Rate this post

I Danmark er vi så heldige, at vi lever i et klima, som sikrer os stor variation i temperatur hele året rundt. Dette stiller store krav til, hvordan vi varmer vores boliger op, og derfor har der i de seneste årtier været en stigende interesse for, hvordan dette gøres bedst og mest effektivt.

Der kan være mange årsager til at overveje, om netop et pillefyr kan være den rette løsning til dig. I denne artikel guider vi dig gennem nogle af de bedste modeller inden for pillefyr, træfyr og stokerfyr, som findes på markedet i disse år. Det gør vi ved at kigge på dem, som har klaret sig bedst i tests. Derefter informerer vi mere grundlæggende om, hvad et sådan fyr kan, og hvordan du vælger det rette til dine behov.

Langå Pillefyr 17kw – bedst i test

Dette pillefyr fra Langå er en nyhed på det danske marked, men er allerede blevet utroligt populært. Og det er faktisk ganske nemt at forstå. Hvis du skal overbevise nogen i din husstand om, at I skal overveje et pillefyr, så er denne model bestemt et godt sted at starte. Den ser nemlig både moderne og smart ud, og så har den en lang række attraktive funktioner, som gør den nem at installere og blive glad for hurtigt.

Dette varmefyr er designet til at være både let at betjene, billigt og ganske effektivt. Det har en virkningsgrad på hele 91 %, hvilket betyder, at du får stort udbytte af det brændsel, du putter i fyret. Samtidig har fyret en ydelse på 17 kW, hvilket vil sige, at det kan opvarme omkring 200 kvm, som er tilstrækkeligt til de fleste danske enfamiliehuse.

Brænderen er selvrensende, og du skal således kun bekymre dig om at tage aske ud af kedlen. Dette er en stor fordel i forhold til mange andre modeller på markedet. Derudover fylder dette fyr ganske lidt og kan nemt monteres. Det er designet med en simpel opbygning, som gør det nemt at overskue – for eksempel har det et lækkert betjeningspanel med digitalt panel. Samtidig betyder de få dele, at det er overskueligt at reparere, hvis noget skulle gå i stykker. Fyret har automatisk optænding med el.

Alt i alt er dette fyr en sand favorit på grund af sin simplicitet, sit fine design og sin gennemtænkte brugervenlighed, som gør det anvendeligt for både førstegangskøbere og personer, som har haft fyr i mange år.

Derfor skal du vælge dette fyr:

 • Bedst i test
 • Virkningsgrad på 91%
 • 17 kW
 • Selvrensende brænder
 • Digitalt display.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Blackstar+ pillefyr – vores anbefaling

Hvis du ikke har noget imod, at dit udstyr bliver lidt teknisk og lidt nørdet, så vil du blive utroligt glad for netop denne løsning. Det er nemlig et af de allermest økonomisk fyr på markedet overhovedet i disse år, og det skyldes særligt den moderne og innovative teknologi bag.

Der er tale om et utroligt lavt strømforbrug på denne model, og derfor har den også fået Energiklasse A+ mærkning, som er din garanti for både en lav elregning og en lav klimabelastning. Fyret har en ydelse på 2 – 16 kW og en virkningsgrad på 90 % – 92 %, som altså ligger i den rigtigt pæne ende.

Her er der tale om et næsten helt selvkørende fyr, hvor vedligeholdelsen er minimal, og hvor du får en virkelig ren forbrænding. Fyret er udstyret med både kompressor, askekomprimering, automatisk rens af brænderen, timerstyring og meget andet. Den indbyggede askeskuffe kan nemt holde affald fra 2-3 tons askepiller, hvilket igen vidner om, at dit vedligehold med netop dette fyr bliver minimalt.

Fyret er danskproduceret i solide materialer, så du er sikret et holdbart fyr, som du kan have glæde af i mange år fremover. Desuden kan du se frem til et lækkert og brugervenligt display på hele 10”, som gør interaktionen med dit fyr langt mere overskuelig og behagelig.

Dette fyr er absolut ideelt for dig, som ved, hvad du gerne vil have, ønsker et fyr af høj kvalitet med lavt vedligehold, som holder i mange år.

