Sådan forvandler du køkkenet

Har du et gammelt køkken, som i den grad godt kunne bruge en opgradering til et mere moderne og stilrent look, så har vi her lavet en guide, med en masse gode tips til hvordan du billigt og enkelt kan få et køkken der passer ind i nutidens trend.

Du tænker måske at det lyder dyrt med et nyt køkken, men er dit køkken på nuværende tidspunkt funktionelt, så kan du blot renovere enkelte elementer og dermed opnå en god effekt, uden det behøves at koste alverden.

  1. Mal dine låger – Det her tip, er et af dem der kan give størst effekt i køkkenet, et par nymalede låger kan nemlig hurtigt få køkkenet til at se nyt og flot ud. Du kan enten gå i gang med at male lågerne selv, eller også kan du få et firma til at sprøjtelakere dem, hvilket vil spare dig for en masse tid og arbejde.
  2. Skift greb – Har du fået malet dine låger og gjort dem mere moderne, så kan du ligeledes kigge på om ikke også du skulle tage og skifte de gamle greb. I ethvert byggemarked, kan du finde mange forskellige og flotte greb som vil passe godt ind i din nye stil. Det er ligeledes nemt at skifte greb og helt sikkert noget du kan klare selv.
  3. Køb nye hvidevarer – Er det mange år siden at du har skiftet dine hvidevarer, så kan det måske være at det var på tide. Start med at skifte det der trænger mest, så er opvaskemaskinen ved at køre på sidste vers, så er det nok den du bør skifte først. Det kan også være at du vil have en smart integreret espressomaskine, eller måske en fritstående der kan stå frit fremme i køkkenet, her kan du se hvilke espressomaskiner der er bedst på markedet netop nu.
  4. Skift bordpladen – En bordplade er noget af det der bliver hurtigt slidt i et køkken, den bliver hurtigt ridset og får hakker. Det kan derfor give en rigtig god effekt at skifte bordpladen og det vil give hele køkkenet nyt liv. Du kan få bordplader i mange forskellige materialer, alt fra de billige laminat, til de dyre i granit og marmor. De dyre i marmor og granit, er klart at foretrække hvis du har økonomien til det, de kan tåle meget mere, de er nemme at gøre rene og så kan de tåle at du stiller gryder og pander direkte på dem.
  5. Gør køkkenet personligt – Et sidste tip er at gøre køkkenet mere personligt, det kan være ved at have billeder, plakater, blomster og små nipsting fremme i køkkenet. Vi bruger rigtig meget tid i køkkenet, både om morgenen når der laves madpakker til de små, når aftensmaden skal laves, samt når vi har gæster og familie på besøg, det er derfor vigtigt at man kan føle sig hjemme i køkkenet.

Det var vores tips til hvordan du hurtigt og billigt kan renovere køkkenet til at få det mere moderne og nutidigt uden det behøves at koste dig alverden.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