Håndværksressourcer

Sidst opdateret den

Vi ønsker at gøre vores side så let at finde rundt på for vores brugere som muligt.

Derfor kan du her finde vores mest besøgte artikler indenfor håndværk kategorien. Inde i hver artikel vil du kunne finde alle de informationer du skulle have behov for at vide, inden du tager en beslutning. Husk også altid at søge hjælp fra professionelle fagfolk.

Epoxy gulv – Et epoxy gulv er blevet meget moderne de seneste år og bruges ikke kun til værksteder og garager længere.  Epoxy kan være både flot og ekstremt brugbart i f.eks et køkken eller bryggers.

Højvandslukke – Efter alt den kraftige regn der har været i Danmark de sidste år, er der flere og flere der får installeret en højvandslukke. Den forhindre kort sagt oversvømmelser i kælder samt andre steder i boligen.

Omfangsdræn – Et omfangsdræn er en slags skjold til dit fundament, som leder fugten væk fra fundamentet og kan sammenlignes med en nedgravet tagrende.

Skimmelsvamp – Skimmelsvamp har altid været udbredt i Danmark og hvert år bliver flere tusind danskere syge og oplever symptomer. Derfor er det vigtigt du ved hvad du skal kigge efter og om der skal igangsættes bekæmpelse.

Strømpeforing – Er den bedste måde at renovere mindre skader i faldstammen eller kloakledning. Strømpeforing er både billigt og effekt og et klogt valgt i mange situationer.

TV-inspektion – Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at få udført en TV-inspektion af kloakken for at kunne lokalisere et problem.

Lægning af fliser – Når man lægger fliser er det vigtigt alt bliver gjort ordenligt første gang, derfor er det vigtigt du sætter dig godt ind i det hele selv eller får rådgivning fra fagfolk.

Gulvisolering – Er en god måde at spare penge på varmeregningen hvis man har en kold kælder eller lignede.

Støbning af gulv – Bruges ofte inden man bygger et nyt hus og er derfor en kritisk del af nybyggeri, dog kan støbning af gulv bruges i mange andre sammenhæng også.

Har du spørgsmål eller kommentarer til en af artikler, kan du skrive det inde under den enkelte artikel.

Skriv en kommentar