Derfor skal du vælge dette fyr:

 • Vores klare anbefaling
 • Moderne og innovativ teknologi
 • Et af de mest økonomiske pillefyr på markedet
 • Energiklasse A+
 • Selvkørende, selvrensende og minimalt vedligehold
 • 10” display for nem betjening
 • WiFi opkobling.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Hedestoker 22.495,00 22.495,00 Læs mere

Woody mini 10 kW – den bedste komplette løsning

Hvis du er på udkig efter en god totalløsning, så er dette fyr fra Woody et potentielt rigtig godt bud. Det er en af de mest solgte modeller i Danmark allerede nu, og det er der faktisk ikke noget at sige til. Det er både en rigtig god investering for dig, og samtidig en skøn håndsrækning til miljøet.

Udover at sænke din varmeregning betydeligt, så er reservedelene til Woody nemlig ganske billige i forhold til mange af konkurrenterne, og det kan bestemt være værd at holde in mente, hvis du regner med at skulle have dit fyr i en periode på mange år. Derudover er dette fyr blevet testet grundigt efter den nye EU-test EN303-5 på DTI og har opnået udmærkelsen AA i miljø og energi.

Styringen i fyret tilpasser sig automatisk efter det varmebehov, du har, og det kan være ganske praktisk i et land som Danmark, hvor temperaturen skifter ganske betydeligt på tværs af sommer og vinter. Styringen understøtter blandt andet varmt vands prioritering, iltstyring, udetemperatur og SMS og e-mail alarmer.

Dette fyr fra Woody er ganske pladsbesparende, har en høj driftsikkerhed og passer ideelt til et hus på mellem 100 og 200 kvm. Det vil være et godt bud til dig, som ønsker en kompletløsning, som er god for både din privatøkonomi nu og på længere sigt og for miljøet.

Derfor skal du vælge dette fyr:

 • Bedste kompletløsning
 • God for din økonomi og for miljøet
 • AA-udmærkelse i miljø og energi-test
 • Pladsbesparende
 • Driftsikker
 • Intuitiv og automatisk styring hele året rundt.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Hedestoker 20.495,00 20.495,00 Læs mere

Scotte Mini Pillefyr – bedste danskproduceret fyr

Leder du efter et fyr, som er produceret i Danmark, så du er sikker på, at du får noget, som er bygget til det her klima? Led ikke længere. Scotte Mini pillefyr er en virkelig god løsning, som er både økonomisk og af god dansk kvalitet.

Også dette fyr har været igennem den nye EU-test EN303-5 på DTI, har opnået udmærkelsen AA i miljø og energi og er mærket med Energiklasse A+. Det betyder, at du med dette fyr er sikker på, at du ikke belaster klimaet unødvendigt, og det kan være rart at vide, når der virkelig bliver fyret op til vinter.

Dette fyr tillader en fleksibel placering af kedlen, hvilket kan være praktisk for dig, i forhold til hvor du ønsker at installere fyret henne i din bolig. Fyret er desuden nemt at rengøre, og den store askeskuffe skal blot tømmes en gang for hver 1 – 20 tons afbrændte piller, hvilket giver dig minimalt vedligehold.

Fyret har en virkningsgrad på 91 % – 93 %, og du kan vælge mellem to forskellige størrelser af brænder (10 kW eller 20 kW), således at dit anlæg sammensættes fuldkommen til dit behov. Det betyder samtidig, at du ender med et fyr, som passer perfekt til opvarmning af en bolig på mellem 100 og 200 kvm.

Dette pillefyr er også et af de bedste fyr til dig, som ikke har haft fyr før, da du får nem internetopkobling og direkte adgang til Stokercloud. Herigennem kan du nemt kontrollere og styre dit fyr via din tablet, computer eller smartphone. Du kan også nemt sætte dit fyr op til at sende dit en sms, hvis der skulle opstå en fejl på fyret.

Derfor skal du vælge dette fyr:

 • Bedste danskproduceret model
 • Høj kvalitet og lang levetid
 • Energiklasse A+
 • Minimalt vedligehold
 • Nem betjening: passer godt til førstegangskøbere.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Hedestoker 20.495,00 20.495,00 Læs mere

Komplet Scotte pillefyr sæt 16 Kw – skøn totalløsning med høj virkningsgrad

Hvis du ønsker dig en god totalløsning, så kan du igen skæve til Scotte, som producerer gode fyr af utroligt høj kvalitet, som allerede har fundet vej til mange danske hjem efterhånden.

Her er der tale om et komplet sæt bestående af en Scotte pillebrænder 16 kW, en Blackstar Kedel (BS1016), og en Scotte styring version 13 med internet opkobling. Styringen er modulerende, hvilket betyder, at systemet til alle tider forsøger at køre med præcis den effekt, som forbruges. Det betyder, at du her får et rimeligt selvkørende fyr, som altid forsøger at være så optimalt som overhovedet muligt, og du undgår således de mange start og stop, som ellers kunne forekomme med ældre fyr og kunne resultere i et alt for højt brændstofforbrug.

