Det er ikke sikkert, at du har hørt om det før, men der er en god chance for, at du har set det før, da det har været vist i en lang række forskellige fjernsynsprogrammer her i Danmark.

Det har blandt andet været med i Nybyggerne på TV2, hvor det er blevet vist af flere omgange – og hvis du selv har været ude at spise på en moderne restaurant eller gået ind i en moderne butik, så har du med garanti også set et epoxy gulv før. Hvis du ikke ved hvad det er, så er det et spejlblankt gulv i stærke farver, der nærmest lig er en skøjtebane af maling.

Epoxy gulve har dog hidtil primært været kendt i industriel sammenhæng og bruges hovedsageligt grundet dets store slidstyrke og hårdførhed. Endvidere, så er der heller ikke noget andet gulv, der er nemmere at gøre rent end et epoxy gulv.

Modtag 3 gratis & uforpligtende tilbud nu

epoxy gulv priser 1
Epoxy gulv i rødt til receptionen

Epoxy er et såkaldt kunstharpiks, der kan være meget giftigt at få på huden i flydende tilstand, men det er dog ufarligt, når det først er hærdet. Det er også derfor, at det sagtens kan anvendes i forbindelse med gulve i hjemmet, i en butik, på et kontor eller et helt fjerde sted – der er mange muligheder med epoxy gulve, hvorfor det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan bruge det henne.

Epoxy gulve kan reelt set bruges i hele hjemmet, men der er dog ingen tvivl om, at det primært anvendes i stedet for klinker, hvorfor det også hovedsageligt er i rum som køkken, badeværelse og bryggers, at der bliver gjort brug af epoxy gulve i hjemmet.

Dog er danskerne begyndt at få et helt andet syn på epoxy og gulve, der er lavet af lige netop dét, da de passer rigtig god ind i den mere moderne indretningsstil, der i øjeblikket dikterer at  det hele godt må være lidt råt og lidt industrielt samtidig med at det også gerne skal være minimalistisk – og det er lige netop dét, som epoxy gulve kan bryste sig af.

Endvidere, så er det også meget populært i de store penthouse-lejligheder i New York, hvilket mange danskere selvfølgelig også lader sig inspirere af.

Tilbud på prisen fra 3ByggeTilbud

Vil du gerne have epoxy gulve i hjemmet?

Er du blevet inspireret af de mange TV-udsendelser eller deslige, og har du bestemt dig for, at du gerne vil have lavet epoxy gulve i hjemmet, så skal du naturligvis have fat i et professionelt firma med erfaring og ekspertise indenfor epoxy gulve, så du er helt sikker på, at du får et professionelt resultat.

Der er mange, der går og leger med tanken om at gøre det selv, men det anbefales ikke. Du skal i stedet fokusere på at indhente en række tilbud fra professionelle virksomheder, som tidligere har arbejdet med epoxy gulve, så de eksempelvis kan fremvise dig nogle færdige resultater, som de tidligere har udført for kunde – og meget gerne nogle resultater, som minder om dem, som du gerne vil opnå.

På denne måde kan du nemlig sikre dig, at du får fat i en virksomhed, som kan dét de skal kunne for at få dine epoxy gulve til at se lækre og spejlblanke ud, da det er med stor sandsynlighed det, som du gerne vil opnå ved at vælge epoxy som materiale til dit gulv, eftersom det er et materiale, der lige netop er kendt for at være så blankt, at man næsten skal spejle sig selv i det.

