Der er mange gode grunde til at investere i en infrarød terrassevarmer. De lyse nætter er nemlig lige om hjørnet, og få ting er vel mere hyggeligt end at sidde på terrassen til langt ud på aftenen. Derfor får du her en guide til, hvilke infrarøde terrassevarmere du kan kigge efter på markedet. Læs med, og bliv klædt på til den dejlige, danske sommer.

De fleste kender nok følelsen af at småfryse lidt på terrassen, og selskabet trækker derfor indenfor, selvom man egentlig helst ville blive ude. Det kan undgås, hvis man investerer i en infrarød terrassevarmer, som kan bruges på mange årstider, men som er helt ideel til den danske sommer, hvor temperaturerne ofte falder en del ud på aftenen.

Men er det så egentlig dyrt at have en sådan infrarød terrassevarmer kørende? Det er meget forskelligt, alt efter hvilken type man køber. En af mulighederne er infrarøde terrassevarmere, og vi vil kigge nærmere på nogle af dem her. Infrarøde lamper er egentlig ret simple, da de blot udsender infrarøde stråler, og når strålerne rammer noget, bliver disse ting varme.

Det kan fx være stole, borde eller mennesker, når vi taler om terrassevarmere. Infrarøde terrassevarmere er generelt rigtig fornuftige, når man kigger på energiforbruget, og de er sundere for miljøet end så mange andre slags. Det kommer vi mere ind på, når vi viser dig de forskellige modeller.

Dobbelt væghængt terrassevarmer

Dobbelt væghængt terrassevarmer
799 kr.

Denne lækre infrarøde terrassevarmer er rigtig smart, fordi den hænges op på væggen. Det giver en følelse af, at man ikke spilder pladsen på jorden, og dens udseende er samtidig elegant og diskret. Den er desuden dobbelt størrelse, så der kommer endnu mere varme ud på terrassen.

Denne terrassevarmer skal hænge et godt stykke over jorden, gerne 180 centimeter, så varmen kommer bedst muligt ud på området. Faktisk er det muligt at få rigtig meget ud af varmeren, hvis den hænger 250 centimeter over jorden. Her vil den kunne varme et område på lidt over 19 kvm2.

Denne terrassevarmer har en fin medfølgende fjernbetjening, så du ikke skal rejse dig fra selskabet for at indstille den. Den kan varme op til 2000 watt, men du kan også vælge det halve, hvis du ikke helt har brug for så meget varme. Alt i alt er det et rigtig fint valg, hvis du gerne vil have en lækker og diskret varmer til væggen.

Solamagic Premium+ 2500 BTC – Effektiv terrassevarmer til inde og ude

Solamagic Premium+ 2500 BTC
6.276 kr.
 • Nummer 1 i kategorien på Pricerunner.dk
 • 4,4 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Profishop.de

Solamagic har skabt den effektive terrassevarmer Premium+ 2500 BTC med deres helt unikke teknologi, Ultra No-glare. Det giver op til 30% mindre rødt lys end deres tidligere modeller.

Du kan selv regulere effekten fra 700 til 2500 watt, så du får den helt rigtige varme, om du bruger den inde eller ude.

Modellen er en sand favorit blandt forbrugerne, hvor den på Pricerunner.dk ligger som nummer 1 i kategorien. Det er derfor et sikkert valg, der støttes op af den flotte vurdering på Profishop.de. Her har kunderne givet den effektive terrassevarmer hele 4,4 stjerner ud af 5.

Du kan derfor regne med et kvalitetsprodukt, der yder efter hensigten, hvis du går med den effektive terrassevarmer Premium+ 2500 BTC fra Solamagic.

Fordele ved Solamagic Premium+ 2500 BTC

 • Effektiv terrassevarmer med Ultra No-glare-teknologi
 • Kan dække et område på 19 m2
 • Med smart temperaturregulering via bluetooth

Tag kontrol over varmen med bluetooth

Solamagic Premium 2500 BTC har et BTC-styringsmodul, der gør det muligt at kontrollere den fra dine enheder. Med din smartphone eller tablet kan du derfor kontrollere varmeeffekten, og den er kompatibel med både IOS og Android.

Du styrer den smarte terrassevarmer via bluetooth, og modellen leveres også med en afbryder og blidt opstartssystem.

