Barstole til køkkenet – Saml familien i køkkenet og skab hyggelig stemning

Køkkenet er mange hjems samlingspunkt, og med et par barstole til køkkenet kan familien samles endnu bedre til en sludder eller for at følge med i, når andre kokkererer.

Som du måske ved, findes der et hav af barstole på markedet. De kommer i forskellige materialer, designs, farver og prisklasser, og nogle gange kan det altså være svært at finde hoved og hale i, hvad de forskellige barstole kan, og hvilken stemning og udtryk de vil tilføre dit køkken.

Man kan hurtigt komme til at tænke på den klassiske barstol med det runde sæde, men faktisk er der en masse spændende varianter, som vi her vil dykke ned i, så du kan finde den stol, der vil passe perfekt ind i dit køkken og budget.

The Pod Bar Stool

The Pod Bar Stool
0 kr.

I den traditionelle ende kan man først og fremmest finde ”The Pod Bar Stool”. Designet på denne stol er yderst klassisk og passer perfekt ind i dit køkken, hvis du ønsker at skabe en rigtig barstemning.

Stolens sæde er lavet i sort ABS plast, som giver illusionen af læder. Sædet kan drejes, hvilket giver en dejlig bevægelsesfrihed, når man sidder på stolen. Derudover kan stolen justeres i højden, og den har en maksimumhøjde på 80 cm. samt en minimumshøjde på 59 cm. Stolens bund er krom stel og har desuden fodstøtte.

Dette medvirker ligeledes til en rar oplevelse, når man sidder på stolen. For selvom looket af barstole i sig selv skaber en dejlig stemning, så er det altså bare lidt federe, hvis det også er lækkert at sidde i stolen.

Kvaliteten på denne barstol er i top, og ”The Pod Bar Stool” er således ideel til dig, der ønsker en klassisk og tidløs udgave af barstolen. Stolen koster 499 kroner og forhandles på barlife.dk.

LÆS OGSÅ: Stegetermometer test

Mano barstol

Mano barstol
419 kr.

I samme stil findes ”Mano”-barstolen i hvidt kunstlæder. Stolen er klassisk, men har, i modsætning til ”The Pod Bar Stool”, et firkantet og hvidt sæde. Barstolen fremstår minimalistisk og simpel, men samtidig klassisk. ”Mano”-stolen kan hæves og sænkes, og den har en gaspatron til dette formål. Stolens maksimumhøjde er 78 cm., mens dens minimumshøjde ligger på 57 cm.

Sædet på stolen er lavet i hvidt imiteret læder, men fremstår umiddelbart meget ægte og lækkert. Stolen har en krom trompetfod med en behagelig støtte til fødderne. Under stolens fod er der placeret en plastikring, som har til formål at beskytte gulvet mod ridser. Stolen har god siddekomfort og kan holde til 110 kg.

Denne barstol er perfekt til dig, som vil have en stol med et klassisk stel og hæve/sænke-funktion, men samtidig ønsker et hvidt og simpelt look.

Barstolen stjæler ikke opmærksomheden fra dit køkkens yderligere indretning og er derfor en perfekt tilføjelse til den minimalistiske type. Stolen kan købes på  unoliving.com og koster 439 kroner.

Kline barstol

Kline barstol
579 kr.

”Kline Barstol – sort” er endnu en barstol, som er forholdsvis klassisk og har det velkendte stel med fodstøtte. Denne stol har dog et anderledes sæde med et lille ryglæn, hvilket gør komforten god. Stolens sæde er lavet i kunstlæder og er sort på indersiden og hvid på ydersiden, hvilket giver en fed og lidt sportslig effekt.

Stolen kommer med en gaspatron, så du let kan hæve og sænke den. Barstolen har kromstel og trompetfod samt en fodstøtte for at gøre oplevelsen endnu mere behagelig. Dens maksimumhøjde er 80 cm., mens minimumshøjden er 59 cm.

Denne barstol kommer i sæt af to styks, hvilket er rart og praktisk, da man alligevel ofte skal bruge mere end én barstol til køkkenet.

Sædet er skåret ud bagtil, og i kombination med de to farver gør det denne barstol unik. Ryglænet hjælper desuden til med at gøre komforten endnu bedre.

”Kline Barstol – sort” står til 619 kroner pr. stol og forhandles på unoliving.dk.

Boston barstol

Boston barstol
0 kr.

En anderledes udgave af den traditionelle barstol står Dan-Form bag med deres ”Boston”-stol. Her kan man mærke, at designet har været i højsædet, da stolen har fået en smart og moderne s-form.

Stolens sæde er desuden lavet i ægte læder, så kvaliteten er virkelig i top her. Stellet er i krom og har hæve/sænke funktion samt fodstøtte, hvilket medvirker til, at stolen stadig har det klassiske barstolsudtryk. Stolens maksimumhøjde er 73 cm. og dens minimumshøjde ligger på 50 cm.

”Bosten”-barstolen er traditionel og funktionel, da den kan hæve og sænke og har fodstøtte. Men stolen er samtidig enormt stilfuld med et flot design og en god kvalitet, som gør, at den fremstår minimalistisk, unik og smart.

Stolen fra Dan-Form forhandles på unolving.com og kan købes for 1.599 kroner.

SE OGSÅ: Spisebordsssæt

Cha Cha

Cha Cha Barstol
0 kr.

