Gør noget ud af din have

Der findes mange gode måder at forkæle sig selv på, dog er nogle af dem bedre end andre. Mange har dårlige vaner med at købe sødt, cigaretter eller alkohol, når de skal forkæle sig selv.

Det kan være fint en gang imellem, men for det meste er der brug for andre fremgangsmåder, der ikke er så skadelige for helbredet.

Her er det en god ide med en ny havesofa eller måske plantekasser og plantekummer! En ny havesofa og plantekasse er af mange grunde en god måde at forkæle sig selv på. De giver dig for det meste ikke tandpine, de pynter godt op i din have og de kan nydes af andre end bare dig.

Der kan faktisk være en mindre familie i én enkelt havesofa og det er mens at de sidder komfortabelt!

De havesofaer, som vi har fundet frem til dig herunder, de har alle sammen det til fælles, at de er i rigtig god kvalitet. Hvis du vælger et af de her fire produkter, så kan du roligt regne med, at du får et produkt der kan klare det vejr i mange år frem.
SE OGSÅ: 4 haveprojekter til foråret

Øland 3 personers havesofa taupe i eksklusiv kvalitet

Det ses med det samme, at denne havesofa er noget helt særligt. Den stråler med et sommerligt udtryk, som man ikke kan andet end at elske.

Lige når man ser og prøver have sofaen, så er det svært at sætte ord på præcist hvad det er der danner det her udtryk. Dog er det ikke til at tage fejl af – stolen her er noget helt for sig selv.

Den tilføjer enhver have eller terrasse den placeres på en rolig atmosfære, som du hurtigt vil komme til at elske.

Når du først er blevet vant til at have det her fantastiske møbel stående derhjemme i haven, så vil du have svært ved at undvære det fremover. Det gør heldigvis ikke noget, fordi du kan trygt regne med, at den her havesofa fra Øland vil holde længe.

Fra top til bund er den udgjort af materialer af den bedste kvalitet. Den er ikke lavet af særligt mange forskellige dele, dog er det heller ikke nødvendigt, for at skabe et godt møbel.

Det der virkeligt skiller den her havesofa ud fra lignende produkter, det er dens hynder. Hynderne er der seks af og de fylder hele sofaen ud. De her hynder, de ligner mere puder og føles også som puder.

Med det her fantastiske møbel, så har du alt hvad du skal bruge, for at kunne lægge dig behageligt til rette i din have i skyggen fra den dejlige danske sommersol. Hynderne er naturligvis inklusiv i prisen.

Selve sofaen er udført i materialet rattan. Rattan er enormt slidstærkt og klarer det danske vind og vejr til perfektion. Sofaen her er flettet i brun rattan, som holder sofaen, og dem der sidder på den, oprejst. Med rattan flettet sammen som her, får man en super stærk og kompakt struktur, der snildt kan holde i årtier.

Dette er en 3-personers sofa, hvor der vel og mærke er plads til lidt mere end 3-personer. Der kan være en mindre børnefamilie på den, da børnefamilier oftest nyder, at sidde tæt op af hinanden.

Hvis du vælger den her havesofa, så forkæler du ikke bare dig selv, men også dine venner og familie.

Set til 4495,- hos Unoliving.com

Whitby havesofa til 2 personer i sort

En rigtig god og klassisk havebænk fra Whitby. Du kan sikkert genkende den, da den er utroligt populær i de danske haver. Det er da også med god grund, at denne stol er så elsket af danskerne. Den er nemlig ikke særlig svær at elske.

Havebænken her besidder et simpelt udtryk, der fremkalder minder om gode sommerdage, bare når man kigger på den.

Hvis du vælger den her flotte havebænk fra Whitby, så får du en super simpel havebænk til to personer produceret i sort akacietræ af højeste kvalitet, som du helt sikkert kan få stor glæde af sommer efter sommer.

Møblet er 122 cm bred, hvilket gør det til en stor 2-personers bænk.

Set til 899,- hos 10-4.dk

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