Hold liv i terrassen i løbet af efteråret

Sommeren er ved at gå på hæld, og varmen er lige så stille aftagende. Indian Summer skal man helt til Indien for at få noget af, og kigger man i stedet på femdøgnsprognosen i Danmark, ser det mørkt, blæsende og vådt ud

Efteråret har gjort sit indtog, og det grønne græs er forklædt med mørknuancerede blade i alle slags former og brunlige farver.

Med efteråret følger en krig mod de tusindvis af blade, der hvert år gør krav på jorden. De indtager terrassen, på samme måde som myrer indtager en tue, og ofte kan en enkelt tur med riven ikke klare det.

Her kommer en lille guide til, hvordan du undgår at lade din terrasse synke hen; der findes nemlig tips og tricks til, hvordan du holder liv i din terrasse henover de mørke, kolde måneder.
SE OGSÅ: Infrarød terrassevarmer – Hold dig varm altid

Hver sin smag

Hvis ikke du ejer et cafébord i forvejen, så skal du gå ud og anskaffe dig et hurtigst muligt. Et cafébord er nemlig uundværligt for din terrasse og afgørende for din lyst til at opholde dig udenfor.

Der findes en masse forskellige caféborde i forskellige materialer og størrelser. Hvis du allerede nu ved, at du ikke har overskud eller plads til at flytte dine havemøbler indendørs, når frosten kommer, gør du klogt i at investere i et sæt, der kan holde til at stå ude, selv når frosten kommer.

Hvis du bruger penge på et sæt, der kan tåle fugt, regn, sne og kulde, er du nemlig garanteret havemøbler, der kan holde mange år ud i fremtiden.

Der findes caféborde på denne side, der passer til alle indretningsstile, så uanset om du er til vintage caféborde, om de skal være lavet i træ, eller om du bare skal have det billigste sæt lavet af plastic, så er der med garanti et sæt, der vil falde i din smag.

Efterår er lig med (u)hygge

Efteråret er fuld af sjove og hyggelige højtider, og efter efteråret kommer vinteren, der med sig bringen julen. Der er altså en god og oplagt grund til at hive pynten med udendørs.

Tag eksempelvis Halloween: Halloween er en af de tider på året, hvor du får lov til at gå amok i pynt, dekorationer og sjove, udhulede græskar.

Der er heller ingen, der siger, at lyskæder kun hører til juletiden, der findes nemlig et hav af festlige lyskæder, der intet har med jul at gøre. Farverige lyskæder er en god måde at skabe et hyggeligt udeliv samt en god atmosfære på, som medvirker til, at man får lyst til at nyde aftenkaffen på terrassen i stedet for i sofaen. Vikl dig ind i et uldtæppe, mærk, hvordan kulden bider lidt i næsen, og beundre, hvordan himlen lyses op af stjerner.

Fortvivl ikke

Hvis du nu sidder og bliver en smule frustreret, fordi du ikke er den heldige ejer af terrasse, så fortvivl ej, det er der nemlig råd for. På http://byggekontakten.dk finder du masser inspiration til hvordan du nemt, hurtigt og billigt kan bygge din egen terrasse. Det kræver nemlig ikke så meget, som du tror.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