3 tips til hurtig og nem forandring i hjemmet

Vi kender det alle sammen, hjemmets indretning er begyndt at kede dig, og du trænger til forandring. Der er egentlig ikke noget i vejen med indretningen, du trænger bare til noget nyt at kigge på

Heldigvis er der flere ting du kan gøre, uden at bruge hverken en formue eller en masse tid på det. Nogen skal der nemlig ikke meget til før, at man får et helt andet indtryk af det rum man befinder sig i.

Vi giver dig her 3 tips til forandringer i hjemmet

Nyt gulvtæppe

Kig på dit gulv, kunne et nyt tæppe være vejen frem for dig. Det kan være et væg til væg tæppe, men det kan også være en lille løber. Hvis du har tæppe på i forvejen, hvor længe har du så haft det samme tæppe.

Hvis du har haft det i flere år, så kan det sagtens være lige præcis det der skaber den store forandring i dine øjne.

Foldegardiner

Har du persienner eller måske almindelige gardiner, så kan et skifte til foldegardiner gøre en verden til forskel for dig. De fås i alverdens farver og de koster ikke en formue, og har du bare en lille smule snilde, så kan sagtens hænge dem op selv.

Det er måske et endnu bedre tip til forandring end at skifte tæppe, fordi foldegardiner kan ses både udefra og indefra, og dine vinduer samt det der hænger ved dine vinduer, er tit meget dominerende i et rum, og derfor kan et skifte til foldegardiner gøre en virkelig stor forskel i din hverdag. Køb dem her.

Er sofaen slidt

Hvis din sofa er gammel og slidt, men du synes måske ikke rigtig at du vil bruge pengene på en ordentlig kvalitetssofa, så kan puder og tæpper i sofaen gøre en kæmpe forskel. For det første så vil det dække meget af din sofa, og for det andet, så kan det bringe helt nye farver ind dit hjem, og puder og tæpper koster jo ikke en formue.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