Der er intet som den danske sommer, når den giver os mulighed for at grille og spise lækker mad tilberedt på grill. Hvad end det er midt i en hedebølge eller mellem lokale byger, så elsker de fleste danskere at grille.

Hvis du står og skal finde en ny grill til grillsæsonen i år, så er du måske i tvivl om, hvilken model eller mærke det skal være. Udvalget er stort, og hvilken grill der passer til dig, afhænger af dine behov og præferencer.

Læs med her, og bliv klogere på, hvilke fordele der er ved en gasgrill, og hvad du skal være opmærksom på, når du skal udvælge din næste. Vi guider dig igennem junglen af griller, og gør valget mere overskueligt, så du finder en der passer dig.

Hvad er fordelene ved en gasgrill?

Der er mange fordele ved en gasgrill, og mange grillentusiaster sværger allerede ved denne type over den konventionelle kulgrill. Blandt de største fordele er, at du ikke skal vente på, at den bliver varm på samme måde, som du skal med kul eller briketter. En gasgrill tager typisk kun fem til ti minutter, fra du tænder den, til at den er varm, og så er du klar til at grille både kød, grøntsager, forretter og desserter, som du har lyst til.

En anden fordel, som også adskiller gasgrillen fra den konventionelle kulgrill, er, at den ikke oser og ryger, når du tænder op i den. Netop denne del kan sætte en stopper for mange gode grillaftener og stunder, når både du og personer i nærheden må flygte fra røgen og skiftende vindretninger eller affinde jer med ubehag og en røglugt i tøjet efterfølgende. Dette element er du helt foruden, når du tænder op i en gasgrill. Desuden slipper du også for den røgede smag i maden (der afgives af kullene eller briketterne), som mange ikke bryder sig om.

Et andet stort problem med en almindelig kulgrill, som mange oplever som en ulempe, er, at de venter utroligt længe på den perfekte temperatur, og så er det svært at bibeholde denne efterfølgende. I andre tilfælde mister folk tålmodigheden og griller, før kullene er klar, og står så tilbage med en brandvarm grill med perfekte kul, når al maden er lavet. En gasgrill har netop den overlegne fordel, at du nemt kan regulere temperaturen og holde denne konstant gennem hele tilberedningsprocessen. Dette er særligt en fordel, hvis du vil grille større ting, såsom hele kyllinger, flæskesteg eller andet.

Hvis du også er tændt på en gasgrill, så læs med nedenfor, hvor vi guider dig igennem de mest populære modeller gasgrill til sæsonen

2024

.

Everdure Furnace gasgrill – effektivitet og praktik går op i en højere enhed

Denne grill er noget af et mesterværk. Den er udviklet i samarbejde med Heston Blumenthal – den britiske verdensberømt kok, som blandt andet er indehaver af en af Storbritanniens eneste restauranter, der kan bryste sig af tre Michelin stjerner. Af forbruger-test.dk kvitteres denne grill med hele fem stjerner!

Denne grill bliver af kendere kaldt verdens mest kraftfulde grill, og med sit Fast Ignition system er den varm på blot fem minutter og giver dig mulighed for at regulere varmen efter behov, så du kan tage fuldkommen kontrol over tilberedningen af lækker grillmad.

Grillen har også formidabelt stort grillareal på hele 2915 cm2, som giver dig mulighed for at lave mad til hele familien og sågar også selskaber og gæster, uden at nogen behøver vente, mens andre spiser.

Everdure Furnace har tre selvstændige brændere og desuden udskiftelige grillplader – begge elementer som giver dig stor mulighed for fleksibilitet og variation i din madlavning. Grillpladerne er desuden fremstillet med glasemalje, som gør dem dejligt nemme at rengøre efter brug.

Grillen har en god højde, som gør det nemt at overskue madlavningen og holde øje med alle detaljer, så du kan tilberede din middag til perfektion. Lågets udformning skaber desuden ideelle forhold for madens temperatur og ventilation, som giver en uovertruffen smagsoplevelse.

Derfor skal du købe netop denne gasgrill:

 • Hurtig optænding
 • God mulighed for høj varme – og for at regulere varmen
 • Tre selvstændige brændere, som giver god fleksibilitet
 • Udskiftelige grillpladser
 • Nem at rengøre
 • God højde, flot udtryk og intelligent design.

Billigste pris hos Kitchenone.dk

Eva Solo Box gasgrill – mobil og fleksibel

Eva Solo Box er en lille, lækker og mobil sag, som gør udflugter og picnics til en sand fornøjelse. Den er ideel for dig, som ikke har så meget plads, eller som bor i byen og kan lide at grille på altanen eller tage grillen med ud på udflugt i parker eller på stranden.

Den vejer blot 11 kg og er derfor relativt nemt at transportere. Trods sin lille størrelse har den et overraskende stort grillareal på 0,12 m2, som giver gode forudsætninger for at grille en hel del forskellige ting ad gangen.