LÆS OGSÅ: Svømmende gulv

Modtag 3 tilbud og få en epoxy gulv pris – uforpligtende og gratis

Som nævnt ovenfor, så bør du sørge for at fokusere på at indhente en række gode tilbud fra professionelle virksomheder i dit nærområde, som har forhenværende erfaring med epoxy gulve og derfor ved, hvordan det skal gøres og hvordan man opnår det bedste resultat med epoxy som materiale.

epoxy gulv priser 2
Epoxy gulve kan være utrolig flotte og bruges nu af mange virksomheder og private

Du kan selvfølgelig vælge at bruge tid på at finde frem til de virksomheder, der er beliggende i dit nærområde, som arbejder med epoxy gulve og derefter tage kontakt til dem. Du kan også vælge at gøre brug af vores tjeneste til at indhente 3 tilbud fra professionelle fagfolk, som er helt og aldeles gratis og uforpligtende, hvilket selvfølgelig betyder, at du ikke skal vælge ét af de 3 tilbud som du får tilsendt, hvis der ikke er nogen af dem, der tiltaler dig og som du mener er et godt tilbud, som du gerne vil gøre brug af.

Der er ingen tvivl om, at det er den klart bedste måde at gøre det på – og det er der flere grunde til. Først og fremmest, så slipper du selv for at skulle bruge en masse tid på at opsøge alle de håndværker-virksomheder, der er beliggende i nærheden af dig, for at forhøre dig om, hvorvidt de kan hjælpe dig med at få lavet dine nye epoxy gulve, for det er nemlig slet ikke alle gulvfirmaer, der arbejder med den slags og det er – desværre – ikke sikkert, at dem, der gør har fået opdateret deres hjemmeside, så du kan se derinde, om de arbejder med epoxy.

Endvidere, så vil de virksomheder, der vælger at byde ind på din opgave godt være klar over, at de er i stærk konkurrence med andre virksomheder, som også vil kunne udføre opgaven og som byder på din gulvopgave. Det betyder nemlig, at de vil komme med en langt mere skarp pris, end hvis du bare havde kontaktet dem på normal vis gennem deres mail eller via telefon.

Gør det ikke selv – hyr en professionel i stedet

Der er desværre rigtig mange, der mislykkes med at lægge et epoxy gulv på egen hånd, men hvis du ikke har ekspertise eller erfaring med det, så er det en meget dum idé, at man begynder at rode med det, og det er lige netop også derfor, at der er så mange, der hvert år fejler i forsøget.

Hvis du har overvejet, at lægge dit eget epoxy gulv, så kan du lige så godt droppe idéen nu, da epoxy er et tokomponentmateriale, der skal blandes i de rette mængder.

epoxy gulv priser 3
Et epoxy gulv i stuen eller køkkenet er både moderne og meget brugbart

Endvidere, så er der også tale om et materiale, der hærder ekstremt hurtigt, når det bliver hældt på den overflade, som det skal dække, hvorfor det handler om at være hurtig, præcis og professionel – og hvis du ikke har prøvet det før, så kan det være svært at være både præcis og professionelt, men du kan nok godt gøre det hurtigt.

Ydermere, så er det slet ikke så dyrt at få lagt et epoxy gulv af en professionel virksomhed, hvorfor det faktisk slet ikke kan betale sig for dig, at begynde at bøvle med det på egen hånd. Du bør i stedet bare sørge for at indhente tre forskellige tilbud, så du har mulighed for at vælge det bedste tilbud (som ikke nødvendigvis er det billigste).

Det koster normalvis omkring 500 kr. pr. m2, men det varierer dog alt efter tykkelse og egenskaber. Eksempelvis vil det være dyrere, at få lagt et epoxy gulv, hvis du gerne vil have sand i det, så det bliver mere skridsikkert – det er blandt andet en god idé, hvis du driver en butik eller en virksomhed, hvor du har ansatte og kunder gående på daglig basis.

LÆS OGSÅ: Gulvafhøvling

Køb din epoxy maling selv, men lad en professionel om at lægge det

Hvis du lader virksomheden, som du vælger til at lave dit epoxy gulv købe malingen dertil, så kan du være helt sikker på, at du kommer til at betale overpris for det.

Derfor kan det sagtens betale sig for dig, at købe det selv i stedet. Det er dog vigtigt, at du gør den respektive virksomhed klar over det, så de ikke også køber maling til dit gulv og samtidig også har accepteret, at du selv køber maling, så du ikke kommer til at skulle punge ud for det eller det ender med, at de nægter at bruge det maling du har købt, fordi det er noget andet end hvad de plejer at bruge eller lignende.

