Der er ingen tvivl om, at det er meget almindeligt at gøre brug af gulvklinker her i Danmark.

Der er dog heller ingen tvivl om, at det hovedsageligt er på badeværelset, i køkkenet samt i entréen/bryggers, at der bliver gjort brug af gulvklinker. Faktum er dog, at man sagtens kan gøre brug af klinker i hele huset, men det kræver naturligvis at vælger nogle velegnede klinker, som ikke blot passer sammen med din egen boligstil, men som ikke virker alt for badeværelses-agtige.

Modtag 3 gratis & uforpligtende tilbud nu

Hvis det er sådanne klinker, som du vælger, så ender du med at blive træt af dit valg i længden. Det betyder, at det kan være en fordel, hvis du sørger for at vælge store gulvklinker, da de passer meget bedre til at blive brugt i hele huset.

LÆS OGSÅ: Lægning af fliser

Gulvklinker som eksklusiv gulvbelægning

Der findes rigtig mange former for gulvklinker – og mange af dem har meget pæne designs, som kan få dem til at fremstå som en meget eksklusiv form for gulvbelægning, hvilket blot understreger det faktum, at du ikke behøver at begrænse din brug af klinker til dit badeværelse, dit bryggers og dit køkken – de kan sagtens bruge mange andre steder i huset også.

gulvklinker 1
Gulvklinker i køkkenet er både praktisk og flot

Der er dog ingen tvivl om, at klinker allerede er meget populære her i landet, men det er nok ikke alle danskere, der mener at klinker kan komme med et moderne og eksklusivt udtryk, som vil kunne pynte mange steder i hjemmet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke gulvklinker, du har mulighed for at vælge imellem, så kan du blandt andet vælge at tage ud og besøge de store fliseudstillinger, du finder rundt omkring i Danmark.

Der findes et bredt spektrum af disse udstillinger, men hvis det ikke er noget for dig, så kan du også bare vælge at kigge for eksempelvis XL-BYG.dk eller 10-4.dk, hvor du også finder et stort og bredt udvalg af klinker. Begge alternativer er gode muligheder for at hente inspiration, så du i sidste ende kan finde frem til lige netop de gulvklinker, som du gerne vil have i din bolig.

LÆS OGSÅ: Epoxy gulv

xl-byg-logoKøb gulvklinker hos XL-BYG

Som du nok også kan fornemme på ovenstående, så er der mange muligheder for at finde inspiration til dine kommende klinker, men på samme måde, så er der også mulighed for at købe dine klinker et væld af forskellige steder, hvorfor du med garanti kan finde sted, hvor du har mulighed for at købe lige netop de gulvklinker, som du bedst kan lide og som du mener passer bedst til din øvrige indretning og dine generelle boligstil.

Ét af de steder, hvor du har mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af gulvklinker er hos XL-BYG.dk, hvor du med garanti kan finde noget, der er lige dig.

Deres udvalg er meget differentieret og det er tydeligt at se, at det er noget, som de har haft meget fokus, da de vægter det højt, at de har et udvalg, som indeholder noget for enhver.

Du finder gulvklinker i alle prisklasser, i alle farver og i alle størrelser, så derfor vil du også sagtens kunne finde nogle gulvklinker, der passer til dine kriterier og behov – og som samtidig stemmer overens med dit budget. Derfor bør der ikke være nogen tvivl om, at XL-BYG.dk er et rigtig godt sted at købe dine gulvklinker, da udvalget – som sagt – er afsindigt stort og du kan dertil også være helt sikker på, at deres klinker er af høj kvalitet.

[button size=medium style=less_round color=red align=center url=https://www.bygoghjem.dk/produkter/xl-byg/gulvklinker]Se hele udvalget af gulvklinker hos XL-BYG her![/button]

10-4 logoKøb gulvklinker hos 10-4

Et andet godt sted at tage et kig, hvis du er på jagt efter nye gulvklinker til badeværelset, til bryggerset eller til hele huset, er hos 10-4.dk, hvor du finder et afsindigt stort udvalg af forskellige gulvklinker, hvorfor du med garanti også kan finde noget, der passer til dine øvrige indretning og generelle boligstil.

