Der er ikke mange brands, der kan konkurrere med Wonderland, når det kommer til senge.

Det er selvfølgelig også derfor, at de i dag kan bryste sig af, at være én af de ledende aktører i hele Skandinavien, når det kommer til senge og madrasser.

Hos Wonderland har der altid været fokus på høj kvalitet i forhold til både udførelsen og materialevalg, og det har også altid været et meget centralt område for deres produktudvikling, hvilket selvfølgelig er med til at sørge for, at du som slutkunde ikke blot får en seng eller en madras, men derimod en seng eller en madras, der giver dig en perfekt søvn og en sublim hvile, som er lige netop dét kroppen har brug for, hvis den skal kunne fungere i en travl hverdag.

Alle Wonderland senge og madrasser er desuden testet i henhold til Øko-Tex, hvilket er din garanti for at produkterne ikke indeholder nogen helbredsskadelige stoffer.

Wonderland Note High 180×200 boksmadras

Wonderland Note High 180x200 boksmadrasHer er der tale om en rigtig god og stabil boksmadras fra Wonderland, som kommer med et vaskbart og aftageligt betræk på både boksmadras og topmadras, hvorfor det er særdeles nemt at holde både madrassen og topmadrassen ren – og det er naturligvis vigtigt for den generelle hygiejne i din seng, at den bliver holdt ren og bliver vasket en gang imellem.

Der er tale om 2 stk. 90 cm. x 200 cm. boksmadrasser, som kommer med 2 stk. 90 cm. x 200 cm. comfort latex topmadrasser.

Der er desuden mulighed for at købe både ben og gavl. Det anbefales at holde en benhøjde, der lyder på godt og vel 23 cm til din Wonderland medley boksmadras 180×200.

Wonderland Sonate kontinentalseng

Wonderland Sonate kontinentalsengHvis du sætter pris på, at din seng er fremstillet af rene naturmaterialer, så bør du tage et nærmere kig på denne Wonderland seng, da den lige netop er fremstillet af rene naturmaterialer, hvilket er med til at give dig det bedste grundlag for god søvn og hvile i sengen.

Der har været særligt fokus på ren bomuld og naturlatex, da det giver grundlag for en særdeles behagelig hvile.

Sengen er dertil trippelfjedrende med Pocket Exclusive-fjedre, der er bløde i toppen, for at give en ekstra god trykfordeling.

For at sikre din ryg ligger korrekt og optimalt på sengen kan du justere på fastheden under hoften, og sammen med skulderzonen er det med til at give det rette underlag for korrekt aflastning af både ryg, nakke og skuldre.

Latex i polstringen gør madrassen følsom og sikrer god spændstighed, mens både ramme og hovedmadras er blevet betrukket med eksklusiv og slidstærkt møbelstof.

Wonderland Medley Kontinentalseng

Denne madras, som går under navnet Medley fra Wonderland, består af hele tre lag med affjedring, som hver for sig sørger for at tilpasse sig til lige præcis din kropsfacon.

Det nederste lag er med til at justere fastheden under hoften, så på den måde kommer du til at ligge stabilt og godt i sengen, men dog uden at kroppen får smertende trykpunkter.

Skulderen får desuden også godt med plads, hvilket er med til at sikre en rigtig liggestilling og aflastning af både skulder og nakke.

Resultatet af dette er, at du kommer til at sove langt mere roligt og vil vågne mere udhvilet og mere veloplagt.

De stabile kanter på madrassen er desuden med til at sikre, at du kan sove lige så stabilt og behageligt på kanten af sengen som længere inde på madrassen.

Der er tale om en madras i størrelsen 180 cm. x 200 cm., der kommer med en comfort latex topmadras.

Med elevation:

Wonderland Harmony 412, 180×200 Elevationsseng

Wonderland Harmony 412, 180x200 ElevationssengEr du også ved at være træt af din gamle seng, og føler du at du har sovet som prisessen på ærten et stykke tid, så skal du skifte til denne fantastiske Wonderland elevationsseng.

Det er vigtigt, at du får din nattesøvn, og at den bliver så perfekt som muligt. Det kræver super komfort, og at du ligger helt perfekt.

Denne model leveres med Premium topmadras, som gør din nat endnu bedre.

