Microcement på badeværelset

Er du træt af klinkerne på badeværelset og trænger badeværelset til forandring? Så undersøg om microcement på badeværelset kunne være noget for dig, der ønsker, at badeværelset skal udtrykke ekstravagance, være minimalistisk eller rustikt

Microcement er blevet mere moderne gennem tiden og passer perfekt sammen med den nordiske stil, da det kan give et lidt “råt” udtryk, alt efter hvilken farve du vælger.

Dette materiale kan bruges alle steder i huset selv på møbler, men det er ideelt til badeværelset grundet de praktiske egenskaber og det unikke look.

Der er flere grunde til hvorfor, at microcement på badeværelset er smart:

  • Microcement findes i flere forskellige farver og nuancer, så du kan vælge præcist det du har lyst til dig. Det giver dig en chance for at ændre udtrykket på dit badeværelse. Få nogle flere farver ind, dybde og ensartethed.

Microcement giver badeværelset et unikt og elegant look, som flere af dine gæster vil måbe over.

  • Microcement er en tynd belægning – kun et par millimeter tyk – og kan påføres ovenpå det eksisterende gulv eller vægge. Derfor er det en nem proces, hvor der ikke behøves VVS-mænd til at lave det. Det er altså en meget nem måde at fornye sine overflader på badeværelset og giver dig muligheden for at være mere modig i valg af farve.
  • Selvom at microcement er tyndt lag, som lægges oven på eksisterende materialer, så er det et utroligt stærkt materiale der er langtidsholdbart. Det er utrolig praktisk og er perfekt til områder i huset med meget slid.

Microcement er cement, hvilket kendetegnes som et utroligt hårdt materiale, men microcement er også både vandafvisende og fleksibelt.

  • Microcement mindsker derfor risikoen ved vandskader og skimmelsvamp.
  • Microcement gør gulvet på badeværelset skridsikker, så du behøver ikke længere at være bekymret for børnene som løber frem og tilbage på badeværelset.Microcement er nemt at rengøre, fordi du undgår, at snavset lægger sig ned i klinkegulvets fuger.
  • Sidst men ikke mindst, så er microcement utroligt nemt at vedligeholde. Det skal gerne vaskes ca. en gang om ugen og så kan du behandle det med bivoks et par gange om året. På denne måde sikrer du dig, at du har en langtidsholdbar løsning, der beholder sit unikke look.

Hvad koster microcement til badeværelset?

Udover at microcement er en lækker og praktisk løsning til badeværelset, så er det også relativt billigt i forhold til de andre løsninger, der findes på markedet.

Det giver dig plads i økonomien til andre opgraderinger på badeværelset eller i resten af hjemmet og ikke mindst giver det dig mulighed for at vælge nogle spændende farver eller teksturer, som du kan udskifte, hvis du bliver træt af det om nogle år.

Det er en god idé at undersøge markedet, da flere virksomheder tilbyder microcement i forskellige priser og kvaliteter. Vælg det, der passer bedst til dig og dit hjem. Selvom der kan være billigere at gøre det selv, så er det en god idé at professionelle lægger gulvet eller væggen, så udtrykket bliver ensartet og præcis som ønsket.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