Det er i hvert fald de færreste personer, der ikke kan finde en række gulvklinker blandt det store udvalg hos 10-4.dk. Du skal dog være opmærksom på, at udvalget udelukkende er bestående af keramiske fliser, som er inddelt i fem forskellige kategorier: Ceramica Del Conca, Ceramica Keope, Ceramica Leonardo, Ceramica Panaria samt Diverse fliser.

Det giver dig mulighed for at målrette din søgning lidt mere i stedet for blot at rode hele udvalget igennem, hvilket hurtigt kan komme til at koste rigtig meget af din tid.

Hvis du godt kan lide keramiske fliser, så er der ingen tvivl om, at 10-4 har ét af de største udvalg på nettet, hvorfor det er et rigtig godt bud på, hvor du skal købe dine kommende keramiske fliser til enten dit badeværelse, dit bryggers, dit køkken eller måske endda hele huset.

Her finder du desuden også klinker (keramiske fliser) til enhver pengepung, da de hos 10-4.dk også sætter en dyd i, at kunne præsentere et udvalg, der passer til alle pengepunge.

[button size=medium style=less_round color=red align=center url=https://www.bygoghjem.dk/produkter/10-4/gulvklinker]Se hele udvalget af gulvklinker hos 10-4 her![/button]

Skal du have lagt gulvklinker? Få 3 tilbud her

Har du bestemt dig for, at du skal have nye klinker derhjemme, så kan det være en god idé at tage kontakt til en professionel i stedet at rode med det på egen hånd.

Én ting er, at det endelige resultat bliver meget bedre, hvis du hyrer en professionel til at lægge klinkerne for dig i stedet for at gøre det selv, men en helt anden ting er, at det kommer til at gå meget hurtigere, for hvis du kun har mulighed for at gå og lægge lidt klinker, når du ikke er på arbejde, ikke skal handle ind og ikke skal kører børnene til fodbold og gymnastik, så kan det hurtigt komme til at tage meget lang tid at få lagt klinker de steder, hvor du har bestemt dig for, at der skal lægges klinker.

Det gør sig specielt gældende, hvis du har intentioner om, at skulle lægge klinker i hele huset, for så kommer det til at tage enormt lang tid at gøre det på egen hånd.

gulvklinker 2
Sorte gulvklinker kan skabe en flot kontrast

Der findes heldigvis et bredt spektrum af virksomheder, der arbejder med at lægge klinker, så du kan selvfølgelig også finde nogen, der kan hjælpe med at lægge dine gulvklinker.

Det er dog vigtigt, at du ikke bare vælger det første og bedste alternativ, men derimod sørger for at indhente en række forskellige tilbud, så du har mulighed for at sammenligne de forskellige muligheder på prisen. Det er dog vigtigt, at det ikke er det eneste, som du tænker på, for det er også meget forskelligt fra firma til firma, hvad der står i deres betingelser og hvad de har valgt at inkludere i deres pris.

Det betyder også, at det ikke altid er det billigste tilbud, der er det bedste. Det er dog heller ikke ensbetydende med, at du får mere for pengene, hvis du vælger det dyreste tilbud, for det er skam heller ikke altid tilfældet.

Det anbefales, at du som minium indhenter 3 forskellige tilbud på din opgave, og det kan vi heldigvis hjælpe med. Du kan nemlig indhente 3 uforpligtende og gratis tilbud fra virksomheder, der er baseret i nærheden af din bopæl.

Det sikrer blandt andet, at du ikke skal betale for yderligere transport og så videre, mens de forskellige firmaer også godt ved, at de byder mod hinanden, når de byder på din opgave, hvilket er med til at sikre dig, at der kommer tre meget skarpe tilbud på lige netop din opgave, da de naturligvis alle tre gerne vil vinde din opgave, og for at gøre det, så er de nødsaget til at komme med et særdeles skarpt tilbud, så de kan udkonkurrere de andre på dette punkt.

Tilbud på prisen fra 3ByggeTilbud

Hyr altid en professionel til at lægge dine gulvklinker

Der er mange, der går og leger med idéen om, at de selv kan stå for arbejdet med at lægge deres gulvklinker, men faktum er dog, at det ikke just er nogen nem proces, selvom det ikke virker som verdens sværeste opgave, at skulle lægge lidt klinker ved siden af hinanden.

