Guide til hvordan du kan pifte dit køkken op selv

Trænger dit køkken til at blive piftet en smule op? Der skal faktisk ikke de helt store investeringer til, såfremt du ønsker at give nyt liv til dit køkken, og det er desuden noget, du sagtens selv kan gøre

Et køkken kan hurtigt komme til at se meget brugt og kedeligt ud, da dette rum bliver brugt hver eneste dag til madlavning. Der er heldigvis masser af ting, du selv kan gøre til at skabe et helt nyt udtryk i dit køkken.

Læs med her i artiklen hvor du vil blive præsenteret for forskellige gode råd til, hvordan du selv kan pifte køkkenet op på en nem måde.

Giv køkkenet et nyt udtryk ved at udskifte fliserne

Det er først og fremmest en god idé at udskifte fliserne eller vælge at dekorere dem på en ny og spændende måde. Der findes i dag en lang række fliser at vælge imellem, hvorfor du nemt vil kunne finde nogle flotte og moderne til en overkommelig pris.

Ønsker du et nyt udtryk i køkkenet, kan du for eksempel vælge nogle fliser i farver eller vælge at lægge dem i et flot mønster. Du kan dog også vælge at pudse dem over, såfremt du gerne vil have en anden overflade i køkkenet.

Det kan desuden være en god idé at investere i nye greb, og disse fås i forskellige materialer, lige fra glas og træ til porcelæn og keramik. For et mere råt udtryk i køkkenet kan du også vælge greb af læderbånd.

Invester i nye elementer der passer til din stil

Har du råd til at smide lidt flere penge i renovationen, kan du også vælge at udskifte nogle af de lidt større elementer i køkkenet såsom hvidevare reservedele. Det giver for eksempel et helt nyt udtryk at investere i et moderne og mørkt køleskab frem for et hvidt.

Det kan også blot være en mindre ting såsom en ny kaffemaskine. Selvom at man umiddelbart ikke tænker, at det gør den store forskel, vil du med garanti blive overrasket – og disse elementer fås i et hav af materialer og farver, hvorfor du nemt vil kunne finde det produkt, der understreger din personlige stil i køkkenet bedst.

Mal væggene og hæng køkkengrej op

Såfremt du ønsker at skabe nyt liv i køkkenet, kan du tilmed vælge at male væggene i en ny og frisk farve. Dette er med garanti noget, der vil skabe en kæmpe forandring i rummet på en enkel og billig måde. I forbindelse med dette kan det være fordelagtigt at male med en blank højglans på væggen bag dit komfur. ‘

På den måde vil det nemlig blive meget lettere for dig at gøre rent efter madlavningen, og dette er et sted, der altid bliver utroligt fedtet.

Ydermere giver det et hyggeligt udtryk at hænge køkkengrej op på væggen i stedet for at gemme det væk bag låger. Det kunne for eksempel være dine pander og gryder, og endelig bør du fylde køkkenet op med en masse grønne planter.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