Madrassen er vendbar og yderst komfortabel at ligge på, og så er den af så høj en kvalitet, at den holder i mange år frem, uden at miste sin bæreevne.

Det er ret typisk, at madrasser over tid mister sin evne til at bære, eller at de falder lidt sammen. Det går ud over den støtte som kroppen skal have, for at du får den optimale hvile om natten. Det kan føre til afbrudt søvnmønster, og så bliver man uoplagt om morgenen.

Hvis du har din nattesøvn kær, og ved hvor vigtigt det er, at være udhvilet, så skift din seng ud. Jo før, jo bedre. så har du muligheden for en langt bedre nattesøvn, og en mere frisk og energisk hverdag.

Sengen måler 180 x 200 centimeter, og har selvfølgelig trådløs fjernstyret elevation til både hoved- og fodende.

Du kan købe ben og gavl, hvis du har behov for det.

Wonderland Medley 322 justerbar seng

Medley 322 justerbar Wonderland seng er udstyret med en regulerbar bund med de vigtigste funktioner kombineret med et smukt design.

Den er udstyret med hele to kraftige motorer såvel som en regulerbar lændedel og en trådløs fjernbetjening.

Den kommer desuden med en lækker madras, der er udstyret med Pocket-fjedre for god tilpasningsevne.

Hvis du ikke mener, at denne seng har den korrekte størrelse for dig (180 cm. x 200 cm.), så er der heldigvis mulighed for at få den i andre mål og farver.

Den kommer desuden med to topmadrasser, der har en højde på 7 cm.

Du skal selvfølgelig også have nogle ben til den, hvilket anbefales at være ben med en højde på 19 cm.

De to topmadrasser, der medfølger til denne senge er Comfot Naturlatex-topmadrasser, der er af rigtig høj kvalitet, hvilket naturligvis sikrer en høj komfort.

Farven på denne udgave hedder coal og kan bedst sammenlignes med en meget mørkegrå farve.

Wonderland elevationsseng

Der er mange måder at vælge seng på, når det nu skal være. Nogle kan nøjes med at sove på et bræt, mens andre er mere til komfort, og den bedste og mest fantastiske nattesøvn.

Sådan er vi så forskellige. Hvis du er til super komfort, og gerne vil ligge helt perfekt, så skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hverken når det gælder madras og sengekonstruktion.

Denne model 322 med Symfoni er 180 x 200 centimeter og i farven Shell. det er en af markedets bedste elevationssenge, når det gælder høj kvalitet.

Med Wonderland elevationsseng får en trådløs fjernbetjening som gør at du kan styre sengen i hovedende og fodende.

Det er mega smart, og du vil på den måde kunne tilpasse dig sengen lige efter dit hoved, og selvfølgelig krop.

Nu får du den nattesøvn som du altid har drømt om, og du vil sikkert være meget mere udhvilet og fyldt med energi om morgenen.

Leveres med Pulse latex topmadras, der giver ekstra dejlig komfort. Du kan vælge at købe ben og gavl til, men det vælger du helt du selv.

Den måler 180 x 200 centimeter.

Hvad er Wonderland? Og hvad er de kendt for?

Som nævnt tidligere i denne artikel, så er Wonderland ikke just et lille og ubetydeligt brand, men derimod er de én af de største aktører på det skandinaviske marked for både madrasser og senge.

Wonderland har bestemt også været aktiv på det skandinaviske marked for både madrasser og senge i rigtig mange år og de har dermed stille og roligt oparbejdet en større og større markedsandel for både senge og madrasser.

Det er ikke blot her i Danmark, at det er populært, at gå på jagt efter en Wonderland seng, hvis man gerne vil have en særdeles komfortabel og lækker seng.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi tilbringer godt og vel 1/3 af vores liv i sengen, så det er vigtigt, at du finder en seng, der er både komfortabel og behagelig.

Hvis du sætter pris på at vågne frisk og udhvilet, så kommer du ikke udenom, at det er særdeles vigtigt at have en seng af høj kvalitet, og hvis du gerne vil have en sådan seng, så er det et rigtig godt sted at starte med at kigge efter Wonderland senge.

Der er mange af os, der foretrækker at sove på siden og belastningen på skulder og hofteparti vil dermed blive endnu større, og det har de heldigvis fået øje på hos Wonderland, hvorfor du ikke skal være bange for, at du ikke kan finde en madras, der passer til din krop og som samtidig sikre at din krop ikke udsættes for et stort tryk og blodcirkulationen ikke hæmmes.

