Sidst opdateret den

Køkkenet er mange hjems samlingspunkt, og med et par barstole til køkkenet kan familien samles endnu bedre til en sludder eller for at følge med i, når andre kokkererer.

Som du måske ved, findes der et hav af barstole på markedet. De kommer i forskellige materialer, designs, farver og prisklasser, og nogle gange kan det altså være svært at finde hoved og hale i, hvad de forskellige barstole kan, og hvilken stemning og udtryk de vil tilføre dit køkken.

Man kan hurtigt komme til at tænke på den klassiske barstol med det runde sæde, men faktisk er der en masse spændende varianter, som vi her vil dykke ned i, så du kan finde den stol, der vil passe perfekt ind i dit køkken og budget.

Blaze Barstol

En barstol er symbolet på hygge og samvær med venner og familie. Den indbyder til en lille drink i baren eller hygge i køkkenet. Mange vælger nemlig at placere barstole i køkkenet, så man kan sidde ved køkkenet, mens der laves mad eller drinks.

Denne barstol kommer i et meget stilrent design der bærer præg af at have rene linjer. Det sorte sæde og den blanke fod ser utrolig lækker og eksklusiv ud, så den vil passe perfekt ind i et moderne køkken.

Barstolens fod er lavet i krom og den er lavet med en lille afsats, som fødderne kan hvile på, mens man sidder i stolen, hvilket gør at man sidder rigtig behageligt i stolen.

Selve sædet på stolen er lavet i sort regenereret læder, som både er stilfuldt, men samtidig også utrolig holdbart og nemt at holde rent.

Højden på stolen kan justeres, så den passer til det bord eller bar, som man sidder ved.

Blaze barstol vejer 7,5 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Stegetermometer test

Mano barstol

I samme stil findes ”Mano”-barstolen i hvidt kunstlæder. Stolen er klassisk, men har, i modsætning til ”The Pod Bar Stool”, et firkantet og hvidt sæde. Barstolen fremstår minimalistisk og simpel, men samtidig klassisk. ”Mano”-stolen kan hæves og sænkes, og den har en gaspatron til dette formål. Stolens maksimumhøjde er 78 cm., mens dens minimumshøjde ligger på 57 cm.

Sædet på stolen er lavet i hvidt imiteret læder, men fremstår umiddelbart meget ægte og lækkert. Stolen har en krom trompetfod med en behagelig støtte til fødderne. Under stolens fod er der placeret en plastikring, som har til formål at beskytte gulvet mod ridser. Stolen har god siddekomfort og kan holde til 110 kg.

Denne barstol er perfekt til dig, som vil have en stol med et klassisk stel og hæve/sænke-funktion, men samtidig ønsker et hvidt og simpelt look.

Barstolen stjæler ikke opmærksomheden fra dit køkkens yderligere indretning og er derfor en perfekt tilføjelse til den minimalistiske type. Stolen kan købes på  unoliving.com og koster 439 kroner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kline barstol

”Kline Barstol – Antracitgrå” er endnu en barstol, som er forholdsvis klassisk og har det velkendte stel med fodstøtte. Denne stol har dog et anderledes sæde med et lille ryglæn, hvilket gør komforten god. Stolens sæde er lavet i kunstlæder og er sort på indersiden og hvid på ydersiden, hvilket giver en fed og lidt sportslig effekt.

Stolen kommer med en gaspatron, så du let kan hæve og sænke den. Barstolen har kromstel og trompetfod samt en fodstøtte for at gøre oplevelsen endnu mere behagelig. Dens maksimumhøjde er 80 cm., mens minimumshøjden er 59 cm.

Denne barstol kommer i sæt af to styks, hvilket er rart og praktisk, da man alligevel ofte skal bruge mere end én barstol til køkkenet.

Sædet er skåret ud bagtil, og i kombination med den lækre grå farve gør det denne barstol unik. Ryglænet hjælper desuden til med at gøre komforten endnu bedre.

”Kline Barstol – Antracitgrå” står til 579 kroner pr. stol og forhandles på unoliving.dk.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dolphin Barstol

Her er der tale om en barstol der bærer præg af at den har et klassisk look.

Det lysebrune kunstlæder, som sædet er lavet af, står rigtig godt til de runde, sorte ben i sortlakeret metal.

Barstolen har en siddehøjde på 76 cm. og har en afsats, som man kan sætte fødderne på, og dermed sidde rigtig behagelig i denne stol.

Det lysebrune læderlook og de smalle ben, giver stolen et super lækkert udseende, som indbyder til hygge i baren eller køkkenet. Den vil passe perfekt ind i det lidt ældre køkken eller baren i vintage-stil.

Dolphin Barstol er I alt 107 cm. høj og vejer 5,2 kg.

Stolen forhandles bl.a. hos ILVA og fås lige nu til 1.499 kr.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: Spisebordsssæt

Deia Barstol

Så har vi endnu engang en barstol i et klassisk look i rampelyset. Denne Deia Barstol er lavet i mørke farver hele vejen igennem og kommer med et sæde i grå kunstlæder og sorte ben.

