BygogHjem Legatet til håndværks- & byggeristuderende – 10.000 DKK

Hos Bygoghjem.dk har vi en vision om at at være med til at gøre byggefaget endnu bedre end det allerede er samt at se flere unge færdiggøre deres uddannelse inden for netop dette område – en vision vi deler med mange byggesagkyndige & uddannelsessteder.

Vi udlever vores vision gennem at hjælpe og vejlede danskere med deres byggeprojekter, renoveringer samt andre projekter i deres hus eller have som f.eks et epoxy gulv eller lign. Dette har ofte direkte relation til folks nydelse og livsglæde. Samtidig ønsker vi at støtte op omkring de studerende der allerede er i gang med en håndværksmæssig eller byggeteknisk uddannelse. Disse mennesker skal være med til at sikre vores fremtid samt bygge vores samfund, og det er derfor vi har valgt at stifte BygogHjem Legatet.

Det er hårdt at være studerende uanset hvilken uddannelse der er tale om. For der stilles mange krav, og økonomien er stram. Vi håber derfor at dette legat kan medvirke til at gøre livet og vejen en smule lettere for udvalgte studerende i Danmark i fremtiden.

Om BygogHjem Legatet

BygogHjem Legatet til håndværks- & byggeristuderende blev stiftet i 2016 som et legat på 10.000 DKK. Legatet uddeles en gang om året til en studerende der deler vores vision om at styrke byggebanchen i Danmark.

Hvem kan søge legatet?

Håndværk og byggeri dækker over en lang række uddannelser samt mange forskellige indgangsvinkler. Hos BygogHjem.dk mener vi at alle uddannelserne inden for håndværk og byggeri er lige vigtige, uanset om det er en praktisk eller teoretisk uddannelse. Derfor skal alle inden for branchen have mulighed for at søge legatet.

Vi sætter stor pris på mangfoldighed, derfor har alle uanset etnicitet, alder og køn mulighed for at ansøge.

Vi skal have din ansøgning til legatet senest d. 7. december 2017. Modtageren af legatet bliver offentliggjort d. 7. januar 2018. Den pågældende vil få direkte besked per telefon og e-mail.

Hvordan ansøger du?

Du ansøger om BygogHjem Legatet til håndværks- og byggeristuderende ved at bruge formularen nederst her på siden. Det er vigtigt at du udfylder alle felterne, ellers vil ansøgningen ikke være gyldig. Husk at vedhæfte en motiveret ansøgning hvor du beskriver hvorfor du bør være modtageren af BygogHjem Legatet til håndværks- og byggeristuderende. Ansøgningen bør ikke være på over 3.000 anslag. Vi vil derefter kigge de forskellige ansøgninger igennem og kontakte den udvalgte ansøger direkte. Der skal kunne fremvises et gyldigt bevis for påbegyndt uddannelse.

Vinderen skal være parat til at stå offentligt frem med navn og billede.

  Dit fulde navn

  Adresse

  Telefon nr.

  Din alder

  Dit køn

  Hvilken uddannelse er du i gang med?

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ansøgning

  Skriv en kommentar