Det er ofte grunden til, at du ikke får en god nattesøvn, fordi du lige netop oplever, at din blodcirkulation bliver hæmmet og der dannes et alt for stort tryk på din krop.

Som sagt, så er det dog ikke noget, som du skal være bange for, hvis du vælger en madras eller en seng fra Wonderland, der passer til din krop, for så kan du nemlig være sikker på, at du får en god nats søvn.

Når vi sover, så arbejder kroppen hårdt for at komme af med alle sine affaldsstoffer, hvorfor det er en god idé, at skifte og vaske betræk flere gang om ugen, og det er heldigvis nemt og enkelt med en madras fra Wonderland, da de alle sammen kommer med et aftageligt og vaskbart betræk.

Endvidere, så er det også meget forskelligt fra person til person, hvilken slags seng, som man bedst kan lide at ligge i og sove i.

Der er nogle, der foretrækker at ligge blødt, mens der er andre personer, der hellere vil sove i en mere fast seng.

Heldigvis er udvalget af madrasser og senge fra Wonderland stort og kan derfor tilfredsstillende langt de fleste krav og behov.

Du finder blandt andet et stort sortiment af madrasser fra deres mest populære serier: Scala box, Harmony box, Harmony elevation samt Windsor.

Alle Wonderland senge er desuden også blevet udført i eksklusive og slidstærke materialer, og du har ydermere mulighed for at vælge mellem 3 forskellige farver på langt de fleste af deres madrasser og senge: zink, granite eller nero – nogle gange er det dog flere og andre gange færre.

Du har også mulighed for at vælge mellem flere forskellige størrelser, men den klart mest populære størrelse er dog 200 cm. x 180 cm, med 3/4 seng lige i hælene.

Sengene og madrasserne fra Wonderland findes i et væld af forskellige prisklasser og du kan med garanti også finde én, der passer til dig.

Forkæl dig selv med en elevationsseng fra Wonderland

Hvis du er blandt de mange personer, der rigtig godt kan lide at læse i sengen eller se TV i sengen, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal forkæle dig selv med en lækker Wonderland elevationsseng.

Den kan selvfølgelig køres op og ned fuldkommen, som du ønsker det. Den kan blandt andet indstilles, så du kan læse eller se TV, men den kan også sagtens indstilles, så du kan spise morgenmad eller sende dagens sidste mails fra sengen.

Hvis du eksempelvis har haft en hård arbejdsdag derhjemme eller på jobbet, så kan du vælge at indstille din seng, så den aflaster dine ben mest muligt.

Hvis du vælger en seng fra Wonderland, så får du en livsvarig garanti mod brug på fjedre og rammer, og dertil får du også hele 5 års garanti på alle de øvrige materialer eller produktionsfejl, som der kunne forekomme.

Du kommer naturligvis til at betale en tand ekstra for en seng, der er udstyret med elevation, men du kommer ikke til at fortryde det, for det er noget, som du kommer til at elske rigtig meget og du kommer desuden også til at bruge den flere gange om dagen.

Med en lækker elevationsseng, så kommer du bestemt ikke blot til at glæde dig til, at du hver aften kan lægge dig i din lækre seng, da den ikke blot er særdeles behagelig, men du får desuden også muligheden for at indstille sengen præcis som du vil have den.

Du kommer til at vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Det eneste du kommer til at fortryde, når du går ud og køber en ny seng fra Wonderland er, at du ikke allerede købte den for flere år siden, for der er nemlig ikke nogen tvivl om, at en Wonderland seng – og i særdeleshed en Wonderland elevationsseng – kommer til at forbedre din nattesøvn på særdeles kraftig vis.

Derfor anbefales det på kraftigste vis, at du går ud og køber dig en ny elevationsseng fra Wonderland med det samme – særligt hvis du er typen, der i øjeblikket ikke rigtigt føler, at du sover godt nok i din nuværende seng, for der er intet, der er vigtigere for dig end din søvn.

Hvis du sover godt om natten, så er du frisk og veludhvilet om morgenen, og det betyder samtidig også, at du kommer til at være langt mere effektiv i løbet af dagen, og det kommer du til at sætte pris på.

Author

Write A Comment