Få professionel hjælp til haven

Trænger din villahave til en make over, har du brug for den mindre eller den helt store renovering af din ejendom, bestyrer du en beboelsesejendom – eller har du brug for en hvilken som helst anden form for anlægsopgave?

Så henvend dig trygt til Gartner Gottlieb, som kan give dig et godt tilbud på disse og et væld af andre opgaver, som kræver professionelle fagfolk.

Den private have

Selv om din have måske ikke har de helt store dimensioner, så kan det være sin sag at få den til at trives, som du gerne vil have den til det. Har du svært ved selv at se de geniale løsninger, eller har du en god idé, men mangler evnerne til at realisere dem, så kan Gartner Gottlieb assistere dig i processen, der fører til din drømmehave.

Ud over vegetationen, så består en have jo oftest også af dele med fliser, måske et vandhul, anlæg af en terrasse og så videre. Gartner Gottlieb kan give dig en helhedsløsning, du med sikkerhed bliver glad for.

Ejendomsservice

En større ejendom har brug for en del vedligeholdelse. Der skal anlægges grønne områder, områder med fliser, der skal ydes vinterservice, der skal passes og ordnes omkring ejendommen, så hele området fremstår pænt og velholdt.

I den mere kedelige ende af de typer af ejendomsservice, som denne erfarne anlægsgartner i København kan yde, er der sådan noget som for eksempel rottesikring. Selv om det er ret kedeligt, så er det jo absolut en nødvendighed at få klaret den sag også.

Både mindre og helt store boligselskaber kan roligt kontakte Gartner Gottlieb for at få en aftale i hus i forhold til den fornødne ejendomsservice.

Anlægsgartner København

Hos det erfarne firma kan du forvente at modtage topprofessionel service i forhold til traditionelle anlægsgartner-opgaver, men du kan også præsentere dem for dine egne idéer, som således kan realiseres på professionel vis.

Hos Gartner Gottlieb er ingen opgave for lille eller for stor. Kontakt dem og hør, hvad de kan byde ind med.

Kloakering

Det er naturligvis meget vigtigt at sikre sig, at dine kloakker fungerer, som de skal. Gør de ikke det, så vil det uvægerligt få nogle ret alvorlige konsekvenser. Hvis dine kloakker er gamle, kan de risikere at tære igennem, og dermed opstår der et brud. Det skal ordnes. I den forbindelse skal det også sikres, at der ikke er fri passage for rotter at husere.

Få tjekket dine kloakker af de dygtige fagfolk, og få eventuelle skader repareret i en fart.

Grønne områder

Haver, parker, anlæg og andre typer af grønne områder skal dels planlægges og anlægges – og efterfølgende skal disse grønne områder selvfølgelig vedligeholdes. Alle etaper af disse opgaver kan Gartner Gottlieb løse med stor ekspertise.

Få et godt tilbud på den opgave, som du ønsker at få løst. Firmaet har flere end 50n medarbejdere i staben, og de er alle gearet til at yde det hårde arbejde og den gode service – uanset hvilken ordre det drejer sig om.

Tøv ikke med at kontakte de dygtige fagfolk hos Gartner Gottlieb, når du har en udendørs opgave, som du gerne vil have et rigtigt godt tilbud på.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