Infrarød terrassevarmer – Hold dig varm altid

Der er mange gode grunde til at investere i en infrarød terrassevarmer. De lyse nætter er nemlig lige om hjørnet, og få ting er vel mere hyggeligt end at sidde på terrassen til langt ud på aftenen. Derfor får du her en guide til, hvilke infrarøde terrassevarmere du kan kigge efter på markedet. Læs med, og bliv klædt på til den dejlige, danske sommer.

De fleste kender nok følelsen af at småfryse lidt på terrassen, og selskabet trækker derfor indenfor, selvom man egentlig helst ville blive ude. Det kan undgås, hvis man investerer i en infrarød terrassevarmer, som kan bruges på mange årstider, men som er helt ideel til den danske sommer, hvor temperaturerne ofte falder en del ud på aftenen.

Men er det så egentlig dyrt at have en sådan infrarød terrassevarmer kørende? Det er meget forskelligt, alt efter hvilken type man køber. En af mulighederne er infrarøde terrassevarmere, og vi vil kigge nærmere på nogle af dem her. Infrarøde lamper er egentlig ret simple, da de blot udsender infrarøde stråler, og når strålerne rammer noget, bliver disse ting varme.

Det kan fx være stole, borde eller mennesker, når vi taler om terrassevarmere. Infrarøde terrassevarmere er generelt rigtig fornuftige, når man kigger på energiforbruget, og de er sundere for miljøet end så mange andre slags. Det kommer vi mere ind på, når vi viser dig de forskellige modeller.

Dobbelt væghængt terrassevarmer

Dobbelt væghængt terrassevarmer
1.299 kr.

Denne lækre infrarøde terrassevarmer er rigtig smart, fordi den hænges op på væggen. Det giver en følelse af, at man ikke spilder pladsen på jorden, og dens udseende er samtidig elegant og diskret. Den er desuden dobbelt størrelse, så der kommer endnu mere varme ud på terrassen.

Denne terrassevarmer skal hænge et godt stykke over jorden, gerne 180 centimeter, så varmen kommer bedst muligt ud på området. Faktisk er det muligt at få rigtig meget ud af varmeren, hvis den hænger 250 centimeter over jorden. Her vil den kunne varme et område på lidt over 19 kvm2.

Denne terrassevarmer har en fin medfølgende fjernbetjening, så du ikke skal rejse dig fra selskabet for at indstille den. Den kan varme op til 2000 watt, men du kan også vælge det halve, hvis du ikke helt har brug for så meget varme. Alt i alt er det et rigtig fint valg, hvis du gerne vil have en lækker og diskret varmer til væggen.

Elektrisk søjle-terrassevarmer

Elektrisk søjle-terrassevarmer
0 kr.

Denne terrassevarmer er ligesom en lille søjle, som placeres på jorden, hvorfra den opvarmer terrassen. Den ligner lidt en lille højtaler, og den er lavet i lækkert rustfrit stål.

Det betyder også, at den sagtens kan stå i skiftende vejr, og du bør ikke være bekymret for, at den hurtigt går i stykker.

Den har en fin kapacitet, da den varmer 1500 watt, og når du tænder varmeren, vil det blot tage den et kort øjeblik at varme.

Det elegante design passer godt ind til en stilren terrasse, og det er en stor fordel, at varmeren kan placeres og flyttes efter behov. Det kan fx være en fordel, hvis man har flere terrasser og hurtigt vil kunne skifte placering.

Vælger du denne varmer, vil du få et miljørigtigt produkt, som ikke bruger specielt meget energi. Vægten er ca. ni kilo, og den er derfor også nem at transportere med sig, hvis man eksempelvis skal i sommerhus eller lignende.

SE OGSÅ: Havepejs

HEATSCOPE VISION MHS-VT1600BK sort

HEATSCOPE VISION MHS-VT1600BK sort
MHS-VT1600BK sort

Denne superlækre terrassevarmer er lavet af aluminium og carbon, og det er et oplagt valg, hvis du gerne vil have en varmer, som vækker mindst mulig opsigt. Den skal indstilles på flere niveauer, så den varmer efter det behov, du har.

Det betyder, at du eksempelvis kan indstille den til 50 procent først på aftenen, skrue op på 80 procent senere og sætte den på 100 procent, hvis du skal sidde udenfor til ud på natten. Den fulde kapacitet er 1600 watt.

Varmeren kan både bruges til indendørs og udendørs brug, og den kan monteres helt op til tre meter oppe, hvor den stadig giver god varme.

Vil du have det absolut maksimale ud af den, er det dog anbefalet, at den placeres mellem 1,8 og 2,5 meter fra jorden.

Det er et luksusprodukt, som virkelig giver en god varmeoplevelse, og den leveres med en fjernbetjening, så du hurtigt og nemt kan indstille varmen, som du ønsker det.

Vægten er beskedne seks kilo, hvilket gør det nemt at flytte på varmeren.

Hængende infrarød terrassevarmer i sort

Hængende terrassevarmer i sort
699 kr.

Denne meget specielle terrassevarmer er fremstillet i sortlakeret aluminium, og den har et lidt anderledes udtryk end nogle af de andre.

