Altankasser er populære i danske hjem for tiden. De giver enhver altan, balkon, terrasse og gårdhave en hyggelig stemning, som vi alle sammen er vilde med.

Det er super simpelt med planter i huset, dog kan det gøre en stor forskel. Især hvis der også er tænkt over at vælge de rette altankasser.

Vi har fundet et væld af gode altankasser, som alle sammen fås til uimodståelige billige priser. De opfylder de samme praktiske behov, dog gør de det på hver sin måde. Nogle er ovale, nogle er rektangulære og andre er runde. Deres design varierer fra det helt simple, som egentligt bare er en stærk bakke, til noget langt mere detaljeret, hvor man virkeligt kan se at der er lagt vægt på udseendet.

Få dig en altankasse og oplev de mange fordele. Du kan eksempelvis gro basilikum, persille eller andre krydderurter, så du altid har nogle gode ingredienser ved hånden til at gøre madlavningen lidt bedre. Her er det måske bedst med en mindre altankasse – eller en altanpotte.

Både altankasser og altanpotter kan heldigvis genbruges og bliver ikke slidt op særligt let, så du kan bare prøve dig frem. Hvis mod forventning at kassen eller potten ikke viser sig særlig nødvendig, så kan du forære den væk eller gemme den til en anden god gang.

Vi håber blot at du finder hvad du søger. Hvis du vælger en af de her mange kasser, så får du med garanti et produkt til en god pris og med en høj kvalitet, som der nok skal lang tid ud i fremtiden.

Altankasse i galvaniseret stål

Altankasse i galvaniseret stålHer er der tale om alternativ form for altankasse. Det er nemlig en altankasse som skal stå på jorden i stedet for at hænge på gelænderet, som de fleste andre altankasser som regel gør.

Altankassen her, er også større end traditionelle altankasser og derfor vil den passe ind på store altaner, hvor der er god plads til altankasser og beplantning. Størrelsen på altankassen gør også, at den kan passe godt ind på en terrasse, hvor den kan stå på nogle fliser.

Denne altankasse i galvaniseret stål kan bruges til sommerblomsterne, krydderurterne, eller hvad man har lyst til. Den er stor nok til det lige det formål, som man vil bruge den til.

Altankassen er lavet i galvaniseret stål og måler 25 x 80 cm., men den fås faktisk i både større og mindre størrelser, og så fås den også i materialet råjern. Altankasserne i råjern har et rustent look, som bringer noget andet til din altan.

Det er vigtigt at bemærke at der ikke medfølger en bundplade, når man køber denne altankasse. Den skal i stedet købes separat, hvilket man også kan hos forhandleren.

Altankasse – Balconera

Altankasse – BalconeraHer kommer et bud på en lidt mere stilren og moderne altankasse. Dette eksempel, som er medtaget i denne artikel, er altankassen fra Balconera helt i hvid.

Den hvide farve vil stå rigtig godt som kontrast til mørke nuancer eller passe ind i en samlet indretning med andre lyse nuancer.

Balconera altankasse i modellen ’Color 50, hvid’ er lavet med en indsats i hvid. Den har et vandreservoir på 3 liter og plads til 8 liter jord.

Den er 50 cm. bred, og måler derudover 19 cm. i højde og dybde. Dette giver god plads til f.eks. blomster, planter eller krydderurter.

Altankassen fås ydermere i andre farver, materialer og størrelser. Det er f.eks. muligt også at få samme type altankasse i en grålig, flettet udgave med en bredde på 80 cm.

Altankasse i pileflet

Rektangulær, simpel og meget flot lille altankasse lavet af pileflet. Den er lige til at hænge på altanen. Den passer godt til mange typer af blomster og den er perfekt til at give din altan lidt mere liv.

Den hægtes fast ved hjælp af to små kroge, som spænder den fast med et gelænder eller lignende. Krogene er sorte og stort set usynlige. Altankassen i brun pileflet måler 44 cm i bredden.

Potteholder i sort metal fra Ib Larsen

Denne potteholder er designet af Ib Larsen. Den er produceret i varmgalvaniseret metal og både rammer og potteskåle er metal, som giver den optimale robusthed og det flotte minimalistiske look.

Det her er en super sød altankasse, med plads til to potter, i en rigtig høj kvalitet.

Rektangulær form med to underskåle

Højden på potteholderen er 20,5 cm, dens bredde måler 33,5 cm og dybden er på 24,5 cm. Det gør altankassen her rektangulær.

SE OGSÅ: Fuglefoderbræt

Altankasse flettet ud af metaltråd

Pæn altankasse i metalflet fra B-green. Den er flettet ud af metaltråd, som skaber et robust fundament, hvor du kan placere dine potter. Den er høj nok til at holde de fleste planter, der for det meste plantes på altanen.