”Cha Cha”-barstolen fra Dan-Form er endnu en barstol, som er udstyret med et klassisk stel, men adskiller sig fra de førnævnte stole med dens lækre lædersæde.

Stolen har trompetfod og fodstøtte, hvilket gør den klassisk og komfortabel at sidde i. Derudover er barstolen udstyret med en gaspatron, som kan justere dens højde. Stolens maksimumhøjde er 78 cm., mens minimumshøjden er 57 cm.

Barstolens sæde er betrukket med brunt læder, hvilket giver det helt rigtige barlook med en snert af vintage. Sædet har desuden ryglæn, og bagbeklædningen af dette er i naturligt egetræslook, hvilket er en fed detalje, som giver en elegant finish.

Denne barstol har et fedt og anderledes design, som helt sikkert kan pifte et køkken op. ”Cha Cha”-stolen står til 1.799 kroner og kan købes på unoliving.com.

Barstol – Zebra blank

Barstol – Zebra blank
1.649 kr.

De traditionelle barstole er være fede og kan skabe den helt rette stemning, men der findes også et hav af varianter, som tager sig anderledes ud. En af dem er ”Barstol – Zebra blank sort 65 cm. Stolens blanke sorte sæde er det første, der springer i øjnene, og med dens lange, smalle stel fremstår denne stol elegant og stilet.

Stolen er 65 cm. høj og passer til en bordhøjde på ca. 95 cm. Stellet er forkromet og har en fodstøtte, hvilket gør komforten god. Stolen har desuden ryglæn, som ligeledes gør det behageligt at sidde i denne over længere tid.

Barstolen er en designer stol fra Italien, og det er tydeligt, at elegancen er i højsædet her. Stolens sæde er lavet i formstøbt plast og stellet i stål. Denne materialekombination komplimenterer hinanden særdeles godt og får stolen til at fremstå yderst stilfuld.

Zebra-barstolen er perfekt til dig, som ønsker et rent og elegant design i dit køkken. Stolen koster 1.649 kroner og forhandles på bordeogstole.dk.

Cinas High Mackay

Cinas High Mackay
0 kr.

I en lidt anden boldgade finder man barstolene, som minder om en forlænget taburet. Disse stole tilfører i højere grad et minimalistisk og skandinavisk look til dit køkken og kan være vældig stilfulde.

”Cinas High Mackay”-barstol i sort er en af dem. Denne stol skiller sig ud ved at være et bæredygtigt produkt lavet i karboniseret bambus. Barstolens sæde er sort, mens stolebenene er holdt i en naturlig træfarve. Stolen er 69 cm. høj og har fodstøtte.

Bambus er et hårdt modstandsdygtigt materiale, og stolen er derfor holdbar, hvilket dens simple, nordiske stil ligeledes udtrykker. Stolen er ideel til dig, der i højere grad ønsker godt håndværk og bæredygtighed samt en stol, der udtrykker tidløshed og minimalisme. ”Cinas High Mackay” kan købes på unoliving.com og står til 979 kroner.

Mater barstole

Mater barstole
0 kr.

I samme stil er ”Mater Barstole i lys eg”, og denne stol er klart et pragteksemplar, når det kommer til dens håndværk. Stolen er lavet i lyst egetræ, og årene i det fine træ står flot frem i stolens ben og sæde.

Stolen er håndlavet i hårdt træ, og det er altså tydeligt, at det er den lækre kvalitet og det gode håndværk, man betaler for i denne stol. På stolens sæde er der placeret et brunt lædersæde, som spiller flot sammen med det lyse egetræ. Stolen er udformet i ét stykke træ i et lille indisk træværksted.

Barstolen findes i to størrelser, så du kan vælge den, der passer din bordhøjde bedst. Man kan enten vælge, at stolen skal være 74 cm. høj eller 69 cm. høj.

Denne barstol er helt sikkert til feinsmeckeren, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og håndværk, og som ønsker en stilfuld barstol med rene linjer, som er lidt et kunstværk i sig selv. Stolen koster 6.995 kroner og kan bestilles på luxoliving.dk.

SE OGSÅ: Rundt spisebord

Weet barstole

Weet barstole
0 kr.

Til sidst må man selvfølgelig runde en barstol i vintagedesign. Hvis du vil skabe den helt rigtige oldschool-stemning i dit køkken, må du naturligvis have fingrene i sådan én. Her er ”Weet”-barstol fra Dan-Form en rigtig god løsning.

Denne smarte barstol kommer med et metalstel og et brunt, rundt lædersæde i ægte vintagestil. Stolen kan hæves og sænkes, så maksimumhøjden er 75 cm. og minimumshøjden 55 cm. Barstolen har desuden fodstøtte, som gør komforten god samt et smart drejesæde.

Stolen er ideel til dig, der ønsker at skabe en autentisk stemning med en lækker barstol i den helt rigtige mørkebrune farve. Barstolen forhandles på unoliving.com og koster 1.299 kroner.

Mulighederne er mange, og der findes altså mange forskellige varianter i alverdens designs og materialer, som kan sætte sit præg på dit køkken.

Om det skal være den traditionelle barstol med hæve/sænke funktion og drejesæde, en minimalistisk og stilfuld udgave, en barstol i godt håndværk og nordisk design eller en vaskeægte vintageinspireret sag, det er op til dig. Men uanset hvad vil dine nye barstole helt sikkert tilfører dit køkken et fedt og personligt præg. Og hvem ved? Måske dit køkken bliver et endnu mere attraktivt samlingspunkt.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