Så har vi klaret alt det hårde arbejde for dig. Vi har gennemsøgt internettet, efter de allerbedst håndklædetørrer og så har vi skrevet en lille tekst om dem hver især, så du kan finde den der passer bedst til dig.

En håndklædetørrer er en moderne og utrolig behagelig måde, at få tørret sine håndklæder hurtigt og effektivt på. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle vente længe, på at dine håndklæder tørrer. Du kan måske endda nøjes med at bruge et enkelt håndklæde, da det tørrer på stort set ingen tid, med en flot og elegant håndklædetørrer.

Der er enormt mange forskellige produkter at vælge imellem og de har alle sammen sine fordele. Det er meget forskelligt hvad den enkeltes behov er. De har alle sammen det til fælles, at de har et elegant og eksklusivt look, så de kan altså andet, end blot at tørre dine håndklæder. De her håndklædetørrer kan nemt pryde på dit badeværelse og se flot og lækkert ud. Det er en luksus alle fortjener og nu om dage, så koster det faktisk langt fra det store.

Selve prisen på håndklædetørreren varierer selvfølgelig, alt efter størrelse og så ikke mindst design. Så er der selvfølgelig også et energiforbrug inklusiv og det er selvfølgelig kun værd, at have håndklædetørreren tændt, når man bruger den. Når den så er tændt, så er energiforbruget faktisk utroligt småt og du kan derfor snildt bruge den, uden at få alt for dårlig samvittighed over dit energiforbrug eller skulle af med en mindre formue, når el regningen kommer. Alle de ting har vi selvfølgelig undersøgt for dig, så de står pænt og fint skrevet, ud fra hvert enkelt produkt.

Det eneste du skal gøre, det er at læse vores tekst om hver enkelt håndklædetørrer og så tag stilling til, netop hvilken af dem, der passer bedst til dig og dit behov!

Adora el-håndklædetørrer

Adora el-håndklædetørrerDenne håndklædetørrer fra Adora sikrer dig, at dine håndklæder altid er tørre. Den er produceret i krom og er designet i et moderne og tidløst design. Den kommer med flotte rene linjer, der passer ind i ethvert badeværelse.

Den er helt klart et godt bud, på en super lækker håndklædetørrer, der dels kan tørre dine håndklæder, men også pryde flot på dit badeværelse.

Denne håndklædetørrer er CE mærket og den har et elforbrug på 80 w/h. Ledningen medfølger og den kommer ud fra højre side. Der er selvfølgelig en afbryder inklusiv.

Bredden er 580 mm og højden er 780 mm.

LÆS OGSÅ: Væghængt toiletbørste

Håndklædetørrer – VVS trading

Håndklædetørrer - VVS tradingFlot og elegant håndklædetørrer fra VVS trading. Den er designet i buet krom og har tilmed et stilsikkert design med rene linjer.

Den hænger flot på stort set alle badeværelse og så har den selvfølgelig to åbenlyse praktiske funktioner. Du kan nemlig både hænge dine håndklæder på den og så kan du også forvente, at de hurtigt tørrer, til næste gang du skal bruge dem.

Den har en effekt på 218 watt og er yderst effektivt, til at du kan få dejlige, varme og tørre håndklæder, på stort set ingen tid.

Bredden er 500 mm og højden er 800 mm.

Håndklædetørrer fra Stina

Håndklædetørrer fra StinaHåndklædetørrer fra StinaHer har vi en simpel og super elegant håndklædetørrer fra Stina.

Den kan gøre det lidt mere rart, at tørre sig med et håndklæde.

Den er produceret i flot krom og passer nemt ind, til størstedelen af badeværelser.

Effekten på denne håndklædetørrer er 100 watt.

Bredden er 530 mm, højden er 900 mm og dybden er 355 mm.

Butler håndklædetørrer

Butler håndklædetørrerSmart håndklædetørrer, der har en masse lækre ekstra funktioner i sig.

Den har blandt andet kroge til ekstra håndklæder eller eksempelvis din morgenkåbe.

Så er der en 1,5 meter jordet kabel med schuko stikprop og en skjult eltilslutning, så den kan beholde sit elegante look, på dit badeværelse.

Effekten er 120 watt og den er lavet i flot krom.

Bredden er 340 mm og højden er 1400 mm.