Terrassevarmeren kan hænge i en højde op til 3 m, så du får udnyttet den behagelige varme bedst muligt.

Solamagic Premium+ 2500 BTC vs. markedet

Modellen Solamagic Premium+ 2500 BTC kan dække helt op til 19 m2, hvilket er i den helt høje ende. I forhold til mange af de andre modeller i oversigten, kan du derfor nyde varme i et langt større område.

Har du en stor terrasse eller måske en cafe eller restaurant, hvor dine gæster gerne vil sidde ude sent om aftenen, kan denne model derfor dække et stort udendørsområde. Den er derfor også genial til havefesterne, hvor mange gæster sidder rundt omkring på terrassen og hygger sig.

Specifkationer:

 • Farve: Hvid
 • Mål: L86,6 x B20 x H9,2 cm
 • Kan kontrolleres med bluetooth via dine enheder
 • 5 års garanti

Hortus terrassevarmer

Hortus Terrassevarmer
699 kr.

Denne terrassevarmer er ligesom en lille søjle, som placeres på jorden (evt. under bordet), hvorfra den opvarmer. Den ligner lidt en lille højtaler, og den er lavet i lækkert rustfrit stål.

Det betyder også, at den sagtens kan stå i skiftende vejr, og du bør ikke være bekymret for, at den hurtigt går i stykker.

Den har en fin kapacitet, da den varmer 1200 watt, og når du tænder varmeren, vil det blot tage den et kort øjeblik, før man vil kunne mærke at den begynder at varme.

Det elegante design passer godt ind til en stilren terrasse, og det er en stor fordel, at terrassevarmeren kan placeres og flyttes efter behov, ved hjælp af den praktiske hank på toppen. Det kan fx være en fordel, hvis man har flere terrasser og hurtigt vil kunne skifte placering.

Den kan bruges udenfor, men også indenfor, hvis man ønsker dette, og det kræver blot at man har en stikkontakt tilgængelig dér, hvor man vil bruge den. Den måler 65 cm. i højden og 20 cm. i bredden.

Derudover har den indbygget væltesikring, hvilket betyder at strømmen automatisk afbrydes, hvis terrassevarmeren vælter, men genetableres så automatisk igen, når den rejses op.

SE OGSÅ: Havepejs

Hortus terrassevarmer vægmodel

Hortus terrassevarmer vægmodel
0 kr.

Med denne terrassevarmer fra Hortus, får man en terrassevarmer i super smart design, som let kan hænges op på væggen.

På denne måde er den i højere grad gemt væk, når den har en fast placering på terrassen eller inde i huset.

Den udmærker sig ved at 92 % af energien udnyttes til at danne varme, hvilket tydeligt vil kunne mærkes af de personer, der sidder indenfor en afstand af 3 meter fra varmeren. Den kan opvarme et areal på op til 9 m2.

Denne Hortus terrassevarmer har 1500W golden tube rør, som har en levetid på minimum 7000 timer.

Montér den under markisen eller tagudhænget, og du vil nyde godt af varmen lang tid fremover.

Hængende infrarød terrassevarmer i sort

Hængende terrassevarmer i sort
499 kr.

Denne meget specielle terrassevarmer er fremstillet i sortlakeret aluminium, og den har et lidt anderledes udtryk end nogle af de andre.

Den ligner nemlig mest af alt en rigtig lampe, hvilket kan skabe en hyggelig atmosfære. Hvis du godt kan lide, at din terrasse føles lidt som en stue, så er denne varmer derfor et rigtig godt valg.

Det er en meget hurtig opvarmende lampe, som giver et behageligt og afdæmpet lys, og det er derfor muligt at sidde og nyde de sene aftentimer.

Den er oplagt til både terrassen eller forteltet, hvor der er brug for lidt ekstra stråler, og den kan desuden afvise vand, så den ikke går i stykker, når det danske sommervejr skifter.

Vægten er meget beskeden, nemlig blot 3,7 kilo, og det giver nogle fordele, når den skal flyttes fra sted til sted. Den maksimale kapacitet er 1500 watt, og varmen vil variere alt efter, hvor højt oppe du vælger at placere den.

Et rigtig godt valg, hvis du vil bruge din terrassevarmer som direkte erstatning for en lampe, men samtidig har brug for varmen på din terrasse eller andre steder.