Faktum er dog, at det ikke er det eneste, der skal være styr på, da der eksempelvis også skal laves fuger og deslige, og det er ofte denne opgave, som godt kan gå hen og blive vanskelig, og hvis du ikke har erfaring eller ekspertise med den slags opgaver, så kan du nærmest være helt sikker på, at du står tilbage med et resultat, som ikke just er noget imponerende syn.

gulvklinker 3
Gulvklinker på badeværelset kan skabe nyt liv

Det kan også være, at du formår at få et ganske glimrende resultat ud af det, men så er spørgsmålet blot, om du tør at tage chancen og prøve på egen hånd. Anbefalingen lyder dog på, at du overlader opgaven til en professionel fagmand.

Som nævnt, så findes der mange virksomheder rundt omkring, som kan hjælpe dig med at lægge gulvklinker.

Der findes med garanti også et bredt spektrum af virksomheder, der står klar til at tage imod din opgave, uanset om den lyder på at skulle skifte klinkerne på dit badeværelse, lægge nye klinker i dit bryggers eller måske endda skulle lægge gulvklinker i hele dit hus.

Det er nemlig blevet meget moderne og eksklusivt at have klinker i hele huset. Hvis du vælger en professionel fagmand til at varetage arbejdet med at lægge dine gulvklinker, så kan du være helt sikker på, at du kommer til at stå tilbage med et resultat, der er smukt og professionelt, hvorfor du absolut ikke kan være i tvivl om, at det har været pengene værd at investere i en professionel virksomhed til at lægge din gulvklinker.

LÆS OGSÅ: Gulvisolering

Hvilken styrke og slid skal du vælge dine klinker med?

Gennem en lang årrække har fliser altid været klassificeret efter den samme internationale standard, når det kommer til slidstyrke og anvendelse. Det er dog ikke altid, at denne klassificering har levet op til de krav, der bliver stillet her i Danmark.

Hos XL-BYG.dk har de derfor valgt at lave en anden inddeling, som passer bedre til de danske krav og den måde hvorpå det danske marked for glaserede fliser og klinker hænger sammen.

  • Slidstyrke 1 og 2: Vægfliser.
  • Slidstyrke 3: De gulvklinker, der er at finde i denne kategori er kun til almindeligt slid, hvorfor de er særligt anvendelige til badeværelser.
  • Slidstyrke 4: Her finder du derimod alle de gulvklinker, som har en lidt stærkere slid, der kan anvendes til alle gulve rundt omkring i privatboligen.
  • Slidstyrke 5: Denne kategori indeholder alle de gulvklinker, der har en lidt stærkere slid end dem ovenfor, hvorfor de er særligt anvendelige i forbindelse med blandt andet kontor, butikker, restauranter, banker, skoler og lignende.
  • Slidstyrke U: Den sidste kategori indeholder primært uglaserede fliser, så bruges de steder, hvor der forekommer endnu stærkere slid, hvilket blandt andet er steder som et butikscenter, hoteller, tankstationer, værksteder, offentlige kontorer, restauranter, banker, skoler mm.

Skal jeg vælge keramiske fliser/gulvklinker med eller uden glasur?

Når du står og skal købe nye gulvklinker eller keramiske fliser, så skal du være opmærksom på, at de findes både med og uden glasur.

Forskellen er, at de fliser/klinker, der kommer med glasur er nemmere at gøre rent og holde rene. Overfladen er langt mere robust, hvorfor de ikke vil tage imod pletter eller snavs på samme måde som uglaserede fliser. Dog skal du være opmærksom på, at keramiske fliser, der ikke er udstyret med glasur er langt mere glatte – særligt i våd tilstand, hvilket de selvfølgelig hurtigt kan blive, hvis du bruger dem på et badeværelse.

Hvis du vælger uglaserede fliser, så skal du derfor være indstillet på, at det kommer til at resultere i en del mere rengøring og vedligeholdelse i forhold til, hvis du i stedet vælger keramiske fliser/gulvklinker med glasur.

Der er dog mulighed for at undgå denne rengøring og vedligeholdelse, men det kræver dog at du gør brug af en forsegling, der er med til at lukke overfladen, men det er dertil også med til at påvirke farven, hvilket du med stor sandsynlighed ikke er synderligt interesseret i, da du med stor sandsynlighed har valgt de respektive gulvklinker grundet farven – i hvert fald er det en stor del af din beslutning.

Author

Write A Comment