Den ligner nemlig mest af alt en rigtig lampe, hvilket kan skabe en hyggelig atmosfære. Hvis du godt kan lide, at din terrasse føles lidt som en stue, så er denne varmer derfor et rigtig godt valg.

Det er en meget hurtig opvarmende lampe, som giver et behageligt og afdæmpet lys, og det er derfor muligt at sidde og nyde de sene aftentimer.

Den er oplagt til både terrassen eller forteltet, hvor der er brug for lidt ekstra stråler, og den kan desuden afvise vand, så den ikke går i stykker, når det danske sommervejr skifter.

Vægten er meget beskeden, nemlig blot 3,7 kilo, og det giver nogle fordele, når den skal flyttes fra sted til sted. Den maksimale kapacitet er 1500 watt, og varmen vil variere alt efter, hvor højt oppe du vælger at placere den.

Et rigtig godt valg, hvis du vil bruge din terrassevarmer som direkte erstatning for en lampe, men samtidig har brug for varmen på din terrasse eller andre steder.

SE OGSÅ: Bålfad

Terrassevarmer til parasol

Terrassevarmer til parasol
799 kr.

Denne simple terrassevarmer passer rigtig godt til en parasol eller en markise, da den nemt og hurtigt kan hænges op under disse.

Den kan desuden også fint monteres på væggen, hvis det ønskes. Det er en tre-armet varmer, som mest af alt ligner en pæn standerlampe, men som selvfølgelig kan meget mere end det.

Den har tre varmemuligheder, nemlig 650 watt, 1300 watt og helt op til 2000 watt, hvis der er brug for rigtig meget varme. Varmen indstilles nemt og enkelt på en drejeknap, som sidder på selve lampen.

Denne varmelampe er et fornuftigt valg, hvis du er glad for din parasol og gerne vil have varme under den. Den er desuden meget oplagt, hvis man skal på camping eller lignende, fordi den er nem at tage med sig med den beskedne vægt på 4,7 kilo.

Den er desuden vandafvisende, og den kan derfor holde til skiftende vejr, uden du behøver at bekymre dig for meget om den.

Varmelampe fra Solamagic

Varmelampe fra Solamagic
Varmelampe fra Solamagic

Denne terrassevarmer er et produkt af meget høj kvalitet, og den udstråler desuden rigtig meget stil, da den er flot og enkel i designet.

Den er rigtig god til store terrasser, fordi den opvarmer folk over store områder, og den vil derfor være oplagt, hvis du skal holde en større havefest på terrassen. Her vil alle kunne mærke varmen, selvom folk er spredt lidt ud på terrassen.

Vil man gerne varme et mindre område, kan man bruge den smarte vippefunktion på lampen, så man målretter varmen til et bestemt sted.

Denne varmer kan monteres på mange forskellige ting, og det er blandt andet muligt at sætte den under en markise eller på et stativ.

Det bør desuden nævnes, at varmelampen er godkendt til at kunne afvise både vand og støv på et ekstra stærkt niveau, hvilket vidner om høj kvalitet.

Varmeren har en stor kapacitet, nemlig 2000 watt, og du vil derfor få rigtig god varme ud af den på de lidt koldere sommer- eller forårsnætter.

HEATSCOPE VISION MHS-VT2200WT hvid

HEATSCOPE VISION MHS-VT2200WT hvid
MHS-VT2200WT hvid

En lækker, elegant varmer, som er rigtig stærk i kapacitet. Den varmer nemlig helt op til 2200 watt, og det giver mulighed for rigtig stor varme, selv når det er noget koldere i vejret.

Den kan indstilles på tre niveauer, nemlig 50, 80 og 100 procent, og det giver altså nogle øgede muligheder, fordi den kan tilpasses efter årstiden og dens temperaturer eller tidspunktet på døgnet.

Hvis man gerne vil have et rigtigt luksusprodukt, kan det være et godt valg med denne terrassevarmer. Den giver høj kvalitet af varme, og den varmer jævnt ud over det ønskede område.

Varmeren er oplagt til at hænge på væggen, da den har en medfølgende fjernbetjening, som giver mulighed for at indstille den fra havestolen.

SE OGSÅ: Brændeskur

Det bør du kigge efter

Når man skal finde den helt rigtige infrarød terrassevarmer, er der selvfølgelig nogle ting, man skal holde øje med. Først og fremmest bør man kende sit eget behov og gøre sig klart, hvad man vil bruge terrassevarmeren til.

Ønsker man at tage den med på campingture, skal man nok kigge efter en mere flytbar udgave, imens man kan vælge en stilet vægophængt varmer, hvis den udelukkende skal bruges på den store terrasse.

Man bør desuden primært kigge efter følgende ting ved lampen:

  • Kapacitet i watt. Hvor meget kan lampen varme? Det er ikke sikkert, at man skal vælge den højeste kapacitet, men hav det for øje, så du dækker dine behov.
  • Det er selvfølgelig vigtigt, hvor varmeren skal placeres. Hvis man vil have en diskret lampe, kan man fx kigge efter en type, som hænges under markisen eller på væggen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