Fyret har en flot høj virkningsgrad på 91 % – 93 %, desuden har modellen også været igennem den nye EU-test EN303-5 på DTI og har opnået udmærkelsen AA i miljø og energi. Fyret er udstyret med praktisk overkogssikring og smelteslange.

Fyret passer ideelt til en bolig på mellem 200 og 300 kvm med et gennemsnitligt årligt forbrug af olie på ca. 5000 liter. Og denne model er således optimal for dig, som har en lidt større bolig, og som ønsker et fyr af høj kvalitet med alle de fornødne funktioner for at have en nem og bekvem hverdag med et fyr, som altid selv kører optimalt.

Derfor skal du vælge dette fyr:

 • Ideel totalløsning til større boliger
 • Selvkørende fyr, som altid forsøger at kører optimalt hele året
 • Høj virkningsgrad
 • AA udmærkelse i miljø og energi-test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Hedestoker 21.995,00 21.995,00 Læs mere

Vølund Pellux Compact pillefyr – bedste til mindre boliger

Vølund er allerede kendt for at skabe innovative og smarte varmeløsninger til danskerne, som sparer dem for masser af pengene hvert år. Med dette pillefyr har de skabt noget, som er kompakt og moderne og lige i tidens ånd. Det er udstyret med iltstyring, røgsuger og er desuden selvrensende, hvilket betyder minimalt vedligehold og mere tid til at det, som er langt vigtigere i tilværelsen.

Det eneste, du skal huske, er at fylde træpiller i engang imellem, og så sikrer den store askeskuffe ellers at tømning af denne sker yderst sjældent. Der er tale om en absolut driftsikker varmeløsning, hvor du får fuldautomatisk optænding, og hvor dit fyr kører på tidsprogrammer og er mere eller mindre selvjusterende hele året rundt.

Derudover har fyret touch styring, hvilket gør hele brugeroplevelsen langt mere intuitivt, i forhold til hvordan vi allerede er blevet vant til at interagere med de fleste af vores maskiner i dag. Hele sættet er udført i et stilrent og kompakt design, som ikke stiller store krav til dit fyrrum. Desuden er det muligt at koble fyret op på trådløst netværk, så du meget nemt kan styre anlægget fra din tablet eller smartphone, hvilket igen gør hverdagen meget nemmere.

Fyret er ganske støjsvagt (48 dB) og er mærket med Energiklasse A+. Det er en ideel løsning til et parcel- eller enfamiliehus, som ønsker en nem og moderne opvarmningsløsning hele året rundt.

Derfor skal du vælge dette fyr:

 • Bedste fyr til mindre boliger
 • Kompakt og stilrent design
 • Iltstyring og røgsugning
 • Støjsvag (48 dB)
 • Energiklasse A+
 • Selvkørende.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Hedestoker 26.995,00 26.995,00 Læs mere

Atmos DC30GSP kombifyr – højeffektivt og økonomisk kombifyr

Hvis du er på udkig efter et kombifyr til en større bolig, så kan det være at denne bombastiske, men samtidig overraskende økonomiske, model fra Atmos er noget, du kan blive lun på.

Fordelen ved et kombifyr er, at du både kan anvende træpiller og større brændestykker som brændsel, og du har således mere frihed og et større råderum i forhold til brændsel til dit fyr. Dette fyr fra Atmos er designet med en praktisk termostatstyring, så du nemt kan regulere dit output, uanset hvilken type brændsel du vælger. Fyret har to brændkamre, som hver har en stor praktisk låge, som gør det nemt at lægge mere brændsel på fyret efter behov.

Du får en garanteret lang levetid med dette fyr, og samtidig er der ganske lidt vedligehold undervejs. Driften foregår ganske selvstyrende, hvilket skyldes den moderne teknologi bag, hvor du blandt andet også får en mere økonomisk drift på grund af den højere effektivitet.

Her får du en utroligt høj ydeevne, og faktisk ligger effektiviteten ret konsistent på omkring 90 %, uanset om du brænder brændestykker eller træpiller. Dette er en stor fordel for dig, som nyder variation i dit brændsel, og som ønsker et kombifyr af netop denne årsag, men som samtidig ikke ønsker udsving i forhold til output.

