Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701 Notice: Array to string conversion in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 701

Sidst opdateret den

Gyngestativer er en af de mest populære anskaffelser, når danskerne skal købe nyt til haven. Det er en form for legetøj, som kan rumme rigtig mange forskellige ting, og de fås i både helt enkle og mere avancerede udgaver. Denne artikel viser dig nogle af de bedste på markedet, så du kan vælge det rigtige gyngestativ.

Børnene skal altid have mulighed for at lege i og uden for hjemmet, og det kan være et stort cirkus at beslutte, hvad man skal anskaffe sig. Legetøj fås i stort set alle slags, og det samme gælder for legeredskaber, som kan bruges udenfor. Der er er noget alligevel nogle ting, som skiller sig rigtig meget ud.

Hvert år popper nye ting op, som kommer på mode fra tid til anden. Det kan være alt mellem himmel og jord, men ofte falder interessen relativt hurtigt efterfølgende. Og så er der de ting, som bliver ved med at være populære, fordi de altid er sjove at bruge. Det gælder blandt andet trampolinerne, som der fortsat står rigtig mange af rundt i de danske haver.

Og så er der selvfølgelig gyngestativet. Et sjovt og livligt legetøj til haven, som både kan rumme en simpel gynge og meget mere end det, hvis man ønsker det. Men hvad skal man så kigge efter, når man gerne vil have et gyngestativ? Først og fremmest handler det om at kigge på dine behov.

Hvis du gerne vil have en gynge og ikke andet, så bør du kigge efter en simpel model, hvor gyngen selvfølgelig er af robust kvalitet, så den holder. Er du mere til en masse forskellige muligheder, kan du kigge efter et stativ med en lille rutsjebane, et klatrestativ eller noget helt tredje.

Denne artikel skal guide dig til, hvilke muligheder du har, når du skal finde dit gyngestativ. Du får derfor her nogle af de bedste på markedet.

Plus gyngestativ med 2 gynger – Model 5 – Grøn

Plus gyngestativ med 2 gynger
3.299 kr.

Vi starter med en rigtig klassisk model, som har to gynger, hvor stativet er i høj kvalitet. Det er ikke et valg, som giver dig en masse andre muligheder for andre lege, men til gengæld er det rigtig sjovt for børnene at bruge gyngerne.

Det er et stativ, som er nemt og hurtigt at montere, så der bliver ikke en masse spildtid, før det er klar til brug.

Det er et rigtig robust stativ, som er lavet i trykimprægneret fyr, og der er derfor god garanti for, at det holder længe. Det er et perfekt stativ til privat brug, og det tåler selvfølgelig al slags vejr.

Det er velegnet til de mindste i familien, og der er gode muligheder for at gynge rigtig højt, hvor sikkerheden stadig er i orden.

Både på siderne og i toppen er stativet sammenlimet, og derfor opstår der ikke så nemt revner, hvis stativet bliver brugt flittigt. Det er med andre ord et godt, gedigent stativ, som har et elegant udtryk til en flot have.

SE OGSÅ: Brændeskur

Hörby Bruk Træ Active Gyngestativ med klatrevæg

Hörby Bruk Træ Active Gyngestativ
0 kr.

Denne model er en lidt mere avanceret udgave, hvor du får to gode gynger samt en sjov klatrevæg, som de mindste kan boltre sig i.

Det er fra det svenske mærke Hörby Bruk, som er kendetegnet ved høj kvalitet og stærk holdbarhed. Stativet er lavet af svensk trykimprægneret træ.

Det er derfor også grundigt testet, og du kan trygt lade dine børn udfolde sig i stativet.

Det flotte, lyse træ gør sig flot i haven, og det er en sikker vinder, hvis du gerne vil have et gyngestativ, som du kan vise frem, når du har gæster i haven.

Det er også oplagt, hvis dine børn har venner på besøg, eller hvis du holder børnefødselsdage, hvor stativet vil være et stort hit. Her får børnene mulighed for at skifte mellem de traditionelle gynger og klatrestativet.

Plus gyngestativ med 2 gynger – Grøn

Plus gyngestativ med 2 gynger – Grøn
1.199 kr.

Dette gyngestativ er igen en ganske traditionel udgave, som har et enkelt og pænt design.

Der medfølger to gynger i stativet, og der er derfor god mulighed for, at børnene kan lege sammen og dyste i, hvem der kan gynge højst eller bedst.

Det er samtidig et meget stabilt stativ, så du kan roligt læne dig tilbage og nyde børnenes leg, imens du slapper af på terrassen.

Dette gyngestativ giver børnene øget lyst til at lege udendørs, og det kan være et hit hele året rundt.

Det skal graves ned på græsplanen, så det får den optimale stabilitet, hvilket også klart giver de bedste gyngeoplevelser.

Stativet leveres med alt det nødvendige udstyr, så du hurtigt og nemt kommer i gang med at bruge det.

Plus gyngestativ med rutsjebane og 2 gynger – Rød

Plus gyngestativ med rutsjebane
1.979 kr.

Hvis du gerne vil give dine børn et helt specielt stykke udendørs legetøj, så er dette stativ en sand vinder.