Den lille fikse grill har to brændere, hvilket giver dig mulighed for at anvende både direkte og indirekte varme, når du tilbereder din mad. Du anvender typisk direkte varme for at tilberede små madvarer (pølser, steaks, majskolber), mens du gerne vil bruge den indirekte varme til større udskæringer og hele kyllinger.

På grund af sit smarte, minimalistiske og praktiske design er den ganske nem at rengøre.

Derfor skal du købe netop denne gasgrill:

 • Ideel til bylivet eller de mindre haver
 • Perfekt til par eller mindre selskaber
 • Let og mobil at have med på tur
 • Overraskende stort grillareal
 • To brændere for fleksibel madlavning
 • Nem at rengøre.

Billigste pris hos Kitchenone.dk

Outdoorchef Ascona 570 G – moderne og klassisk design

Mange grillentusiaster er glade for netop denne grill fra Outdoorchef. Den har et flot og stilsikkert look og har et klassisk rundt design, som mange holder af. Modsat andre modeller af gasgriller så har denne et solidt stel, som tåler vind og vejr og er samtidig udstyret med hjul, så den er nem at transportere. Desuden er denne grill perfekt i højden – uanset hvem du er. Den har nemlig praktiske ben, som du nemt kan justere på, hvilket gør det let at bevare overblikket med madlavningen.

Låget er hængslet på grillen, så du ikke skal holde styr på låget, mens du håndterer grillen. I låget er desuden et integreret termometer, så du altid kan tjekke temperaturen og kontrollere tilberedningen til perfektion.

Grillen giver dig den smarte funktion, at du kan vælge mellem at anvende direkte eller indirekte varme til at tilberede din mad – det er effektivt og tidsbesparende, når du griller forskellige madvarer.

Derfor skal du købe netop denne gasgrill:

 • Flot klassisk og moderne udseende
 • Solidt og praktisk stel med hjul for nem transport
 • Nem at justere i højden, uanset hvem benytter den
 • Hængslet låg med integreret termometer
 • Mulighed for at anvende direkte eller indirekte varme for fleksibel madlavning.

Billigste pris hos Kitchenone.dk

Dangrill urban bærbar gasgrill – kompakt og smart, perfekt til bylivet

Sidst – og faktisk også mindst – er den kompakte og flotte gasgrill fra Dangrill blandt de meget populære i Danmark. Denne lille og fikse sag er god til dig, som bor i byen, eller som ønsker at benytte en grill i en lille have, på en terrasse eller på campingtur.

Grillen er fremstillet i emaljeret stål, har et utroligt smukt, moderne design og kan tilbyde et grillareal på 31 cm. Dette er typisk nok for de fleste par og mindre selskaber. Desuden fås grillen i flere forskellige farver, så du nemt kan vælge din favorit.

Grillen har fået fine anmeldelser og bliver blandt andet rost for at passe perfekt til mindre familier og for at leve op til alle forventninger, de fleste almindelige mennesker har til en lille grill.

Sidst, men ikke mindst, har denne grill en virkelig attraktiv pris.

Derfor skal du købe netop denne gasgrill:

 • Moderne og stilsikkert design
 • Kompakt, praktisk og fleksibel
 • Let at have med på tur
 • Grillareal på 31 cm
 • Fås i flere farver

Billiste pris hos kitchenone.dk

Kitchen One: Det siger forbrugerne om dem

Kitchen One er på ganske kort tid blevet en af danskernes absolut favorit leverandører af hårde hvidevarer og apparater til hjemmet – heriblandt griller. Udvalget er stort, kvaliteten er høj, og du har samtidig adgang til at læse andre kunders anmeldelser af de produkter, de har købt.

Derudover er en af de bedste ting ved Kitchen One deres virkeligt fremragende kundeservice. Som forbruger kan du altid nyde godt af Kitchen Ones stærke handels- og serviceprincipper:

 • Du får altid høj kvalitet
 • Du har altid 365 dages fortrydelsesret
 • Du får altid gratis fragt ved køb over 500 kr.
 • Du har adgang til deres autoriseret værksted
 • Du er sikret hurtig og sikker levering
 • Du er garanteret sikker og krypteret betaling.

Læs mere om fordelene ved at handle hos Kitchen One lige her.

Kitchen Ones popularitet har bredt sig som en steppebrand, og mange tusinde af danskere følger dem allerede på sociale medier som Facebook. Her kan du blandt andet se informerende videoer om deres produkter, og du har mulighed for at deltage i sjove konkurrencer, hvor du kan vinde flotte varer fra deres sortiment.

Hvis du går op i brugeranmeldelser, så kan du også med fordel tjekke Kitchen One ud på TrustPilot. Her får man et ganske entydigt billede af kundernes store tilfredshed, som bliver beskrevet gennem flere tusinde positive anmeldelser. Blandt andet kan man her læse, at der særligt er stor begejstring over den hurtige levering, den kompetente og venlige kundeservice samt de gode oplevelser med produkterne.

Vi håber, at du med denne guide er blevet klogere på, hvordan en gasgrill kan gøre dig klar til grillsæsonen samt har fået information om, hvilken model du skal vælge til dit behov, og hvor du kan købe denne.

Author

Write A Comment