Dette fyr er ideelt for dig, som har en større bolig at opvarme, og som ønsker et pålideligt kombifyr af høj kvalitet og med en lang levetid.

Derfor skal du vælge dette fyr:

 • Økonomisk kombifyr
 • Høj effektivitet
 • Perfekt til større boliger
 • To brændkamre
 • Minimal mængde vedligehold.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Hedestoker 66.301,25 66.301,25 Læs mere

Metro Therm Compact 20 – økonomisk, selvrensende og med høj virkningsgrad

Uanset om du har haft pillefyr i mange år, eller om du er på udkig efter dit første af slagsen, så er der noget ganske tilfredsstillende over at finde en model, som tilsyneladende kan det meste. Her er der tale om en fin model fra Metro Therm, som er både økonomisk, selvrensende og har høj virkningsgrad, hvilket som udgangspunkt tjekker de fleste bokse af.

Det er særligt fyrets automatiske start- og stopfunktion, som er med til at bidrage til den gode økonomi, som fyret har. Derudover er det fuldt modulerende, hvilket betyder, at det i høj grad forsøger at køre så optimalt som muligt hele året rundt, hvilket igen betyder mere økonomisk drift.

Fyret er selvrensende og nemt at rengøre, hvilket betyder, at du ikke skal bruge særligt meget tid på vedligehold eller på at gå og passe dit fyr. Samtidig har fyret en høj ydelse med en virkningsgrad på 90 % – 92 %, som altså fortæller noget om, hvor meget varme du får ud af det brændsel, du putter ind i fyret.

Sidst, men ikke mindst, er denne model både mærket med Energiklasse A+ og er CO2-neutral, hvilket er din garanti for, at fyret ikke belaster miljøet unødvendigt.

Alt i alt er dette fyr fra Metro Therm et af de mest brugervenlige fyr på markedet, netop fordi det er ganske nemt at komme i gang med at bruge, og det passer sig selv det meste af tiden, hvilket betyder, at du kan bruge din tid på andre ting.

Derfor skal du vælge dette fyr:

 • Et virkelig økonomisk fyr
 • Selvrensende for begrænset vedligehold
 • Høj virkningsgrad (op til 92%)
 • Energiklasse A+
 • CO2 neutralt

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Hedestoker 23.995,00 23.995,00 Læs mere

Pillefyr, stokerfyr, træpillefyr – hvad er forskellen?

Du har måske hørt de tre begreber sagt i flæng, men hvad er egentlig forskellen? Et pillefyr og et træpillefyr er det samme. Her er der tale om et fyr, som fungerer på samme måde som et olie- eller gasfyr, bortset fra at det kører på træpiller i stedet for. Det vil sige, at det altså opvarmer boligen og brugsvand til boligen. Træpiller til et pillefyr fremstilles typisk af træspåner og savsmuld, som er sammenpressede og komprimeret til små, hårde piller.

Et stokerfyr er lidt anderledes end et pillefyr, idet det kan brænde både træpiller og brænde. Her tilføres brændslet på en lidt anden måde. Et stokerfyr kaldes også for et kombifyr engang imellem.

Hvordan fungerer et pillefyr egentlig?

Et pillefyr består mest typisk af en kedel og en brænder og så selvfølgelig et træpillemagasin. Sidstnævnte står får at overføre pillerne til brænderen, så du er sikret en automatisk og kontinuerlig forbrænding. Dette sørger for, at du ikke selv skal gå og fylde brændsel på dit fyr, hvilket ellers ville være et konstant arbejde.

Brænderen er den, som står for selve brændingsprocessen, og det er altså her, at varmen, som skal føres ud i huset, opstår. Kedlen er den, som sikrer, at vand bliver varmet op med varme fra forbrændingsprocessen og bliver ført ud i huset, så alle husstandens medlemmer kan holde varmen om vinteren.

To gode årsager til at vælge et pillefyr

På et tidspunkt for nogle årtier siden blev dét at have et fyr anset som værende håbløst umoderne og gammeldags, men så skete der noget. Pludselig begyndte flere og flere at indse, at der var særligt to gode årsager til at investere i et fyr i egen bolig.

Spar penge på varmeregningen

Langt de fleste danskere kan spare i omegnen af 60 % på deres årlige varmeudgifter ved at skifte fra oliefyr til træpillefyr, og besparelsen er endda endnu højere, hvis du på nuværende tidspunkt opvarmer din bolig med elvarme.

