Sådan sikrer du din ejendom: Gode råd til dig, der netop er blevet boligejer

Har du længe gået med en drøm om at blive boligejer, eller er du måske netop blevet det? For mange er det en fantastisk milepæl i livet at blive boligejer for første gang og opleve, hvordan ens egen bolig bliver en tryg base for en selv, ens ægtefælle og ens børn

Når boligdrømmene bliver til virkelighed, er der derfor utroligt mange fornøjelser, der følger med. Ikke desto mindre er der også en del foranstaltninger, der bør tages for at sikre, at sikkerheden er i orden, så I kan være i fred i jeres nye hjem.
SE OGSÅ: IP kamera udendørs – Test af trådløs videoovervågning

Faldende antal tyverier: Lad dig ikke narre

Gennem det seneste år er antal anmeldte indbrud i beboelser faldet en anelse sammenlignet med tidligere år. Det er glædeligt og er med til at skabe tryghed for boligejere rundt omkring i landet.

Ikke desto mindre er det væsentligt at holde sig for øje, at der i fjerde kvartal 2017 fortsat var 7.364 indbrud på landsplan. Dermed er der altså god grund til at sikre sig, at de ubudne gæster ikke fristes til at besøge dig på din nye adresse.

Lad lyset stå tændt: Elkronerne kan være godt givet ud

For mange er det en underbevidst vane at slukke lys efter sig, når de forlader hjemmet. Det er såmænd også en ganske god vane at have, for i en husholdning kan der spares bunkevis af penge på elregningen, hvis man slukker lyset efter sig i de rum, der alligevel ikke opholder sig nogen i.

Ikke desto mindre kan det være en fordel at lade noget af sit lys stå tændt, når man tager hjemmefra om aftenen, hvor det er mørkt udenfor. Det kan være med til at afskrække tyvene, fordi de kan have grund til at tro, at der er nogen hjemme. Selvom det koster lidt ekstra på elregningen, kan det altså potentielt spare dig for mange bekymringer.

Fang tyven: Sikr dig de bedste kort på hånden, hvis uheldet er ude

En anden foranstaltning, der kan være meget gavnlig på flere måder, er at installere et eller flere overvågningskameraer i hjemmet. Det kan være en fordel, at kameraerne placeres forskellige steder rundt i hjemmet, men mange vælger udelukkende at placere sine overvågningskameraer udendørs.

Nogle tyve afskrækkes af visheden om, at der er overvågningskameraer på grunden, og hvis uheldet alligevel skulle vise sig at være ude, og nogen bryder ind i din bolig, kan du sikre dig gode muligheder for at kunne hjælpe politiet med at opklare sagen ved at have tydelige overvågningsbilleder af tyven.

Hvis du gerne vil sikre din og din families tryghed med udendørs overvågningskameraer, er modellen Y-cam Home Monitor værd at anbefale. Kameraet er let at sætte op og kan til hver en tid tilgås direkte fra en app på din smartphone.

Læs mere om overvågningskameraets mange funktioner og fordele på https://www.specialkamera.dk/shop/y-cam-home-monitor-363p.html.

Der er utroligt mange fornøjelser ved at være boligejer. Sørg for, at sikkerheden er i orden, så fornøjelserne ikke overskygges af ubudne gæster!

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