Muuto sofa

Rate this post

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Muuto har været rigtig dygtige til at håndplukke en lang række af de allerbedste designere i hele Skandinavien.

Det har blandt andet resulteret i en lang række populære interiør-produkter, som blandt andet inkluderer Vitamin Container, der er designet af Ole Jensen, men også den elegante knagerække, The Dots og det er ligeledes også Muuto, der står bag The Elevated-vaser.

De har lavet rigtig mange af de helt store og mest populære produkter indenfor interiør og indretning lige pt., og nedenfor har vi primært fokus på de mange sofaer, som Muuto har lavet sammen med en række dygtige designere fra hele Skandinavien, hvilket blandt andet inkluderer designere fra blandt andet Sverige, Norge, Finland og selvfølgelig også fra Danmark.

Muuto er desuden et brand og en producent, der er vokset afsindigt meget i løbet af de seneste par år, hvilket har ført dem fra at fremstille små accessories til store møbler.


Muuto Connect Sofa

Muuto Rest Sofa
Muuto Connect Modul Sofa 3. personer openend

Muuto Connect Modul Sofa 3. personer med lounge
Muuto Connect Modul Sofa 3. personer med lounge

 

Muuto Connect Sofa

Muuto Connect Sofa
30.390 kr.

Denne sofa er lidt speciel i forhold til mange andre sofaer. Der er ikke nogen tvivl om, at den er meget stilren og særdeles smuk, men forskellen på denne sofa og mange andre er, at du selv kan sammensætte og bestemme kombinationen af moduler.

Connect-serien fra Muuto består af i alt 11 forskellige moduler, som du kan sammensætte alt efter dine behov og dine ønsker.

Det er meget fleksibelt og meget minimalistisk sofasystem, der er både praktisk og unikt, eftersom din sofa faktisk bliver lavet præcist til dit hjem og efter dit hovede.

Du vil hurtigt finde ud af, at denne sofa kan være centrum for rigtig mange hyggelige timer sammen med de personer, der betyder allermest for dig.

Der er tale om en sofa, der er fremstillet i koldskum med en træramme, hvilket den er blevet af Andersen & VOLL.

Der er desuden mulighed for at vælge mellem tre forskellige standardfarver.


Muuto Rest Sofa

Muuto Rest Sofa
22.900 kr.

På lige fod med den ovenstående model, så er denne model også designet af Andersen & VOLL og har fået navnet Rest Sofaen.

Det er en sofa, der er lavet med særligt fokus på en rigtig god komfort, men samtidig har den også fået meget elegant og stilrent udtryk.

Sofaen er blevet fremstillet med en stålbase, træramme, ben i egetræ såvel som fyld af fjer og koldskum.

Den kan desuden fås i to forskellige variationer: 2-personers eller 3-personers, mens der ligeledes også er mulighed for at vælge mellem flere forskellige tekstiler, så du kan finde en farve og en tekstil, der passer til din øvrige indretning.

Den 2-personers udgave af Rest Sofaen har en længde på 200 cm., en dybde på 93 cm. og en højde på 75 cm., mens den 3-personers udgave kan bryste sig af en længde på 260 cm., en dybde på 93 cm. og en højde på 75 cm.


Muuto Connect Modul Sofa 3. personer openend

Muuto Connect Modul Sofa 3
25.580 kr.

Her er der tale om endnu en Muuto sofa, som er blevet designet i fællesskab med den særdeles dygtige og meget professionelle designduo Andersen & VOLL, der har rigtig meget erfaring med design af møbler og diverse former for accessories og interiørprodukter af forskellige kaliber.

Navnet på denne sofa betyder blot, at der er tale om en Muuto Connect-sofa til 3 personer, som har en åben side.

Denne sofa er desuden en del af den meget populære Muuto Connect-sofaserie, som er bestående af et bredt spektrum af forskellige moduler, der kan sammensættes på lige præcis dén måde, som du helst vil have den, så den ikke blot lever op til dine behov, men samtidig også stemmer overens med dine forskellige krav i forhold til bl.a. design, tekstiler o.lign.

Sofaen er fremstillet i koldskum og med en kvalitetsrigtig træramme, der sørger for at holde sammen på sofaen.


Muuto Connect Modul Sofa, 3 personer med lounge

Muuto Connect Modul Sofa med lounge
30.390 kr.

Denne sofa er også en del af den meget populære Muuto Connect-serie, hvilket den ovenstående sofa også er den.

Det betyder, at denne Muuto sofa også er designet af den professionelle designduo, Andersen & VOLL, som har arbejdet med Muuto i flere år og med stor succes.

Sofaserien består – som sagt – af en række moduler, der kan sammensættes på lige præcis dén måde, som du helst vil have det, så det stemmer overens med dine krav og dine behov.

Denne udgave af Muuto Connect-sofaen er skabt på forhånd og passer til 3 personer, mens den også er blevet udstyret med en rigtig flot chaiselong, som Muuto dog kalder for et lounge-modul.

Lige netop denne model er lavet i tekstilmaterialet og farven Steelcut Trio 133, men du kan blandt andet også købe den i Steelcut Trio 515 og Remix 123, som er deres standard kvadrattekstiler.