Et fyr har selvfølgelig nogle umiddelbare omkostninger i forbindelse med køb og installation, men disse er for det meste tjent hjem igen i løbet af de første to til fire år.

Et fyr kan være en god miljøvenlig løsning

Hvis du overgår fra oliefyr til gasfyr, kan du være med til at mindske belastningen på miljøet. Dette skyldes særligt, at du skåner miljøet for meget forurening ved at vælge denne løsning i stedet. Træpiller er nemlig i langt de fleste tilfælde CO2 neutrale og kan desuden brændes næsten 100 %, hvilket betyder, at der ikke er rest- eller affaldsmaterialer fra forbrændingen. Dette fænomen kaldes pyrolytisk afbrænding.

Husk dog at holde øje med, hvordan dine træpiller er produceret. Det er essentielt, at de er fremstillet af restmaterialer (for eksempel i forbindelse med møbelproduktion), således at der ikke er brugt unødvendige produktionsressourcer på at fremstille dem. Ellers er de nemlig ikke CO2 neutrale. Du bør også være opmærksom på, at kvaliteten af træpiller kan variere ganske signifikant, og her skal du både kigge på, hvad de er lavet af, og hvor godt de er presset sammen. Dette har nemlig betydning for brændværdien, som du ideelt set gerne vil have skal være så høj som muligt.

Savsmuld har lav brændværdi, og desuden vil dårlige træpiller give mere aske. Gode træpiller er fremstillet af helt rent træ (uden forurenet affaldstræ etc.), og denne type vil oftest give en askemængde på under 0,5 % af den samlede mængde afbrændte piller, hvilket er virkelig godt.

Hvad koster et pillefyr?

Et pillefyrs pris afhænger af flere forskellige parametre, hvoraf det vigtigste er, hvor avanceret og stort et fyr du ønsker dig. De billigste modeller koster typisk omkring 10.000 kr., mens de dyreste og største modeller til private kan koste op imod 80.000 kr. eller 100.000 kr.

Der er dog mange elementer, som er værd at have med i din beregning. For eksempel bør du aldrig bare købe det første og det billigste fyr, du ser. I stedet bør du sætte dig ned og beregne, hvilket fyr der kan give dig den største samlede besparing på din årlige varmeregning.

Derudover bør du også medtænke omkostninger til eventuelle reparationer og udskiftninger af reservedele, som kan opstå, når du har haft et fyr i mange år. Lige som med biler, så er der nogle forhandler, som har dyre reservedele og andre, som har billigere reservedele. Dette element bør ikke være altafgørende, men kan være meget fint at have med i baghovedet.

Sidst, men ikke mindst, skal du huske på, at der også kan være omkostninger i forbindelse med installation af et nyt fyr og eventuel fjernelse af gammelt fyr, hvis dette er relevant for din situation.

Sådan finder du det bedste fyr til dig

For at finde det bedste fyr til dig, kan det ikke anbefales blot at vælge den model, som har klaret sig bedst i test. Det er nemlig slet ikke sikkert, at denne model er bedst til netop dine behov, krav eller ønsker.

Et nyt fyr er en potentiel investering og derfor også en relativt stor beslutning, som ikke bør tages let, men derimod med ganske store overvejelser. Dog er vi klar over, at der findes mange gode modeller på markedet, og det er let at blive rundtosset over de mange forskellige funktioner og teknologier, som kan gøre beslutningen endnu sværere.

Derfor har vi samlet en række spørgsmål, som du kan stille dig selv, inden du skal du og købe dit næste fyr. Disse er beregnet til at gøre dig klogere på, hvad dine behov er, så du nemmere kan spore dig ind på, hvad du er på udkig efter. Når du har gjort dette, er feltet af potentielle kandidater forhåbentlig blevet så snævert, at beslutningen er lettere at træffe.

Disse spørgsmål kan du med fordel stille dig selv for at finde det bedste fyr til dig