SE OGSÅ: Bålfad

Terrassevarmer til parasol

Terrassevarmer til parasol
799 kr.

Denne simple terrassevarmer passer rigtig godt til en parasol eller en markise, da den nemt og hurtigt kan hænges op under disse.

Den kan desuden også fint monteres på væggen, hvis det ønskes. Det er en tre-armet varmer, som mest af alt ligner en pæn standerlampe, men som selvfølgelig kan meget mere end det.

Den har tre varmemuligheder, nemlig 650 watt, 1300 watt og helt op til 2000 watt, hvis der er brug for rigtig meget varme. Varmen indstilles nemt og enkelt på en drejeknap, som sidder på selve lampen.

Denne varmelampe er et fornuftigt valg, hvis du er glad for din parasol og gerne vil have varme under den. Den er desuden meget oplagt, hvis man skal på camping eller lignende, fordi den er nem at tage med sig med den beskedne vægt på 4,7 kilo.

Den er desuden vandafvisende, og den kan derfor holde til skiftende vejr, uden du behøver at bekymre dig for meget om den.

Varmelampe fra Solamagic

Varmelampe fra Solamagic
0 kr.

Denne terrassevarmer er et produkt af meget høj kvalitet, og den udstråler desuden rigtig meget stil, da den er flot og enkel i designet.

Den er rigtig god til store terrasser, fordi den opvarmer folk over store områder, og den vil derfor være oplagt, hvis du skal holde en større havefest på terrassen. Her vil alle kunne mærke varmen, selvom folk er spredt lidt ud på terrassen.

Vil man gerne varme et mindre område, kan man bruge den smarte vippefunktion på lampen, så man målretter varmen til et bestemt sted.

Denne varmer kan monteres på mange forskellige ting, og det er blandt andet muligt at sætte den under en markise eller på et stativ.

Det bør desuden nævnes, at varmelampen er godkendt til at kunne afvise både vand og støv på et ekstra stærkt niveau, hvilket vidner om høj kvalitet.

Varmeren har en stor kapacitet, nemlig 2000 watt, og du vil derfor få rigtig god varme ud af den på de lidt koldere sommer- eller forårsnætter.

Hortus terrassevarmer panelmodel

Hortus terrassevarmer panelmodel
0 kr.

Her har vi at gøre med en tynd, diskret terrassevarmer, som er beregnet til at hænge op på væggen eller i loftet.

I modsætning til de andre terrassevarmere på denne liste, så afgiver denne ikke noget lys, hvilket også er med til at få den til at fremstå mere diskret.

Den varmer terrassen op ved hjælp af det indvendige varmeelement i rustfrit stål, som fordeler varmen ud på terrassen eller i rummet. De infrarøde varmebølger er effektive, og man vil hurtigt kunne mærke varmen efter den er blevet tændt.

Man behøver ikke engang rejse sig fra stolen for at betjene denne terrassevarmer da der følger en fjernbetjening med til den, og dermed er det let at tænde og slukke for varmen efter behov, ligesom at den har indbygget timer, så den selv kan slukke efter et stykke tid.

Der følger både kædeophæng til loftmontering og vippebeslag til vægmontering med til terrassevarmeren, som gør det nemt at sætte den lige dér, hvor den passer bedst.

SE OGSÅ: Brændeskur

Det bør du kigge efter

Når man skal finde den helt rigtige infrarød terrassevarmer, er der selvfølgelig nogle ting, man skal holde øje med. Først og fremmest bør man kende sit eget behov og gøre sig klart, hvad man vil bruge terrassevarmeren til.

Ønsker man at tage den med på campingture, skal man nok kigge efter en mere flytbar udgave, imens man kan vælge en stilet vægophængt varmer, hvis den udelukkende skal bruges på den store terrasse.

Man bør desuden primært kigge efter følgende ting ved lampen:

 • Kapacitet i watt. Hvor meget kan lampen varme? Det er ikke sikkert, at man skal vælge den højeste kapacitet, men hav det for øje, så du dækker dine behov.
 • Det er selvfølgelig vigtigt, hvor varmeren skal placeres. Hvis man vil have en diskret lampe, kan man fx kigge efter en type, som hænges under markisen eller på væggen.

Author

Write A Comment