 

Hvad er Muuto? Hvad laver de? Og hvor længe har de eksisteret?

Der er ikke nogen tvivl om, at der findes rigtig mange firmaer, der arbejder med den samme type af produkter som Muuto, som har eksisteret i rigtig mange år – og derfor også rigtig mange år mere end Muuto.

Muuto blev nemlig først grundlagt tilbage i 2007, men det ændrer dog ikke på det faktum, at de meget hurtigt er vokset til at blive et internationalt vellykket nordisk selskab, som sælger deres mange forskellige produkter og møbler til et væld af forskellige lande hele verden over.

Endvidere, så er der også tale om et selskab, der altid har og altid vil stræbe efter at føje nye perspektiver til skandinavisk design og dermed er de også med til at sætte regionen i spidsen på den internationale designscene.

Det er lige netop også grunden til, at de har valgt at kalde sig for Muuto, da det er inspireret af det finske ord “Muutos”, der – oversat til dansk – betyder noget i retning af forandring eller nyt perspektiv – og der er vidst ikke nogen tvivl om, at det er et navn, der passer rigtig godt til denne virksomhed, for det er nemlig lige netop det de vil og det de allerede har gjort.

Muuto er en virksomhed, der er dybt forankret i skandinavisk design, hvilket selvfølgelig også er grunden til, at de lige siden dag ét har fokuseret rigtig meget på at håndplukke de absolut dygtigste designere fra hele skandinavien – og indtil videre kan Muuto bryste sig af, at have arbejdet sammen med designere fra både Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Grunden til, at der er så mange forskellige designere, der vælger at arbejde sammen med Muuto er, at de får fuldstændig frihed til at udtrykke deres egen personlige designfilosofi, når de skal designe dagligdagsprodukter til hjemmet for Muuto, og hvis der er noget, der er meget vigtigt for spirende (eller allerede succesfulde designere) er det at de får mulighed for at udtrykke deres helt egen stil og designfilosofi.

Man kan ikke andet end at være imponerede over hastigheden og retningen, som Muuto har formået at opnå, da det hele startede blot for 8 år siden, hvor de lavede mindre accessories, men det har nu ændret sig til også at inkludere en lang række flotte lamper og møbler.

Eksempelvis er der seneste skud fra stammen den smukke Visu-stol, som med garanti ender med at gå ind i den skandinaviske møbelhistorie.

Hvem er sofaerne fra Muuto målrettet efter?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det langt fra er alle, der er interesseret i, at skulle have en sofa stående i stuen fra Muuto og det er der primært to grunde til.

Først og fremmest, så er det bestemt ikke alle, der er vilde med deres design, men man kommer dog ikke udenom, at der er tale om sofaer, der ganske enkelt emmer af moderne skandinavisk design og det er derfor også primært den gruppe af mennesker, der godt kan lide den nye retning som skandinavisk design har taget, som vil være interesseret i, at have en lækker Muuto sofa stående inde i deres stue.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er Muuto selv, der designer deres mange lækre sofaer, men de står derimod blot for at få dem fremstillet og efterfølgende distribuere dem ud til en lang række af forhandlere hele verden over, hvilket blandt andet inkluderer en stor mængde af forhandlere her i Danmark.

Den anden grund til, at sofaer fra Muuto ikke just er for alle danskere er, at de også tager sig godt betalt for deres møbler, så hvis du eksempelvis lige er flyttet hjemmefra og derfor er på jagt efter en ny sofa, så kommer du ikke udenom, at det nok ikke lige er Muuto, der er dit første valg, eftersom det er de færreste unge mennesker, der har mulighed for at købe så dyr en sofa til, når de flytter i deres første lejlighed.

Hvis du ikke er typen, der er villig til at betale hvad en sofa af høj kvalitet og med et moderne skandinavisk design koster, så skal du ikke vælge en sofa fra Muuto, men hvis du derimod er typen, der gerne vil betale for at få en rigtig lækker sofa til stuen, så bør du bestemt tage et nærmere kig på Muuto, for du kan være helt sikker på, at finde en sofa, som lever op til dine behov og dine krav – specielt med deres nye Muuto Connect-sofaserie, der er en modulsofa, som du selv kan skabe og dermed også tilpasse til dine behov i forhold til størrelse, udseende, med eller uden chaiselong og meget, meget andet. Det er den perfekte sofa for dig, der gerne vil have noget unikt og noget skandinavisk.

Er Muuto kommet for at blive?

Som med alle andre brands, der lige pludselig er vækstet helt eksplosivt i løbet af kort tid, så bliver der naturligvis stillet spørgsmål om, hvorvidt Muuto er kommet for at blive eller det kun varer et par år, inden det bliver erstattet af et andet brand.

Meget tyder dog på, at der ikke er tale om en døgnflue, men derimod et brand og en producent af et væld af forskellige møbler og interiørprodukter, der er godt i gang med at slå sig fast på det skandinaviske marked og som det ser ud lige pt., så vil deres vækst ingen ende tage.

Derfor skal du heller ikke frygte, at du køber en Muuto sofa i dag og den så lige pludselig ikke længere er populær i morgen, for der er trods alt tale om et brand, der allerede har 8 år på bagen og i alle de 8 år har de været særdeles populære.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