Håndklædetørrer designet i buet krom

Håndklædetørrer designet i buet kromHer har vi fundet endnu en fantastisk og eksklusiv håndklædetørrer, der er produceret i buet krom.

Den kan have enorm stor gavn og uden tvivl pryde enormt på dit badeværelse.

Bredden er 600 mm og højden er 1200 mm.

 

LÆS OGSÅ: Bruseniche i glas

Håndklædetørrer i krom

Håndklædetørrer i kromHer har vi en flot og smart håndklædetørrer, der er produceret i flot krom. Den har en effekt på hele 354 watt og kan derfor opvarme omtrent hele seks kvadratmeter. Det er altså et yderst kraftig produkt, der snildt kan varme massere af dine håndklæder, badekåber og lignende på én gang!

Bredden er 500 mm og højden er 935 mm.

Denne håndklædetørrer fås i hele fire forskellige størrelser, hvoraf det eneste der ændrer sig, det er højde, bredde, watt og antal kvadratmeter den opvarmer.

Nedenunder beskrives de tre sidste produkter.

Mellem håndklædetørrer i krom

Den har en effekt på 391 watt og kan opvarmer omtrent 6,5 kvadratmeter.

Bredden er 600 mm og højden er 935 mm.

Stor håndklædetørrer i krom

Dens effekt er op hele 531 watt og den kan derfor opvarmer omtrent 8,5 kvadratmeter.

Bredden er 500 mm og højden er 1135 mm.

Ekstra stor håndklædetørrer i krom

Her topper serien, med en effekt på 586 watt og den kan altså opvarmer imponerende 9,5 kvadratmeter. Et produkt til dig, der vil have en meget stor håndklædetørrer.

Bredden er på 600 mm og højden er på 1135 mm.

Håndklædetørrer fra Devirail i hvid

Håndklædetørrer fra Devirail i hvidHer har vi en lille, dog stadig elegant håndklædetørrer fra Devirail, i en flot hvid farve. Den fylder ikke det store, dog kan den derfor stadig, sagtens tørre dine håndklæder, på stort set ingen tid. Et smart produkt, til dig der ønsker en håndklædetørrer, der dog ikke skal fylde hele badeværelset.

En diskret ledning er monteret nederst i højre hjørne og effekten er 20 watt.

Den er designet i en yderst ekslusiv og elegant, omvendt S-form, der nemt kan passe ind til enhvers badeværelse.

Julia håndklædetørrer

Julia håndklædetørrerHer ser vi en lækker og praktisk håndklædetørrer fra Julia. Den har en mindre størrelse, men derfor er den stadig effektiv.

Den er perfekt til dig, der ikke har det store behov for et kæmpe monstrum af et apparat, hængende på badeværelse, men blot søger noget mindre prangende, dog stadig effektivt.

Denne håndklædetørrer har en effekt på 80 watt, farven er hvid og der følger selvfølgelig en afbryder med, samt en ledning på 1,5 meter.

Bredden er 500 mm og højden er 650 mm.

LÆS OGSÅ: Sæbedispenser med sensor

Alterna håndklæderadiator

Alterna håndklæderadiatorEnormt praktisk og elegant håndklædetørrer fra Alterna. Den kan gøre oplevelsen efter at have været i bad, meget bedre og dejligere og så er det noget enhver har råd til. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og man får her noget pengene.

Denne håndklædetørrer har en effekt på 187 watt og er produceret i et lækkert og stilrent materiale. Det er nemlig krom og det ser flot og eksklusivt ud. Den kan uden tvivl, være et godt bud, på en flot håndklædetørrer til dit badeværelse!

Bredden er 500 mm og højden er 944 mm.

Her har vi fundet en masse gode håndklædetørrer, der alle sammen har den ting tilfælles, at de hurtigt og effektivt kan opvarme din håndklæder.

De ser dog forskellige ud og har forskellige størrelser, så præcis hvilken af disse fantastiske produkter du gerne vil have, det må du selv tage stilling til.

Vi har gjort alt hvad vi kan, for at du kan få en fornemmelse af hvilket produkt, der passer perfekt til dig og dine behov!

Vi håber du er kommet tættere i din jagt på en håndklædetørrer i el og måske endda ved hvad du vil købe.

Det her var i hvert fald 10 rigtigt gode bud!

Author

Write A Comment