Den monteres fast på din altan ved hjælp af altan kroge, som holder den stabilt på plads. Den er 50 cm høj, 19 cm bred og 23 cm lang, hvilket mere eller mindre er den perfekte størrelse til en altankurv / potteholder.

Corsica easy hanger single – mint

Det her er en fin altankasse, som besidder alt hvad en normal altankasse gør. Den bliver sat på altanen ligesom en normal altankasse.

Denne altankasse er designet og produceret af tyske Elho, som har valgt at lave den i plastic, som er utrolig holdbart materiale.

Corsica easy hanger single kan fås i flere forskellige farver, som alle er tilgængelige hos silleogsylvester.dk, hvilket gør det nemt at finde en altan kasse som passer til din altanindretning.

Denne altankasse er ikke så stor som andre traditionelle altankasser, men den er super god til en enkelt blomst eller plante. De forskellige farver og den lille størrelse på corsica easy hanger single altankasserne, gør det nemt at blande den med andre farver eller have flere i samme farve til at hænge sammen på altanen.

Mål på altankasse: 26 x 18 x 26 cm.

SE OGSÅ: Vægdrivhus

Altankasse i en klassisk og råhvid farve

Super simpel altankasse, der dog formår at se stilet ud. Den opfylder naturligvis alle praktiske behov, som en altankasse kan opfylde. Ved hjælp af de to store kroge bagtil, så kan den hænges op over det hele, uden at skulle finde værktøj frem.

Det her produkt er lige til at stable, hvis du får lyst til at få flere af dem. Udseendet er lidt begrænset, men det er jo heller ikke potten man skal lægge mærke til, det er planten.

Til gengæld er den billig og har en masse imponerende praktiske funktioner i sig.

Corsica easy hanger trio – vintage blå

Perfekt altankasse til krukker, så man kan opbevare krydderurter eller sine blomster på den helt rigtige måde.

Der er plads til 3 krukker i denne altankasse. Den er lavet af Tyske Elho, som er kendt for at producere solide og gode altankasser i hård plast. Denne altankasse er ingen undtagelse, og man får derfor en altankasse, der er holdbar i alt slags vejr.

Corsica easy hanger trio kommer i en vintage blå farve, som både er giver lidt farve, men er neutral på samme tid, og så har den et smart selvvandingssystem.

Den måler 53,5 x 27,1 x 25,9 cm.

Enormt flot altankasse med et antikt look over sig i rustic brown

Smart altankasse til dig, som gerne vil have noget ud over det sædvanlige. Altankassen her ser rigtig flot ud, er i høj kvalitet og opfylder alle praktiske behov, som kan forventes. Den er produceret af metal.

Der er virkeligt lagt tid og ressourcer i udseendet

Det her er lidt et snyde produkt, ligesom når man køber cowboy bukser, som er nye, men ser slidte ud. Det ser dog godt ud og gør at du ikke behøver at rense eller tørre altankassen af. Farven camouflere skidt og møg af alt mulig slags.

Der er med andre ord, virkeligt lagt kræfter i den her rektangulære zink pottes udseende. Den måler ydermere 18 cm i højden, 50 cm i bredden og 14 cm i længden.

Dacore – Altankasse 60 cm

Denne altankasse udmærker sig ved at den er billig og så er den forholdsvis stor og holdbar på samme tid.

Den er lavet i et flettet polyrattan materiale, som gør at den ser rigtig æstetisk ud. Den passer f.eks. rigtig godt til de klassiske loungemøbler i samme design. Har man derfor disse møbler, så vil denne altankasse være et rigtig godt bud på en ny altankasse.

Dacore altankasse er sort og har en plastikindsats nede i det flettede materiale, hvor blomster og jord skal være. Det udvendige polyrattan materiale er utrolig holdbart i alle vejrforhold.

Den er let at hænge på altanen ved hjælp af de to bøjler, som sidder på den ene side.

Altankassen måler 60 cm. i bredden og derudover 18 cm. i dybden og 20 cm. i højden.

Altankurv i metal med rust look

En altankurv er et godt alternativ til den traditionelle altankasse, da den er lidt mindre, hvilket giver mulighed for at man kan have flere altankurve i samme eller forskelligt design.

På den måde er man sikker på at krydderurter eller blomster holdes adskilt og ikke blander sig mellem hinanden.

Denne altankurv kommer i et naturligt og rustent udseende, som passer godt ind i mange sammenhænge. Den er lavet af B-green i metal fra inderst til yderst.

Mål: 17 x 12 x 22 cm.

SE OGSÅ: Bålfad

Held og lykke med at finde den perfekte altankasse

Det var alle de altankasser, som vi har fundet til dig. De er mildest talt meget varierende, hvilket betyder, at der helt sikkert må findes kasse eller potte til din smag. Du kan trygt regne med, at du får gode produkter til gode priser, hvis du får en af de her altankasser.

Forkæl dig selv og giv tilføj noget nyt, spændende og hyggeligt til hjemmet.

Author

Write A Comment