellemled.  Smart ikke? På den måde, vil din hud vil forblive rener smukkere ikke mindst bakterie-fri.

Dispenseren er desuden nem at rengøre og bruger AA batterier, som kan købes i et hvilket som helst supermarked. Ja, det er nemt og lige til, at få et professionelt spa-oplevelse derhjemme.

LÆS OGSÅ: Renovering af badeværelse

Scandinavia Sensor Blank dispenser med sensor

Scandinavia Sensor Blank dispenser med sensor
0 kr.

Her er sæbedispenseren for dig, der kan lide et blankt og lækkert look – men førhen har fravalgt det grundet fedtfingre og sæberester. For med Scandinavia Sensor Blank sæbedispenseren er du nemlig fri for at røre ved beholderen, når hænderne skal rengøres.

Dette gør at den er ideel i både badeværelse, køkken eller fx over pulsebordet eller hundekurven – det lækre design passer ind i et hvert rum.

Så fyld den med enten sæbe eller håndsprit og vips er er vira fri for at blive spredt.

Dispenserens hypersensitive sensor opfanger nemlig dit mindste vink. Så glem bekymringerne og lad dispenseren dosere din valgfrie sæbe, shampoo, håndsprit eller opvaskemiddel.

Mulighederne er nemlig mange, og med Sensor Blank er design intet problem. Den passer ind i køkken såvel som badeværelse og kan fyldes med hele 225 ml af gangen.

Så optimer din hygiejne og bolig allerede i dag med en sæbedispenser fra Scandinavia.

Vi håber vores guide var nyttig! Så tøv ikke, køb din dispenser i dag og optimer din og hjemmets hygiejne!

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Skriv en kommentar