Det er dog vigtigt, at understrege, at du enten først skal give dig i kast med at lære en masse om epoxy maling, da det ikke er for personer, som ikke har erfaring med det, at skulle ud og købe maling til epoxy gulve, da der er mange forskellige ting at tage højde for.

Hvis du allerede ved en del om emnet, så er det slet ikke noget problem, men hvis du ikke gør, så kan det være en meget god idé, at sætte sig ind i stoffet, inden du går ud og køber epoxy gulvmaling, så du dermed også er mere sikker på, at du ikke køber noget maling af lav kvalitet eller lignende. Hvis du gerne vil købe dit eget maling, så kan du læse mere om det her.

Der er mange muligheder med epoxy, så leg lidt med det

Der er selvfølgelig mange forskellige grunde til, at epoxy er blevet så populært, som det er, men der er dog særligt én årsag til at danskerne vælger at gøre brug af epoxy er, at der er mange muligheder for at lege med det. Der er mange muligheder for at prøve forskellige farver, og det betyder blandt andet at du sagtens kan have et knald grønt epoxy gulv i det ene rum og så et hvidt og spejlblankt epoxy gulv i et andet rum.

Endvidere, så er der også mulighed for at lave sine egne mønstre i epoxy, hvorfor du eksempelvis vil kunne lave en racerbane til drengeværelset. I denne forbindelse handler det bare om at lade fantasien få frit løb, for der er næsten ikke noget, som ikke er muligt med epoxy. Du vil eksempelvis også kunne lave en hinkebane til børneværelset, hvor børnene kan hoppe rundt.

epoxy gulv priser 4
Epoxy gulv i garagen, hvor det ofte ses.

Endvidere, så er det naturligvis også fordi det er afsindigt nemt at gøre rent, hvorfor det passer perfekt til den familie, hvor både mor og far har travlt og derfor heller vil bruge tid på familien i stedet for at rende rundt og gøre rent og vaske gulv hele tiden.

Der er heller ikke fuger i epoxy gulve, hvilket betyder, at du heller ikke skal være bange for, at der samler sig støv og skidt nede i fugerne. Slutteligt, så er det også meget nemt at tørre væske op, hvis der bliver spildt på det, hvilket nemt kan ske i et køkken f.eks.

Som du kan se, så er der rigtig mange gode grunde til at du skal vælge et epoxy gulv i stedet for så mange andre former for gulvmaterialer. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det hurtigt kan blive et glat underlag – og det skal man selvfølgelig tage med i sin betragtning, hvis man har fartglade drenge, der godt kan lide at løbe rundt i huset. I en sådan sammenhæng, så er epoxy gulve nok ikke det mest hensigtsmæssige valg for dig.

LÆS OGSÅ: Støbning af gulv

Hvor kan jeg bruge epoxy på mit gulv?

Som tidligere nævnt i denne artikel, så er epoxy et materiale, der kan bruges mange steder i hjemmet, men der er dog flere forskellige lokaler, hvor det er mere hensigtsmæssigt end andre.

Det er blandt andet på badeværelset, i dit bryggers eller din entré såvel som i køkkenet, da epoxy er en rigtig god erstatning til klinker, hvilket er meget almindeligt brugt i de tre førnævnte lokaler, men på samme vis som epoxy også kan bruges i hele huset, så er der også mulighed for at gøre brug af klinker i hele huset.

Med andre ord, så er der ikke rigtigt nogen grænser for, hvor du kan bruge epoxy gulve henne, da det er meget slidstærkt og kan derfor bruges overalt. Du kan derfor sagtens bruge epoxy gulve på børneværelset, i soveværelset eller i stuen – det er helt og aldeles op til dig selv, om du har lyst til at begrænse dit brug af epoxy til de mest gængse steder eller du hellere vil gå all-in og gøre brug af epoxy gulve i hele huset.

Tilbud på prisen fra 3ByggeTilbud

Author

Write A Comment