En tidløs klassiker: Poul Kjærholm og hans PK22-stol

Poul Kjærholm har designet én af de mest ikoniske designklassikere i mange år, og med hans PK22-stol har han skabt en stol, der med sit lette design og håndværk af høj kvalitet kan fuldende ethvert hjem

Poul Kjærholm har designet sin PK22-stol for møbelproducenten Fritz Hansen, og stolen fås i flere forskellige materialer. Poul Kjærholm har designet en stol i nogle af de fineste og blødeste skindmaterialer, og du kan få stolen i ruskind og mange andre lædertyper.

Er du mere til kanvas og peddigrør, kan du også få din PK22-stol i disse materialer. Men design har også sin pris, og går du og drømmer om PK22 fra Poul Kjærholm, så skal du op og bruge omkring 30.000 kr. på en ny stol.

Hvis det er i overkanten, så har du også en anden mulighed. Du kan nemlig købe din PK22 brugt.

Hvor finder jeg en brugt PK22-stol?

Først og fremmest skal du finde frem til et sted, hvor du kan købe stolen fra Poul Kjærholm uden at skulle være mistænksom over for snyd eller hæleri. På DBA.dk kan du godt blive udsat for, at din PK22 ikke er blevet anskaffet helt lovligt, og med så dyr en stol kan det godt betale sig at finde en professionel forhandler.

For med en forhandler, der kan garantere dig en høj kvalitet, minimal slitage og en god garanti, er du sikret en lækker stol, som du kan have i mange år. Hos møbelpolstren.dk finder du et væld af brugte møbler og blandt andet Poul Kjærholms PK22-stol.

Der er sørget for, at stolen står i sin fineste stand, og så sparer du 30 % ved at købe den brugt, og det er til trods for minimal slitage. Køb PK22 brugt her.

Fordele ved at købe en PK22-stol brugt

Vælger du at købe din PK22-stol brugt, giver det selvfølgelig dig nogle fordele. Først og fremmest er det økonomisk set en fordel, og det er af to grunde. Du undgår at betale den fulde pris for din stol, og så køber du stolen, efter at den har tabt mest mulig i værdi.

Slitage afgør selvfølgelig stolens aktuelle stand ved et potentielt salg, men hvis du køber stolen fra ny, vil den falde i pris – allerede efter et par dage. En anden fordel er, at din stol til dels er blevet mere blød at sidde i, fordi andre har siddet i stolen før.

Derfor vil den have en anelse bedre siddekomfort, end hvis du havde købt en ny.

Ulemper ved at købe en brugt stol

En af ulemperne ved at købe din PK22-stol brugt er selvfølgelig, at du ikke har samme garanti på din stol, som hvis du havde købt en ny.

Samtidig får du ikke lov til at tage en helt ny og lækker stol med hjem til din bolig, hvor du er den første til at gøre brug af den. Og så kan der være slitage på stolen, som du skal kunne se bort fra.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