Her får du nemlig både et lækkert gyngestativ i flot lyst træ, men samtidig en sjov, lille rutsjebane, som ofte er meget populær hos de mindste i familien. Det er derfor et stativ, som indbyder til mange timers sjov i haven.

Det er samtidig en god mulighed for at styrke børnenes motorik, fordi de bliver udfordret i stativet.

Gyngerne er af en robust kvalitet, så det er trygt og sikkert at lade børnene gynge om kap, eller konkurrere om, hvem der kan gynge højst. Samtidig er det en sjov kombination, at de kan klatre op af den lille trappe og tage en tur ned af rutsjebanen.

Det er velegnet til de mindste i familien, da rutsjebanen er forholdsvis lille. Den er derfor også tilpas udfordrende, uden at den bliver uoverkommelig for mindre børn.

Generelt set er det et rigtig godt valg, hvis du har en græsplæne med plads til et gyngestativ. Det er nødvendigt at grave stativet ned, så det opnår den bedst mulige stabilitet.

SE OGSÅ: Sandkasse

Cubic gyngestativ med sansegynge

Cubic gyngestativ med sansegynge
2.549 kr.

Her får du et lidt anderledes gyngestativ, hvor gyngen er en sansegynge, som man kender det fra mange skoler eller fritidsklubber.

Gyngen er rund og stor, og den kan både bruges til den vilde gyngetur eller til ren afslapning, hvor der er plads til flere børn på samme tid.

Stativet er lavet i trygimprægneret fyr og gran, og det er af gedigen kvalitet, som sikrer stor holdbarhed, når der er høj aktivitet.

Gyngen hænges op i et reb via stativet, og alle nødvendige ting til opsætning medfølger, så du hurtigt kommer i gang med dit nye stykke legetøj.

Stativet er CE mærket, hvilket er en garanti for sikkerheden, da det er fremstillet i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsregler. Stativet anbefales til børn helt ned til 3 år og op til 12-års alderen.

Jungle Gym Barn legetårn med gyngemodul

Jungle Gym Barn legetårn med gyngemodul
5.789 kr.

Hvis du gerne vil gå ”all in” på det perfekte gyngestativ med en masse ekstra muligheder, så er denne model helt ideel. Her får du ganske enkelt hele pakken, og dine børn vil føle sig heldige over at have det bedste legeredskab i deres have.

Der er tale om et vaskeægte legetårn, hvor børnene får mulighed for at have deres helt eget sted, hvor de kan slippe fantasien løs. Der er mulighed for at holde udkig fra toppen, før man tager en tur ned ad den sjove rutsjebane.

Den fører ned til en sandkasse, hvor der også er utallige muligheder for at lave sjove lege.

I den anden ende af stativet er der to gynger, hvor der er mulighed for at gynge i takt eller konkurrere om, hvem der kan komme højst op. Det er derfor et stativ, som giver mulighed for, at mange børn kan lege på samme tid.

På de varme sommerdage er der desuden mulighed for at afkøle børnene, da der kan tilsluttes en haveslange på bagsiden af gyngerne.

Hele tårnet er CE godkendt, og du kan derfor trykt lade dine børn og deres venner udfolde sig i det imponerende fort. Sandkassen er placeret i skyggen, imens gyngerne er under åben himmel. Det giver gode muligheder for at variere, og samlet giver det en stor oplevelse for de mindste.

Plus gyngestativ med 2 gynger – Grøn

Plus gyngestativ Grøn
1.295 kr.

Den sidste model er en mere simpel og traditionel udgave af et gyngestativ, men det er et godt valg, hvis du udelukkende ønsker et stabilt gyngestativ.

Her får du to gynger, så to børn kan være i gang på samme tid, og stativet er meget enkelt, så det ikke forstyrrer det samlede billede i haven så meget.

Det er lavet af lodrette stolper, og det kræver derfor ikke meget plads at opstille dette gyngestativ.

Alt på stativet er CE godkendt, og du kan derfor roligt lade dine børn lege løs.

SE OGSÅ: Bålfad

Det bør du vælge

Før du køber dit gyngestativ, bør du selvfølgelig undersøge markedet grundigt. Som denne test viser, så findes der en lang række stativer, som giver forskellige oplevelser, og som kan forskellige ting.

Hvis du gerne vil have mulighed for, at mange børn kan lege på samme tid, så er det oplagt at vælge et stativ med rutsjebane eller klatrevæg – eller måske et komplet legetårn, hvis du virkelig vil have den store pakke.

Skal det være mere simpelt, kan du vælge et stilrent stativ, hvor det udelukkende er de to gynger, som er i fokus.

Det er dog altid en god ide at tage børnene med på råd, det kan være at de har en forestilling om hvordan gyngen eller gyngerne skal se ud, hvilke funktioner de skal have o.s.v. I det hele taget er det meget vigtigt at du tager dine børn med på råd i mange dele af livet.

Der er mange meninger om børneopdragelse og forældreskab, og du kan blive meget klogere på det hele hos Klodsmajor.dk, hvor de går i dybden omkring forældreskab og mange andre relaterede ting til det.

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Skriv en kommentar

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524 Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/bygoghjem.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524