 • Skal det være et træpillefyr eller et kombifyr?
  • I virkeligheden er det lidt en smagssag, og det kan være svært at sige, at noget er bedre end andet. Hvis du har haft en af delene eller prøvet begge typer før, har du måske en favorit. Hvis du godt kan lide alsidigheden i at kunne brænde forskellige typer af brændsel, så er kombifyret en virkelig god løsning, men hvis du derimod synes det er nemt og lige til med en enkelt type brændsel (træpiller), så er pillefyret den rette løsning til dig. Ofte har begge typer den nyeste teknologi, høj virkningsgrad og et højt varmeoutput.
 • Hvor stor en bolig skal det kunne opvarme?
  • Det er vigtigt, at du finder et fyr, som passer til størrelsen på din bolig. Du skal helst ikke gå at fryse, fordi dit fyr ikke kan følge med, men samtidig er der heller ingen grund til at købe et unødigt stort fyr til et lille hus. Derfor er det en rigtig god idé at bruge lidt tid på at matche de to ting, så du får den størst mulige besparelse på din varmeregning og samtidig får den mest optimale opvarmning af din bolig hele året rundt.
 • Brændekedel med akkumuleringstank eller automatisk pillekedel?
  • Der findes to forskellige typer af kedler på et pillefyr i dag. En brændekedel fungerer på den måde, at varmen fra brænderen føres over i en akkumuleringstank, som er den, der sørger for, at huset bliver forsynet med varmt vand. En automatisk pillekedel fungerer lidt ved hjælp af en drift termostat, som indikerer, når vandet i kedlen falder under en bestemt temperatur. Herefter sættes afbrændingsprocessen i gang for at opfylde dette behov.
 • Hvor meget vedligehold er jeg villig til at lave?
  • Mange danskere har den bekymring, inden de køber pillefyr, at det måske er frygteligt besværligt, og derfor er det en stor lettelse at se, når de fleste moderne fyr faktisk har et minimalt vedligehold. Dog er der stadig forskel, og det er derfor en rigtig god idé at gøre op med dig selv (og andre medlemmer i husstanden), hvor meget I er villige til at vedligeholde fyret. Her er der særligt tale om at opfylde magasinet og i forbindelse med at tømme askeskuffe og eventuelt rengøre fyret en gang imellem. Alle disse forskellige aspekter afhænger af, hvordan fyret er designet. Nogle har en stor askeskuffe, som skal tømmes meget sjældent, og nogle er mere eller mindre selvrensende. Sidst, men ikke mindst, skal nogle fyr indstilles hyppigere end andre, mens de mest moderne modeller er mere eller mindre selvstyrende. Igen er det op til jeres egen smag og behag, hvordan I gerne vil sammensætte arbejdet.
 • Hvor brugervenligt skal det være?
  • Hvis du ikke er vant til et fyr, kan det være en fordel med god brugervenlighed. For eksempel værdsætter mange touch styring og et stort display.
 • Skal det have nogle særlige features?
  • Det kan være en stor fordel med internetopkobling, så du nemt kan styre fyret fra din mobil eller tablet og samtidig kan få advarsler, hvis noget skulle gå galt. Hvis disse ting er vigtige for dig, bør du vælge et fyr med disse funktioner. Hvis det er ligegyldigt for dig, er det et nemt sted at spare.
 • Hvad er mit budget?
  • Sidst, men ikke mindst, skal du selvfølgelig overveje dit budget. Som nævnt ovenfor er der flere aspekter i det end blot købsprisen, men den samlede økonomiske overvejelse er bestemt vigtig i forhold til, hvilket fyr du i sidst ende skal vælge.

Sådan får du mest for pengene, når du køber pillefyr

Du kan med fordel købe dit pillefyr på nettet i dag. Dette skyldes særligt, at du her har det største udvalg og det bedste overblik. Mange forhandlere på nettet har løbende kampagner og udsalg, så du har mulighed for at finde billige pillefyr, hvilket gør hele købsprocessen langt sjovere.

Desuden er det tit nemmere at finde pillefyr på tilbud på nettet i forhold til i fysiske butikker på grund af de lavere omkostninger, en netbutik oftest har. Derfor kan der potentielt være virkelig mange penge at spare ved at købe dit første eller næste fyr på nettet.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Pillefyr – pris inkl. montering –find den bedste løsning for dig

Testkilder

Forbruger-test.dk: En uafhængig hjælp til forbrugere, som ønsker ekstra gennemsigtig, når de handler efter produkter på nettet.

Varmekilder.dk: Samler information om forskellige varmekilde og analyserer og sammenligner dem.

Videnscentret Bolius: Alt om bolig, hus og have. Tager ikke særhensyn, men baserer udtalelser og artikler på anerkendt faglig viden. Er ikke påvirket af private eller offentlige virksomheder, hverken økonomisk eller juridisk.

Se også Ordre på 800 pillefyr luner hos KK Metal skrevet af energy-supply.dk

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS. Han forsikrer en høj kvalitetstandard i artiklerne, og ajourfører indholdet, så læserne får maksimal udbytte af artiklernes bærende informationer.

Skriv en kommentar