Netop de sorte ben, er noget man lægger mærke til ved denne barstol, som er udformet med 4 tynde ben i sort, der går ud fra midten og har en afsats til fødderne i mellem. Benene er lavet i sortlakeret metal.

Siddehøjden på barstolen er på 74 cm., hvilket er en helt normal højde til en barstol, som ikke kan justeres. Stolens fulde højde er 97 cm. og den vejer 7 kg.

Denne barstol har et fedt og anderledes design, som helt sikkert kan pifte et køkken op. Det er muligt at vælge blandt andre farver hos forhandleren.

Deia Barstolen står til 1.999 kroner og kan købes på ILVA.dk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Barstol – Zebra blank

De traditionelle barstole er være fede og kan skabe den helt rette stemning, men der findes også et hav af varianter, som tager sig anderledes ud. En af dem er ”Barstol – Zebra blank sort 65 cm. Stolens blanke sorte sæde er det første, der springer i øjnene, og med dens lange, smalle stel fremstår denne stol elegant og stilet.

Stolen er 65 cm. høj og passer til en bordhøjde på ca. 95 cm. Stellet er forkromet og har en fodstøtte, hvilket gør komforten god. Stolen har desuden ryglæn, som ligeledes gør det behageligt at sidde i denne over længere tid.

Barstolen er en designer stol fra Italien, og det er tydeligt, at elegancen er i højsædet her. Stolens sæde er lavet i formstøbt plast og stellet i stål. Denne materialekombination komplimenterer hinanden særdeles godt og får stolen til at fremstå yderst stilfuld.

Zebra-barstolen er perfekt til dig, som ønsker et rent og elegant design i dit køkken. Stolen koster 1.649 kroner og forhandles på bordeogstole.dk.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Cinas High Mackay

I en lidt anden boldgade finder man barstolene, som minder om en forlænget taburet. Disse stole tilfører i højere grad et minimalistisk og skandinavisk look til dit køkken og kan være vældig stilfulde.

”Cinas High Mackay”-barstol i sort er en af dem. Denne stol skiller sig ud ved at være et bæredygtigt produkt lavet i karboniseret bambus. Barstolens sæde er sort, mens stolebenene er holdt i en naturlig træfarve. Stolen er 69 cm. høj og har fodstøtte.

Bambus er et hårdt modstandsdygtigt materiale, og stolen er derfor holdbar, hvilket dens simple, nordiske stil ligeledes udtrykker. Stolen er ideel til dig, der i højere grad ønsker godt håndværk og bæredygtighed samt en stol, der udtrykker tidløshed og minimalisme. ”Cinas High Mackay” kan købes på unoliving.com og står til 979 kroner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mater barstole

I samme stil er ”Mater Barstol i sort”, og denne stol er klart et pragteksemplar, når det kommer til dens håndværk. Stolen er lavet i sortbejdset træ, og den sorte farve kommer flot til udtryk på stolens ben og sæde.

Stolen er håndlavet i hårdt træ, og det er altså tydeligt, at det er den lækre kvalitet og det gode håndværk, man betaler for i denne stol. På stolens sæde er der placeret et sort lædersæde, som går i et med det sorte bøg. Stolen er udformet i ét stykke træ i et lille indisk træværksted.

Barstolen findes i to størrelser, så du kan vælge den, der passer din bordhøjde bedst. Stolen er 74 cm. høj.

Denne barstol er helt sikkert til feinsmeckeren, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og håndværk, og som ønsker en stilfuld barstol med rene linjer, som er lidt et kunstværk i sig selv. Stolen koster 3.299 kroner og kan bestilles på shopping.coop.dk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: Rundt spisebord

Esschert Design barstol

Denne barstol skiller sig ud fra de andre fordi den kommer i et helt andet udseende og med et utraditionelt materialevalg. Den er nemlig lavet i støbejern, som er et materiale man ofte ser at grillriste er lavet af.

Dette materialevalg giver stolen et industrielt udseende, og er et frækt valg til det moderne køkken eller et skarpt og sikkert valg til et køkken i indutristilen.

Støbejern er et utrolig holdbart materiale, som man kan være sikker på, holder i mange år frem.

Sædet er lavet som et gammelt traktorsæde, og stolen har en fodstøtte som gør, at man sidder rigtig behageligt i stolen. Man kan justere højden på sædet ved at dreje det rundt.

Denne barstol er et super solidt og komfortabelt valg af barstol, hvis man ønsker et design der skiller sig ud fra det som de fleste andre vælger.

Den fås hos frishop.dk til 920 kr.

Mulighederne er mange, og der findes altså mange forskellige varianter i alverdens designs og materialer, som kan sætte sit præg på dit køkken.

Om det skal være den traditionelle barstol med hæve/sænke funktion og drejesæde, en minimalistisk og stilfuld udgave, en barstol i godt håndværk og nordisk design eller en vaskeægte vintageinspireret sag, det er op til dig. Men uanset hvad vil dine nye barstole helt sikkert tilfører dit køkken et fedt og personligt præg. Og hvem ved? Måske dit køkken bliver et endnu mere attraktivt samlingspunkt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Ella B. Andersen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar