Sikkerhedsressourcer

For at hjælpe dig som bruger af Bygoghjem.dk har vi skabt et overblik over de mest læste og hjælpsomme artikler i sikkerheds kategorien.

I hver artikel vil du kunne finde dybdegående informationer, vejledning og gratis tilbud på netop din sikkerhedsopgave. Som udgangspunkt anbefaler vi du altid søger hjælp fra professionelle fagfolk med erfaring, vi henviser ofte til udvalgte firmaer som kan sættes i forbindelse med kvalitet. Det samme gælder de produkter vi skriver om.

Låsesystemer & dørlåse – Et sikkert hjem, er et hjem der er besværligt at komme ind i udefra. Derfor er det første du bør kigge på når du sikre din bolig, at finde et ordenligt system til at låse dine døre. Det er oftes her tyven kommer let ind og ud igen.

Tyverialarm test – En tyverialarm er endnu et vigtigt led i at have et sikkert hjem samt beskytte dit inventar. Her vil du kunne læse mere om tyverialarmer med og uden abonnement hos et vagtselsskab, samt fordele og ulemperne ved det.

Overvågningskamera udendørs – Den bedste måde at beskytte dig selv og din bolig, er ved at forebygge indbrud og skræmme tyvene væk inden de overhovedet er kommet hen til døren. Et overvågningskamera uden for huset gør ofte de fleste indbrudstyve vælger at et andet hus og ikke dit.

Skriv en kommentar